Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καταγγελνω παιδιατρο στις σερρες

Recommended Posts

ειμαι παρα πολυ θυμωμενη αλλα και παρα πολυ σοκαρισμενη απο τον θανατο ενος παιδιου 17 μηνων στην πολη μου.. την προηγουμενη εβδομαδα ενα αγορακι 17 μηνων εχασε την ζωη του απο την απροσεξια ( εγκληματικη) θα την χαρακτηριζα ενος πολυ γνωστου παιδιατρου.. το παιδακι ειχε φιμωση και κατα την εξεταση ο γιατρος το επιασε στο πουλακι του με λερωμενα χερια με αποτελεσμα να το μολυνει και το παιδι να κανει το ιδιο βραδυ 40 πυρετο..

τελικα μετα απο 2 μερες και αφου κανεις δεν καταλαβαινε απο που προεχεται ο πυρετος αποφασιστηκε να παει το παιδι θεσ/νικη αλλα δεν προλαβε.. το παιδι εφυγε με καθολικη καλπαζουσα σηψαιμια.. οι γονεις ειναι οικογενειακοι μας φιλοι και ειναι πραγματικα συντετριμενοι.. το παιδακι ηταν διδυμο και οι γονεις το απεκτησαν μετα απο πολλα χρονια προσπαθειων:cry::cry::cry:

δεν ξερω αν μπορω να γραψω το ονομα του γιατρου αν μπορει καποιος ας με ενημερωσει.. αν οχι μπορω να απαντησω σε οποιον θα θελαησει με πμ.

ο σκοπος του μηνυματος μου ειναι ενημερωτικος και να αφυπνισω ολους τους γονεις να προσεχουμε τα παιδακια μας γιατι αυτο με τους παιδιατρους εχει παραγινει..:evil: ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ

Διαφημίσεις

κρίμα για αυτούς τους γονείς...

όλοι οι παιδίατροι πιάνουν τα παιδιά χωρίς γάντια...

ακόμα και τα αγοράκια στα πουλάκια τους...έτυχε στη κουμπάρα μου και ο παιδίατρος και ο ουρολόγος που το πήγε.

και την μικρή μου,σε 2 παιδιάτρους έχω πάει και δεν χρησιμοποιούν γάντια...απαράδεκτοι!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

το θεμα ειναι πως ειναι απο τους πιο γνωστους παιδιατρους και τους πιο παλιους και για αυτο τον ειχαν εμπιστευθει τοσο οι γονεις του παιδιου.. οσο σκεφτομαι τι τους βρηκε τους ανθρωπους με πιανει τρελα.. μιλαμε οτι τα παιδακια ηταν ολη τους η ζωη.. και τωρα ετσι αδικα καποιος ανευθυνος τους στερησε την ευτυχια.. ποσο λυπαμαι δεν λεγεται:cry::cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

ειμαι παρα πολυ θυμωμενη αλλα και παρα πολυ σοκαρισμενη απο τον θανατο ενος παιδιου 17 μηνων στην πολη μου.. την προηγουμενη εβδομαδα ενα αγορακι 17 μηνων εχασε την ζωη του απο την απροσεξια ( εγκληματικη) θα την χαρακτηριζα ενος πολυ γνωστου παιδιατρου.. το παιδακι ειχε φιμωση και κατα την εξεταση ο γιατρος το επιασε στο πουλακι του με λερωμενα χερια με αποτελεσμα να το μολυνει και το παιδι να κανει το ιδιο βραδυ 40 πυρετο..

τελικα μετα απο 2 μερες και αφου κανεις δεν καταλαβαινε απο που προεχεται ο πυρετος αποφασιστηκε να παει το παιδι θεσ/νικη αλλα δεν προλαβε.. το παιδι εφυγε με καθολικη καλπαζουσα σηψαιμια.. οι γονεις ειναι οικογενειακοι μας φιλοι και ειναι πραγματικα συντετριμενοι.. το παιδακι ηταν διδυμο και οι γονεις το απεκτησαν μετα απο πολλα χρονια προσπαθειων:cry::cry::cry:

δεν ξερω αν μπορω να γραψω το ονομα του γιατρου αν μπορει καποιος ας με ενημερωσει.. αν οχι μπορω να απαντησω σε οποιον θα θελαησει με πμ.

ο σκοπος του μηνυματος μου ειναι ενημερωτικος και να αφυπνισω ολους τους γονεις να προσεχουμε τα παιδακια μας γιατι αυτο με τους παιδιατρους εχει παραγινει..:evil: ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ

έχεις πμ

ISGLp2.pngilpPp3.png

δεν το πιστευω.....:evil: μια ακομα ψυχούλα χαθηκε τοσο αδικα γιατι καποιοι ηταν απλα απροσεχτοι και ανευθηνοι.....:-(......τα νευρα μου!!!!!:evil:πως μπορει καποιος που είναι γιατρος να ρίναι τοσο μα τοσο ανευθυνος....

κι ομως μπορει να ειναι γιατι εμεις οι γονεις εμπιστευομαστε τυφλα τον παιδιατρο και νομιζουμε οτι τραβαει το δικο μας το ζορι.. φυσικα δεν ειναι ολοι ιδιοι.. τους δινουμε ενα καρο λεφτα τους εμπιστευομαστε ο,τι πιο πολυτιμο εχουμε και να το ευχαριστω!:evil::evil::evil:

μου την εδωσε και καποια γνωστη μου που μου ειπε οτι ηταν ν αφυγει το πιαδακι για αυτο εγινε ο,τι εγινε και οτι αυτος ο γιατρος ειναι πολυ προσεχτικος και σχολαστικος:evil::evil::evil::shock::shock::shock:

ηθελα να ξερα αν ηταν στην θεση της μανας αν θα ελεγε τετοια μ@@@@@!

Διαφημίσεις

Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι πολλά, όπως εαν θα ήθελα κι εγώ μετά να ζω.

Νομίζω πως για την υπόλοιπη μου ζωή θα ήμουν μια ζωντανή νεκρή.

Ξέρω ξέρω πως είμαι μακάβρια, αλλά καλύτερα να πεθάνω ως ζητιάνα τρώγοντας κρεμμύδια πάρα αυτό.

Τους καημένους τους γονείς, τι πικρό ποτήρι τους έμελλε να πιούν.

Ακούς εκεί να λέει η κάθε ηλίθια, ότι ήταν η ώρα του, επειδή ο άλλος είναι ανάπηρος και ανεύθυνος.

αχ!παναγια μου τι κριμα....στεναχωρηθηκα παρα πολυ...σκεφτομαι τους γονεις πως θα ειναι....να προσεχεις μερα-νυχτα τα παιδακια σου να μην σου παθουν τιποτα κ να τους δειχνεις στοργη κ να τα χασεις απο την ανευθυνοτητα ενος...γιατρου....κριμα κ αισχος για τετοιους γιατρους...:|

ο θεος ν'αναπαυσει την ψυχουλα του...που χαθηκε τοσο αδικα...

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Ξέρω ξέρω πως είμαι μακάβρια, αλλά καλύτερα να πεθάνω ως ζητιάνα τρώγοντας κρεμμύδια πάρα αυτό.

Ακούς εκεί να λέει η κάθε ηλίθια, ότι ήταν η ώρα του, επειδή ο άλλος είναι ανάπηρος και ανεύθυνος.

ο Θεος δινει δυναμη να συνεχισεις και προχωρας.. το ξερω καλα.. ΔΥΤΗΧΩΣ.. απλα δεν το ξεπερνας ποτε.. μαθαινεις να ζεις με τον πονο.. εκει που ειναι το μωρακι μου ολοι οι πονεμενοι γονεις δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον και αλληλουποστηριζομαστε.. ειναι πολυ σπουδαιο να εχεις κοντα σου ατομα που σε νιωθουν.. δεν εχω δεχτει ποτε μου τοση συμπαρασταση οση ολο αυτον τον καιρο και κυριως απο ξενους..συγνωμη για το παραλλυρημα..

ο Θεος δινει δυναμη να συνεχισεις και προχωρας.. το ξερω καλα.. ΔΥΤΗΧΩΣ.. απλα δεν το ξεπερνας ποτε.. μαθαινεις να ζεις με τον πονο.. εκει που ειναι το μωρακι μου ολοι οι πονεμενοι γονεις δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον και αλληλουποστηριζομαστε.. ειναι πολυ σπουδαιο να εχεις κοντα σου ατομα που σε νιωθουν.. δεν εχω δεχτει ποτε μου τοση συμπαρασταση οση ολο αυτον τον καιρο και κυριως απο ξενους..συγνωμη για το παραλλυρημα..

ηρεμησε κοπελα μου:? ελπιζω να τον κλεισουν μεσα το καθικι:?

Εχεις δικιο....τοσος πονος και ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ?????:cry:

Διαφημίσεις

ηρεμησε κοπελα μου:? ελπιζω να τον κλεισουν μεσα το καθικι:?

Αμ δεν θα τον κλείσουν μέσα αυτό είναι που σε κάνει και τρελαίνεσαι. Άντε το πολύ ένα πρόστιμο αν φτάσει στα δικαστήρια και μετά...........έλα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα. Θα συνεχίσει ο "κύριος" να κάνει την δουλειά του. Ελπίζω τουλάχιστον επειδή είναι μικρή πόλη να μαθευτεί και να μην ξαναπατήσει κανένας.Μόνο κουράγιο στους γονείς. Πονάει η ψυχή μου γιατί είμαι μάνα και ντέπομαι που ένας συνάνθρωπος μου και συντοπίτης είναι εγκληματίας και μάλιστα εις βάρος παιδιών.

Εγώ θα ήθελα απλά να ρωτήσω: είναι σίγουρο ότι η σηψαιμία προκλήθηκε από το γιατρό?Ή είναι απλή υπόθεση? Εγώ προσωπικά τα παιδία δεν τα πηγαίνω στο συγκεκριμένο και έχω ακούσει και άλλα αρνητικά περιστατικά σχετικά με αυτόν. Διάβασα ότι η σηψαιμία προκαλείται από μικροβια σε χειρουργική επέμβαση συνήθως.Το εξέτασε απλά το παιδί ή προχώρησε και με κάποιο ιατρικό εργαλείο πχ μαχαίρι?

ISGLp2.pngilpPp3.png

Εγώ θα ήθελα απλά να ρωτήσω: είναι σίγουρο ότι η σηψαιμία προκλήθηκε από το γιατρό?Ή είναι απλή υπόθεση? Εγώ προσωπικά τα παιδία δεν τα πηγαίνω στο συγκεκριμένο και έχω ακούσει και άλλα αρνητικά περιστατικά σχετικά με αυτόν. Διάβασα ότι η σηψαιμία προκαλείται από μικροβια σε χειρουργική επέμβαση συνήθως.Το εξέτασε απλά το παιδί ή προχώρησε και με κάποιο ιατρικό εργαλείο πχ μαχαίρι?

δεν ξερω με σαφηνεια να σου απαντησω γιατι οπως καταλαβαινεις οι γονεις ειναι σοκαρισμενοι και παγωμενοι.. απο αυτα που εμαθα εχω καταλαβει οτι το εξετασε αφου εγινε η επεμβαση για αυτο και το παιδι ηταν ευαλωτο στις μολυνσεις.. με καθε επιφυλλαξη.. ομως τι σημασια εχει το πριν και το μετα.. σημασια εχει οτι εφυγε αδικα ενα αγγελουδι 17 μηνων και εμειναν δυο γονεις να προσπαθουν να μαζεψουν τα κομματια τους για να μεγαλωσουν το διδυμο αδερφακι του..:cry::cry::cry:

Εεεε.... Το ότι η μόλυνση προήλθε από τα χέρια του γιατρού είναι εξακριβωμένο; Εννοώ υπήρξε ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει τα ακριβή αίτια θανάτου και το βακτήριο όπως και την πιθανή πρέλευση του βακτηρίου;;; Έχεις μάθει;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Εεεε.... Το ότι η μόλυνση προήλθε από τα χέρια του γιατρού είναι εξακριβωμένο; Εννοώ υπήρξε ιατροδικαστική έκθεση που αναφέρει τα ακριβή αίτια θανάτου και το βακτήριο όπως και την πιθανή πρέλευση του βακτηρίου;;; Έχεις μάθει;

δεν ξερω περισοτερα παιδια..δεν εχω μιλησει με τους γονεις περα απο καποια συλληπητηρια.. δεν ηταν φιλικο μας ζευγαρι αν αυτο καταλαβατε.. ηταν οικογενειακοι φιλοι με τους γονεις μου.. αυτα που εμαθα ειναι απο κοινους φιλους καθως και απο το στενο οικογενειακο τους περιβαλλον..

σιγουρα θα εγινε ιατροδικαστικη εξεταση γιατι το παιδι εφυγε εντελως ξαφνικα μεσα σε 3 μερες..το σιγουρο παντως ειναι οτι το παιδι ηταν καταγερο και κατι πηγε τοσο στραβα στην εξεταση που του στερησε την ζωη.. οταν μαθω κατι παραπανω οσον αφορα τον γιατρο και τον ρολο του στην τραγικη καταληξη του παιδιου θα σας ενημερωσω.. κανεις δεν εχει προηγουμενα με αυτον τον γιατρο και κανεις δεν θελει να τον κατηγορησει αδικα.. αλλα και κανεις δεν μπορει να παραβλεψει τον τοσο αδικο χαμο ενος παιδιου.. αυτα απο μενα..

Εγώ στην ερώτηση σου κάθετα απαντάω ΟΧΙ αλλά αυτοί οι έρμοι γονείς έχουν ακόμα ένα αγγελούδι να αναθρέψουν .

Αίσχος για τον γιατρό εγώ δεν θα τον κυνήγαγα νομικά θα τον καθάριζα….. Κουράγιο στους γονείς …..:cry:

το θέμα κλειδώνεται προσωρινά μέχρι να υπάρξει ανακοίνωση απο τους διαχειριστές.

Τα μέλη παρακαλουνται να αναφέρονται μόνο σε περιστατικά τα οποία κατά 100% γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...