Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ηρθέ να μου ευχηθει για το νεογεννητο φερνωντας μαζι της το αρρωστο παιδι της.

dhmhtrianna+

Recommended Posts

Εγω ειχα να μιλησω 6 μηνες με την πεθερα μου και τωρα που θα γεννησω προβλεπεται να κανουμε αλλους τοσους να μιλησουμε παλι.

Η πεθερα μου κραταει την εγγονη της (της κορης της) που παει και παιδικο.Φανταζεστε τωρα τι εχει να γινει οταν θα πω οτι δεν πρεπει να ερθει σπιτι τουλαχιστον μεχρι να σαραντησω? Γιατι βρε κοριτσια , δεν ειναι μονο να πλυνει τα χερια της η να βγαλει τα παπουτσια της.Ολη μερα σπιτι της ειναι η εγγονη της.Αν κολλησει κατι απο τον παιδικο, τα πλυσιματα στα χερια θα μας σωσουν?

συγνωμη αλλα τωρα αυτο μου φαινετε κοματακι υπερβολικο.ενταξει αμα ειναι γερη η γυναικα και κανει ενα μπανιο πριν ερθει να δει το μωρο χωρις φιλια και τρελα πραγματα τι κακο θα κανει δηλ. αν ερθει με το καλο η ωρα εκεινη και ο γιος μου κανει παιδι δεν θα παω να το δω γτ κραταω το αλλο μου εγγονι?θα πασαλειφτω απο πανω μεχρι κατω μπεταντιν και θα βαλω μασκα αστροναυτη.........

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• bibitsou

bibitsou 11 δημοσιεύσεις

• itsme

itsme 8 δημοσιεύσεις

• v & a

v & a 7 δημοσιεύσεις

• kyra

kyra 7 δημοσιεύσεις

Εγώ ντρεπομαι να πω κάτι και....θυμώνω με τον εαυτό μου!!:oops::oops:

Το οτι δεν το έχω πληρώσει ως τωρα ήταν θέμα τύχης, αλλά οταν είδα ζευγάρι φίλων μου να ερχονται για καφέ με ίωση (και οι δυο)βηχα,λαιμό,συνάχι και να απλώνουν και χερια στον μπέμπη μου....τρελάθηκα!!!:evil::evil::evil:

Υπόσχομαι στον εαυτό μου να μην ξανασωπάσω κιας γίνω κακια.

Είχαμε παει με τον μπεμπη, 2 μηνων, στον θείο του αντρα μου(με της γυναικα του υποτίθεται πως τον νιωθουν σαν παιδί τους αφού δεν εχουν δικα τους).Γνωρίζοντας οτι εχουν πολλές γατες(και μεσα στο σπίτι) ξεκαθαρισα στον αντρα μου οτι δεν θα ακουμπήσουμε τον μπεμπη σε καναπέδες και τετοια παρα στο καροτσακι του και οτι εαν δεν πλυνουν χερια δεν τον πιάνουν!!Βρε κορίτσια ...οταν πηγαμε ηθελαν να πιασουν το μωρό αμεσως αφου χαιδευαν τις γατες!!!!Τι να πω!Τετοια απερισκεψία πια :evil::evil::evil::evil:

Ο μόνος που εχει μυαλό να μην πιάνει τα χερακια του μωρού μου είναι ενας φίλος μου που όλοι τον λένε άξεστο και μπακουρι.Απο εκει που δεν το περιμένεις.....

Αλήθεια...από τι ηλικία φερνατε το μωρό σας σε επαφη με παιδάκια νηπιαγωγίου-σχολείου??Ποτε αρχίζουμε να είμαστε πιο χαλαροί??

QqmLp3.png

συγνωμη αλλα τωρα αυτο μου φαινετε κοματακι υπερβολικο.ενταξει αμα ειναι γερη η γυναικα και κανει ενα μπανιο πριν ερθει να δει το μωρο χωρις φιλια και τρελα πραγματα τι κακο θα κανει δηλ. αν ερθει με το καλο η ωρα εκεινη και ο γιος μου κανει παιδι δεν θα παω να το δω γτ κραταω το αλλο μου εγγονι?θα πασαλειφτω απο πανω μεχρι κατω μπεταντιν και θα βαλω μασκα αστροναυτη.........

Να κανω μια μικρη παρεμβαση εδω Κουφετο και να πω οτι ΑΚΟΜΑ και καλα να φαινεσαι πολλες ιωσεις κανουν μεχρι και 3 ή και παραπανω μερες να εκδηλω8ουν ενω εισαι ΗΔΗ φορεας. Δεν πα να πλυ8εις με οσο μπετατιν 8ες. Μεσα σου ειναι το ιωγονο μικροβιο ηδη. Αν ερ8εις σε επαφη με νεογεννητο οταν εχεις κατι τετοιο κλαφτα χαραλαμπε. Νεογεννητο φιλεναδας μου 20 ημερων κολλησε....ανεβασε πυρετο......4 μερες στο παιδων με ενδοφλεβια αντιβιωση. Νομιζω σε περιπτωσεις που υπαρχουν παιδια που πηγαινουν σε παιδικους και απα3 και υπαρχει η επιλογη, καλο ειναι μακρια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τις 40 μερες.......προεχει η υγεια του νεογεννητου και οχι αν 8α μας πουν υπερβολικες.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εσυ θα το κανεις γιατι σκεφτεσαι λογικα.Επειδη ομως εχω πολλες επιφυλαξεις κατα ποσο θα προσεξει αυτη (εδω γυρναγαμε απο το νοσοκομειο που ηταν ο πεθερος μου και δεν επλενε καν τα χερια της, και μια μερα που με ακουσε να λεω του αντρα μου να βγαλει τα ρουχα του αμεσως να τα βαλω πλυντηριο, γυρισε και ειπε ......ε, καλα , δε χρειαζεται να ειμαστε και τοσο πια υπερβολικοι......τι θα παθουμε πια ?Δεν κολανε ολα ετσι ευκολα).Δεν ειναι και γενικα της καθαριοτητας, εγω παντως σπιτι της οσες φορες πηγα , τουαλετα δεν πατησα......τελος παντων.

Ας υποθεσουμε οτι εχει μια ανεμοβλογια για παραδειγμα η μικρη ..........μεχρι να το καταλαβουν , αν αρρωστησει η μπουμπου μου και καταληξουμε σε κανενα νοσοκομειο........μετα τι θα λεμε?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Δίκιο έχεις. Να πεις στη γιαγιά να μη δει το εγγόνι της? Αν ήταν η μαμά σου θα το έκανες? Απλά θέλει προσοχή, όχι πολλές επαφές που εγώ τις είχα κόψει έτσι κι αλλιώς στις γιαγιάδες.

Διαφημίσεις

Να κανω μια μικρη παρεμβαση εδω Κουφετο και να πω οτι ΑΚΟΜΑ και καλα να φαινεσαι πολλες ιωσεις κανουν μεχρι και 3 ή και παραπανω μερες να εκδηλω8ουν ενω εισαι ΗΔΗ φορεας. Δεν πα να πλυ8εις με οσο μπετατιν 8ες. Μεσα σου ειναι το ιωγονο μικροβιο ηδη. Αν ερ8εις σε επαφη με νεογεννητο οταν εχεις κατι τετοιο κλαφτα χαραλαμπε. Νεογεννητο φιλεναδας μου 20 ημερων κολλησε....ανεβασε πυρετο......4 μερες στο παιδων με ενδοφλεβια αντιβιωση. Νομιζω σε περιπτωσεις που υπαρχουν παιδια που πηγαινουν σε παιδικους και απα3 και υπαρχει η επιλογη, καλο ειναι μακρια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τις 40 μερες.......προεχει η υγεια του νεογεννητου και οχι αν 8α μας πουν υπερβολικες.....

Δίκιο έχεις, αλλά αυτό ισχύει με όλους, είτε έρχονται σε επαφή με παιδιά, είτε όχι. δεν έχει ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να περιφέρεται σε χώρο που υπάρχει νεογένητο, παρά μόνο η μαμά του και ο μπαμπάς του. Οι άλλοι (γιαγιάδες παππούδες), το βλέπουν από μακριά και ..... στο σαλόνι. Και οι άλλοι- άλλοι, φίλοι και γνωστοί, μετά από ένα- δυό μήνες.

εαν δεν ειναι καθαρη η γυναικα οχι με τπτ εγω στο 1ο την πατησα με την πεθερα στα αλλα μετα τα 40,την μανα μου παλι δεν την αφηνα να φυγει οχι απλα να μας επισκεφτει στο 1ο μεχρι να μαθω να το πιανω στο 2ο για να κοιταει το 1ο και στο 3το γτ ειχαμε χρονια να πιασουμε μωρακι χιχι!!!δεν εφευγε η ιδια αλλα δεν τιθετε θεμα με την μανα μου.απλα εφερα τον εαυτο μου στην θεση της πεθερας -μανας δεν ξερω γτ και δεν μου αρεσε σαν σκεψη καθολου το να μην ειμαι στην γεννα του εγγονου μου,εγω θελω να μαι μεσα στις ωδινες να κρατω το χερι της καλε,αχ!αχ!

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Δίκιο έχεις. Να πεις στη γιαγιά να μη δει το εγγόνι της? Αν ήταν η μαμά σου θα το έκανες? Απλά θέλει προσοχή, όχι πολλές επαφές που εγώ τις είχα κόψει έτσι κι αλλιώς στις γιαγιάδες.

Καταρχην η μαμα μου δεν εχει παιδακι που πανε παιδικο στο σπιτι.Παρ'ολα αυτα ομως, το εχω ηδη δηλωσει οτι μεχρι τουλαχιστον να σαραντησουμε δεν εχει επισκεψεις.Η διαφορα ειναι οτι με την μανα μου μιλαω αλλιως και δεν παρεξηγιεμαι.Την αλλη οτι και να την πεις.........βρισκεις τον μπελα σου.Αν οντως λοιπον ειναι γιαγια καλη και αγαπαει το εγγονι και σκεφτεται το καλο του..........απο μονη θα πρεπει να σκεφτει καποια πραγματα.Μηπως και για τον πεθερο μου που ειναι 75 και ολη μερα στα νοσοκομεια που φοβαμαι.......ειμαι υπεβολικη ?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ειμαι υπεβολικη ?

Για μενα οχι. Εμεις τους ειχαμε κλεισει ΟΛΟΥΣ ε3ω για 40 μερες.....και ο συζυγος δεν πηγαινε δουλεια με βοη8ουσε. Και οι κοντινοι το ειδαν μετα. Οι φιλοι δε ΠΕΡΑΝ του τριμηνου........ε, δεν επα8ε κανενας τπτ για τρεις μηνες παραπανω......τι να λεμε τωρα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κι εγώ είμαι της άποψης "φύλαγε τα ρούχα σου...". Να σας πω ένα παράδειγμα.

Με την κουνιάδα μου γεννήσαμε με 6 μέρες διαφορά. Γέννησε πρώτα εκείνη. Εγώ εκείνη την μέρα ήμουν στο μαιευτήριο για να κάνω υπέρηχο. Οπότε είδα το μωρό με το που γέννησε και μας το φέραν να το δούμε. Μετά από 6 μέρες γεννάω εγώ. Έτυχε εκείνη τη μέρα να έχει έρθει εκείνη στο μαιευτήριο (είχε βγει πριν 2 μέρες) για να κόψει τα ράμματα. Είδε το μωρό μου στη ίδια φάση. Ε, μετά απο αυτό κάναμε να βρεθούμε 3 μήνες. Όχι γιατί δεν μπορουσαμε να αφήσουμε τα μωρά μας για μια ώρα και να πάω ή να έρθει, αλλά γιατί και οι δύο έχουμ παιδιά που πάνε παιδικό. Είχαμε που είχαμε τον κίνδυνο μέσα στο σπίτι, έπρεπε να προσθέσουμε κι άλλον?

Σημειωτεο είμαστε πολύ αγαπημένες και ουδέποτε παρεξηγηθήκαμε γι' αυτό. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΚΙ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΧΟΥΔΙΑ! Όποιος δεν το καταλαβαίνει, όξος! Και μάλιστα μηλόξυδο!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι σε βρίσκω λίγο υπερβολική...

Και αυτό επειδή είναι η γιαγιά του παιδιού. Μπορείς αν θέλεις να της πεις να φοράει μια μάσκα χειρουργική...έτσι έκανε η δική μας η γιαγιά που ήταν άρρωστη η κόρη μου αλλά έπρεπε το απόγευμα να πάει και στο άλλο εγγονάκι της (3 μηνών).

Για τους λοιπούς συμφωνώ ότι μετά το 3μηνο θα είναι καλύτερα να δουν το μωρό!

...ειμαι υπεβολικη ?

Κοίτα, το αν εγώ σε βρίσκω ή όχι υπερβολική δεν έχει σημασία. Εσύ καλά θα κάνεις να κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για το μωράκι σου. Απλά εμένα δεν μου πήγαινε να μην αφήσω τις γιαγιάδες -που έρχονταν σε επαφή με άλλα παιδάκια- να δουν το μωρό. Ούτε στον παππού που ήταν καπνιστής και ήταν γεμάτος νικοτίνη (να σου πω, αυτό με ενοχλούσε περισσότερο) Το έκανα, όπως περιέγραψα παραπάνω. Τον έβλεπαν από μακριά και τους έβγαζα από το δωμάτιο ευγενικά.

Εγώ πάλι σε βρίσκω λίγο υπερβολική...

Και αυτό επειδή είναι η γιαγιά του παιδιού. Μπορείς αν θέλεις να της πεις να φοράει μια μάσκα χειρουργική...έτσι έκανε η δική μας η γιαγιά που ήταν άρρωστη η κόρη μου αλλά έπρεπε το απόγευμα να πάει και στο άλλο εγγονάκι της (3 μηνών).

Για τους λοιπούς συμφωνώ ότι μετά το 3μηνο θα είναι καλύτερα να δουν το μωρό!

μασκα???? ......αχαχαχαχαχα...........εδω βρε της ειπαμε να πλυνει τα χερια της σου λεω οταν γυρισαμε απο το νοσοκομειο (σε πτερυγα με ηλικιωμενους)επειδη ετοιμαζαμε φαγητο στο σπιτι, και θυμωσε και δε μας μιλουσε...γιατι ειπα , "μηπως ειναι καλυτερα να πλυνεις τα χερια σου πριν πιασεις το ψωμι να το κοψεις? εχω αντισηπτικο στο μπανιο, εγω μολις τα επλυνα"......να της πως να βαλει μασκα ? Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

κορίτσια ηρεμήστε τα νεογέννητα δεν είναι κρυστάλινα

ακόμα και αν έρθει ένα άρρωστο παιδάκι σπίτι αν δεν πάει κοντά του δεν θα κολήσει

εμένα πριν σαραντίσει η μικρή ο μεγάλος πέρασε αιφνίδιο εξάνθιμα και βρογχίτιδα (που εξελήχθηκε σε μικροβιαιμία και ο μικρός νοσηλευτηκε στο παίδων), το νεογέννητο ούτε μύξες δεν έβγα (βέβαια θήλαζε, και ο μεγάλος δεν πήγαινε κοντά της)

Διαφημίσεις

εγω απο την πλευρα μου εχω να πω, οτι πρεπει να προσεχουμε αν τα παιδια μας εχουν εστω κ μυξουλες.

Συναντηθηκα με μια φιλη μου το ΣΚ,που γενικα ειναι χυμα, κ δεν μου ειπε τπτ, μονο οταν ακουσα το παιδακι της να βηχει, μου ειπε ότι εχει μυξες κ βηχα κ διαρροιες. Αποτελεσμα? εχω δυο παιδια με μυξες, βήχα κ απιστευτη γκρίνια! περασα εν αβραδυ με 2 μισαωρους υπνους κ εχω φρικαρει! γιατι να το ζουμε αυτο? τι θα γινοταν αν ε΄βλεπα τη φιλη μου λιγες μερες μετα που θα ειχε αναρρωσει το μικρο της? οεο

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ είμαι στις μέρες μου να γεννήσω κι έχω ένα μικρό πρόβλημα(όσον αφορά αυτό το θέμα) που με αγχώνει και χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Ο άντρας μου έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο του γάμο (7,5 χρονών) το οποίο το έχουμε κάθε εβδομάδα στο σπίτι. Εγώ το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι όταν γεννήσω δεν θέλω να έρχεται, τουλάχιστον μέχρι να σαραντήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το πω αυτό στον άντρα μου γιατί όπως έχει πει δεν σηκώνει κουβέντα όσον αφορά τον γιο του! Τι να κάνω? Μήπως είμαι εγώ παράλογη?

να βάλεις το γιατρό να τονίσει ότι μέχρι να πάει το μωρό 3 μηνών δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά. ας έρθει στο σπίτι αλλά όχι στο δωμάτο που είναι το μωρό

vyLxp3.pngG7Azp3.png

Ρε παιδια πραγματικα τα εχω παρει λεμε.............

Με παιρνει μια φιλη μου τηλ. για να με ρωτησει αν μπορει να ερθει σπιτι για να δει και να μου ευχηθει γοα το μολις 20 ημερων μωρακι μου, εγω δεν ειμαι απο αυτες που (καλως η κακως ) κρατανε το 40μερο και ετσι της ειπα φυσικα .Ερχεται λοιπον καθομαστε φτιαχνω καφε και στο δεκαλεπτο ακουω το παιδι της να βηχει, μου λεει ακους το βηχα δεν ειναι τιποτα αλλεργικο ειναι αστα τη πιανει καθε φορα που εχει υγρασια , λεω μπορει ετσι να ειναι μην εισαι καχυποπτη. Σημερα με πηρε τηλ. για να στειλει σπιτι μου την κορη της για να παιξει με την μεγαλη μου που ειναι συνομηλικες κια μου ξεφουρνιζει το παιδι οτι ειναι αρρωστη οτι πινει ενα φραμακο που του βαζεις νερο και το ανακατευεις(αντιβιωση)και κανα δυο αλλα που και αυτα αιναι ασκημα ,και λεω ρε γμτ τοση αναισθησια ,στελνεις αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι που εχουν νεογεννητο ετσι...:evil::evil:.Τι να της πω εγω τωρα ,και θελει λεει να μου βαφτισει και το παιδι , αν ειναΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ασε δεν θα παρω:mad:

Τι θα κανατε στη θεση μου?????

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ θα της το έλεγα ευθείως... "Είσαι γαϊδούρα"!!!!!!!!!!!!!

να βάλεις το γιατρό να τονίσει ότι μέχρι να πάει το μωρό 3 μηνών δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά. ας έρθει στο σπίτι αλλά όχι στο δωμάτο που είναι το μωρό

συμφωνω να το πει ο γιατρος κ οχι εσυ, ετσι θα το καταλαβει καλυτερα.

Εν αναγκη μιλα του γιατρου ιδιεταιρως και πες του να σε βοηθησει. ειναι σε ηλικια που παει σχολειο και οι ιωσεις πανε κι ερχονται. περιττο να σου πω πως γνωστο μου παιδακι το κολλησανε νεογεννητο και μπηκε εντατικη κ μετα το πλησιαζε μεχρι κ η μανα του με μασκα για καιρο.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα μικρόβια που μπορεί να κουβαλάει. Είναι ένα παιδάκι αρκετά ζωηρό και όποτε έρχεται κάνει το σπίτι άνω κάτω. Να φανταστείς τώρα που είμαι στις μέρες μου και προσπαθώ να διατηρώ το σπίτι σε καλή κατάσταση γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσω΄, έρχεται, τα κάνει όλα χάλια και μετά τρέχω εγώ με την κοιλιά στο στόμα και ξανακαθαρίζω.

Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον όταν θα είμαι ξαφνικά με ένα μωρό στο σπίτι και δεν θα ξέρω τι μου γίνεται...

Θέλω να έχω την ησυχία μου μέχρι να μπορέσω να μπω σε μία ρουτίνα. Δεν θέλω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, ούτε την ίδια μου την μητέρα που λέει ό λόγος...

εγω απο την πλευρα μου εχω να πω, οτι πρεπει να προσεχουμε αν τα παιδια μας εχουν εστω κ μυξουλες.

Συναντηθηκα με μια φιλη μου το ΣΚ,που γενικα ειναι χυμα, κ δεν μου ειπε τπτ, μονο οταν ακουσα το παιδακι της να βηχει, μου ειπε ότι εχει μυξες κ βηχα κ διαρροιες. Αποτελεσμα? εχω δυο παιδια με μυξες, βήχα κ απιστευτη γκρίνια! περασα εν αβραδυ με 2 μισαωρους υπνους κ εχω φρικαρει! γιατι να το ζουμε αυτο? τι θα γινοταν αν ε΄βλεπα τη φιλη μου λιγες μερες μετα που θα ειχε αναρρωσει το μικρο της? οεο

βασικα οταν ειναι να μας παρει καποιος τηλ. να συναντηθουμε με τα παιδια του λεω: τα παιδια μου ειναι ετσι κι ετσι σε προειδοποιω ( τα δικα μου εχουνε μυξες εδω και 2 μηνες γιατι ειναι 1η χρονια στο σταθμο και το θεωρουμε δεδομενο πως ετσι θα παει φετος). ειναι καποιοι που και τα δικα τους ειναι ετσι και μου εχουν πει πως οταν ξεκινανε σταθμο ειναι λογικο και πανω κατω ολα τα παιδακια τα ιδια εχουνε κ δε τους νοιαζει γιατι ετσι κι αλλιως θα τα κολλησουν απο το παιδικο. ετυχε λοιπον κ βρεθηκαμε 3 οικογενειες και ολα τα παιδακια ειχανε ηδη μυξες. ε τι να κανεις σαυτες τις ηλικιες! ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩς ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΜΩΡΑ! αναισθησια ρε παιδι μου!!!!

bibitsou, αν ηταν αδερφακι και απο τις 2 μεριες δηλ εννοω παιδι και του μπαμπα και δικο σου, τι θα κανατε με τη γεννηση του νεου μωρου? ετσι το βλεπει ο μπαμπας του νομιζω και θελει τα αδερφια (ετεροθαλη) να ερθουν σε επαφη.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο τα μικρόβια που μπορεί να κουβαλάει. Είναι ένα παιδάκι αρκετά ζωηρό και όποτε έρχεται κάνει το σπίτι άνω κάτω. Να φανταστείς τώρα που είμαι στις μέρες μου και προσπαθώ να διατηρώ το σπίτι σε καλή κατάσταση γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να γεννήσω΄, έρχεται, τα κάνει όλα χάλια και μετά τρέχω εγώ με την κοιλιά στο στόμα και ξανακαθαρίζω.

Δεν το αντέχω άλλο αυτό το πράγμα και πόσο μάλλον όταν θα είμαι ξαφνικά με ένα μωρό στο σπίτι και δεν θα ξέρω τι μου γίνεται...

Θέλω να έχω την ησυχία μου μέχρι να μπορέσω να μπω σε μία ρουτίνα. Δεν θέλω κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, ούτε την ίδια μου την μητέρα που λέει ό λόγος...

Να συνενοηθεις με το γιατρο να ειναι λιγο πιο αυστηρος σε αυτα που θα πει και να πεις στο συζυγο πως βαση αυτα που λεει ο γιατρος μηπως να παιρνει το γιο του να πηγαινουν καπου εξω αντι να ρχεται σπιτι σας??? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ???? Ριχτου το στο φιλοτιμο στη τελικη ξερω γω??? πως ο γιος του ειναι μεγαλουτσικος αλλα πως το μωρακι σας θα θελει ησυχια πως πρεπει να ειναι οσο το δυνατον απομονωμενο για την υγεια του!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...