Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

ο δικος μου βρε κοριτσια ειναι 11 μηνων εχει υψος 78εκ και ειναι 11 κιλα...βλεπω τα κιλα στα 2χρονα και αναρωτιεμαι μηπως ο δικος μου ειναι βαρυς...μετα σκεφτομαι μηπως σταματησει να παιρνει βαρος μετα το χρονο....παντως ειναι αδυνατο παιδακι.....

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικος μου βρε κοριτσια ειναι 11 μηνων εχει υψος 78εκ και ειναι 11 κιλα...βλεπω τα κιλα στα 2χρονα και αναρωτιεμαι μηπως ο δικος μου ειναι βαρυς...μετα σκεφτομαι μηπως σταματησει να παιρνει βαρος μετα το χρονο....παντως ειναι αδυνατο παιδακι.....

μην ανησυχεις μολις περπατησει θα αλλαξει!!!!!!

μην το σκεφτεσαι...ειναι και ψηλό παιδάκι οποτε σιγουρα δεν θα του φαίνεται.Ο δικος μου 20 μηνων 84 ποντους 10300.

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

μην ανησυχεις μολις περπατησει θα αλλαξει!!!!!!

Κι εμένα περπάτησε , αλλά εξακολουθεί να είναι ζουμπουρλούδικος..... χαχχαχαχα 13.200 πριν από περίπου 1 μήνα , δηλαδή όταν ήταν 18 μηνών....και να φανταστείς οτι δεν κάθεται λεπτό στον κώλο του!!!

sigoura afou perpatisi xanoun ligo varos kai afou psilosoun kai alo kapos kaliera ginete...emeis 1xronon itam 11.200 kai ispos 82-3ekatosta...kai emena episis den kathete ston kolo tis oli mera eimastai ekso kai trexei alla einai 13.200 kai troei kala ti na kano na min tis dinw mou einai poli diskola..makari na allaksi afou megalosi

Διαφημίσεις

κοριτσι μην παραπονιεσαι και μηναγχωνεσαι. να κανεις την προσευχη σου που το παιδι τρωει και αναπτυσσεται μια χαρα. ρωτα και εμας που παλευουμε να τα ταισουμε και να βαλουν γραμμαριο πανω τους. ξερεις τι στρες περναμε μετρωντας τα γραμμαρια;

sigoura kai to antitheto den einai katholou oreo na min theli na faei alla kai na troei poli den nomizo oti einai oreo kai oxi thema emfanisiaka apla ego fovamai min exei kanena provlima argotera me paxisarkia ktl giati vlepo arketa paidakia pou einai me parapano kila gia avto egw anisixo...

εαν το παιδι ειναι μεσα στην καπμπυλη τοτε εινια ενταξει. αν υπηρχε θεμα λογικα ο παιδιατρος θα ανησυχουσε και θα εβαλε και αιματολογικες κτλ. αν αγχωνεσαι τοσο απλα μην δινει γλυκα και δινε πιο πολυ φρουτα και σαλατες. αλλα δεν ξερω αν ειναι θεμιτο να κανεις "διαιτα στο παιδι". και δεν νομιζω σε τοσο μικρες ηλικιες να τιθεται θεμα παχυσαρκιας.

και για να απαντησω και εγω: ο μεγαλος 2 χρονων ηταν 11 κιλα και 87 εκατοστα. και τωρα 25 μηνων 88 υψος και 11.200.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...
Εμένα ο γιος μου ήταν στα δύο 92 πόντους και 15,5kg και η κόρη μου το ίδιο ύψος και 15kg.Oπότε μια χαρά την βρίσκω την κορούλα σου.

den kserw kai avti i paidiatros giati mou leei pos einai 1 kilo parapano???egw tis ipa pos den ginete gia na einai 12.5kila prepei na min troei tipota gia na einai 12.500 kai oxi ta 13.5... exw trelathi pia:(:(:(

δες που βρισκεται το παιδι στις καμπυλες αναπτυξης. μπορεις να πας και σε αλλο παιδιατρο να ρωτησεις στο ικα.

apo ti katalaveno egw apo tis kampiles prepei na vriskete ligo pio pano apo tin 75i thesi anamesa apo 75 kai 91 einai to epomeno kai se varos kai se ispos....apo moro paei ekei mono 1mina eixe pari arketa kai pige ligo pio pano....alla trelenome giati i mikri exei tin oreksi tis kai troei kala,egw prospatho paraaa poli na min troi vlakies kai poso na troei k.t.l kai parola avta na mou leei pos einai 1kilo parapano..ee den ksero ti na kano gia na einai toso oso leei ekini:sad::-(

ο γιατρος του γιου μου μου ειπε οτι το αγορι περνει απο την μαμα.δηλαδη το υψος της μαμας συν 13 εκατοστα.το συνολο που βγαινει +-5 εκατοστα θα ειναι το υψος του παιδιου στην ενηλικιωση!!!!

Ο γιατρός σου πρέπει να είναι κομπογιαννίτης. Αυτή τη θεωρία πρέπει να την έχει βγάλει από το μυαλό του. Δες τόσους μπασκεμπολίστες και αν βρεις καμία μαμά τους να είναι -13 εκατοστά έλα να μου το πεις :)

Γενικά σίγουρα υπάρχει κληρονομικότητα και από τους 2 γονείς αλλά αυτή η εξίσωση του γιατρού σου είναι ότι πιο κουφό έχω ακούσει τελευταία.

apo ti katalaveno egw apo tis kampiles prepei na vriskete ligo pio pano apo tin 75i thesi anamesa apo 75 kai 91 einai to epomeno kai se varos kai se ispos....apo moro paei ekei mono 1mina eixe pari arketa kai pige ligo pio pano....alla trelenome giati i mikri exei tin oreksi tis kai troei kala,egw prospatho paraaa poli na min troi vlakies kai poso na troei k.t.l kai parola avta na mou leei pos einai 1kilo parapano..ee den ksero ti na kano gia na einai toso oso leei ekini:sad::-(

μια χαρα φυσιολογικοτατο ειναι το μωρακι σου. επισης εινια απολυτα φυσιλογικο και ετσι πρπει αν γινεται, να εχει μια καμπυλη αναπτυξης απο τη γεννηση. δηλαδη αν πιασει το 75 να ακολυθει το 75, οχι να πεφτει στο 50 η να εχει συνεχεια σκαμπανεβασματα δηλαδη ενα μηνα να ειναι στο 75, τον επομενο στο 30, τον επομενο στο 50 τον επομενο στο 30 ξανα. και δεν πρεπει να πεφτει. παραπανω ας εινια, κατω να μην εινια γιατι αυτο δειχνει ελιπη αναπτυξη. αν πεφτει η ειναι πολυ χαμηλα τοτε κανουμε εξετσεις αιματος γιατι ψαχνουμε για προβλημα.

καλυτερα ρωτα και εναν αλλο παιδιατρο. το παιδι δεν εινια ενα κιλο παραπανω, ειναι φυσιολογικοτατο.

Διαφημίσεις

η κορη μου ειναι 25 μηνων και υψος εχει 94 εκατοστα με 15200 σε βαρος..Ουτε η παιδιατρος μας ανησυχει,ουτε εγω...απο οταν χρονισε και μετα δεν πηρε πολλα κιλα,αν θυμαμαι καλα ενος ετους ηταν 12.5 κιλα..τρωει με προγραμμα,απ'ολες τις γευσεις,ελαχιστα γλυκα και ειναι αεικινητη!

Νομιζω οτι πρεπει κανεις να βλεπει το θεμα σε συναρτηση και με αλλα..π,χτην ποιοτητα φαγητου αλλα και τον σκελετο του παιδιου..ποσο λεπτεπιλεπτο ειναι..και γενικα την φτιαξια του.

Μπορει καποιος να ακουσει 15 κιλα και να πει πωπω παχος αλλα ειλικρινα το σωματακι της μικρης μου ειναι μια χαρα στρωτο,χωρις περιττα παχη και διπλες.Οποτε δεν ανησυχω καθολου,ιδιως αφου ξερω οτι και η διατροφη της δεν περιεχει αχρηστα λιπαρα!

den ksero ti na po...egw den tin vlepo xontoula to mono pou exei einai magoula kai tin kilitsa pou einai san mpalonaki,pou lene pos otan psilosi kai allo tha figi...kai egw den mporo na katalavo ta logia tis paid.poy prepei na einai 12.5kila afou den einai ola ta paidskia idia alla ti na po....apo mikri paei stin 75i thesi kai na min po kiolas pou exei genithi pano pano 3855kg...den kserw na einai ola ta paidakia kala kai igiestata

Εγω τι να πω mamamikaela, σχεδον 29 μηνων και 11,5 κιλα!

Υψος δεν ξερω σιγουρα καπου 86-87... Αποφευγω να διαβαζω το θεμα γιατι αγχωνομαι! Γεννηθηκε 2,700 βεβαια, και τρωει, ενταξει οχι τεραστιες ποσοτητες αλλα λιγο απο ολα. Φοβαμαι οτι θα ειναι κοντουλης γενικα ομως... :( :(

τον ζυγισαμε και εμεις χθες 26 μηνων 89 εκατοστα υψος και 11.200 βαρος:-(. πλεον πρεπει να το παρω αποφαση οτι το παιδι δεν θα τρωει και δεν θα παιρνει βαρος. αλλα πως να την παρω τη ρημαδα την αποφαση.

Διάβασα όλες τις σελίδες και νομίζω πως εμείς παίρνουμε το βραβείο του πιο αδυνατου μοντέλου.22 μηνών,83 πόντους και σκαρτα 10 κιλακια!!!Ειπατε κάτι?:shock:

Χασατε το βραβείο... Εμείς 24μηνων 85 πόντους και 10300κγ!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...