Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονάκια ,τσιμπηματα, σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια

Recommended Posts

Κοριτσια ευχαριστω για τα όμορφα λογακια σας!

Μακαρι να εχω την Δευτερα καλα νεα να σας πω!!

Ευχομαι σε ολες σας να εχετε τελειομηνες καταρχην και κατα δευτερον ευκολες εγκυμοσυνες!

Σας φιλω ολες!

πως εισαι ziu;

Διαφημίσεις

πως εισαι ziu;

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη...

Αυτη την στιγμη δεν εχω αιμα αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι κ χτες το βραδυ δεν ειχα κ το πρωι ξαναεμφανιστηκε...

Εχω πιστη στο σπορι μου πως θα φανει δυνατο, αφου το ακουσαμε τοσο μικρουλι....

Θελω να εμ

ΕΛπιζω. Απ την αλλη τρεμω.

Την δευτερα θα ξερω...

Εσυ πως εισαι??

Προσπαθω να ειμαι ηρεμη...

Αυτη την στιγμη δεν εχω αιμα αλλα δεν ενθουσιαζομαι γιατι κ χτες το βραδυ δεν ειχα κ το πρωι ξαναεμφανιστηκε...

Εχω πιστη στο σπορι μου πως θα φανει δυνατο, αφου το ακουσαμε τοσο μικρουλι....

Θελω να εμ

ΕΛπιζω. Απ την αλλη τρεμω.

Την δευτερα θα ξερω...

Εσυ πως εισαι??

εχεις δικιο! το ξερω.... εγω μεσα στο σπιτι κοντα 20 μερες τωρα... μια το κρυωμα ,μια η κολιτιδα....σημερα καπως καλητερα ειμαι... τωρα εχει αρρωστησει και ο αντρας μου..... ωραια λεω, καλα παμε χριστουγενιατικα!! προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα! σου ευχομαι τα καλητερα!!

VOULITSA MOY PIGA STON GIATRO...AKOYSAME K KARDOYLA..EYTYXWS OLA KALA

καλημερα!! μπραβοοοοοοοοοο!!! εμεις ακομα....( αν εχεις διαβασει τα νεα μου.) σε 2 βδομαδες θα ξαναπαω!! ποσο ειπε οτι εισαι;

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααααα ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

Γυρισαμε απο την γιατρο, το σπορακι μας ζει, ειναι 7 χιλιοστα και μου ειπε γενικα ολα καλα.

Μου εγραψε προγεννητικο ελεγχο. Και θα ξαναπαω στις 8/1 με το καλο.

Το αιμα προφανως ηταν απο την ελλειψη προγεστερονης.

Ημερολογιακα με εβγαλε 6+4 και υπερηχογραφικα 6+2

Πητ 14/8

Αυταααααα. :D:D:D

Γυρισαμε απο την γιατρο, το σπορακι μας ζει, ειναι 7 χιλιοστα και μου ειπε γενικα ολα καλα.

Πητ 14/8

Μπραααααβο κοριτσι μου τοσο σε εσενα οσο και στο σπορακι σου. Ειδες λοιπον που δεν ειναι απαραιτητο να τα προδικαζουμε ολα???

Ευχομαι τα καλυτερα...!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Πητ 14/8

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

θα πρεπει να πετας στα συννεφα ε;;;;!! πολυ καλα νεα! μπραβο σε σενα κ στο μωρο σου!! μην παρεις πολυ αερα τωρα, να εξακολουθεις να προσεχεις πολυ!!!

αντε του χρονου τα χριστουγεννα θα στε 3!!

Πητ 14/8

Μπραβο μπραβοοο, κ εγω σημερα πρωι πηγα γιατρο για να ακουσουμε την καρδουλα, ολα τέλεια το μικρακι κας ειναι 9, 1 χιλιοστα , 129 παλμους, ειμαι στην 6η εβδομαδα κ το μωρο στην 6+6 ημερες, αυτο τι σημαινει δεν κατάλαβα. ?.κ πητ 18/8/14 μαζί ειμαστε...ολα τελεια μπραβο

hJyMp2.png

Διαφημίσεις

Margi25 μπραβο κοριτσακι μου!!

Τελεια!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!! Και την θετικη σας ενεργεια..

Τωρα ηρεμια, η ξαπλα συνεχιζεται, μαλλον θα σταματησω κ απ την δουλεια... Τουλαχιστον μεχρι να κλεισω την 12 η εβδομαδα.

Αυτο με στεναχωρει γιατι δεν ειχα μαθει ετσι, αλλα για το σπορακι κου που σταθηκε τοσο δυνατο θα τα κανω ολα!

Πητ 14/8

Τι ωραία νέα κορίτσια! Εγώ θα πρέπει να περιμένω μέχρι την Παρασκευή που έχουμε υπέρηχο να ακούσουμε καρδούλα!! Να έχουμε όμορφες γιορτές και του χρόνου να έχουμε και τα μωράκια μας παρέα!

ΥΓ. Πολύ άδικο που τους πρώτους τρεις μήνες που είναι και οι πιο επικίνδυνοι επειδή δε φαίνεται ότι είσαι έγκυος κανείς δε σου δίνει προτεραιότητα... 2 ώρες σήμερα στην Τράπεζα όρθια και όταν ζήτησα μια θεσούλα με κοίταξαν καχύποπτα! Τι να κάνω να κυκλοφορώ με το χαρτί της χοριακής;;

Πητ 14/8

αααααααααααααααααααααααααα!!!! τι χαρα!!! μπραβο Ziu μου. και βεβαια να σταματησεις τη δουλεια. να κατσεις να ξεκουραστεις. αντε βρε κοριτσια να ακουσω και εγω το σπορακι μου την αλλη πεμπτη. βρε ολες τον αυγουστο γενναμε!! εμενα μου εχει δωσει πητ 13/8!! μηπως θα γεννησουμε και στο ιδιο μαιευτηριο; το φανταζεσται;;:P:p

αααααααααααααααααααααααααα!!!! τι χαρα!!! μπραβο Ziu μου. και βεβαια να σταματησεις τη δουλεια. να κατσεις να ξεκουραστεις. αντε βρε κοριτσια να ακουσω και εγω το σπορακι μου την αλλη πεμπτη. βρε ολες τον αυγουστο γενναμε!! εμενα μου εχει δωσει πητ 13/8!! μηπως θα γεννησουμε και στο ιδιο μαιευτηριο; το φανταζεσται;;:P:p

Voula λες?? εγω θεσσαλονικη θα γεννησω πρωτα ο Θεος!!

Στην βιοκλινικη..

Εσυ Αθηνα εισαι??

Διαφημίσεις

voulitsa kalimera....pws paei???emena moy edwse imer.tok 15/8

καλα ειμαι.εχω ανακατωσουρες αρκετες,και ειμαι πολυ χλωμη βρε παιδι. και πολυ ζαλαδα. εσυ; ολες τον αυγουστο ετσι;;:lol::lol:

καλα ειμαι.εχω ανακατωσουρες αρκετες,και ειμαι πολυ χλωμη βρε παιδι. και πολυ ζαλαδα. εσυ; ολες τον αυγουστο ετσι;;:lol::lol:

k egw to idio... to savatokuriako sto krevati apo tis polles anagoules.shmerA eimai poly kalytera,savato k kyriakh eixa liga kafe....i giatros mou eipe na min anhsyxw.ti na pw re voula,anxwnomai na einai ola kala

k egw to idio... to savatokuriako sto krevati apo tis polles anagoules.shmerA eimai poly kalytera,savato k kyriakh eixa liga kafe....i giatros mou eipe na min anhsyxw.ti na pw re voula,anxwnomai na einai ola kala

το ξερω....ας ηρεμησουμε ομως...δεν βγαζουμε και τιποτα να αγχωνομαστε! ο Θεουλης ας βαλει το χερι του! ολα καλα θα πανε!!!:P:p

το ξερω....ας ηρεμησουμε ομως...δεν βγαζουμε και τιποτα να αγχωνομαστε! ο Θεουλης ας βαλει το χερι του! ολα καλα θα πανε!!!:P:p

μακαρι ρε κοριτσι..τι να πω!!!!

Κοριτσια κι εγω αναγουλες κ εμετους... Βαλτε με στο κλαμπ!!

Ξερουμε μεχρι ποτε κρατανε??

Εγω καθε πρωι στις εξι εχω ραντεβου με την τουαλετα κ συνεχιζει η μερα χαλιαααααα...

Ο αντρας χαιρεται, μου λεει ολα πανε καλα. Και η γιατρος μου μια απ τα ιδια..

Αλλα εγω δεν εχω κουραγιο να περπατησω..

Κοριτσια κι εγω αναγουλες κ εμετους... Βαλτε με στο κλαμπ!!

Ξερουμε μεχρι ποτε κρατανε??

Εγω καθε πρωι στις εξι εχω ραντεβου με την τουαλετα κ συνεχιζει η μερα χαλιαααααα...

Ο αντρας χαιρεται, μου λεει ολα πανε καλα. Και η γιατρος μου μια απ τα ιδια..

Αλλα εγω δεν εχω κουραγιο να περπατησω..

πω πω.... σε νιωθω! εγω ακολουθουσα το εξης προγραμμα... 4μιση το πρωι : ξυπνουσα απο ανακατωσουρες 5 μιση- 6 παρα : εκανα εμετο - υγρα στομαχου δλδ- 6 κ10 : τσαι και 6μιση : δευτερος υπνος...

εγω ειμαι 3μιση μηνων τωρα κ εχω καπου καπου...

• 2 εβδομάδες μετά...

δυστιχως τα νεα μου δεν ειναι καλα!! πηγαμε να ακουσουμε καρδουλα εχτες, και παλι τιποτα! ο σακος μεγαλωνει κανονικα, αλλα το εμβρυο δεν αναπτυσεται οσο θα επρεπε....μου ειχε πει ο γιατρος να ξανακανω μια χοριακη εχτες... ηταν πολυ καλη! δυστιχως ομως....ανεβαινει επειδη μεγαλωνει ο σακος μου ειπε... υποπτευεται οτι μπορει να ειχα διδυμα, και μπορει ενα απο τα δυο να ειναι εξω απο την μητρα.σπανιο βεβαια μου ειπε να συμβει αυτο, αλλα πρεπει να περημενω μεχρι την αλλη πεμπτη να ξανακανω και αλλη χοριακη,και αν παλι ανεβαινει (που πλεον δεν το θελουμε αυτο) θα πρεπει να κανουμε και λαπαροσκοπηση να δει τι γινεται.....μαζι με την αποξηση!! το συμπερασμα ομως που βγαζει ειναι οτι ο λογος που δεν αναπτυσονται τα εμβρυα(οπως εγινε και το καλοκαιρι) ειναι λογω καλης ποιοτητας των ωαριων!! η εξωσωματικη μου ειπε ειναι μονοδρομος πλεον. ειμαι πολυ χαλια!! νομιζω οτι ειναι ενα κακο ονειρο! νομιζω οτι καποιος μου κανει πλακα!! ηθελα να βαρεσω τον γιατρο (λες και εφταιγε αυτος).μου μιλαγε και νομιζα οτι ηταν σαν σε ονειρο αυτα που μου ελεγε. ποση υπομονη πια; τι ψυχολογια να εχω μετα απο αυτα; τι θεληση να προχωρησω; μου ειπε οτι μενεις πολυ ευκολα εγκυος, αλλα δυστιχως τα ωαρια σου καταληγουμε οτι δεν ειναι ποιοτικα. τρεις φορες εχω νιωσει την μητροτητα! και τρεις φορες το εχω χασει!! δεν εχω τι αλλο να πω...... απογοητευση μεγαλη!! αυτο που παρακαλαω τωρα ειναι να μην εχω τιποτα αλλο,και να τελειωνω με την αποξυση. σας ευχομαι να ειστε ολες καλα, και να εχεται τα μωρακια σας γερα!!! μανα ηθελα να γινω...αυτο μονο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...