Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ???

Recommended Posts

Αν αγχωνεσαι ψαξετο αλλα και εμενα και οι 2 εχουν μεγαλο κεφαλι (οπως και εμεις) καποια στιγμη ομως σταματησε να μεγαλωνει τοσο πολυ. Παντως καπελο φορανε μεγαλυτερο απο το αντιστοιχο για την ηλικια τους και αναγκαστικαμε να ανοιξουμε τις κοντομανικες φανελες τυπο T-shirt για να τους μπαινουν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να το ψάξω, ναι, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω να κάνω. Να πάω ίσως σε παιδονευρολόγο ή να κάνω μια μαγνητική. . Αλήθεια από ποια ηλικία και μετά μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του κεφαλιού? Γιατί στην συγκεκριμένη φάση του μικρού μου αυξάνεται ταχύτατα θεωρώ. Και είναι μόνο 6μησι μηνών.

Να το ψάξω, ναι, αλλά δεν ξέρω τι παραπάνω να κάνω. Να πάω ίσως σε παιδονευρολόγο ή να κάνω μια μαγνητική. . Αλήθεια από ποια ηλικία και μετά μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του κεφαλιού? Γιατί στην συγκεκριμένη φάση του μικρού μου αυξάνεται ταχύτατα θεωρώ. Και είναι μόνο 6μησι μηνών.

Θα σε κατευθυνει ο παιδιατρος

Εμενα πχ του μεγαλου μου γιου μεγακωσε πολυ μεχρι 8-9 μηνων και μετα μειωθηκε ο ρυθμος αυξησης. Το παρακολουθουσα στενα γιατι καναμε μια θεραπεια για πλαγιοκεφαλια και επειδη σταματησε να μεγαλωνε τοσο γρηγορα σταματησε και η θεραπεια να εχει νοημα. 6-7 μηνων ειχε 45 εκ περιμετρο και στο χρονο 48, ο μικρος στο χρονο ειχε 49

Να μιλησεις με τον παιδιατρο σου. Μην τρεχεις μονη σου για μαγνητικες . Ψυχραιμια. Επισης μηπως ο αντρας σου εχει σχετικα μεγαλο κεφαλι για το σωματοτυπο του?

Να μιλησεις με τον παιδιατρο σου. Μην τρεχεις μονη σου για μαγνητικες . Ψυχραιμια. Επισης μηπως ο αντρας σου εχει σχετικα μεγαλο κεφαλι για το σωματοτυπο του?[/quote

O άνδρας μου είναι από την Ήπειρο- Αρτα όπου χαρακτηρίζονται για το μέγεθος των κεφαλιών τους. Βρίσκεται στην ανώτερη καμπύλη σε ό,τι αφορά το μέγεθος κεφαλής των άνδρών και το ίδιο είμαι και εγώ και η μεγάλη μου κόρη. Η κόρη μου κινείται από μωρό στην ανώτερη καμπύλη αλλά ποτέ δεν ξέφυγε. Όλοι έχουμε μεγάλα κεφάλια αλλά ο μπέμπης μας ξεπέρασε όλους. Επίσης ο μπαμπάς μου έχει ακόμα μεγαλύτερο κεφάλι από τον άνδρα μου. ίσως είναι κληρονομικό, τι να πω

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα... φαντάζομαι ότι οποιοδήποτε θέμα να υπήρχε δεν θα φαινόταν στον υπέρηχο?? εχω γράψει και πιο πάνω ότι και μιας φίλης μου που η περίμετρος κεφαλής ήταν συνεχώς εκτός ανώτατης καμπύλης μέχρι εγκεφαλογράφημα του έκαναν του κακομοίρη.. όλα ήταν καλά.... ρώτησε τον παιδίατρό σου αφού του έχεις κάνει ήδη υπέρηχο και ήταν όλα καλά άμα χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο για να μην αγχώνεσαι άδικα...

Η παιδίατρός μου είναι χαλαρή και δεν αγχώνεται. Λέει ότι εφόσον το παιδί είναι φυσιολογικό στις αντιδράσεις του όλα ο.κ. Να φανταστείτε ότι και τον υπέρηχο μόνη μου πήγα και τον έκανα χωρίς να της το πω. ήξερα από την κόρη μου που την παρακολουθούσε παιδονευρολόγος για άλλο θέμα ο οποίος μας είχε στείλει και για υπέρηχο για το κεφάλι της το οποίο ήταν απλά στην ανώτερη καμπύλη. Που να δει δηλαδή τον μικρό που είναι 2 εκατοστα πάνω από την καμπύλη. Θα τον πάω πάντως στον Γιουρούκο έτσι για να ξεαγχωθώ. Αύριο κιόλας θα κλείσω ραντεβού. Ξέρω ότι μάλλον πάλι θα μπω σε κύκλο εξετάσεων αλλά τι να κάνω βρε παιδιά Φοβάμαι...

• 3 εβδομάδες μετά...

γεια και απο εμενα.εχω και εγω μια μικρουλα η οποια σε 2 μερες γινετε 6 μηνων και εχει μικρο κεφαλακι.γενηθηκε 3.130βαρος48.5υψος και 32.5 περιμετρος κεφαλιου.σημερα ειναι 6.100βαρος 64.5υψος 36.8περιμετρος κεφαλιου.ξεχασα να σας πω οτι τισ εχουμε κανει μαγνητικη η οποια δεν ομως δειχνει κατι.εγω ομως ανησηχω:confused:

Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΗ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ 22-10-11:D

• 1 χρόνο μετά...

καλησπερα και απο εμενα

ο δικος μου μικρουλης γεννηθηκε με περιμετρο 35ω και μεχρι τωρα εννια μηνων εχει φτασει 48,7! Τον τελευταιο μηνα πηρε εναμισι εκ! Τρελαθηκα απο τον φοβο μου! Στην αρχη επειδη επαιρνε με τρελο ρυθμο αυξηση ειχαμε κανει υπερηχο και μαλιστα οχι εναν αλλα πολλους! Εδειχναν μια ηπια διαταση των πλαγιων κοιλιων η οποια μας ειπαν οτι τελικα δεν ηταν κατι ανυσηχητικο και ετσι στον τεταρτο μηνα σταματησαμε. Ειχαμε παει σε παιδονευρολογο και μαε ειχε πει οτι ψυχοκινητικα ηταν σουπερ.

Τωρα ομως που απευθυνθηκαμε παλι μας ειπε οτι ναι μεν ειναι ολα μια χαρα στην αναπτυξη του αλλα τον ανυσηχησε το γεγονος οτι πηρε εναμισι εκ... και μας ειπε να κανουμε μαγνητικη αν ακαι πιοστευεει οτι δεν θα ειναι τιποτα...αλλα γυρισε και μας ειπε τι να εχει αυτος περισσοτερο μυαλο????

Ο μικρος μου ειναι σαν παιδακι πολυ ζωηρος ...ηδη στηριζεται στα ποδαρακια του εδω και εναμισι μηνα και κανει τα πρωτα βηματακια οταν τον κραταμε...λεει μαμα μπαμπα ελα αντε ναι γιαγια και γενικα μας λεει η παιδιατρος οτι τον βλεπει λιγο πιο μπροστα εως και αρκετα απο αλλα...

Αλαλ εγω ανυσηχω...αν ειχε κατι δεν θα ειχε δωσει συμπτωματα? περα απο το μεγαλο κεφαλακι? βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω! δεν θελω να του κανω μαγνητικη! την φοβαμαι...σκεφτηκα να επισκευτω τον κο Ντινοπουλο για δευτερη γνωμη? αλλα μην ακουσω τα ιδια και απο εκει...:(

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...