Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πονάκια ,τσιμπηματα, σφιξιμο χαμηλα στην κοιλια

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα και απο εμενα

διαβαζω πολυ συχνα ολα οσα γραφετε εδω και 5 μηνες που προσπαθουμε για μπεμπε με τον αντρουλη μου. αυτο τον μηνα ειχαμε περα απο τις αλλες επαφες κ την ημερα που εδειξε το τεστ ωορρηξιας + και την επομενη. γενικοτερα αυτο τον μηνα ενιωθα λιγο διαφορετικα λιγο παραπανω νευρα κουραση κτλ. πριν 3 ημερες ενιωσα σαν πονο περιοδου παραξενο για εμενα γιατι συνηθωσ νιωθω το προηγουμενο βραδυ απο την ημερα που ειναι να αδιαθετησω. τελοςπαντων με κυκλο 27 ημερων (δεν) περιμενω σημερα περιοδο. Χθες το βραδυ δεν κρατηθηκα και εκανα ενα τεστ το οποιο και βγηκε αρνητικο. Να σημειωσω πως ολα αυτα τα πρωινα μετραω την θερμοκρασια μου και ειναι στο 36,9 με φυσιολογικη δικη μου 36,5. Χθες μετα το τεστ κ με ολη μου την απογοητευση θελησα να μετρησω την θερμοκρασια μου εχει πεσει στο 36,8 και θεωρησα πωσ θα συνεχισει ολο το βραδυ να πεφτει και πωσ σημερα θα αδιαθετησω τελικα. Ξυπναω το πρωι και ειπα να μετρησω παλι να δω τι γινεται να σημειωσω εδω πως την ημερα που ειναι να αδιαθετησω εχω απιστευτους πονους και στεκομαι ορθια μονο με χαπια, σημερα λοιπον δε νιωθω τιποτα ουτε πονο ουτε τσιμπημα , βαζω θερμομετρο λοιπον και βλεπω 37 . λεω μπα λαθος κανω απο τον υπνο δεν θα ειδα καλα ξαναβαζω το ιδιο 37 λεω θα χαλασε πως γινεται να περιμενω να αδιαθετησω χθες το βραδυ να εδειξε πιο κατω και σημερα να ειναι πιο ψηλα ακομα και απο τα προηγουμενα πρωινα;;; το δοκιμαζω στην αμασχαλη πιστευοντας πως ειχε κολλησει στο 37 και εδειξε 36,9 που σημαινει πωσ δουλευει κανονικα. Σηκωνομαι πηγαινω τουλαετα πεντακαθαρη. Θελω να χαρω αλλα φοβαμαι μην απογοητευτω μιας που το χθεσινοβραδυνο τεστ εδειξε αρνητικο. Πριν απο λιγο που πηγα στην τουαλετα ειδα στο σερβιετακι λιγα υγρα καφε ανοιχτο λεω παει ερχεται σκουπιζομαι δεν ειχα τιποτα, ξαναπηγα λιγο αργοτερα δεν ειχα ξανα τιποτα, η θερμοκρασια μου παραμενει υψηλη συγκεκριμενα τωρα ειναι στο 37,2 . Γινεται να αδιαθετησω και να εχω υψηλη θερμοκρασια;;;; Και αλλη φορα που ετυχε να παρω την θερμοκρασια μου την ημερα που αδιαθετουσα μαλλον απο την προηγουμενη επεφτε αρκετα δλδ πηγαινε στο 36,5. Και αυτα τα καφε υγρα τι μπορει να ειναι; καποια ανωμαλια στον κυκλο μου και τσαμπα οι ελπιδες μου;;;; Ελπιζω να μην σας κουρασα.

Κοριτσια να μαι κι εγω!

Δεν ξερω αν τα νεα μου ειναι καλα η κακα. Μαλλον κ τα δυο μαζι!

Χτες ειχα αιμα. Σαν περιοδου. Τρελαθηκα. Πηγα ευσπεσμενα γιατρο. Ακουσα με καρδουλα. 5+6 ημουν χτες.

Ειμαστε πολυ συγκρατημενοι. Μου εδωσε προγεστερονη. Σημερα εχω καφε.

Τα χω παιξει βασικα. Δεν ξερω αν πρεπει να ελπιζω...

Διαφημίσεις

Κοριτσια να μαι κι εγω!

Χτες ειχα αιμα. Σαν περιοδου. Τρελαθηκα. Πηγα ευσπεσμενα γιατρο. Ακουσα με καρδουλα. 5+6 ημουν χτες.

ειναι καλο που εχεις σημερα καφε ziu. μην σηκωνεσαι καθολου.αλλες κοπελες με αιμοραγια,και γεννησανε μια χαρα! ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Κοριτσια να μαι κι εγω!

ειναι πολυ καλο που ακουσες καρδουλα!!!

μη φοβασαι, κατσε στο κρεβατι κ μην απογοητευσαι!

εγω κοριτσια τελικα πηρα τον γιατρο τηλ. για τα πονακια που ειχα. το μεσημερι επιδεινωθηκανε λιγακι. μου ειπε ,οτι δεν εχω καφε και ροζ ειναι καλο σημαδι. θα με δει και το βραδυ, και ο Θεος βοηθος!!! πηρα παντως ενα ντεπον το μεσημερι,και μου περασε.....

εγω κοριτσια τελικα πηρα τον γιατρο τηλ. για τα πονακια που ειχα. το μεσημερι επιδεινωθηκανε λιγακι. μου ειπε ,οτι δεν εχω καφε και ροζ ειναι καλο σημαδι. θα με δει και το βραδυ, και ο Θεος βοηθος!!! πηρα παντως ενα ντεπον το μεσημερι,και μου περασε.....

α! κ σου στειλα πμ να σε ρωτησω! πονουσες πολυ; δε θα ναι τιποτα, θα δεις

Διαφημίσεις

α! κ σου στειλα πμ να σε ρωτησω! πονουσες πολυ; δε θα ναι τιποτα, θα δεις

σαν κοιλοπονος, σαν οταν θελουμε να παμε τουαλετα...φοβηθηκα λιγακι... φοβαμαι και για το βραδυ!

εχεις τον ιδιο γιατρο με την προηγουμενη κυηση; τι σου ειπε;

ποτε θα ξαναπας γιατρο;

Stin prigoumeni egkymosini stin twrini mou giatro piga otan mou xe

Pei o proigoumenos giatros pame gia apoksesi.

Deytera tha paw.

Thetiko pou akousame kardia k tin akousame nwris 5+6

. Megalwse apo savvato.

Alla den einai kalo pou exw aima.

Pame vima vima me iremia. Alla na xw to xeirotero sto nou mou.

Ayti I kiisi den exei sxesi me ti proigoumerni. An den eixa to aims tha itan teleia

Stin prigoumeni egkymosini stin twrini mou giatro piga otan mou xe

Pei o proigoumenos giatros pame gia apoksesi.

Deytera tha paw.

Thetiko pou akousame kardia k tin akousame nwris 5+6

. Megalwse apo savvato.

Alla den einai kalo pou exw aima.

Pame vima vima me iremia. Alla na xw to xeirotero sto nou mou.

Ayti I kiisi den exei sxesi me ti proigoumerni. An den eixa to aims tha itan teleia

μακαρι οι δυσκολιες που χεις τωρα να ναι κ οι τελευταιες!

τη δευτερα ευχομαι να ναι ολα καλα!

κοριτσια καλησπερα...εγω εχω αυριο ραντεβου για να ακουσω καρδουλα...χθες κ σημερα ειχα πονακια χαμηλα,μιλησα με την γιατρο μου κ μου ειπε οτι εαν η εγκυμοσυνη συνεχιζεται κανονικα δεν μας προβληματιζουν ουτε τα πονακια ουτε το αιμα...τι να πω!!!δεν ξερω:-)

Διαφημίσεις

σαν κοιλοπονος, σαν οταν θελουμε να παμε τουαλετα...φοβηθηκα λιγακι... φοβαμαι και για το βραδυ!

βουλιτσα πηγες στο γιατρο???σημερα ειναι η μεγαλη μερα???:P:p:p:p

καλησπερα κοριτσια.πριν απο λιγο γυρισα. λοιπον:ειδαμε σακο,και μεσα ενα πολυ πολυ μικρουλι σπορακι! και μαλιστα μας ειπε ο γιατρος: το βλεπεται που πεταριζει αμυδρα; δεν ακουσαμε καρδουλα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα μου ειπε. θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες! σε 2 του λεω; γιατι τοτε ειναι σιγουρο οτι θα ακουσουμε καρδια μου ειπε. ηρεμησα λιγακι δεν μπορω να πω...ο πονος που ενιωθα το μεσημερι πρεπει να ειναι εντερικος μου ειπε. και μου ειπε να παρω buscopan.τα utrogestan μου τα αυξησε σε 4! απο 3 που επαιρνα. αυτα κοριτσακια μου τα νεα μου!!

καλησπερα κοριτσια.πριν απο λιγο γυρισα. λοιπον:ειδαμε σακο,και μεσα ενα πολυ πολυ μικρουλι σπορακι! και μαλιστα μας ειπε ο γιατρος: το βλεπεται που πεταριζει αμυδρα; δεν ακουσαμε καρδουλα γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα μου ειπε. θα ξαναπαω σε 2 βδομαδες! σε 2 του λεω; γιατι τοτε ειναι σιγουρο οτι θα ακουσουμε καρδια μου ειπε. ηρεμησα λιγακι δεν μπορω να πω...ο πονος που ενιωθα το μεσημερι πρεπει να ειναι εντερικος μου ειπε. και μου ειπε να παρω buscopan.τα utrogestan μου τα αυξησε σε 4! απο 3 που επαιρνα. αυτα κοριτσακια μου τα νεα μου!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ειδες; μαλλον καταλοιπα ιωσουλας ηταν αυτα που ειχες! αντε σε 2 βδομαδες θα ακουσεις κ καρδια!!

καλημερα! εγω κοριτσια συνεχιζω να ποναω,και υποψιαζομαι οτι ειναι σαν σπαστικη κολιτιδα.το απογευμα εχω ραντεβου παλι με τον παθολογο.το ντεπον παντως με ανακουφιζει περισσοτερο απο το buscopan. τι να πω καποιες φορες με πιανει το παραπονο,γιατι απο την ημερα που εμεινα εγκυος,ολο κατι μου συμβαινει...μακαρι να ειναι το τελευταιο...ειμαι σαν αρρωστη. δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου,που την περημενα με τοση λαχταρα!

καλημερα! εγω κοριτσια συνεχιζω να ποναω,και υποψιαζομαι οτι ειναι σαν σπαστικη κολιτιδα.το απογευμα εχω ραντεβου παλι με τον παθολογο.το ντεπον παντως με ανακουφιζει περισσοτερο απο το buscopan. τι να πω καποιες φορες με πιανει το παραπονο,γιατι απο την ημερα που εμεινα εγκυος,ολο κατι μου συμβαινει...μακαρι να ειναι το τελευταιο...ειμαι σαν αρρωστη. δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου,που την περημενα με τοση λαχταρα!

για κανα λιγο νοσοκομειακη διατροφη για μερικες μερες. κανα λαπα, κανα πουρεδακι, λιγο μπιφτεκακι. μπορει να σε ανακουφισει! κανε υπομονη κ να ευχεσαι να ναι μονο αυτο κ να μην αρχισουν οι ανακατωσουρες κ οι εμετοι... :(

για κανα λιγο νοσοκομειακη διατροφη για μερικες μερες. κανα λαπα, κανα πουρεδακι, λιγο μπιφτεκακι. μπορει να σε ανακουφισει! κανε υπομονη κ να ευχεσαι να ναι μονο αυτο κ να μην αρχισουν οι ανακατωσουρες κ οι εμετοι... :(

ναι αυτο θακανω..αλλα δεν μπορεις να φανταστεις τι πονος ειναι αυτος...τι να πω......υπομονη! μη παθει κατι το μπεμπακι μου!

Κορίτσια καλησπέρα κι από εμένα! Είμαι κι εγώ εγκυούλα 6 εβδομάδων. Την προηγούμενη Πέμπτη 12/11, επισκέφθηκα τη γυναικολόγο μου και είδαμε τον σάκο που ήταν γραπωμένος στη μήτρα. Είχα ήδη από τότε πονάκια σαν αυτά της περιόδου και με καθυσήχασε ότι αυτό είναι φυσιολογικό γιατί μεγαλώνει η μήτρα. Μου είπε ότι ανησυχούμε ελαφρώς μόνο για πολύ έντονους πόνους και αιμορραγία. Τα υπόλοιπα συμπτώματα (αναγούλες κλπ) μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητα και εμφανίζονται συνήθως αργότερα. Ενώ λοιπόν είχα ελαφριές κράμπες κάθε μέρα, τις τελευταίες τρεις ημέρες δεν έχω πλέον κανένα σύμπτωμα. Μόνο το στήθος μου παραμένει πρησμένο αλλά ακόμα κι αυτό δεν είναι όπως τις προηγούμενες ημέρες. Έχω ραντεβού σε μια εβδομάδα για να ακούσουμε καρδούλα κι έχω αγχωθεί λιγάκι. Είναι ανησυχητικό που δεν έχω πλέον συμπτώματα (έστω τα λίγα που είχα..);

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...