Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι δώρο να του πάρω στην πρώτη επέτειο του γάμου μας;

little

Recommended Posts

Κορίτσια και αγόρια του forum θα ήθελα την γνώμη σας. Σύντομα έχουμε επέτειο γάμου με τον άντρα μου, και μάλιστα την πρώτη μας επέτειο και περιμένουμε και μωράκι.

Θέλω να του κάνω ένα πολύ ξεχωριστό δώρο αλλά έχω στερέψει από ιδέες!

Ρολόι έχει, ρούχα, μου φαίνονται άκυρα, κοσμήματα δεν φοράει.

Θέλω κάτι που θα το βλέπει και θα μας σκέφτεται... Τι όμως;

Διαφημίσεις

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

εγώ στην πρώτη επέτειο γάμου του είχα κάνει την 9 ημερών κόρη μας!

θα μας θυμάται για πάντα!

φέτος, λέω να του μαγειρέψω κάτι σπέσιαλ. έχω καιρό να το οργανώσω. πολύ ρομαντικό δεν θα είναι, καθότι είμαστε τρεις, αλλά σίγουρα θα το γιορτάσουμε με καλό κρασάκι και αγαπούλες!

Ένα 2ήμερο ή 3ήμερο σε ένα ωραίο ξενοδοχείο εκτός πόλεως?

Ούπς τώρα είδα ότι θες κάτι που να το έχει για να σας σκέφτεται. Μία digital φωτογραφοθήκη (κορνίζα / photo frame) στην οποία μπορείς να περάσεις πολλές φωτο και θα εναλλάσονται.

Ούπς τώρα είδα ότι θες κάτι που να το έχει για να σας σκέφτεται. Μία digital φωτογραφοθήκη (κορνίζα / photo frame) στην οποία μπορείς να περάσεις πολλές φωτο και θα εναλλάσονται.

Τωρα το ειδα!!!!!

Ακριβως αυτο!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Διαφημίσεις

Την σκέφτηκα την ψηφιακή κορνίζα, αλλά είναι κάτι που νομίζω ότι θα καταλήξει σκονισμένο(όσα δεν βλέπει η πεθερά... :) ) στο ράφι πάνω από το γραφείο.

Παρόλο που δεν φοράει κοσμήματα σκέφτηκα να του πάρω κάτι μοντέρνο στο οποίο να χαράξω κάτι επάνω. Αλλα τι; Όλα μου φαίνονται καγκούρικα!

Έχει αγάπη με το αυτοκινητό του, σκέφτηκα να του πάρω ένα μπρελόκ και να του γράψω Μπαμπά να προσέχεις.

Βέβαια είμαι σίγουρη ότι αν του έπαιρνα το νέο iphone θα έκανε τούμπες, αλλά το ίδιο θα έκανε και το μωράκι μας στην κοιλιά μου από την πείνα!!

Ξέρω ότι κάτι απλό είναι αρκετό, αλλά θέλω πάρα πολυ να είναι ξεχωριστό...

Έχει αγάπη με το αυτοκινητό του,

Μπορεις να του κανεις δωρο ενα γυαλισμα-κερωμα!!!!Κοστιζει βεβαια πιο ακριβα απο την κορνιζα αλλα οσοι αγαπανε τα αυτοκινητα τους το λατρευουν!!!!

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

αναπτηρα αν καπνιζει κ να του χαραξεις κατι. ή και ενα ζευγαρι καλα μανικετοκουμπα που παλι να εχει κατι χαραγμενο αν θες.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

πόσο καιρό έχεις μέχρι την επέτειο; πόσο για να γεννήσεις; με το καλό το νέο μέλος!

εγώ πρόσφατα πήγα στον φωτογράφο για τα της βάφτισης και μου άρεσε τρελά μια κορνίζα πίνακας με φωτογραφία του γάμου. τεράστια με εντυπωσιακή κορνίζα! σκέφτομαι να την κάνω κι εγώ και να την βάλω πάνω από το κρεβάτι μας.

αν δεν ψήνεσαι...

υπάρχει και το να δώσεις φωτογραφία σας σε ζωγράφο να κάνει τον πίνακά σας. τώρα το σκέφτηκα. αν γνώριζα ζωγράφο θα το έκανα κι εγώ για μας!

και η ιδέα της skek για τριήμερο είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Έχω 20 ημέρες έως την επέτειο και γεννάω Φεβρουάριο.

Θα το κοιτάξω για ένα διήμερο να δώ τι υπάρχει, αν και είναι περίεργη εποχή, πας βουνό ή θάλασσα;

Διαφημίσεις

Πας κάπου ρομαντικά και κανονίζεις να σας έρθει και κανένα room service με φρούτα και κρασί (εσύ μια σταλιά θα πιεις, έτσι??) Ή κανονίζεις να υπάρχει καμιά καρτούλα στο μαξιλάρι του που να γράφει κάτι. Βάλε τη φαντασία σου και κάνε του μια ωραία έκπληξη, κάτι που ξέροντας τον ως χαρακτήρα θα του αρέσει.

χμμμμ Σαντορίνη; Πάντα ήθελα να πάω...Και το φαντάζομαι πολύ χουχουλιάρικο!

Ξεκινάω ψάξιμο για ξενοδοχείο! ελπίζω να μην είναι τόσο ακριβά όσο και το καλοκαίρι!

Έχω 20 ημέρες έως την επέτειο και γεννάω Φεβρουάριο.

Θα το κοιτάξω για ένα διήμερο να δώ τι υπάρχει, αν και είναι περίεργη εποχή, πας βουνό ή θάλασσα;

Μηλιες Πηλιο συνδυασμος βουνο θαλασσα δες ιακωβακης suites and spa 120 150 200 E αναλογα την σουιτα με αρκετες παροχες μεσα στην τιμη. εκει θστειλω τους κουμπαρους μας με ανοιχτη ημερομηνια κ πανε ποτε θελουν.

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Διαφημίσεις

Εντάξει θα λεγα να μη του κάνεις δώρο τύπου φωτογραφία από γάμο ή ότι έχει σχέση με το γάμο. Ενα ταξίδι είναι super ειδικά Σαντορίνη αυτή την εποχή. Αν το χρηματικό είναι θέμα, ένα ωραίο αντρικό δακτυλίδι ίσως. Και να μανικετόκουμπα είναι ωραία ιδέα αν φοράει όμως.

This is a man's world

Βέβαια είμαι σίγουρη ότι αν του έπαιρνα το νέο iphone θα έκανε τούμπες, αλλά το ίδιο θα έκανε και το μωράκι μας στην κοιλιά μου από την πείνα!!

Ξέρω ότι κάτι απλό είναι αρκετό, αλλά θέλω πάρα πολυ να είναι ξεχωριστό...

Για κάθε άνθρωπο το τέλειο δώρο μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αφού όμως γνωρίζεις τι αρέσει στον άνδρα σου, τι να του δωρίζεις ψηφιακές κορνίζες και μπρελόκ....

Δες την προσφορά της cosmote για το iphone μήπως σας συμφέρει κάτι τέτοιο.;)

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=iphone_tariff&breadcrumbTitle=Apple+iPhone+3G

.....δε νομίζω τάκη....

Εντάξει θα λεγα να μη του κάνεις δώρο τύπου φωτογραφία από γάμο ή ότι έχει σχέση με το γάμο. Ενα ταξίδι είναι super ειδικά Σαντορίνη αυτή την εποχή. Αν το χρηματικό είναι θέμα, ένα ωραίο αντρικό δακτυλίδι ίσως. Και να μανικετόκουμπα είναι ωραία ιδέα αν φοράει όμως.

:shock::shock::shock::shock: θεωρω πως ειναι ασχημο ενας αντρας να φοραει δαχτυλιδι..

μου θυμιζει αντρα καποιας ηλικιας πρωτο τραπεζι πιστα με ανοιχτο πουκαμισο για να βγαινει η αντριλα (τριχες στο στηθος) και χρυσαφικα στα χερια και στο λαιμο..

:shock::shock::shock::shock: θεωρω πως ειναι ασχημο ενας αντρας να φοραει δαχτυλιδι..

μου θυμιζει αντρα καποιας ηλικιας πρωτο τραπεζι πιστα με ανοιχτο πουκαμισο για να βγαινει η αντριλα (τριχες στο στηθος) και χρυσαφικα στα χερια και στο λαιμο..

Μάλλον έχεις μεινει στα χρυσά δακτυλίδια με την κοκκινη πετρα. Υπάρχουν πολυ ωραία από ατσαλι που είναι και σοβαρα και αντρικά.

This is a man's world

Μάλλον έχεις μεινει στα χρυσά δακτυλίδια με την κοκκινη πετρα. Υπάρχουν πολυ ωραία από ατσαλι που είναι και σοβαρα και αντρικά.

πραγματικα οποιοδηποτε αλλο δαχτυλιδι περα απο τη βερα,μου φερνει αυτην την εικονα που περιεγραψα στο μυαλο μου..αλλα ειναι απλα η γνωμη μου συμφωνα με τη δικη μου αισθητικη..γουστα ειναι αυτα:):):)

εγω θα προτεινα ενα ωραιο ρολοι

αν δεν ησουν εγκυος θα σου προτεινα ενα διημερο σε ξενοδοχειο με σπα σαμπανια με φραουλες κα αλλα επειδη αυτο δεν γινεται θα προτεινα ενα ρομαντικο δειπνο για δυο. Ν α πω και το παραπονο μου? τα πεθερικα μου ερχονται για διημερο σε καθε γιορτη γενεθλια και επετειο και πρωτοχρονια χωρις να τους καλεσουμε γενικα αυτοπροσκαλουνται και μας χαλανε τα σχεδια

πραγματικα οποιοδηποτε αλλο δαχτυλιδι περα απο τη βερα,μου φερνει αυτην την εικονα που περιεγραψα στο μυαλο μου..αλλα ειναι απλα η γνωμη μου συμφωνα με τη δικη μου αισθητικη..γουστα ειναι αυτα:):):)

εγω θα προτεινα ενα ωραιο ρολοι

Εγώ από την άλλη δε μου αρέσουν οι βέρες.

This is a man's world