Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι Ελληνες ταξιτζήδες!!

Recommended Posts

Εμένα μου έχουν τύχει απ' όλα: ταξιτζής που μας πήρε από πιάτσα στην Αγ. Παρασκευή και μόλις του είπαμε ότι πάμε Πικέρμι, μουρμούρισε "και εγώ πώς θα βρω πελάτες στην επιστροφή?" και οδηγούσε τόσο μα τόσο επικίνδυνα, με γκαζιές, σπιναρίσματα κλπ που βέβαια εγώ μετά του έκανα μήνυση στην τροχαία με κατάθεση και όοοοολα!! Ας μας έλεγε δεν πάω εκεί, δεν θα του έκανα τπτ, κι ας απαγορεύεται να αρνηθεί πελάτη. Δεν θα ασχολούμουν καν, ειλικρινά...

Ταξιτζής που επειδή η μητέρα μου του είπε να τους πάει από την τάδε οδό, έλεγε στον πατέρα μου "Χώσε της κάνα χαστούκι να ηρεμήσει!! Δεν την βαράς?? Γι' αυτό βγάζει γλώσσα!". Και βέβαια οδηγούσε επικίνδυνα μέσα στην Κυψέλη. Προφανώς είναι πάγια η τακτική εκφοβισμού να οδηγούν σαν ραλίστες όταν εκνευριστούν με τον πελάτη τους.

Έχω δει ταξιτζή να βγάζει από το ταξί του κοπέλα, να την στριμώχνει στο όχημα, να της βαράει χαστούκια και να της σκίζει την μπλούζα! Προφανώς τον εκνεύρισε η κακούργα!! Γι' αυτό και αποφεύγω να τσακώνομαι με δαύτους, αυτή την σκηνή θυμάμαι και προτιμώ να τους κάνω καταγγελία μετά!

Στην Θεσσαλονίκη είχα τον 3κιλο σκύλο μου στο καλαθάκι του κλεισμένο, πάνω στα πόδια μου, και μας χρέωσε 3 ευρώ επιπλέον για τον σκύλο :confused:. Δεν του είπα κάτι διότι δεν ήθελα να χαλάσω την διάθεσή μας, ήταν και ο άντρας μου μαζί... Απλά το πήρα στην πλάκα και όταν το είπα σε έναν ταξιτζή στην Αθήνα έσκασε στα γέλια και προσπαθούσε να καταλάβει τον λόγο των έξτρα 3 ευρώ!!

Καλά κλασικά να μπαίνω σε ταξί και όταν του λέω την διαδρομή να μου λέει ότι δεν τον βολεύει, αλλά πραγματικά αυτό είναι πταίσμα...

Αυτάαααααα!!

Όντως δεν είναι ο κανόνας όσες φορές έχω πάρει ταξί, απλά αναφέρω τι προβλήματα έχω αντιμετωπίσει. Γι' αυτό και όπου μπορώ προτιμώ τα λεωφορεία, και ας καθυστερούν. Όχι από άποψη οικονομίας, αλλά φοβάμαι ποιος θα μου τύχει... Δεν τους έχω βάλει όοοοολους σε έναν κουβά, απλά φοβάμαι με αυτά που ακούω κυρίως και με το ξύλο που είδα να ρίχνει ο ταξιτζής στην κοπέλα...

Φαίη παιδί μου τι σου έκανε ο τύπος??? Αυτά είναι...

edit: ξέχασα!! Επίσης ταξιτζής που είχα καλέσει από ραδιο-ταξί σε μια διαδρομή 20+ ευρώ το 2003 σταματούσε και έψαχνε να ανεβάσει 2ο πελάτη. Και ναι, φοβήθηκα να του πω κάτι, ήταν και ξημερώματα...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 187
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διαβαζω τις δυο μερες αυτες και φρικαρω. Ο αντρας μου ηταν ταξιτζης αλλα στο Αμερικα στο New York, εκει δεν λειτουργει ετσι το συστημα. Παντως εγω δεν την γουσταρω την φαρα των ταξιτζιδων καθολου. Απο τοτε που οδηγησα δλδ 18 δεν παιρνω ποτε ταξι. Και αν δεν εχω αμαξι προτειμω την συγκοινωνια. Δεν θελω ουτε να τους παρακαλαω ουτε να τους ανεχομαι. Τις αποιροελαχιστες φορες που παιρνω ταξι κοιταω να ειναι ραδιοταξι που μεχρι και πορτα σου ανοιγουν. Αλλιως ΜΕ ΤΠΤ λεμε.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Σας διαβαζω τις δυο μερες αυτες και φρικαρω. Ο αντρας μου ηταν ταξιτζης αλλα στο Αμερικα στο New York, εκει δεν λειτουργει ετσι το συστημα. Παντως εγω δεν την γουσταρω την φαρα των ταξιτζιδων καθολου. Απο τοτε που οδηγησα δλδ 18 δεν παιρνω ποτε ταξι. Και αν δεν εχω αμαξι προτειμω την συγκοινωνια. Δεν θελω ουτε να τους παρακαλαω ουτε να τους ανεχομαι. Τις αποιροελαχιστες φορες που παιρνω ταξι κοιταω να ειναι ραδιοταξι που μεχρι και πορτα σου ανοιγουν. Αλλιως ΜΕ ΤΠΤ λεμε.....

και γω στο ιδιο συμπερασμα εχω καταληξει, αφου εχω φαει τα μουτρα μου με τους ταξιτζηδες. Εχω παθει πολλα, να με πηγαινουν απο αλλες διαδρομες και να χρεωνουν πολλα, να μου ριχνονται (εχω ακουσει και χειροτερα απο φιλη μου και εχει φοβηθει το ματι μου) να καπνιζουν μεσα ενω απογορευεται... Πολλα, πολλα...

h0MYp3.png

gavramid@

κι εμενα πριν το παιδι που με εβλεπαν με το μινακι και τη γοβα σκοτωνονταν να με εξυπηρετησουν και με το χαμογελο στα χειλη λες και διαφημιζαν την Colgate !!

αλλα τωρα που με βλεπουν με τη φορμιτσα και το μωρο + καρότσι τους πιανει αναφηλαξια!!!

εεε αν αυτο δεν ειναι '' επιλογη και διαλογη" τοτε τι ειναι??

"...ήρθες κι έφερες φως ο δικός μου Θεός

αγκαλιά μου εσύ ξεκινάει η γιορτή

θα΄ναι η τύχη με μας αν εσύ μ΄αγαπάς..."

Εμένα μου έχουν τύχει απ' όλα: ταξιτζής που μας πήρε από πιάτσα στην Αγ. Παρασκευή και μόλις του είπαμε ότι πάμε Πικέρμι, μουρμούρισε "και εγώ πώς θα βρω πελάτες στην επιστροφή?" και οδηγούσε τόσο μα τόσο επικίνδυνα, με γκαζιές, σπιναρίσματα κλπ που βέβαια εγώ μετά του έκανα μήνυση στην τροχαία με κατάθεση και όοοοολα!! Ας μας έλεγε δεν πάω εκεί, δεν θα του έκανα τπτ, κι ας απαγορεύεται να αρνηθεί πελάτη. Δεν θα ασχολούμουν καν, ειλικρινά...

Ταξιτζής που επειδή η μητέρα μου του είπε να τους πάει από την τάδε οδό, έλεγε στον πατέρα μου "Χώσε της κάνα χαστούκι να ηρεμήσει!! Δεν την βαράς?? Γι' αυτό βγάζει γλώσσα!". Και βέβαια οδηγούσε επικίνδυνα μέσα στην Κυψέλη. Προφανώς είναι πάγια η τακτική εκφοβισμού να οδηγούν σαν ραλίστες όταν εκνευριστούν με τον πελάτη τους.

Έχω δει ταξιτζή να βγάζει από το ταξί του κοπέλα, να την στριμώχνει στο όχημα, να της βαράει χαστούκια και να της σκίζει την μπλούζα! Προφανώς τον εκνεύρισε η κακούργα!! Γι' αυτό και αποφεύγω να τσακώνομαι με δαύτους, αυτή την σκηνή θυμάμαι και προτιμώ να τους κάνω καταγγελία μετά!

Στην Θεσσαλονίκη είχα τον 3κιλο σκύλο μου στο καλαθάκι του κλεισμένο, πάνω στα πόδια μου, και μας χρέωσε 3 ευρώ επιπλέον για τον σκύλο :confused:. Δεν του είπα κάτι διότι δεν ήθελα να χαλάσω την διάθεσή μας, ήταν και ο άντρας μου μαζί... Απλά το πήρα στην πλάκα και όταν το είπα σε έναν ταξιτζή στην Αθήνα έσκασε στα γέλια και προσπαθούσε να καταλάβει τον λόγο των έξτρα 3 ευρώ!!

Καλά κλασικά να μπαίνω σε ταξί και όταν του λέω την διαδρομή να μου λέει ότι δεν τον βολεύει, αλλά πραγματικά αυτό είναι πταίσμα...

Αυτάαααααα!!

Όντως δεν είναι ο κανόνας όσες φορές έχω πάρει ταξί, απλά αναφέρω τι προβλήματα έχω αντιμετωπίσει. Γι' αυτό και όπου μπορώ προτιμώ τα λεωφορεία, και ας καθυστερούν. Όχι από άποψη οικονομίας, αλλά φοβάμαι ποιος θα μου τύχει... Δεν τους έχω βάλει όοοοολους σε έναν κουβά, απλά φοβάμαι με αυτά που ακούω κυρίως και με το ξύλο που είδα να ρίχνει ο ταξιτζής στην κοπέλα...

Φαίη παιδί μου τι σου έκανε ο τύπος??? Αυτά είναι...

edit: ξέχασα!! Επίσης ταξιτζής που είχα καλέσει από ραδιο-ταξί σε μια διαδρομή 20+ ευρώ το 2003 σταματούσε και έψαχνε να ανεβάσει 2ο πελάτη. Και ναι, φοβήθηκα να του πω κάτι, ήταν και ξημερώματα...

eεμενα τα γατια καθε φορα που τα παω στο κτηνιατρο λογο του οτι ειναι μακρυα με χρεωνει η εταιρια του ταξι 3 ευρω οσο κλουβακια κ εαν εχω μαζι μου αλλα δεν μιλαω γιατι ειναι τοσο καλοι αυτοι στις εταιριες που με βοηθανε κιολας με τα κλουβια

Διαφημίσεις

η έξτρα χρέωση βρε κορίτσια για την drift διαδρομή

που θα σας δωθει ξανα η ευκαιρια να ζησετε την εμπειρία αυτη!!

υγ.αποψε στο σπιτι μας ηρθε ενας γνωστος φιλος του αντρα μου ταξιτζης και τον εβαλα να διαβασει οοοολα αυτα!!

ο άνθρωπος γελασε και απαντησε..

'' και λιγα λετε κορίτσια ..χωστε μπας και γίνουμε άνθρωποι "

ειπε κι αλλα αδυνατώ να τα γραψω... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

gavramid@

κι εμενα πριν το παιδι που με εβλεπαν με το μινακι και τη γοβα σκοτωνονταν να με εξυπηρετησουν και με το χαμογελο στα χειλη λες και διαφημιζαν την Colgate !!

αλλα τωρα που με βλεπουν με τη φορμιτσα και το μωρο + καρότσι τους πιανει αναφηλαξια!!!

εεε αν αυτο δεν ειναι '' επιλογη και διαλογη" τοτε τι ειναι??

Ποιο μινακι και γοβα βρε κοπελια???Με εχεις δει πως κυκλοφορω μετα την μικρη μου???Ακομα και στην δουλεια ετσι παω σχεδον.ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Απλα επιμενω οτι υπαρχουν παντου καλοι και κακοι.Απλα οι κακοι εδω ειναι οτι να ναι.Εχετε δικιο.Περνω παρα πολυ συχνα ταξι-καθε μερα σχεδον και εχω μεγαλη εικονα του τι γινεται.Και δεν ειχα ποτε του στυλ τακουνακι κλπ -ποσο μαλον τωρα-και μου εχουν συμβει παρα πολλα αλλα δεν ειναι ολοι μ...Οφειλω να το πω

η έξτρα χρέωση βρε κορίτσια για την drift διαδρομή

που θα σας δωθει ξανα η ευκαιρια να ζησετε την εμπειρία αυτη!!

υγ.αποψε στο σπιτι μας ηρθε ενας γνωστος φιλος του αντρα μου ταξιτζης και τον εβαλα να διαβασει οοοολα αυτα!!

ο άνθρωπος γελασε και απαντησε..

'' και λιγα λετε κορίτσια ..χωστε μπας και γίνουμε άνθρωποι "

ειπε κι αλλα αδυνατώ να τα γραψω... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπραβο στον ανθρωπο που ξερει και δεν μασαει να τα πει!0002053E.gif

sig.asp?img=ad1

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Εχω κι εγω πολλα ραμματα για τη γουνα τους!

Πριν 1,5 χρονο εκανε ο μεγαλος επεμβασηστο ΑγΣοφια(αμυγδαλες-κρεατακια)

Εγω εγκυος στο 3ο παιδι.Πηρε εξιτηριο κατα τις 10 το πρωι και για καλη μας τυχη βρηκαμε σχεδον αμεσως ταξι

Εγω ο σζυγος και ο μικρος,Θελαμε να παμε στο ξενοδοχειο μας στην Ομονοια(της grecotel διπλα στον παλιο Μπακακο)

Ο οδηγος ηταν αλλοδαπος (μαλλον Αλβανος)και εκανε οτι δεν ηξερε πως να παει....ετρεχε σαν τρελλος αλλα με παιδι που βγηκε εχθες απο το χειρουργειο Γεναρη μηνα λες που θα βρω αλλον κανεις το σταυρο σου και συνεχιζεις

Κατηφοριζοντας προς το κεντρο καταλαβα οτι μπηκε απο το Κολωνακι ψηλα(νομιζω Λυκαβητος λεγεται;;)

Γιατι παμε απο εδω τον ρωταω,εχω μια δουλιτσα να κανω μας λεει,αντε ας κανει και τη δουλιτσα του...

Και τι εκανε το γαιδουρι;;;;

Μπηκε σε μια πυλωτη και κατουρησε

Με τα πολλα φτασαμε απο κατι στενα(φανταζομαι Εξαρχεια)και επειδη επρεπε να κανει τον κυκλο για να μας αφησει στην εισοδο του ξενοδοχειου και αυτος ηθελε να συνεχισει προς αλλη κατευθυνση μας παρατησε μπροστα στον Μπακακο εκει που ειναι τωρα

Ουτε ρεστα δεν ηθελα να παρω απο τα βρωμοχερα του(λιγα λεπτα πριν τι ειχε πιασει χωρις μετα να πλυνει τα χερια του;;;)

γιααυτο κοριτσια πλεον ραδιοταξι για να μην εχουμε τετοια χρεωνουν 3 ευρω παραπανω αλλα δεν δημιουργουν προβληματα κ δεν διαλεγουν διαδρομες

Και φτανει η μερα που θα επιστρεφαμε σπιτι μας...αφου πρωτα θελαμε να παμε στη νονα του που εκανε τραπεζι καπου στο Αιγαλεω

Λεω στη ρεσεψιον οτι θελω ταξι και θελω να παω σε αυτο το μαγαζι

Μου λεει το παιδι οτι μενει διπλα και ειναι πολυ ευκολο και θα πει στον οδηγο πως να παει

Και μαλλον το ειχαν οι μερες τοτε....παλι σε αλλοδαπο(Ρωσσο τον εκοψα)και δεν καταλαβαινε τιποτα απ οτι του ελεγα.....Καναμε κυκλους γυρω γυρω και δεν μπορουσαμε να το βρουμε,ρωτησαμε κοσμο και κοσμακη,εκανε αναστοφη επιτοπου,λεω θα σκοτωθουμε...και φτασαμε 1,5 ωρα μετα και μου πηρε και κοντα 30 ευρω

Οταν γυρισα στο ξενοδοχειο τους το ειπα αλλα δεν νομιζ να ενημερωσαν την εταιρεια ραδιοταξι

Οταν θα πηγαινα αεροδορμιο προτιμησα μετρο

4

εχω πεσει σε πολυ μεγαλα γαιδουρια μου την εχουν πεσει ,εχω τσακωθει,μου εχουν παρει παραπανω λεφτα με εχουν παει το γυρω του κοσμου επειδη πηγαινε ο αλλος πελατης που πηρε μετα απο μενα εχω καταιβει σε φαναρι επειδη με χουφτωσε και στο τελος μου ειπε οτι τα ηθελα, ξεχασε να μου βγαλει τα πραγματα εφυγε και τον κυνηγαγα ευτυχως ειχε κινηση και δυο φορες τους εχω παει κατευθειαν στην τροχαια γιατι μια ειμουν με μια φιλη μου μαυρουλα και την εβρισε και μια μου ζητησε αστρονομικο ποσο για μια διαδρομη που ξερω οτι ειναι 5 ευρω επειδη νομιζε οτι ειμουν μεθυσμενη επεισης πια τους κοβω την συζητηση απο την αρχη και απαιτω να με πανε κατω απο το σπιτι που θελω αφου πληρωνω.αλλα στα 17 μου πρεπει να πω οτι επεσα στον καλυτερο ανθρωπο.με χτυπησε πολυ ασχημα το αγορι που ειμασταν μαζι κατεβηκε μονος του ο ανθρωπος τον εβρισε με εβαλε στο ταξι και επειδη απ το σοκ που ειχα δεν μπορουσα να του πω που πηγαινω με πηγε στην γυναικα του και μετα σπιτι αφου με ρωτησε αν θελω να παμε στην αστυνομια για μαρτυρας ετσι τους συγχωρω τα περισσοτερα χαρη σε αυτον τον χρυσο ανθρωπο που εχασε το μεροκαματο του για μια αγνωστη!

Διαφημίσεις

Ανάλογη περίπτωση και η δική μου. Επιβιβάζομαι σε ταξί για να κάνω την συνηθισμένη διαδρομή με το συγκεκριμένο ποσό. Το ταξίμετρο όμως έχει πάρει φωτιά τρέχει με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Βράδυ, μόνη και μόλις 17 ετών. Στην διαδρομή του λέω θα κάνουμε μια στάση λίγο πιο κάτω και θα συνεχίσουμε. Τον σταματάω έξω από το αστυνομικό τμήμα, κατεβαίνω και πριν προλάβω να μπω πατάει γκάζι και φεύγει. Το έπιασε το νόημα ο κύριος.

Επίσης όμως 2 φορές έχω πάρει ταξί με 0 Δραχμές (τις τότε, θυμάστε;). Την μία δεν είχα μαζί το πορτοφόλι μου, τι ντροπή!! Ο άνθρωπος μου είπε δεν πειράζει μια άλλη φορά. Και τη δεύτερη βρίσκω ξέμπαρκα μες στην τσάντα μου 500 δραχμές , νομίζοντας πως έχω το πορτοφόλι. Επειδή όμως την είχα πατήσει ήδη μια φορά, μπαίνοντας στο ταξί κοιτούσα για το πορτοφόλι. Η διαδρομή μου περίπου κόστιζε 1.100 δραχμές και του λέω : ''Επειδή δεν έχω πάρει πορτοφόλι και έχω μόνο 500 δραχμές, όπου γράψει το ταξίμετρο αυτά τα χρήματα σταματάτε να κατέβω. Τι ευγενικός με πήγε μέχρι το τέλος της διαδρομής μου.

Συμπέρασμα όλα τα νομίσματα έχουν 2 όψεις.

O5X4p2.png 

Ανάλογη περίπτωση και η δική μου. Επιβιβάζομαι σε ταξί για να κάνω την συνηθισμένη διαδρομή με το συγκεκριμένο ποσό. Το ταξίμετρο όμως έχει πάρει φωτιά τρέχει με 200 χιλιόμετρα την ώρα. Βράδυ, μόνη και μόλις 17 ετών. Στην διαδρομή του λέω θα κάνουμε μια στάση λίγο πιο κάτω και θα συνεχίσουμε. Τον σταματάω έξω από το αστυνομικό τμήμα, κατεβαίνω και πριν προλάβω να μπω πατάει γκάζι και φεύγει. Το έπιασε το νόημα ο κύριος.

Επίσης όμως 2 φορές έχω πάρει ταξί με 0 Δραχμές (τις τότε, θυμάστε;). Την μία δεν είχα μαζί το πορτοφόλι μου, τι ντροπή!! Ο άνθρωπος μου είπε δεν πειράζει μια άλλη φορά. Και τη δεύτερη βρίσκω ξέμπαρκα μες στην τσάντα μου 500 δραχμές , νομίζοντας πως έχω το πορτοφόλι. Επειδή όμως την είχα πατήσει ήδη μια φορά, μπαίνοντας στο ταξί κοιτούσα για το πορτοφόλι. Η διαδρομή μου περίπου κόστιζε 1.100 δραχμές και του λέω : ''Επειδή δεν έχω πάρει πορτοφόλι και έχω μόνο 500 δραχμές, όπου γράψει το ταξίμετρο αυτά τα χρήματα σταματάτε να κατέβω. Τι ευγενικός με πήγε μέχρι το τέλος της διαδρομής μου.

Συμπέρασμα όλα τα νομίσματα έχουν 2 όψεις.

Aναμφιβολα!! Παντου υπαρχουν και καλοι και κακοι. Δυστυχως για μενα, τον καλυτερο ταξιτζη τον εχω τυχει στο εξωτερικο. Τον χειροτερο μια φιλη μου στην Πατρα που δεν θελετε να μαθετε τι της εκανε, 17 χρ κοριτσακι...:-(.

h0MYp3.png

το θεμα ειναι το εξης¨κανει το δυσκολο πες του παμε τμημα, ή κάνε πως παίρνεις το 100. Αλλα το θεμα ειναι πως δεν ξερουμε να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας πουθενα. Οι κακοι επεγγελματιες πρέπει να τιμωρουνται με οποιοδηποτε τροπο και δημοσια διαπομπευση.

σήμερα το πρωί κατέβηκα Παγκράτι για κάτι δουλείες..

εκανα και μια στάση στο Jumbo..και πήρα κάτι που είχε μεγάλο όγκο

(δεν ήταν καρότσι) ...είχα μαζί και το παιδί.

Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτή την αγορά αλλα τελικά την έκανα.

Αφου τελείωσα στάθηκα για ταξί και κατα καλή μου τύχη περνάει ένα ελεύθερο σταματάει αμέσως και κατεβαίνει..

ανοίγει το πορτ παγκάζ βάζει μέσα τα πραγματα και μου λεει

" περαστε κυρια μεσα με το μωρακι μη στεκεστε θα τα τακτοποιήσω όλα εγω"

ΣΟΚ !!!! ΕΓΩ...:shock::shock::shock:

τον κοίταγα καλά καλά..

μπαίνω μέσα και κυριολεκτικά μύριζε άνοιξη το ταξί!

Έλαμπε όλο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο άνθρωπος ούτε το καρότσι δεν με αφησε να κλείσω για να μη σκήβω με το παιδί στα χέρια,το έκλεισε μόνος του και το έβαλε πίσω μαζί με τη σακούλα και την τσαντα αλλαγης!!

Δεν μπορουσα να μην του πω ποσο χαίρομαι που μπήκα στο ταξί του αλλα και πόσο Μοναδικός ειναι!

Με πήγε στο σπίτι μου και όσο απιστευτο κι αν ακούγεται μου τα ξεφόρτωσε στην πόρτα και με βοήθησε να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου .. και έκανε και τα κλασικα γλυκούλικα που κάνουμε σε ένα μωρο!:mrgreen:

Για άλλη μια φορα τον ευχαρίστησα θερμα και του στρογγυλοποιησα γενναιόδωρα απο μόνη μου την αξία της διαδρομής αφου ουτε που το συζητουσε για "χρεωση φορτίου"

τελικά το να συναντήσεις ταξιτζή με ανθρωπιά μοιάζει με θαύμα!!!!

αλλα γίνονται κι αυτα!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκι μου δεν ξέρω...

πάντως βέρα είδα μάλλον μπαμπάκας θα ήτανε μη σου πω και παππούς και κάτι θα ήξερε!!!

:roll:εεε ειπαμε δεν οοοοολοι το ιδιο υπαρχουν 2,3 που διαφέρουν!

λοιπον εγω δε χρησιμοποιω ταξι συχνοτερα απο 1 φορα το μηνα

γενικα ολα ο.κ και αμα παει κανεις να μου τη βγει κανοντας κυκλο ή αφηνοντας με αλλου απο κει που θελω ακριβως, αντιδραω αμεσα και μπορει απο μεσα τους να σιχτιριζουν-εγω παντως τη δουλεια μου την κανω

αυτο που με ενοχλει ειναι οτι επειδη ειμαι συνηθως γελαστη και πιανω κι εγω ευκολα την κουβεντα μερικοι το παραξεφτιλιζουν-λενε υπερβολικα προσωπικα πραγματα ή χυδαιοτητες και με φερνουν σε δυσκολη θεση...

μια φορα ομως -την πρωτη που μπηκα σε ταξι μονη μου- ειχα μια πραγματικα τρομακτικη εμπειρια.ο τυπος ηταν ψυχοπαθης!μιλουσε μονος του και επιεδη εχασε το δρομο επαθε αληθινο αμοκ,εβριζε ,χτυπουσε το τιμονι,έλεγε κατι περιεργαΜετα ''εκοψε δρομο ''απο μια ερημια και απο μεσα μου να ελπιζω να μη σταματησει και κανει καμια κινηση...ευτυχως βρισκοταν σε τετοια μανια που μαλλον με ειχε ξεχασει και ειχε χαθει στον κοσμο του και μολις βγηκαμε σε κατοικημενη περιοχη σε ενα φαναρι ανοιξα γρηγορα την πορτα και την εκανα αλλα γαλλικα..δοξα το θεο,βγηκα σωα...

σήμερα το πρωί κατέβηκα Παγκράτι για κάτι δουλείες..

εκανα και μια στάση στο Jumbo..και πήρα κάτι που είχε μεγάλο όγκο

(δεν ήταν καρότσι) ...είχα μαζί και το παιδί.

Δεν είχα σκοπό να κάνω αυτή την αγορά αλλα τελικά την έκανα.

Αφου τελείωσα στάθηκα για ταξί και κατα καλή μου τύχη περνάει ένα ελεύθερο σταματάει αμέσως και κατεβαίνει..

ανοίγει το πορτ παγκάζ βάζει μέσα τα πραγματα και μου λεει

" περαστε κυρια μεσα με το μωρακι μη στεκεστε θα τα τακτοποιήσω όλα εγω"

ΣΟΚ !!!! ΕΓΩ...:shock::shock::shock:

τον κοίταγα καλά καλά..

μπαίνω μέσα και κυριολεκτικά μύριζε άνοιξη το ταξί!

Έλαμπε όλο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο άνθρωπος ούτε το καρότσι δεν με αφησε να κλείσω για να μη σκήβω με το παιδί στα χέρια,το έκλεισε μόνος του και το έβαλε πίσω μαζί με τη σακούλα και την τσαντα αλλαγης!!

Δεν μπορουσα να μην του πω ποσο χαίρομαι που μπήκα στο ταξί του αλλα και πόσο Μοναδικός ειναι!

Με πήγε στο σπίτι μου και όσο απιστευτο κι αν ακούγεται μου τα ξεφόρτωσε στην πόρτα και με βοήθησε να ανοίξω την πόρτα του σπιτιού μου .. και έκανε και τα κλασικα γλυκούλικα που κάνουμε σε ένα μωρο!:mrgreen:

Για άλλη μια φορα τον ευχαρίστησα θερμα και του στρογγυλοποιησα γενναιόδωρα απο μόνη μου την αξία της διαδρομής αφου ουτε που το συζητουσε για "χρεωση φορτίου"

τελικά το να συναντήσεις ταξιτζή με ανθρωπιά μοιάζει με θαύμα!!!!

αλλα γίνονται κι αυτα!!

Μάλλον θα πέτυχες τον πολυαγαπημένο μου θείο!!!:mrgreen::mrgreen:

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

λές Βικούλα μου ????

χαχαχαχα πολυ πιθανο!!!

Προ 3ων ημερών χτύπησε το μωρό στο σπίτι στο μετωπάκι του(έκανε το καιμενάκι 3 ράμματα). Βγήκα στο δρόμο πανικόβλητη μιας και μόνη σπίτι με 2 παιδιά και μπαίνω στο πρώτο ταξί, παίδων του λέω. Να μη τα πολυλογώ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μου λέει μην ανησυχείς θα πάμε και γρήγορα. Πύχτρα οι δρόμοι, τέρμα οι κόρνες μπήκε σε λεφορειογραμμές και φτάσαμε σε χρόνο μηδέν. Του λέω να σου δώσω το τηλέφωνό μου αν τυχόν και σε κατέγραψαν οι κάμερες και σου έρθει κλήση να έρθω μάρτυρας. Τι λές κοπέλα μου μου λέει, κοίτα το παιδάκι σου και ας τα αυτά. Του πέταξα στο ταξί 30 ευρώ (και λίγα ήταν) και έφυγα. Τελικά δεν είναι τόσο λίγοι.

είναι λίγοι εγω επιμένω απλα όταν βρισκεις εναν καλο ανθρωπο και ειδικα ταξιτζη σου μοιαζουν ολα παραδισενια..

(ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ,Περαστικακια πολλα και φιλακι στο μετωπακι γουτσι γουτσι !!)

είναι λίγοι εγω επιμένω απλα όταν βρισκεις εναν καλο ανθρωπο και ειδικα ταξιτζη σου μοιαζουν ολα παραδισενια..

(ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ,Περαστικακια πολλα και φιλακι στο μετωπακι γουτσι γουτσι !!)

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου. Σήμερα βγάλαμε και ράμματα και όλα καλά.

• 2 months later...

καλα αυτοι οι ταξιτζηδες ταχουν παιξει τελειως! σημερα ειμαστε στην πιατσα Αριστοτελους απο την κατω πλευρα και περιμενουμε ταξι. ερχετε ενα του λεμε ανω πολη λεει παω να παραδωσω παιδια δε με βολευει. παρολα αυτα σταματησε και περιμενε κοσμο. ερχετε 2ος λεμε παλι ανω πολη λεει οχι απο δω να πατε απο απεναντη να παρετε ταξι. (εν το μεταξυ δε πηγαμε απο απεναντι γιατι ηταν κλειστα απο κεινο το δρομο προς τα πανω σε μας και ειπαμε να παμε απτην αλλη πλευρα.)αλλα αυτος επεμενε. τεσπα ερχετε και τριτο ταξι. μπαινω εγω μεσα. και λεει δε μπορω να σας παρω σαν τριτος στη σειρα. του εξηγουμε τι εγινε και με κατεβαζει κατω!!! αρχιζουμε να τα παιρνουμε κανονικα με τον αντρα μου και εγω βγαζω το κινητο μου να παρω το νουμερο του κυριου. σε ολη τη φαση ομως ηταν μπροστα ενα τζιπ με καποιους μεσα. μας βλεπαν αλλα νομιζα ηταν απλα ενα αμαξι και σταματησε στο φαναρι. εκει που εγραφα το νουμερο κατεβαινει ενας απο αυτους και λεει στον ταριφα. τι εγινε? το παιζεις μαγκας? και ταυτοχρονα του δειχνει το σημα του. ηταν ασφαλιτης!!! μπητε μεσα μας λεει. τελικα τουμπεκι ο ταξιτζης και μας πηγε σπιτι. εβριζε βεβαια στη διαδρομη τον ασφαλιτη αλλα μπροστα του τσιμουδια! τι να πεις. αν ειναι μεσημερι και πω να παω σπιτι μου δε παιζει με τιποτα. ειναι πανω και ολοι θελουν να κινουντε κεντρο. και εμεις να μη παμε ποτε σπιτια μας. λες και θα παμε τζαμπα! και οσο να πεις δε σου καθετε παντα ενας ασφαλιτης διπλα σου...

1-2-3MPOMPIRES!!!

καλα αυτοι οι ταξιτζηδες ταχουν παιξει τελειως! σημερα ειμαστε στην πιατσα Αριστοτελους απο την κατω πλευρα και περιμενουμε ταξι. ερχετε ενα του λεμε ανω πολη λεει παω να παραδωσω παιδια δε με βολευει. παρολα αυτα σταματησε και περιμενε κοσμο. ερχετε 2ος λεμε παλι ανω πολη λεει οχι απο δω να πατε απο απεναντη να παρετε ταξι. (εν το μεταξυ δε πηγαμε απο απεναντι γιατι ηταν κλειστα απο κεινο το δρομο προς τα πανω σε μας και ειπαμε να παμε απτην αλλη πλευρα.)αλλα αυτος επεμενε. τεσπα ερχετε και τριτο ταξι. μπαινω εγω μεσα. και λεει δε μπορω να σας παρω σαν τριτος στη σειρα. του εξηγουμε τι εγινε και με κατεβαζει κατω!!! αρχιζουμε να τα παιρνουμε κανονικα με τον αντρα μου και εγω βγαζω το κινητο μου να παρω το νουμερο του κυριου. σε ολη τη φαση ομως ηταν μπροστα ενα τζιπ με καποιους μεσα. μας βλεπαν αλλα νομιζα ηταν απλα ενα αμαξι και σταματησε στο φαναρι. εκει που εγραφα το νουμερο κατεβαινει ενας απο αυτους και λεει στον ταριφα. τι εγινε? το παιζεις μαγκας? και ταυτοχρονα του δειχνει το σημα του. ηταν ασφαλιτης!!! μπητε μεσα μας λεει. τελικα τουμπεκι ο ταξιτζης και μας πηγε σπιτι. εβριζε βεβαια στη διαδρομη τον ασφαλιτη αλλα μπροστα του τσιμουδια! τι να πεις. αν ειναι μεσημερι και πω να παω σπιτι μου δε παιζει με τιποτα. ειναι πανω και ολοι θελουν να κινουντε κεντρο. και εμεις να μη παμε ποτε σπιτια μας. λες και θα παμε τζαμπα! και οσο να πεις δε σου καθετε παντα ενας ασφαλιτης διπλα σου...

Kαλα τον εκανε.Ολοι οι ταξιτζηδες ειναι να μην πω τι ειναι.:mad::mad:

Σονια 17 τι δουλειά κάνεις; Θα σου άρεσε να έλεγαν και για τον τομέα σου κατί τέτοιο; Οχι δεν είναι ολοι οι ταξιντζίδες έτσι. Απλά πιο εύκολο είναι να καταγράψουμε μια κακή εμπειρία παρά μια καλή.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...