Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγαπιόμαστε αλλά καβγαδίζουμε. Γιατί;


xrysalis

[b]Ποιο είναι το στυλ σας στους καβγάδες;[/b]  

1.129

  1. 1. [b]Ποιο είναι το στυλ σας στους καβγάδες;[/b]

    • Ο ειρηνοποιός
    • Ο επιθετικός με την αμυντική στάση
    • Ο οσιομάρτυρας
    • Ο πολεμιστής
    • Ο απορροφητικός
    • Ο διαπραγματευτής


Recommended Posts

Αγαπιόμαστε αλλά καβγαδίζουμε. Γιατί;

Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια

 

 

Οι συνηθέστερες συγκρούσεις

Τα πιο συνηθισμένα ζητήματα για τα οποία τα ζευγάρια καβγαδίζουν είναι: τα χρήματα, το σεξ, τη δουλειά, τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού -και μάλιστα τις περισσότερες φορές με αυτή τη σειρά προτεραιότητας. Οι περισσότεροι καβγάδες ξεκινάνε επειδή υπάρχει διαφορετική γνώμη και καθόλου υπομονή ή βασικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Με καλή θέληση και λίγη δουλειά και από τα δυο μέλη, το ζευγάρι μπορεί να αποφύγει πολλούς καυγάδες και την κακή διάθεση που ακολουθεί.

 

Αν υπάρχει βία

Αν υπάρχει βία ή απειλή βίας, αυτό είναι κάτι το οποίο κανείς δεν πρέπει να ανεχθεί και για κανένα λόγο μέσα σε μια σχέση. Αν οι καυγάδες σας έχουν στοιχεία βίας ή φοβάστε να εκφράσετε τη γνώμη σας επειδή σας τρομάζει η ιδέα ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο, χρειάζεστε βοήθεια.

 

Τα ίδια και τα ίδια θέματα...

Αν πάλι βρίσκετε ότι τα ίδια ζητήματα επανέρχονται στο προσκήνιο αυτούσια ή σε παραλλαγές στο ίδιο θέμα, ή αν μόλις τελειώσετε με ένα θέμα προκύπτει αμέσως κάποιο άλλο για να οδηγήσει σε ένταση και καβγά στη σχέση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα σε βάθος. Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί:

 

Αλυτα ζητήματα

Μερικές φορές οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι καυγάδες τους έχουν να κάνουν περισσότερο με το παρελθόν και άλυτα ζητήματα του παρελθόντος (του δικού τους ή του συντρόφου τους) παρά με το «εδώ και τώρα». Συναισθήματα όπως η απόρριψη, η προδοσία, η έλλειψη αγάπης στην παιδική ηλικία μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες ψυχικής ευαισθησίας οι οποίες οδηγούν σε εκρήξεις και καβγάδες όταν ο σύντροφος αγγίζει χωρίς να το θέλει μια τέτοια ευαίσθητη χορδή. Ένα παράδειγμα είναι όταν το ένα άτομο στη σχέση θυμώνει και καβγαδίζει κάθε φορά που ο/η σύντροφός του έχει να κάνει ένα ξαφνικό ταξίδι ή τυχαίνει μια επαγγελματική υποχρέωση. Ενώ το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο παρόν, ψάχνοντας θα μπορούσε να διαπιστώσει κανείς ότι αυτό το ζήτημα σχετίζεται με το γεγονός ότι αυτό το άτομο που καυγαδίζει είχε βιώσει ξαφνική εγκατάλειψη από έναν γονιό στην παιδική του ηλικία και κατά κάποιον τρόπο «ξαναπαίζει» το δράμα.

 

Ευαίσθητα ζητήματα

Αν υπάρχουν θέματα-ταμπού στη σχέση σας τα οποία ξεσηκώνουν θύελλα κάθε φορά που τα αγγίζετε, τότε μάλλον χρειάζεται να τα συζητήσετε περισσότερο. Αν τα αφήσετε να κρύβονται, μπορεί να γίνουν ωρολογιακές βόμβες που μπορεί να εκραγούν ανά πάσα στιγμή. Τα θέματα-ταμπού μπορεί να είναι μια ξεχασμένη επέτειος, ένας μεγάλος καβγάς, κάποια στιγμή που αισθανθήκατε ότι ο σύντροφός σας δεν ήταν εκεί όταν τον χρειαζόσασταν. Συνήθως τα θέματα-ταμπού αντιπροσωπεύουν μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που έχει ο ένας σύντροφος προς τον άλλον, όπως μια εξωσυζυγική σχέση ή κάποια προδοσία. Το να θάψει κανείς τα παλιά προβλήματα της σχέσης του δεν είναι κακό, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι είναι ήδη νεκρά.

 

Προασπίζοντας τις βαθύτερες ανάγκες

Πολλές φορές τα ζευγάρια καβγαδίζουν για θέματα όπως τα χρήματα, το σεξ ή τις δουλειές του σπιτιού γιατί έτσι παλεύουν για τις βαθύτερες ανάγκες τους μέσα στη σχέση. Έτσι, ο καβγάς για το ποιος είναι υπεύθυνος να πληρώσει τι μπορεί να αντιπροσωπεύει κάτι παραπάνω από το οικονομικό ζήτημα της στιγμής: μπορεί να αντιπροσωπεύει το ποιος έχει την ευθύνη και τη δύναμη στην κατάσταση αυτή. Οι καβγάδες για τις δουλειές του σπιτιού συνήθως αντιπροσωπεύουν ακάλυπτες ανάγκες για σεβασμό και αξία στο άτομο, ενώ οι καβγάδες για το πόσο συχνά έχει σεξ το ζευγάρι σχετίζονται με την αίσθηση της αγάπης, της φροντίδας, του νοιαξίματος και της βαθύτερης ανάγκης για στοργή και επικοινωνία.

 

Κρυμμένα οφέλη

Για μερικά ζευγάρια οι καβγάδες έχουν έναν σημαντικό ρόλο και αποκομίζουν από αυτούς κάποιο όφελος: είναι ο μόνος τρόπος για να επικοινωνήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματά τους! Μπορεί επίσης ο καυγάς να αποτελεί το «αλατοπίπερο» στη σχέση τους ή να είναι ένας τρόπος για το ένα ή το άλλο μέλος του ζευγαριού να λάβει προσοχή από το άλλο. Για άλλους, η χαρά του καβγά κρύβεται στο ότι μετά το ζευγάρι επανασυνδέεται και επιβεβαιώνει την αγάπη του ο ένας για τον άλλον.

 

Μην ξεχνάτε!

Μην ξεχνάτε: κάτω από την επιφάνεια του κάθε καβγά συχνά κρύβονται άλλα, βαθύτερα ζητήματα που επιζητούν προσοχή και επίλυση. Αν δεν συζητήσει κανείς αυτά τα βαθύτερα θέματα, τα οποία καμουφλάρονται σε επιφανειακά ζητήματα της καθημερινότητας, τότε αυτά θα επανέρχονται και θα ταλαιπωρούν το ζευγάρι μέχρι να επιλυθούν.

 

 

 

 

Ποιο είναι το στυλ σας στους καβγάδες;

Γνωρίζετε πώς χειρίζεστε τις συγκρούσεις; Ποιο είναι το στυλ σας και τι πρέπει να κάνετε για να το βελτιώσετε;

 

Ο ειρηνοποιός: δε σας αρέσουν οι καβγάδες και θεωρείτε υποχρέωσή σας να καλμάρετε τους πάντες και τα πάντα όσο πιο γρήγορα γίνεται, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι παραβλέπετε τις δικές σας ανάγκες ή δεν ακούγεται η γνώμη σας.

 

Ο επιθετικός με την αμυντική στάση: πιστεύετε ότι όσο γρηγορότερα και εντονότερα δράσετε, τόσο το καλύτερο. Εντοπίζετε αμέσως τις διαφωνίες και παρεμβαίνετε επιθετικά, θυμίζοντας τους κανόνες, τις πιθανές συνέπειες ή κυρώσεις για να αποφύγετε την εξέλιξη του καυγά. Όμως, με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα άσχημο κλίμα στη συζήτηση και η τροπή της γίνεται αρνητική, οπότε καταλήγει σε αυτό που προσπαθούσατε να αποφύγετε-τον καυγά.

 

Ο οσιομάρτυρας: η τακτική σας είναι σιωπηλή και επίμονη στο να δείξετε τα συναισθήματά σας. Δεν επιτίθεστε, αλλά περιμένετε να ανακαλύψει ο σύντροφός σας τι σας συμβαίνει. Χρησιμοποιείτε τη σιωπή, τους αναστεναγμούς, τον αυτοοικτιρμό, τη γκρίνια. Μπορεί τελικά να παρατηρήσει ο σύντροφός σας ότι κάτι συμβαίνει, όμως χρειάζεται χρόνο και είναι μια κουραστική διαδικασία και για τους δύο.

 

Ο πολεμιστής: είναι το στυλ του ατόμου που σε όλη του τη ζωή είχε να παλέψει για τα δικαιώματά του, από τα πολύ απλά ως τα πιο σύνθετα. Παρόλο που το άτομο αυτό δείχνει δυνατό και αποφασιστικό, στον πυρήνα του κρύβεται ο φόβος ότι μπορεί να πληγωθεί και κάθε διαφωνία είναι οδυνηρή.

 

Ο απορροφητικός: το άτομο που φοβάται τις διαφωνίες και κάνει κάθε τι για να «απορροφήσει» τους κραδασμούς της σχέσης και να μην καταλήξει το θέμα σε καβγά. Το άτομο αυτό δεν προσπαθεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του ή να προβάλει τις απόψεις του, απλώς περιμένει υπομονετικά να περάσει η μπόρα. Μέσα του όμως μπορεί να κοχλάζει θυμός.

 

Ο διαπραγματευτής: είναι το άτομο που πραγματικά επιθυμεί να βρεθεί μια ειρηνική λύση στο πρόβλημα χωρίς να στεναχωρηθεί κανένας και με το να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Το άτομο αυτό ακούει ήρεμα την άποψη του συντρόφου του και εκθέτει ψύχραιμα και με αυτοπεποίθηση τη δική του. Το άτομο αυτό αντιλαμβάνεται ότι ο καλύτερος τρόπος για να πάει καλά η σχέση είναι να υπάρχει συνεργατική διάθεση, αμοιβαιότητα, καλή επικοινωνία και μικροί συμβιβασμοί και από τις δύο πλευρές. Αυτό το τελευταίο στυλ είναι και το πιο λειτουργικό.

 

 

 

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες σε μια σχέση, το σημαντικό όμως είναι να τις χειρίζεται κανείς εποικοδομητικά και να μην είναι επιζήμιες για τα μέλη της σχέσης.

 

 

 

 

______________________________________________________________

το βρήκα αναρτημένο στο φορουμ http://www.skodafans.gr

αλλά τόσο ενδιαφέρον... που το παραθέτω κι εδώ...

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν μαλώνουμε καθόλου...εκτός από μικροκαβγαδάκια δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ έτσι ώστε να μην μιλάμε για καμιά μέρα κτλ.

Έχουμε μιά πολύ αρμονική σχέση κι ο άντρας μου είναι τόσο ήρεμος που και να θες να ουρλιάξεις σε χαλαρώνει.

Είναι μυοχαλαρωτικός :wink::wink::wink:

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

Δεν μαλώνουμε καθόλου...εκτός από μικροκαβγαδάκια δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ έτσι ώστε να μην μιλάμε για καμιά μέρα κτλ.

Έχουμε μιά πολύ αρμονική σχέση κι ο άντρας μου είναι τόσο ήρεμος που και να θες να ουρλιάξεις σε χαλαρώνει.

Είναι μυοχαλαρωτικός :wink::wink::wink:

 

:lol::lol::lol: και μένα μία από τα ίδια.........αλλά αυτό μου την δίνει μερικές φορές.........μα να θες να τσακωθείς και να μην μπορείς με αυτόν τον άνθρωπο ?........ΕΛΕΟΣ......... :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς στα 8 χρόνια σχέσης και 5,5 γάμου δεν έχουμε μαλώσει γερά. Κάτι μικροκαυγαδάκια. Ελάχιστες ήταν οι φορές που δεν μιλήσαμε για κάποιες ώρες. Και δεν θα υπήρχαν ούτε αυτές αν αντιμετώπιζα και εγώ πιο σωστά κάποιες καταστάσεις που με ενοχλούν. Συνήθως δεν μιλάω και περιμένω να καταλάβει μόνος του το φταίξιμό του ή τέλος πάντως το λόγο που "τά'χω πάρει". Μερικές φορές προσπαθεί υπομονετικά να μου αποσπάσει κάποιες κουβέντες ενώ άλλες "τα παίρνει" με τη στάση μου.

Και συνήθως εγώ κάνω το πρώτο βήμα για να ξαναμιλήσουμε. Και το κάνω εγώ συνήθως γιατί εγώ είμαι αυτή που δε μιλάω. Επειδή μεγάλωσα σε καυγατζίδικο οικογενειακό περιβάλλον :oops: αποφεύγω τις φασαρίες όσο μπορώ.

 

 

Ευτυχώς δεν αρέσουν οι καυγάδες και στους δυο μας και σχεδόν πάντα μιλάμε για τα προβλήματά μας (τα οποία δεν θα έλεγα ότι είναι πολλά και σοβαρά). 8)

sL7ap2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι κατι μεταξύ πολεμιστή και του επιθετικού με αμυντική στάση! :? Ο άντρας μου είναι κάτι μεταξύ μούγκα στη στρούγκα και οσιομάρτυρα. Και στο τέλος πετάγεται και η περιβόητη ατάκα: Πάλι εγώ φταίω ξέρω.....

Πάντως συνήθως μαλώνουμε για τα ίδια πράγματα. Ετσι για να μην ξεφύγουμε από τις συνήθειες... :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας μας μαλώναμε πολύ συχνά και ομηρικά.

 

Θυμάμαι κάτι πολύ άγριους καυγάδες που αν κάποιος παρακολουθούσε σίγουρα θα φανταζόταν χλωμό μέλλον για μας...

 

Σήμερα είμαστε πιά πολύ πιο ήρεμοι και εκείνες τις δύσκολες στιγμές τις αποδίδω στο γεγονός ότι τότε "γνώριζε" ο ένας τον άλλον.Δεν ξέραμε τι σημαίνει συμβιβασμός,θέλαμε ο καθένας να περάσει το δικό του.

 

Βέβαια μαλώνουμε,και συνήθως εγώ είμαι που ανάβω πρώτη,αλλά πιο σπάνια και πιο ήπια.

Προσωπικά σήμερα δεν έχω το σθένος να μαλώσω με την ένταση που μάλωνα τότε.

Link to comment
Share on other sites

Ίσως παλιοτερα να μαλωναμε συχνοτερα αλλα οχι ωστε να μη μιλαμε για μερες!

Σημερα μπορω να πω μονο μικροκαβγαδακια εχουμετα οποια βεβαια ειναι ελαχιστα και για χαζους λόγους.....!!!

pEmXp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι ο πολεμιστης. Για την ακριβεια τσακωνομαι μονη μου. Ο αντρας μου καθεται στην αλλη μερια, με κοιταει και δεν λεει τιποτα. Ξερει οτι συντομα θα μου περασει :lol: .

Link to comment
Share on other sites

Εγω ειμαι ο πολεμιστης. Για την ακριβεια τσακωνομαι μονη μου. Ο αντρας μου καθεται στην αλλη μερια, με κοιταει και δεν λεει τιποτα. Ξερει οτι συντομα θα μου περασει :lol: .

 

Το ιδιο και εγω με την μονη διαφορα οτι και ο αντρας μου ειναι πολεμιστης επισης οποτε το σπιτι καθε φορα γινεται ΒΟΣΝΙΑ!!!!! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png
Link to comment
Share on other sites

Εμεις δε μαλωναμε σχεδον ποτε κ οταν αυτο συνεβαινε απλα διαφωνουσαμε.Η αληθεια ειναι οτι ο αντρας μου δε μου πολυχαλαει τα χατηρια κ γενικα ειμαστε κ οι δυο λογικοι κ ηρεμοι ανθρωποι. Απο τοτε βεβαια που αποκτησαμε τη μικρη μας πρεπει να ομολογησω οτι εχουν αυξηθει πολυ οι εντασεις. Ειμαστε κ οι δυο αρκετα κουρασμενοι κ μεχρι να ξαναβρουμε τα νερα μας...Παντως εγω ειμαι αυτη που ξεσπαθωνω κ δεν κανω κ πισω. Ευτυχως μετα απο λιγο ερχεται ο αντρουλης μου κ ολα καλα μεχρι την επομενη εκρηξη μου..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εμεις δε μαλωναμε σχεδον ποτε κ οταν αυτο συνεβαινε απλα διαφωνουσαμε.

και εμείς! σε βαθμό που κανείς δε μας πίστευε... "μα τόσο αγαπημένοι" λέγανε...

 

Απο τοτε βεβαια που αποκτησαμε τη μικρη μας πρεπει να ομολογησω οτι εχουν αυξηθει πολυ οι εντασεις. Ειμαστε κ οι δυο αρκετα κουρασμενοι κ μεχρι να ξαναβρουμε τα νερα μας...

παρομοίως! με την διαφορά πως εμείς αποκτήσαμε μπέμπη! :)

 

γενικα ειμαστε κ οι δυο ηρεμοι ανθρωποι... απλα τελευταία οι αλλαγές στη ζωή μας... εχουν φέρει στο προσκήνιο τα "εγώ" του καθενός μας!!

Το καλό είναι πως δεν το κρατάμε για πολύ! στο τέλος τις περισσότερες φορές.. μας πιάνουν τα γέλια με το πες-πες και το σου 'πα- μου 'πες!!

στα δύσκολα πάντως για να μην παραξεφύγουμε... η θα με πίασουν τα κλαματα από τα νευρα μου... ή θα κλειστώ στην τουαλέτα, θα του χώσω ψυθιριστά ότι έχω και δεν έχω... και όταν βγω όλα είναι ποιό ήρεμα!!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol::lol: και μένα μία από τα ίδια.........αλλά αυτό μου την δίνει μερικές φορές.........μα να θες να τσακωθείς και να μην μπορείς με αυτόν τον άνθρωπο ?........ΕΛΕΟΣ......... :lol::lol::lol:

 

συμφωνώ απόλυτα...εγώ να θέλω να τσακωθώ κι επειδή αυτός με χαλαρώνει στην στιγμή και δεν θέλει φασαρίες δεν καβγαδίζουμε. Απλά το συζητάμε που είναι και η καλύτερη λύση...χωρίς εντάσεις :wink: γιατι να χαλάμε την ζαχαρένια μας στο κάτω κάτω :D

 

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Link to comment
Share on other sites

emeis pali koritsia akribos to antitheto...o antras mou einai ths gkinias..mporei na gkriniazei astamatita gia polles ores kai ego eilikrina den akouw oute antidrw...kamia fora leei leei kai ego skeftomai alla kai den akouw oute mia leksh apo osa leei (den ton enoxlei pou den dino shmasia )...molis ta pei..hremh kai autos kai olla mia xara :)...aa exoume kai auto pou lene krebatomourmoura.. :shock: omos sinithos me pernei o upnos.. meta leo ..nai agapi mou exeis dikio kai agkalitsa :D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γενικά ειμαι οξυθυμη , νευριαζω ευκολα (ειδικά εδω στο γραφείο) αλλα δεν φωνάζω ,(γενικά) πριν με "εκνευρίσουν" εντελως ... έχει κουβεντιαστεί το θέμα , ομώς αν τελικά καταφέρουν και με "εκνευρίσουν" ...δεν κρατιέμαι...

ο αντρας μου , τωρα πια που με ξερει καλά , απλα με αγνοεί & επιλέγει να συζητησουμε καποια άλλη στιγμή.... πιστεύω πως ανήκουμε στην κατηγορια του : διαπραγματευτή ..... (προς το παρόν , με μόνο 2 χρόνια γάμου.... :lol: )

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...

Εγώ είμαι περισσότερο διαπραγματευτής.

 

Δεν μου αρέσουν οι καβγάδες και γενικά προσπαθώ να δω την κατάσταση απ'έξω. Δεν κάνω πίσω όταν ξέρω ότι έχω δίκιο και προσπαθώ να δείξω στον άλλον τι συμβαίνει. Δεν αρκούμε απλά σε φωνές ή μούτρα κλπ. Μπορεί να το συζητάω για 45 λεπτά για να της δώσω να καταλάβει πως νιώθω και να προσπαθήσω να την κάνω να μου δείξει πως νιώθει και να καταλάβω γιατί συμπεριφέρεται με τον συγκεκριμένο τρόπο.

 

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Link to comment
Share on other sites

Εγω ανήκω στην κατηγορία: επιθετικός με αμυντική στάση.Ευτυχώς που ο συζυγος είναι πιο ήσυχος από εμένα.Γενικά όμως δεν καυγαδίζουμε μεταξύ μας γιατί στα 4 χρόνια γάμου μου δίδαξε οτι καυγάς δεν σημαίνει και λύση και πραγματικά μου έκανε πολύ καλό αυτό..

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο βρε παιδια!

Εμεις δεν μαλώνουμε συχνά έντονα αλλα οταν γινει τραντάζεται το σπίτι.Ο αντρας μου ειναι πολύ εγωιστης, μεγαλωμένος με έντονη την μορφη του πατερα στο σπίτι...ενω εγω εγωιστρια αλλα με εντονη παρουσια της μητερας μου στο σπίτι....οποτε γινεται πόλεμος!!!!!

Αφου μου λέει οταν θυμώνεις γινεσαι 2 μέτρα(οχι οτι δεν ειμαι).Η φαση ειναι οτι ειχε πάει μια μέρα στην μαμα μου κ ειπε οτι με φοβάται..... :lol::lol::lol::lol:

 

Πάντως μετα απο εντονο καβγα ειμαστε πιο ερωτευμενοι απο ποτε! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Εμεις γενικα δεν πολυμαλωνουμε απλα εχουμε ευκολα τα νευρα μας και γκρινιαζουμε ή "τη λεμε" ο ενας στον αλλο.

Οταν ομως μαλωνουμε ειναι επειδη το τραβαω εγω και φυσικα επειδη με πνιγει το δικιο.Γενικα ο αντρας μου δεν ειναι πολυ ομιλητικος και του φιλολογικου στυλ οποτε οταν μαλωνουμε παντα εγω ειμαι που εχω επιχειρηματα και τον κατατροπωνω! :lol::lol::lol:

Το κακο ειναι οτι απο πανω μας μενουν τα πεθερικα μου και δεν μπορω να υστεριασω με την ησυχια μου..... :evil::evil::evil::evil:

Παντα μετα απο λιγες (ή πολλες ωρες)τα ξαναβρισκουμε.

Πιστευω οτι καλυτερα καμια φορα να τα λες παρα να κρατας.Ο τσακωμος καμια φορα δειχνει οτι νοιαζεσαι και οτι δε βαριεσαι να παλεψεις για τη σχεση σου.....

.png
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αντικειμενικά, όσες φορές στήνουμε καβγά πάντα εγώ έχω δίκιο. Ευτυχώς στα 12 χρόνια πάνω από 4 φορές δεν έχουμε καβγαδίσει αλλά ψιλοτσαμπουκά και γκρίνια έχουμε πιο τακτικά. Εδώ και ένα χρόνο με το μωρό έχουμε ησυχάσει αρκετά και περιοριζόμαστε στα μουγκρίσματα και λόγια μέσα από τα δόντια. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι κατι μεταξύ πολεμιστή και του επιθετικού με αμυντική στάση! :? Ο άντρας μου είναι κάτι μεταξύ μούγκα στη στρούγκα και οσιομάρτυρα. Και στο τέλος πετάγεται και η περιβόητη ατάκα: Πάλι εγώ φταίω ξέρω.....

Πάντως συνήθως μαλώνουμε για τα ίδια πράγματα. Ετσι για να μην ξεφύγουμε από τις συνήθειες... :wink:

 

:lol::lol::lol: !!!

Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα ... και εμείς Μάτα μου μια από τα ίδια :lol: ...

Βέβαια για να είμαι δίκαιη στην αρχή της σχέσης μας το έβλεπα όλο αυτό σαν ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα τώρα έχω κουραστεί πια να μαλώνω μόνη μου, δεν έχει γούστο βρε παιδί μου :cool: !!!

1aLup3.png

 

BtUIp3.png

Link to comment
Share on other sites

...τώρα έχω κουραστεί πια να μαλώνω μόνη μου, δεν έχει γούστο βρε παιδί μου :cool: !!!

 

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: τα παραλές Όλγάκι (αλλά με έκανες και γέλασα πρωί πρωί)... :lol::lol::lol::lol::lol: το πιο καλό παιδί πήρες ... :D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

Αντικειμενικά, όσες φορές στήνουμε καβγά πάντα εγώ έχω δίκιο.

 

Καλό αυτό. Θα σε πάρουμε για διαιτητή :) :) :)

 

Είμαι σίγουρος ότι αν ρωτήσουμε και τον άντρα σου θα πει ότι "αντικειμενικά, η γυναίκα μου πάντα έχει δίκιο"

 

Καλο πάνως, γέλασα...

 

Φιλικά,

 

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να εργάζεσαι και να ζεις κάτω από την ίδια στέγη; Ιδού η απορία...

Link to comment
Share on other sites

Διαιτητής σε ευρωπαϊκούς αγώνες θα πήγαινα :lol::lol::lol::lol:

Στα θέματα πάντως που καβγαδίζαμε είχα δίκιο. Το ξέρει, το αναγνώρισε και ευτυχώς έπαψε να κάνει τα ίδια λάθη. :wink::wink::wink:

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...