Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας. Σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα και πραγματικά έχω μάθει πολλά από εσάς. Θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζει κάποιος απο προσωπική εμπειρία, απο γνωστό αν η ομοιοπαθητική μπορει να θεραπεύσει τα συμπτωματα της Σκλήρυνσης κατα Πλάκας που είναι αυτοάνοση ασθένεια? Ευχαριστώ

Μιλώντας με την ομοιοπαθητικό μου τις προάλλες , μου ανέφερε ένα περιστατικό με Σκλήρυνση κατά πλάκας όπου η ασθενής αρνήθηκε (μετά από πολύ ψάξιμο βέβαια) να ακολουθήσει θεραπεία κλασσικής ιατρικής . Μου είπε πως εδώ και ένα χρονο η γυναίκα ζει μια αρκετά φυσιολογική ζωή χωρίς εκφύλιση της ασθένειας.

Δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο δυστυχώς. Όπως έχουμε πει πολλές φορές κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Απλά σου αναφέρω ένα περιστατικό .

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες,πηρα πριν λιγο τον Κ. κ μου ειπε να τον παρω αυριο να του πω πως παει κ να μην δωσω αλλα χαπια,κ τα τελευταια δυο το βραδυ πριν κοιμηθει,ελα ομως που εγω φοβαμαι να τις τα κοψω??? ειμαι τρελη ε???φοβαμαι πως εαν δεν τα παρει μην κυλησει παλι κ γινει χαλια.

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες,πηρα πριν λιγο τον Κ. κ μου ειπε να τον παρω αυριο να του πω πως παει κ να μην δωσω αλλα χαπια,κ τα τελευταια δυο το βραδυ πριν κοιμηθει,ελα ομως που εγω φοβαμαι να τις τα κοψω??? ειμαι τρελη ε???φοβαμαι πως εαν δεν τα παρει μην κυλησει παλι κ γινει χαλια.

Δηλ. να πάρει απόψε και αύριο τίποτα πριν του μιλήσεις ? Δεν είναι παράλογο μωρέ, και σε εμένα το έχει κάνει. Μίλα του αύριο στις 9 να δεις τι θα σου πεί.

Το παρήγορο είναι ότι την έπιασε η θεραπεία και αντιδράει ο οργανισμός της. Γι'αυτό άλλωστε δεν κάνουμε όμοιο ? Για να 'ξυπνάμε' τον οργανισμό -όταν γίνεται- και να γλυτώνουμε την χημεία ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μου ειπε αυριο να μην δωσω εαν δεν μιλησουμε κ τα τελευταια να τα παρει το βραδυ,αυριο θα παρω κ τις υπολοιπες εξετασεις,εχω ραντεβου κ με την Σ.το απογευμα,κ την τριτη θα την παω κ στον κλασσικο να την δει κ αυτος.

Διαφημίσεις

μπραβο βρε vann , θα κανει τον κυκλο του οπως σας λενε ειναι!!!:)

εγω απο την αλλη ειμαι πολυ απογοητευμενη μεχρι στιγμης, και δεν ξερω καθολου τι θα γινει με τη δικη μας περιπτωση. θα παμε κ για μια ακομη γνωμη σε εναν κλασικο κ βλεπουμε, ειλικρινα ομως δεν ξερω τι να κανω. υπαρχει περιπτωση να της τον βγαλουν τελειως τον λεμφαδενα κ εχω φρικαρει. :-( τελοσπαντων, θα δουμε.

ροζι περαστικα στον συζυγο, τιποτα δεν ακουν οι αντρες παιδι μου...:rolleyes:

Για λιγο ηταν η χαρα μου ξανα ανεβασε πυρετο,ειχε ομως ενεργεια δεν μπορω να πω,ισως δεν ειναι τοσο ευκολη η συγκεκριμενη ιωση.

daf τι εχει η μικρη?συγνωμη δεν εχω διαβασει τιποτα για την περιπτωση σας

κοιτα δεν ειναι ευκολο δεν θα περασει με τη μια, αλλα αν σκεφτεις ποσο καλυτερα ειναι ......ειστε σε πολυ καλο δρομο.:-)

εμεις εχουμε πρησμενο αριστερο λεμφαδενα πισω απο το αυτι απο το φλεβαρη , εχει βελτιωση αλλα οχι μεγαλη. αν προκειται για καποιο ειδος βακτηριδιου θα πρεπει να της το ανοιξουν, γιατι δεν φευγει με τιποτα αλλο...θα παιρνει ομοιο ολο το μαη , ειμαστε σε επικοινωνια με συκιωτου αλλα εχω ΣΚΑΣΕΙ με αυτη την ιστορια. δεν εχω κ ιδεα απο κανεναν αλλο για το τι εγινε με τοσο μεγαλο πρηξιμο κ επεμβαση ...κ οσο να'ναι...φοβαμαι.δεν θελω κ πολυ βεβαια, αλλα το αγνωστο ειναι αγνωστο...:?

περαστικα σε ολα τα παιδακια σας,πολύ στεναχωριεμαι οταν διαβαζω για τοσο δυσκολες καταστασεις :(:(:(

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Μπράβο Vann πολύ χάρηκα για την εξέλιξη αυτή!!

Μου δίνεις κουράγιο....:P

Δεν πειράζει για τον πυρετό της.

Μπορεί να είναι και ο τελευταίος της.

Δεν περνάει έτσι απλά η λοιμώδης μονοπυρήνωση

απο ότι ξέρω....:?

Σοφία ο επίμονος βήχας είναι κλασικό σύμπτωμα καντιτίασης.

Δεν ξέρω αν έριξες μια ματιά στο τόπικ των αλλεργιών όπου συζητάμε την καντίτα, αναφέρω ότι ο άντρας μου έβγαλε ΟΛΟ το χειμώνα με βήχα και ακόμη βήχει!

Δεν με άκουγε όταν του έλεγα ότι έχει καντιτίαση (ή μάλλον δεν τον σύμφερε να με ακούσει γιατί θέλει και το σκύλο του χορτάτο βλέπετε!) και τον περασμένο μήνα πήγε σε ένα γνωστό κλασικό παθολόγο ο οποίος του έδωσε αντιβίωση για 12 μέρες (!) και ένα σωρό σιρόπια.

Δεν έκαναν τίποτα απολύτως, θα έλεγα ότι χειροτέρευσε και αυτό ήτανε επακόλουθο μια και οι μύκητες κάνουνε πάρτυ όταν παίρνουμε αντιβίωση.

Τώρα επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να μ' ακούει και να ακολουθεί δίαιτα αντι-καντίτα. ;)

:shock: :shock: :shock: :shock:

Πρώτη φορά το ακούω αυτό! (η άσχετη :oops:)

Πάω να ψάξω να δω τι είναι η καντιτίαση.

Ευχαριστώ Rosie!!

EDIT:Βρήκα αυτά....

http://www.vita.gr/html/ent/529/ent.5529.asp

http://shell-land.blogspot.com/2009/04/o-candida-albicans.html

Βρε λες;;

Για να δούμε τώρα που θα ξαναρχίσουμε τα ομοιο πως θα πάει!

(μου είπε η Σ.να σταματήσουμε προσωρινά

τα ομοιοπαθητικά και να μην πάρει τίποτα

για λίγες ημέρες)

Εμεις εχουμε πρησμενο αριστερο λεμφαδενα πισω απο το αυτι απο το φλεβαρη , εχει βελτιωση αλλα οχι μεγαλη. αν προκειται για καποιο ειδος βακτηριδιου θα πρεπει να της το ανοιξουν, γιατι δεν φευγει με τιποτα αλλο...θα παιρνει ομοιο ολο το μαη , ειμαστε σε επικοινωνια με συκιωτου αλλα εχω ΣΚΑΣΕΙ με αυτη την ιστορια. δεν εχω κ ιδεα απο κανεναν αλλο για το τι εγινε με τοσο μεγαλο πρηξιμο κ επεμβαση ...κ οσο να'ναι...φοβαμαι.δεν θελω κ πολυ βεβαια, αλλα το αγνωστο ειναι αγνωστο...:?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και σε εσάς!!

Σε ωριλά έχετε πάει;

Για λιγο ηταν η χαρα μου ξανα ανεβασε πυρετο,ειχε ομως ενεργεια δεν μπορω να πω,ισως δεν ειναι τοσο ευκολη η συγκεκριμενη ιωση.

daf τι εχει η μικρη?συγνωμη δεν εχω διαβασει τιποτα για την περιπτωση σας

Πόσο έφτασε ? Ο Κυβέλλος τι λέει για αυτή την εξέλιξη ?

Ο πυρετός δεν είναι πάντα κακό σύμπτωμα - και εγώ δεν είμαι τόσο άνετη με τον πυρετό, μην νομίζεις, προσπαθώ να κρατώ την ψυχραιμία μου αλλά όταν βλέπω το θερμόμετρο να ανεβαίνει, φρικάρω :cry: - ίσως είναι το ξέσπασμα του οργανισμού πριν αρχίσει την ανάκαμψη.

Περαστικά !!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Καλημερα μολις μιλησα με την γραμματεα του Κ.για να δω τι αγωγη θα μου δωσει,μεχρι στιγμης δεν εχει κανει υψηλο πυρετο,μονο δεκατα εχει,χθες το βραδυ ανεβασε παλι 37,6,μεχρι στιγμης ειναι καλα ελπιζω κ να συνεχισουμε.Στον παιδικο που πηγα απο κει για να τους πω τι εχουμε μου ειπαν οτι κανενα απο τα παιδακια δεν εχει αρρωστησει απο την συγκεκριμενη ιωση.Τωρα αληθεια λενε?κ αν λενε τοτε εμεις απο που κολλησαμε?

Vann, θα σου έλεγαν στον παιδικό την αλήθεια, λέω τώρα ? Για περιστατικό σοβαρό και κολλητικό ?

Μπορεί πάλι να το πήρε από οπουδήποτε, αλλά ο παιδικός είναι το ιδανικό μέρος.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Vann, ο πατέρας μου είναι παθολόγος (κλασικότατος), και λέει ότι πάρα πολλά παιδάκια κολλάνε λοιμώδη, λόγω σταγονιδίων - σκέψου πχ πόσα φιλιά τους δίνουμε όλοι - αλλά σε πολλά εκδηλώνεται απλώς ως πυρετός μιας - δυο ημερών και έτσι δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι. Οπότε πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις πού το βρήκε...

Είχε κολλήσει ο αδερφός μου σε ηλικία 18 χρονών, και έλεγε ο πατέρας μου ότι εγώ μπορεί να την έχω περάσει και να μην το ξέρουμε.

Διαφημίσεις

Αυτο φοβαμαι εδω δεν μου ειπαν οτι ειχαν κρουσμα με ψειρες,θα μου λεγαν κατι πιο σοβαρο?αλλα ειναι μεγαλο λαθος αυτο,εγω την εστελνα την προηγουμενη εβδομαδα γιατι δεν ηξερα ουτε καν φανταζομουν τι ειχε,κ μολις εμαθα ενημερωσα κατευθειαν.Οταν ια την στειλω παιδικο θα της δινω κ ενα ποτηρι μαζι της κ θα τους λεω μονο απο αυτο να πινει νερο με την δικαιολογια μην κολλησει κανα παιδι, γιατι δεν ξερω ποσο διαρκει η επωαση(τα χειροτερα ομως τα παθαμε δυστυχως).

Και εγω αυτο πιστευω οτι σιγουρα κολλησε απο τον παιδικο,απο την στιγμη που δεν εχουμε εμεις,κ η κορη μου ειναι ενα παιδι που ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΙΛΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ.Οποτε ειναι πολυ δυσκολο να κολλησε απο φιλι,εγω θεωρω οτι θα της δωσαν απο αλλο ποτηρι να ηπιε νερο,η μπορει να τα μπερδεψε κ η ιδια,γιατι ειναι ενα παιδι που σιχαινεται παρα πολυ κ δεν πινει ουτε απο το δικο μου ποτηρι,ποσο μαλλον απο αλλο παιδακι.

Vann διάβασα την περιπέτεια σας εκ των υστέρων. Ευτυχώς η chatzico το είδε εγκαίρως και βοήθησε. Περαστικά σας και από μένα και ένα μπράβο στην chatzico για την άμεση ανταπόκριση!!!

Αν σου λέει ο Κ. να μην πάρεις άλλο φάρμακο ακου τον. Ξέρει αυτός τι κάνει...μην φοβάσαι. Σιδερένια πάλι η κορούλα σου!

Φερυς μαμ δεν σε πετυχα στο ιατρο τελικα:(

Φύγαμε κατά τις 12:30 και ήταν μόνο μία κοπέλα στο σαλόνι, οπότε φαντάστηκα ότι σε έχασα για λίγο...

Επειδή έχω περάσει διάφορες περιπέτειες με φάρμακα σε κάθε πιθανή και απίθανη ημέρα και ώρα, είμαι μέσα αν θέλετε να οργανώσουμε κάτι παραπάνω.

Δλδ τι έχεις στο μυαλό σου?

νεραιδομαμα μου, τωρα ειδα το μην. σου...τις ιδιες ενεσεις εκανα κ εγω, επισης εις διπλουν, στην πρωτη εγκυμοσυνη...δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα κατι ως παρενεργεια, απλα κοβεις εντελως αλατι κ ζαχαρη, αυξανει πολυ το σακχαρο,...δυστυχως η ενημερωση σε εμενα κ γενικα το ξυπνημα ηρθε αργα, οποτε σε συγχαιρω που το ψαχνεις...σε σχεση με το θεμα ταχυπνοιας δεν ειχαμε θεμα, η μικρη εκλαψε αμεσως κ δεν ειχσαμε καποιο προβλημα...ο Κ. τι σου ειπε??

Σε ποια βδομάδα γέννησες? Ο ομοιοπαθητικός ήταν και αυτός υπέρ στο να τις κάνω, γιατί είναι δύσκολη η περιπτώση μου.

Τις έκανα τελικά Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ και Σάββατο βράδυ μετά το πάρτυ γενεθλιων μας βγάζω τα παπούτσια μου και είχα πόδια τόσο πρησμένα που ήταν παραμορφωμένα. Λες και τα φούσκωσες με τρόμπα!

Λέω θα είναι από την κούραση...

Την επομένη ξύπνησα πάλι με πόδια πρησμένα αλλά όχι παραμορφωμένα. Βγαίνουμε για φαγητό έξω και ξεκινάει πάλι η τρόμπα.. Παίρνω τον γυναικολογο, μου λέει δεν έχει να κάνει με την κορτιζόνη, είναι θέμα πίεσης. Μετρήσου και πάρε με αν είναι πάνω από 14. Μετρήθηκα και είχα 6 και 9 :shock: Είναι τώρα αυτό πίεση?

Σήμερα είναι ελάχιστα πρησμένα ευτυχώς και τα παρακολουθώ. Απλά έχω πλακωθεί στα νερά μη τυχόν κι επρόκειτο για κατακράτηση.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι συνδέεται με την κορτιζόνη? :confused: Πάντως κατάφερα πάλι να αγχωθώ!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Vann διάβασα την περιπέτεια σας εκ των υστέρων. Ευτυχώς η chatzico το είδε εγκαίρως και βοήθησε. Περαστικά σας και από μένα και ένα μπράβο στην chatzico για την άμεση ανταπόκριση!!!

Αν σου λέει ο Κ. να μην πάρεις άλλο φάρμακο ακου τον. Ξέρει αυτός τι κάνει...μην φοβάσαι. Σιδερένια πάλι η κορούλα σου!

Φύγαμε κατά τις 12:30 και ήταν μόνο μία κοπέλα στο σαλόνι' date=' οπότε φαντάστηκα ότι σε έχασα για λίγο...

Δλδ τι έχεις στο μυαλό σου?

Σε ποια βδομάδα γέννησες? Ο ομοιοπαθητικός ήταν και αυτός υπέρ στο να τις κάνω, γιατί είναι δύσκολη η περιπτώση μου.

Τις έκανα τελικά Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ και Σάββατο βράδυ μετά το πάρτυ γενεθλιων μας βγάζω τα παπούτσια μου και είχα πόδια τόσο πρησμένα που ήταν παραμορφωμένα. Λες και τα φούσκωσες με τρόμπα!

Την επομένη ξύπνησα πάλι με πόδια πρησμένα αλλά όχι παραμορφωμένα. Βγαίνουμε για φαγητό έξω και ξεκινάει πάλι η τρόμπα.. Παίρνω τον γυναικολογο, μου λέει δεν έχει να κάνει με την κορτιζόνη, είναι θέμα πίεσης. Μετρήσου και πάρε με αν είναι πάνω από 14. Μετρήθηκα και είχα 6 και 9 :shock: Είναι τώρα αυτό πίεση?

Σήμερα είναι ελάχιστα πρησμένα ευτυχώς και τα παρακολουθώ. Απλά έχω πλακωθεί στα νερά μη τυχόν κι επρόκειτο για κατακράτηση.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι συνδέεται με την κορτιζόνη? :confused: Πάντως κατάφερα πάλι να αγχωθώ![/quote']

κοριτσι μου, νομιζω ειναι κατακρατηση....δεν ειχα καποιο πρηξιμο -εννοω μονο εκεινες τις ημερες κ λογω της κορτιζονης-τις ενεσεις τις εκανα κατα την 34η εβδ. και τη δευτερη 48 ωρες πριν να γεννησω...ειχα στο ιστορικο μου 4 αποβολες και γενικα μια σωρεια προβληματων στην εγκυμοσυνη που καταφερα να κρατησω, ωστε τις εκανα χωρις πως κ γιατι, στη σκεψη του να μην παρω τη μικρη αγκαλια κ φυσικα σπιτι μας, ειχα φρικαρει, ειχα κ στο νου μου οτι με γνωση μονο του ιστορικου μου, θα με ειχαν σε καραντινα, ποσο μαλλον αν η μικρη εμφανιζε το οποιοδηποτε προβλημα στην αναπνοη..μετα απο ολα αυτα αρχισα να ψαχνομαι...παντως στη δευτερη εγκυμοσυνη δεν τις εκανα...σου ευχομαι τα καλυτερα, κοριτσακι μου...

kαλημερα πηγαμε χθες στην Σ.ειδε την μικρη μου ειπε οτι λογικα πρεπει να το ξεπερναει δεν κανει ομως να κουραζεται καθολου πρεπει να μεινει ακομα 2εβδομαδες μεσα στο σπιτι,γιατι ειναι πολυ ευαλωτη τωρα, κ μπορει πολυ ευκολα να κολλησει το οτιδηποτε.Σε 10μερες θα ξανα κανουμε εξετασεις για να δουμε τις τρασαμινασες, κ ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην κολλησει ο μικρος.Σαν μανα θεωρω οτι η ομοιοπαθητικη μας εσωσε μακαρι να μπορουσαν ολοι να εβλεπαν πως ηταν το παιδι μου,κ πως συνηλθε αμεσως με τα ομοιοπαθητικα,εαν μεσα μου ειχα μια αμφιβολια γιατι οι κλασσικοι γιατροι φροντιζουν γι αυτο,πλεον δεν εχω ΚΑΜΙΑ.

kαλημερα πηγαμε χθες στην Σ.ειδε την μικρη μου ειπε οτι λογικα πρεπει να το ξεπερναει δεν κανει ομως να κουραζεται καθολου πρεπει να μεινει ακομα 2εβδομαδες μεσα στο σπιτι,γιατι ειναι πολυ ευαλωτη τωρα, κ μπορει πολυ ευκολα να κολλησει το οτιδηποτε.Σε 10μερες θα ξανα κανουμε εξετασεις για να δουμε τις τρασαμινασες, κ ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην κολλησει ο μικρος.Σαν μανα θεωρω οτι η ομοιοπαθητικη μας εσωσε μακαρι να μπορουσαν ολοι να εβλεπαν πως ηταν το παιδι μου,κ πως συνηλθε αμεσως με τα ομοιοπαθητικα,εαν μεσα μου ειχα μια αμφιβολια γιατι οι κλασσικοι γιατροι φροντιζουν γι αυτο,πλεον δεν εχω ΚΑΜΙΑ.

αχ, και σας σκεφτομουν!!μπραβο κοριτσακι!!!σιδερενιες!!!!πολυ χαιρομαι για σας!

Την επομένη ξύπνησα πάλι με πόδια πρησμένα αλλά όχι παραμορφωμένα. Βγαίνουμε για φαγητό έξω και ξεκινάει πάλι η τρόμπα.. Παίρνω τον γυναικολογο' date=' μου λέει δεν έχει να κάνει με την κορτιζόνη, είναι θέμα πίεσης. Μετρήσου και πάρε με αν είναι πάνω από 14. Μετρήθηκα και είχα 6 και 9 :shock: Είναι τώρα αυτό πίεση?

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι συνδέεται με την κορτιζόνη? :confused: Πάντως κατάφερα πάλι να αγχωθώ![/quote']

fairy's mom δεν έχω εμπειρία με ενέσεις κορτιζόνης στην εγκυμοσύνη, έχει χρειαστεί όμως να πάρω χάπια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτό που μπορώ να σου προτείνω εμπειρικά είναι να προσέξεις ιδιαίτερα το αλάτι και την ζάχαρη. Βέβαια λόγω εγκυμοσύνης θα πρέπει να συννενοηθείς με τον γιατρό σου σχετικά άλλα εγώ για όσο διάστημα πρόσεχα ( πολύ μεγάλο και με ισχυρή δόση κορτιζόνης ) ήμουν οκ. Τα προηγούμενα Χριστούγεννα που είχαμε κόσμο και έφαγα από το φαγητό των υπολοίπων και λίγο γλυκό πρήστηκα ολόκληρη. Κατευθείαν στα πόδια, στην μέση και στο λαιμό.

Δες το όμως σε συννενόηση με τον γιατρό γιατί εμένα η κορτιζόνη μου ανέβαζε την πίεση και μου προκαλούσε πολύ έντονες ταχυκαρδίες, η δικιά σου ήταν χαμηλή οπότε μην σου πω εγω κόψε το αλάτι και την φτάσουμε στο 5 :lol:

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Α, μιας και είμαστε στο topic της ομοιοπαθητικής να ρωτήσω : πηγαίνει κανείς στον Όθωνα? παρακολουθεί την μικρή μου εδω και καιρό και στην αρχή είχε θεαματική βελτίωση αλλά τώρα τελευταία σαν να κολλήσαμε λίγο :?

Βέβαια μια φορά την έχει δει ( σε λίγες μέρες θα ξαναπάμε) και τα υπόλοιπα από το τηλέφωνο.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Γεια σας και παλι! Σας εχασα και διαβασα ολα τα συγκλονιστικα νεα σας. Μετακομισαμε στα Βριλησσια οποτε δεν ισχυει η Παιανια στη λιστα φαρμακων.

Σχετικα με τους οξυουρους, υποφεραμε για αρκετο καιρο και καναμε θεραπεια με vermox, συμφωνα με τις οδηγιες του ομοιοπαθητικου μας. Κολλησε και η γιαγια απο τα παιδια, εγω και ο αντρας μου ομως οχι. Θελει πολυ προσοχη στα κλινοσκεπασματα. Καθημερινο αερισμα στον ηλιο, αλλαγη καθε 2-3 μερες, το ιδιο και στις πυτζαμες. Τα σκουληκακια βγαινουν τη νυχτα, γι αυτο και χρειαζεται μπανιο το πρωι και αλλαγη φυσικα εσωρουχων καθημερινα. Ειναι συνηθισμενο στα παιδακια και συνηθως κολλανε απο τα πραγματα που βαζουν στο στομα.

Λοιμωδη μονοπυρηνωση εχω περασει χωρις να το καταλαβω και χωρις να κολλησω κανεναν αλλον.

Οσο για το πρηξιμο των ποδιων στην εγκυμοσυνη, υπεφερα και στις δυο, χωρις να εχω υψηλη πιεση, χωρις να κανω κορτιζονες, και ενω προσεχα τη διατροφη μου.

Να κανω μια ερωτηση...στα παιδακια που κανουν ομοιοπαθητικη, ποια οδοντοκρεμα χρησιμοποιειτε? Την homeo, ή οποιαδηποτε δεν εχει μεντα?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...