Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως ή είναι πανύψηλα τα παιδιά στη σημερινή εποχή ... ή ψηλώνουν πιο νωρίς!!!

Πιστευω πως ειναι...καθε γενια ειναι η βελτιωμενη εκδοση της προηγουμενης.....evolution my dear.......;)

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

μάλιστα και εμεις στα υψη απο οτι διαφαινεται....98 εκατοστα ήταν και 15 κιλα....περιπου...τωρα ειναι 2,5 αρκιβως και ειναι 1.02 και 16 κιλα....

μπαμπας ειναι 1.85 μαμα 1.73....δεν είμαστε και ο φασούλας...οπότε δεν έχω και τρελλες απαιτησεις....

α...υπόψιν και γάλα δεν πίνει καθολου....το έχει κοψει απο περυσι τα χριστούγεννα....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Στα 2 τους έτη,

ο Παναγιώτης 12,100 και 90

η Κλέα 13,500 και 90

η Ελένη 12,000 και 92

ο Ευθύμης ???θα δείξει

Στο ύψος κοντά πάνε τα αδερφάκια, στο βάρος υπάρχει διαφορά. Τους 2 πρέπει να τους κηνυγάμε για να φάνε και την άλλη για να μη φάει!:lol:

8jPDp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

22,μηνών το αντράκι μου... 92 πόντους ύψος - 11850kg...

βλέπεις 2 ποδαράκια κάτω και μια μπάκα από πάνω!!!:D

Την μέρα που σε πρωτοαντίκρισα, αντίκρισα το φως μου!

αχ τι θέλω να γράψω... αλλά τεσπα!

2 ετών 86 εκ και 10.800

είμαι μέλος στο τόπικ "αδύνατα μωρά"

Τοσο ειναι και η δικια μου.....εκτος του οτι φτυσαμε αιμα να φτασουμε 12 κιλα, και εχασε ΠΑΛΙ μισο και πηγαμε ΠΑΛΙ στα 11.5 λογω αρρωστιας.......

ελεος..........:cry:

Καλέ μην ανησυχείτε (ειδικά η Ellεmphriem, γιατί καλέ έλεος; :confused:), η κόρημου είναι 22 μηνών, έχει ύψος 87 εκ. και βάρος με το ζόρι 9.500. Μετά την τελευταία ίωση δεν τολμώ να τη ζυγίσω!!!:):):) Πάντως είναι γενικά μια χαρά και η γιατρός μας είπε να μην ανησυχούμε.

GJMap2.png

ας πω και εγω τον πονο μου

20 μηνων 85 ποντους και 9100:cry::cry:

και εκει που λεγαμε οτι χασαμε ηρθανε τα θαυματακια μας

η αννα μαρια μας γεννηθηκε στις 16/2/2009

και ο μπεμπης στις 17/7/2010

Καλά βρε κορίτσια σοβαρά ... θα με τρελλάνετε!!! Ανησυχείτε επειδή τα παιδιά σας είναι αδύνατα!!!! Εμένα που ήταν 85 πόντους (δλδ κοντούλα) και 12κιλά ... (δλδ χοντρούλα) ... χωρίς να τρώει το καϊμένο τίποτα απαγορευμένο ... τι να πώ? Θα προτιμούσατε αυτό δλδ??? Μακάρι να ήταν πολύ αδύνατη η δικιά μου και δε θα με ένοιαζε το κοντό!!!

Και τώρα ... σχεδόν 3 είμαστε με το ζόρι 92 πόντους και 14,5 κιλά!!!!

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα!απο τη μια διαβαζοντας τις απαντησεις σας αγχωθηκα αλλα απ' την αλλη σκεφτηκα οτι η κορη μου στα 2α γενεθλια της,πριν 15 ημερες,ηταν 86εκ και 9500 κιλα μια χαρα αν σκεφτω οτι γεννηθηκε 45εκ. 1770γρ.και εγω ειμαι 1.66 και ο μπαμπας της 1.69.κοντοι!!!!!

βρε κουκλες, πραγματικα δε νομιζω οτι μπορουμε να καταλαβουμε με ακριβεια το υψος των παιδιων μας ως ενηλικες, με το υψος που εχουν τωρα!

κατα τη γνωμη μου, αυτο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι να ειναι συμμετρικα στο υψος με το βαρος....

εμενα το βαρος με καιει!!

Και εγω αγχωθηκα. Πρεπει να ειναι 88εκ και γυρω στα 12 κιλά. Δεν ειμαστε πρωτο μποι αλλα ουτε και κοντοι αλλα εδω βλεπω τα περισσοτερα παιδια ειναι πανω απο 90 εκ.

• 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

τελικα ολα ιδια ειναι μεσες ακρες ε? ειχα γραψει καποιους μηνες πριν 88.....ειμαστε 93 και 12 κιλα.. ΚΑΙ εμεις.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...