Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

επιθέματα θηλασμου

tree

Recommended Posts

τα εμπιστεύεστε? βλέπω ίνες στα χείλη του μωρού κ ανησυχώ για τα υλικά που χρησιμοποιουν κ καταπίνουν τα μωρουλίνια! χρησιμοποιώ συμβατικά επιθέματα οχι bio, τι λετε?

Διαφημίσεις

Εξαρταται απο τα επιθεματα, τα chico μαδανε ευκολα. Τα nuk οχι. Θα δοκιμασεις μερικα να δεις τι σου παει. Νομιζω οτι κυκλοφορουν και υφασματινα, που μεταξυ μας καλη ιδεα ειναι ,.....καλα που το θυμηθηκα, ενα σωρο λεφτα δινουμε σε επιθεματα και χωρις αυτα δεν μπορουμε!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Μετα απο πολλες μαρκες (μην πω ολες) κατεληξα στα κικο !!!

Μου εχουν περισσεψει και λιγα αλλα ειναι εκτος κουτιου.....οπως και σακουλακια αποθηκευσης γαλακτος μεντελα ενα κουτι σφραγισμενο και μισο ανοικτό.

Αν τα θελει καποια πολυ ευχαριστως να τις τα στειλω !!!!

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Eμένα με ειχαν βολεψει τα τζονσον και καποια που ειχα αγορασει απο το ιασω που ηταν πιο οικονομικα απο ολα.

Βεβαια καθε φορα που ηταν να θηλασω επλενα το στηθος μου οποτε δεν ειχα δει ποτε ινα πανω η στο μωρο.

Αμα πλενεις το στηθος καθε φορα που θα θηλασεις πρωτον προκαλεις ξηροτητα=πληγες και δευτερον ειναι βαρετο βρε κοριτσια.....εγω καθε τοσο στηθος δινω, δεν αντεχω καθε φορα να πλενομαι.....

Με τα κικο μετα απο λιγη ωρα βγαινουν βαμβακια οντως και οταν τα χρησιμοποιω αλλαζω τουλαχιστον 3 φορες την μερα. Θα παρω υφασματινα τελειωσε......καλα που μου το θυμισατε. Ευχαριστω Αγκαλια για το λινκ!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

κι εγω μετα απο ερευνα αγορας (τζονσον, προδερμ) κατεληξα στα κικο και σωθηκα. ουτε μαδανε ουτε προεξεχουν-φαινονται απο τα ρουχα. και ειναι και σε σακουλακια οποτε δε σκονιζονται.

Νομίζω ότι εχω δοκιμάσει όλα τα επώνυμα. Τα Chicco -μετά λύπης μου το λέω γιατί ως εταιρία σαμποτάρει το θηλασμό- είναι τα καλύτερα και τα πιο ανθεκτικά σε μεγάλες διαρροές. Τα nuk και τα medela μου έδιναν λίγο χάρτινη αίσθηση και ειδικά τα nuk όταν βραχούν πολύ κολλάνε στο στήθος. Προσοχή στη nuby: έχει 2 σειρές (ή τουλάχιστον διαφορετικές συσκευασίιες)- αυτή που πωλείται από τα jumbo έχει πρόβλημα στην κόλλα της - γίνεται μπαλάκι, κολλάει στο στήθος και ίσως καταλήξει στο στόμα του μωρού! Την άλλη σειρά (την έχει η Λητώ) δεν τόλμησα να τη δοκιμάσω. Τα βιολογικά (πλενόμενα) είναι ανθεκτικά στο πλύσιμο αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει σε φάσεις μεγάλων διαρροών. Τις πρώτες φορές έβγαλαν λίγο ξέφτι το οποίο μέχρι να φύγει εντελώς με τα πλυσίματα κόλλησε κάποιες φορές στο στήθος και φυσικά δεν έχουν άψογη εφαρμογή. Συν ότι επειδή δεν κολλάνε στο σουτιέν, ο γιος μου τα βγάζει ενώ θηλάζει :D Πάντως για τη φάση που είμαι τώρα (διαρροές κυρίως το βράδυ και όταν θηλάζω από το ένα στήθος, τρέχει το άλλο) που δεν φοράω συνέχεια επιθέματα, τα πλενόμενα είναι καλά.

Διαφημίσεις

Eμένα με ειχαν βολεψει τα τζονσον και καποια που ειχα αγορασει απο το ιασω που ηταν πιο οικονομικα απο ολα.

.

Κι εμενα αυτα!!

Λινακι μου κοιμήσου..... σε παρακαλώ!!!

Εγώ που ακόμη έχω υπερπαραγωγή δεν είχα ποτέ διαρροή με τα πλενόμενα.

Υπάρχουν και βιολογικά μιας χρήσης στο Ecofamily: http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29839

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Εγώ χρησιμοποιώ chicco, τα οποία με έχουν βολέψει, και ως λύση ανάγκης μόνο, johnson, γιατί τα έχουν και στο σουπερμάρκετ. Αλλά πάααρα πολύ καλά, τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει είναι της lansinoh. Τα είχα πάρει από το ιντερνετ μαζί με κάτι σακουλάκια αποθήκευσης. Τώρα μου τελείωσαν και δεν συμφέρει να παραγγείλω μόνο επιθέματα...

Διαφημίσεις

κ εγω φανατικα λανσινο για τους 4 πρωτους μηνες που ειχα θεματακι! ειχα κ πλενομενα της ποπολινι αλλα μου βγηκαν χοντρα κ καθολου απορροφητικα κ ετσι τα φοραγα μονο στο σπιτι, οποτε εκανα κ μια σχετικη οικονομια!:wink:

Και εγω πλενόμενα χρησιμοποιώ της disana τα φανελένια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και λυπάμαι τα λέφτα που έδινα τους πρωτους μήνες στα επιθέματα του εμπορίου γιατι δεν ειχα ανακαλύψει τα πλενομενα νωριτερα. Κοριτσια σκεφτείτε τον ογκο των απορριμάτων πού πετατε εξαιτίας των επιθεμάτων μιας χρήσης..

Και εγώ είχα χρησιμοποιήσει μιας χρήσεως τους πρώτους μήνες και τελικά κατέληξα σε υφασμάτινα. Αλλά πλέον τα χρησιμοποιώ μόνο μέσα στο σπίτι.

There is no patch for human stupidity.

εγώ είχα της κίκο. για ένα διάστημα χρησιμοποιούσα πανάκια υφασμάτινα, αλλά δεν βολευόμουν. είχα δοκιμάσει και τα avent. της νουκ χάλια! απαράδεκτα!

πιο καλά μου φάνηκαν τα κίκο.

• 7 χρόνια μετά...

Επιθέματα ή κοχύλια;

Τώρα που ετοιμάζω σιγά σιγά τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, βλέπω ότι πρέπει να έχω μαζί μου επιθέματα. Έχω διαβάσει όμως και για τα κοχύλια, αλλά δεν έχω καταλάβει αν χρησιμοποιούνται για την ίδια δουλειά. Τα επιθέματα έχω δει ότι είναι μιας χρήσης ή πλενόμενα. Τι είναι προτιμότερο; Τα κοχύλια, αν καταλαβαίνω καλά, είναι πολλαπλών χρήσεων δηλαδή παίρνεις απλά ένα πακέτο με δύο; Εσείς τι προτείνετε;

πρίν από 22 λεπτά , Έσπερος είπε:

Επιθέματα ή κοχύλια;

Τώρα που ετοιμάζω σιγά σιγά τη βαλίτσα του μαιευτηρίου, βλέπω ότι πρέπει να έχω μαζί μου επιθέματα. Έχω διαβάσει όμως και για τα κοχύλια, αλλά δεν έχω καταλάβει αν χρησιμοποιούνται για την ίδια δουλειά. Τα επιθέματα έχω δει ότι είναι μιας χρήσης ή πλενόμενα. Τι είναι προτιμότερο; Τα κοχύλια, αν καταλαβαίνω καλά, είναι πολλαπλών χρήσεων δηλαδή παίρνεις απλά ένα πακέτο με δύο; Εσείς τι προτείνετε;

Εγώ είχα πάρει και τα δύο.Ειχα πλενομενα επιθέματα μπαμπου για τις εξόδους. Μεσα στο σπίτι δεν έβαζα επιθεματα.Για την ακρίβεια τους πρώτους 2 μήνες κυκλοφορούσα  κυρίως τόπλες, δεν ήθελα ούτε μπλούζα  να με ακουμπαει. Κοχυλι χρησιμοποιούσα στο στήθος που εσταζε την ώρα του θηλασμού. Από ένα σημείο και μετά όμως με κούρασε και απλά χρησιμοποιούσα πανιά.

26 minutes ago, Έσπερος said:

Επιθέματα ή κοχύλια;

Koίταξε.. Εγώ είχα αγοράσει επιθέματα μίας χρήσης, αλλά στο μαιευτήριο μου είπαν να τα πετάξω γιατί είναι συνθετικά και δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν τα πέταξα βέβαια . Στο μαιευτήριο όμως και τις πρώτες 10 μέρες στο σπίτι, χρησιμοποιούσα τα κοχύλια, τα οποία με έσωσαν, καθότι ο μικρός μου είχε κάνει πληγές στο στήθος και υπέφερα. Είναι καλά γιατί αφήνουν το στήθος να αναπνέει. Έχουν και υποδοχή για το γάλα που τρέχει να πέφτει μέσα, αλλά χάλια θα γίνεσαι. Ούτε στον ύπνο βολεύουν. Μόλις ξεπέρασα το πρόβλημα, χρησιμοποιώ επιθέματα για τον ύπνο, ή για αν βγώ έξω.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...