Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Γιωργος μου στα 2 ήταν 90 πόντους και 12 κιλά και η Χριστινούλα μου 96 πόντους και 13,6 κιλά. Αν και δίδυμα μοιαζουν σα να χουν κάποιους μήνες διαφορά!

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Διαφημίσεις

Ο γιος μου ήταν 14.900 και 95 πόντους. Τώρα που έκλεισε τα 3 ήταν 17.200 και 103 πόντους. Καλά πάμε

μονοκαλα πατε?ο μεγαλος μου 17 κιλα και 103 ποντους ηταν 4,5χρονων και τωρα που ειναι κλεισμενα πριν 5 μερες τα 16χρονια του ειναι 67 κιλα και 1.81υψος με 44νουμερο παπουτσι...εσεις που θα πατε ωρε?:lol:

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Εμένα ο μικρός μου σε 2 μήνες θα είναι 3 και είναι 12.800 και μολις 92 εκ. ύψος. Είναι υπερβολή ή θα ήταν καλή ιδέα να τον πάω σε κάποιον ειδικό παδίατρο για να δώ αν η ανάπτυξή του θεωρείται φυσιολογική; Να προσθέσω ότι τρώει τα πάντα και σε μεγάλες ποσότητες.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

Ο γιος μου την περασμένη εβδομάδα έγινε 2 ετών. Μετρηθήκαμε 2 ημέρες μετά στον παιδίατρο και είναι 1.01ύψο και 16 κιλά.

Έχω πάθει σόκ με τα ύψη! Ο δικός μου μπροστά στα περισσότερα παιδιά σας ειναι μπρελόκ. Θα γίνει 2 σε 2 μήνες και τώρα είναι 87 εκ και 11.200 κιλα! Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ???

Ο γιος μου την περασμένη εβδομάδα έγινε 2 ετών. Μετρηθήκαμε 2 ημέρες μετά στον παιδίατρο και είναι 1.01ύψο και 16 κιλά.

και ΝΑΙ!!!! εχουμε νικητη!!!!!!!! :D

εχτες γυρισαμε απο παιδιατρο με τις παρακατω μετρησεις

υψος 95

βαρος 13200

τρελλα πολλα κανταρια!!!

α ρε ατιμα διχρονα!!

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Έχω πάθει σόκ με τα ύψη! Ο δικός μου μπροστά στα περισσότερα παιδιά σας ειναι μπρελόκ. Θα γίνει 2 σε 2 μήνες και τώρα είναι 87 εκ και 11.200 κιλα! Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ???

Επίσης συμφωνώ μαζί σου μα εκεί βρήκε να πάρει απο εμένα ο μπαμπάκας μας είναι ψηλός γα@@@@το:mad:

Α εσεις φαγατε και εμας...:D

1,01 και 15 κιλα....χαχα

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

χεχεχε μαζι παμε. Η μικρη κλεινει τα 2 αρχες Νοεμβρη και ειναι 87 εκ. και 12 κιλα....:-P

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

χεχεχε μαζι παμε. Η μικρη κλεινει τα 2 αρχες Νοεμβρη και ειναι 87 εκ. και 12 κιλα....:-P

Εδώ γελάμε..Εμένα τα κλείνει αρχές Δεκέμβρη και είναι ακριβώς ΤΟΣΟ όσο η δικιά σου λέμε...Και έλεγα μόνο η δικιά μου είναι αδύνατη και κρατάει σιλουέτα...

Τι λες τώρα???1.01???Φαντάζομαι από τώρα κλείσατε θέση στην Εθνική μπάσκετ!!!

Κι εμεις αρχες Νοεμβρη κλεινουμε τα 2,απο βαρος ειμαστε ηδη 14,5 κιλα, απο υψος δεν με αφηνει η θκατουλα,το Μαη που μας περασε την μετρησε η παιδιατρος 89εκ.

Την μετρησα κι εγω ''μπακαλιστικα'' και ειναι γυρω στα 91-92εκ περιπου.:D

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Η δικια μου μολις εκλισε τα 2 ηταν 11.420 και 93 ..... απο υψος καλα παμε,

αλλα απο βαρος ... φιγουρινι! :D

φιγουρινι βρε οντως..να μια τετοια νυφη θελουμε γιατι κ εμεις ειμαστε αδυνατοι!μια νυφη μοντελακι!:o:p οχι ψωμομενη να μας βαλει κατω!:rolleyes:

φιγουρινι βρε οντως..να μια τετοια νυφη θελουμε γιατι κ εμεις ειμαστε αδυνατοι!μια νυφη μοντελακι!:o:p οχι ψωμομενη να μας βαλει κατω!:rolleyes:

Ax βρε Δημητρα, ειστε και μακρια να καναμε κανενα κονε!:D :D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...