Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

2 χρονων.. Υψος-βαρος??

Recommended Posts

ξερει καμμια ποσους ποντους πρεπει να παιρνει ενα παιδακι τον χρονο??

δε ξερω αλλα αν δεις στις καμπυλες πισω στο βιβλιαριο τι διαφορα σε ποντους εχει το ενα ετος με το αλλο ισως βγαλεις μια ακρη. εγω δε δινω κ πολυ σημασια οσο ειναι να παρει θα παρει το παιδι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 313
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατρος του γιου μου μου ειπε οτι το αγορι περνει απο την μαμα.δηλαδη το υψος της μαμας συν 13 εκατοστα.το συνολο που βγαινει +-5 εκατοστα θα ειναι το υψος του παιδιου στην ενηλικιωση!!!!

ο ξαδελφος μου ειναι 1,97 η μανα του 1,58

ο γιος της νονας μου 1,87 η νονα μου 1,55

κτλ κτλ

αυτες τις αποψεις οι γιατροι αραγε τις διαβαζουν καπου συγκεκριμενα..??

ευτυχως στην τελευταια σελιδα ειχε μερικους σαρκοζι και πηρα κουραγιο ρε παιδια!!! Ο δικος μου ειναι 23 μηνων και 7 ημερων και ειναι 84 ποντους και μολις 10,360!!! κερδισαμε το χρυσο βατομουρο νομιζω; ειναι ομως ο πιο τσαχπινης, ο πιο αγαπησιαρης και ο πιο γλυκος αντρουλης του κοσμου!!! Λέτε να ειναι στο DNA των κοντουληδων ωστε να ριχνουν αργότερα τα κορίτσια:

βρε παιδια εμενα στην αρχη του καλοκαιριου ηταν 11440γρ. και τωρα μετρηθηκαμε ακριβως 2 χρονων και ειναι 11300! ειναι φυσιολογικο, οχι μονο να μη βαλει ολοκληρο καλοκαιρι αλλα και να χασει κιολας? στεναχωρεθηκα...

Διαφημίσεις

egw prosopika an to paidi einai kala se hema igia enoo einai fisiologiko giati???giati to kalokairi exei foveri zesti ta perisotera paidakia (oxi o diko mou omos)den exoun oreksi na fane,trexoun,idronoun kai isos gia avto..parolo poy to diko mou den stamatai na troi..ego tin stamatao kai tis exo vali kapoio programataki as poume....

an niothi kala to paidi kai einai igiestato den nomizo na anisixis...einai kai katii allo to paidi mporei na einai as poume 10kila ki 88ekatosta paradigma kai na pire ipsos arketa kai oxi varos kai isos apo kei na elaose a kila ksero kai ego....ego pali oxi oti xairomai iti exei xasi alla se mas eprepe...ego fovamai para poli apo tin paxisarkia pou distixos tin exei para poli simera parolo pou den exo kanenan sto soi mou na pasxi alla kai pali fovamai:)

egw prosopika an to paidi einai kala se hema igia enoo einai fisiologiko giati???giati to kalokairi exei foveri zesti ta perisotera paidakia (oxi o diko mou omos)den exoun oreksi na fane,trexoun,idronoun kai isos gia avto..parolo poy to diko mou den stamatai na troi..ego tin stamatao kai tis exo vali kapoio programataki as poume....

an niothi kala to paidi kai einai igiestato den nomizo na anisixis...einai kai katii allo to paidi mporei na einai as poume 10kila ki 88ekatosta paradigma kai na pire ipsos arketa kai oxi varos kai isos apo kei na elaose a kila ksero kai ego....ego pali oxi oti xairomai iti exei xasi alla se mas eprepe...ego fovamai para poli apo tin paxisarkia pou distixos tin exei para poli simera parolo pou den exo kanenan sto soi mou na pasxi alla kai pali fovamai:)

άμα ανησυχείς εσύ εμείς με 12250βάρος και 86ύψος τι να πούμε? Πολύ χοντρούλα είναι και ανησυχώ κι εγώ γιατί γενικά την προσέχω. Όλο λαχανικά και φρούτα της δίνω της κακομοίρας.

azHYp2.png

vwuep3.png

άμα ανησυχείς εσύ εμείς με 12250βάρος και 86ύψος τι να πούμε? Πολύ χοντρούλα είναι και ανησυχώ κι εγώ γιατί γενικά την προσέχω. Όλο λαχανικά και φρούτα της δίνω της κακομοίρας.

poso einai o diko sou enoo minon???giati eisastai 12 kila pou einai to normal lene gia 2xronon!!!

emeis eimastai 13.200 kila me ipsos 92-3ekaosa alla o paidiatros lei pos prepei na einai 12.-12.500kila pragma pou se mas den mporei na gini giai emeis apo neogenito eimastai me 500-600 pio vari....ti na kanoume trome kala:)

na einai kala kai gera ola ta paidakia:-):-):-)

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε 18μηνών.

ok 18minon kai 12 kai kati den to les kai 10kila alla kai pali einai analogos to poso perni ton mina...diladi kanonika den pernoune pleon toso poli se varos kai mexri ta 2 isos den parete pola...alla apo tin ali emeis akrivos 18minon eimastan 12.200se varos kai mesa se 2mines ximona pirame 1kilo:!::!::!:tora pos mi me rotas giati kai ego den tis dino katholou glika kai vlakies oxi oti den exei dokimasi alla ta apofevgo oso pio poli mporo....kai apo tote mexri 2 egine 13.500 alla tora 27minon einai 13.100 kai 92-3ekatosta kai pali mas lene eee einai parapano oute ego ksero pos na tn kano na min pernei varos..giati pleon einai pio megali zitai ta dika tis ante naa tis eksigisis pos den ginete..

paradigma to kalokairi to kaimeno ithele pagotooo oxi oti den exei fai alla poli ligo pos na tis po oxi??!!!

den ksero ego avto to thema to exo parei poli etsi kai trelenomai apti mia leo as fai oti kai oso theli ego ti na kano \,tora tin stamatao kai tin prosexo alla se 2-3 xronia ti tha gini tha pernei moni tis oti theli...apo tin alli anisixo kai thelo na troi igiina...ti na po

den fenetai xontoula tha elega oti exei kati podarakia kai xerakia leptoulika alla exei mia kilitsa san mpaloni pou elpizo kai lene pos fevgi argotera ;):)

na einai kala kai igies avto einai to simantiko:)

• 2 εβδομάδες μετά...

Θεούλη μου τι νούμερα είναι αυτά καλέ??:shock::shock: Και εγώ μέχρι τώρα έλεγα σε όλο το κόσμο ότι είναι πολύ ψηλό το παιδί μου.... Με τι μούτρα θα βγώ εγώ τώρα στην κοινωνία, ε μου λέτε:?::?::?: Δεν πειράζει θα λέω ότι πήραμε τα άλλα τα προσόντα που έχουν οι κοντοί:wink::wink::wink:

Δύο χρονών αγοράκι, 11.350 και ύψος 85:oops::oops::oops: αλλά με μεγάλο.....................................................................................................

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

Θεούλη μου τι νούμερα είναι αυτά καλέ??:shock::shock: Και εγώ μέχρι τώρα έλεγα σε όλο το κόσμο ότι είναι πολύ ψηλό το παιδί μου.... Με τι μούτρα θα βγώ εγώ τώρα στην κοινωνία, ε μου λέτε:?::?::?: Δεν πειράζει θα λέω ότι πήραμε τα άλλα τα προσόντα που έχουν οι κοντοί:wink::wink::wink:

Δύο χρονών αγοράκι, 11.350 και ύψος 85:oops::oops::oops: αλλά με μεγάλο.....................................................................................................

τουλάχιστον εσένα είναι αγόρι και έχεις κάτι να κοκορευτείς...σε ένα κορίτσι τι λες ότι έχει μεγάλο? 20 μηνών, 9 κιλά (έχει να πάρει βάρος 5 μήνες) και 76 εκ.(!!!!!)

νομίζω παίρνουμε και το βραβείο, ε???????

1. Έχεις 4 μήνες μπροστά σου στους οποίους μπορεί η μικρή να κάνει θαύματα. Καλά μην περιμένεις να γίνει 1 μέτρο και 13 κιλά!!!! Τωρά σχετικά με το βραβείο..... άλλο να βλέπεις ένα όμορφο μικρούλη κοριτσάκι και άλλο να βλέπεις ένα όμορφο μικρούλη ΑΓΟΡΑΚΙ. Θα έρθει κανα κοριτσάκι (από τα μεγάλα νούμερα) θα του πει "πω πω τι όμορφο (χαριτωμένο) αγοράκι είναι τούτο" πάει και το άλλο προσον μας κορίτσια, πως θα κάνει κουκου μετά?

LAAFp2.png

JRM4p2.png

1. Έχεις 4 μήνες μπροστά σου στους οποίους μπορεί η μικρή να κάνει θαύματα. Καλά μην περιμένεις να γίνει 1 μέτρο και 13 κιλά!!!! Τωρά σχετικά με το βραβείο..... άλλο να βλέπεις ένα όμορφο μικρούλη κοριτσάκι και άλλο να βλέπεις ένα όμορφο μικρούλη ΑΓΟΡΑΚΙ. Θα έρθει κανα κοριτσάκι (από τα μεγάλα νούμερα) θα του πει "πω πω τι όμορφο (χαριτωμένο) αγοράκι είναι τούτο" πάει και το άλλο προσον μας κορίτσια, πως θα κάνει κουκου μετά?

χαχαχαχαχαχαχα!!!! πλάκα έχεις! μη σε νοιάζει, φρόντισε εσύ να του καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθηση και θα βρει το δρόμο του!

όσο για τη δικιά μου άστο, μήνες τραβάει η ιστορία και δεν τρώει κιόλας, οπότε δεν ελπίζω σε θαύματα!

• 3 months later...
  • 4 εβδομάδες μετά...

(αν και τα έχω σημειώσει και σε άλλο θεματάκι)

Κλείσαμε τα 2 την προηγούμενη βδομάδα και μετρηθήκαμε:

90εκ ύψος :P

11300γρ βάρος :oops: Καμία ιδέα για να πάρουμε λίγο τα πάνω μας στο βάρος? Γενικά είναι ολιγόφαγη από μωρό. Αποφεύγω τα σνακ μέσα στην ημέρα για να έχει όρεξη να φάει το φαγητό της αλλά το στομαχάκι μας είναι για 4 κανονικά γεύματα, σπάνια θα φάμε 5.....και τρέχουμε σαν τη σβούρα όοοοοληηηηη την ημέρα :eek:

Το κοριτσάκι μου, όλη μου η ΖΩΗ !!

Εμένα ο γιος μου είναι 21 μηνών με 90 πόντους ύψος και 15 κιλά βάρος. Οπως μας εχει πει η Παιδιατρος δεν είναι πάχους παρόλο το βάρος του, δεν του φαίνεται καθόλου, εχει βαρύ σκελετό και είναι αρκετά μυωδες παιδάκι! Και να φανταστείτε ότι μετά απο μια περιπέτεια που είχε το Δεκέμβρη και έκανε χειρουργείο με αιματωμα στο κεφαλακι του, έτρωγε ελάχιστα για ένα μήνα! Αν έτρωγε κανονικά θα είχε φτάσει το λιγότερο 16 κιλά το σβουρακι μου!!!

RWScp2.png

preg.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...