Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μούδιασμα κάτω από το στήθος

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.. Είμαι στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου και εδώ και 2-3 εβδομάδες μου συμβαίνει το εξής μυστήριο και ψάχνοντας δεν είδα να το έχει αναφέρει καμία άλλη... όταν ξαπλώνω στο αριστερό πλευρό έχω αρκετά έντονο μούδιασμα-μυρμηγκιασμα ακριβώς κάτω από το αριστερό στήθος και προς το στέρνο... Δεν είναι πόνος άλλα μια δυσάρεστη αίσθηση.. σαν κάτι να κυλάει ακριβώς κάτω από το δέρμα.. μου συμβαίνει κυρίως όταν είμαι ξαπλωμένη (μόνο μια δύο φορές όρθια)

Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με το γιατρό μου και η αλήθεια είναι ότι δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρό απλά είναι κάπως ενοχλητικό.. το χει πάθει καμία άλλη;;

llssp2.png

Διαφημίσεις

Κοίταξε τώρα να δεις σύμπτωση.... χτες το ένιωσα πρώτη φορά κι εγώ είμαι στην 13 εβδομάδα. Είναι κάτι που δεν θυμάμαι να έχω νιώσει στην πρώτη εγκυμοσύνη και μου έκανε εντύπωση χτες αλλά επειδή τώρα, στην δεύτερη εγκυμοσύνη, έχω κι εαναγούλες και ανακατέματα κλπ σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι κάποιο σύμπτωμα καινούριο που δεν το γνωρίζω. Θα ενημερώσω σχετικά την γυναικολόγο μου αλλά το ραντεβού μου είναι για τέλη Σεπτέλβρη τώρα και να σου πω την αλήθεια αφού πρώτη φορά το ένιωσα δεν θέλω να υστεριάζω και να της τηλ. κάθε τρεις και λίγο. Αν τυχόν το ξανανιώσω ίσως προβληματιστώ παραπάνω και πάω κατ' ευθείαν να με δει. Πάντως είμαι της γνώμης να μην φοβάσαι κι εσυ και να μην ανυσηχείς, ίσως να έχει να κάνει και με το μέγεθος της μήτρας, της κοιλιάς μας που μεγαλώνει και πιέζει, ίσως με κάτι που έφαγες, ποιός ξέρει. Αν πάλι το σκέφτεσαι συνέχεια, μην σκας ρώτα τον/την γιατρό σου να ηρεμήσεις. Άντε με το καλό!!!!

• 8 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...