Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

camouflage δεν καταλαβα που απορησες?

chatzico τα φαρμακα εχουν ιστορια ε?κ τι ιστορια,παντως σε ευχαριστω παρα πολυ κ παλι,στο χρωσταω πραγματικα ,γιατι κ σημερα που πηρα σε μερικα εφημερευοντα δεν καταφερα να τα βρω.Επισης θελω πολυ να ευχαριστησω την 4U γιατι χθες σκιστηκε για να με βοηθησει.

4U εισαι απιστευτο ατομο,κολλητη μου να ησουν τετοιο ενδιαφερον δεν θα εδειχνες,σε ευχαριστω πολυ πολυ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μικρη ειναι πολυ πρισμενη στα μαγουλα κι αυτο το εκδηλωσε σημερα χθες δεν ηταν ετσι,πηρα κ σημερα τηλ στην βιοιατρικη κ μου ειπαν οτι το πολυ πολυ να εχω σημερα την γενικη αιματος κ τα υπολοιπα την Δευτερα,εσυ σε ποιο μικροβιολογικο ειχες παει?μηπως να επερνα τηλ να ρωταγα κ εκει μηπως τα βγαζουν πιο γρηγορα.Εχω τρελαθει παντως δεν το περιμενα αυτο με τιποτα.

Επειδη εχω σβησει τα πμ με τα φαρμακεια υπαρχει καποια κοπελα που να εχει φυτολακα?εχω ψαξει ολα τα φαρμακεια κ δεν μπορω να βρω πουθενα,τελικα ισως εχομυε λοιμωδη μονοπυρηνωση

Vann σου εύχομαι περαστικά.

Προσφάτως είχε ο ανηψιός μου.(2 και κάτι χρονών) Του έδωσε αγωγή, ο συμβατικός ιατρός, ωρυλάς δε θυμάμαι τι, και συνέστησε πολύ υγρασία στο σπίτι. Ή υγραντήρα, ή βρεμμένα ρούχα στα καλοριφέρ. Ανάρρωσε το παιδί, μετά από κανένα μήνα βέβαια...είναι λίγο μανίκι...

Τώρα το έχει μια άλλη ανηψιά μου (4 1/2 χρονών) (αλήθεια ρε παιδιά, γιατί τόση έξαρση?), νοσηλεύεται στο λοιμωδών, οι τρενσαμινάσεις(πιθανόν το γράφω λάθος της είναι στο Θεό 1000 και, κάθε μέρα ανεβαίνουν... Η γιατρός, συμβατικός παιδίατρος, δεν έδωσε αγωγή, είπε να το αφήσουν να κάνει τον κύκλο του, και χθες που είδα την ξαδέρφη μου, τη μαμά δλδ, μου είπε ότι έχει γίνει, εξελιχθεί:?: δεν καλοκατάλαβα μέσα στον πανικό σε ηπατίτιδα β...

Djccp2.png

67KIp2.png

Η μικρη ειναι πολυ πρισμενη στα μαγουλα κι αυτο το εκδηλωσε σημερα χθες δεν ηταν ετσι,πηρα κ σημερα τηλ στην βιοιατρικη κ μου ειπαν οτι το πολυ πολυ να εχω σημερα την γενικη αιματος κ τα υπολοιπα την Δευτερα,εσυ σε ποιο μικροβιολογικο ειχες παει?μηπως να επερνα τηλ να ρωταγα κ εκει μηπως τα βγαζουν πιο γρηγορα.Εχω τρελαθει παντως δεν το περιμενα αυτο με τιποτα.

ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ τηλ. 210 4280025, 4523526 Ακτή Μουτσοπούλου 60

Τους ζήτησα την εξέταση για την λοιμώδη την ίδια ημέρα και μου την έδωσαν σε 2 ώρες.

Πάντως και εμένα η μικρή τότε που πήρε φυτόλακα, έτσι πρησμένη ήταν, τα μάγουλα είχαν γίνει ένα με τον λαιμό και όλο αυτό το σύστημα είχε φθάσει σχεδόν στον ώμο της. Αφού είχα σκεφθεί μήπως είχε μαγουλάδες.

Ξαναπάρε τον Κυβέλλο στο κινητό του, αν δεν το έχεις, το βγάζει στο ηχογραφημένο μύνημα του ιατρείου της Ερυθραίας.

Περαστικά.

Στην θέση σου θα μπορούσα να είμαι εγώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

ναι DaF, το είχε η Chatziko!

(ευχαριστώ για χτες)

Vann, εγώ ένα έχω να πω.... εσύ καθόσουν ξάπλα στον καναπέ και έγραφες στο forum και ο Γ έτρεχε.... ντροπή!!! :)))

επίσης, φαίνεται πως καποια ομοιο είναι δύσκολο να τα βρεις, προσωπικά είχα δυσκολευτεί πολύ να βρω scilla maritima, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κλειστά τα φαρμακεία εκείνη την ώρα και τα κατάφερα.... αν θέλετε απο Δευτέρα να "οργανωθούμε" λίγο καλύτερα για ανάλογες επείγουσες καταστάσεις...

κοριτσακι εσυ με πηρες;;; ασε, περναω λιγο ζορι τελευταια με το στομαχι μου κ το χω λιγο χαμενο. αφου καταλαβα στην αρχη οτι ''δεν βρισκουν το κοριτσακι της vann'' και οχι ''δεν βρισκουν ΓΙΑ το κοριτσακι της vann....'' και λεω παναγια μου εξαφανιστηκε το παιδι;;;;:shock: χαμενο ντιπ για ντιπ..

α και περαστικα στο vannακι ελπιζω να ηρεμησει το παιδι, περασε η αδερφη μου λοιμωδη στα 17 της θελει χρονο το πραγμα....

ανανεωνω λιγο τη λιστα με 2 φαρμακακια δικα μας:

Η νέα λίστα

· Apis 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου

Apis 30 ch mesastoura Μεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Arnica 30 ch mesastoura Μεταμόρφωση, κέντροΑθήνα

Arnica 200ch - 1M – 10M fairy's mom Ζωγραφου, 200 ch yogini Κορυδαλλός, 1M TARA Παιανία (μόνο με πμ)

· Antimoniumtartar200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου,200chchatzikoΠειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Aloe200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου

· Aconitum200ch - 1Mfairy'smomΖωγραφου, chatzikoΠειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα), 30ch & 1MΜοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 1M 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, 200chyoginiΚορυδαλλός, 200ch & 1MTARAΠαιανία (μόνο με πμ), 200ch Daf-κεντρο Αθηνας

· Aconite 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Arsenicum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Arsenicum album 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Aesc 12ch hemmoroids mesastoura Μεταμόρφωση

· Beladonna mesastoura Μεταμόρφωση

Belladonna 200ch & 1Mfairy'smomΖωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 1M Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch & 1M TARA Παιανία (μόνομεπμ)

Belladonna 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Bryonia 12ch mesastoura Μεταμόρφωση

Bryonia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα

Bryonia 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Colocynthis200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Colocynthis 30ch , κέντροΑθήνα

· CaccusCacti200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ) , 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Calc carbonica 200ch , 1M & 10M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch 200ch & 1M 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Chamomilla 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) ,200ch 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Chamomilla 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ) , TARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Causticum 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

causticum (υγρομε 10% οινοπνευμα) LM1 κέντροΑθήνα

·croton tiglium , 1M yogini Κορυδαλλός

· Drosera 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

·Dulcamara 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· FerrumPhosph. , 200chTARAΠαιανία (μόνο με πμ)

· Gelsemium 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Gelsemium 30ch , κέντροΑθήνα, Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

· Hep. Sulpur 200ch , 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, 30ch κέντροΑθήνα

Hep. Sulpur 200ch - 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Kali bichronicum200ch fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 30ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

· Lycopodium 30ch mesastoura Μεταμόρφωση, TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Lachesis 30ch ,κέντροΑθήνα

· Ledum 30ch , κέντροΑθήνα

· Ignatia 30ch - 200ch & 1Mfairy'smom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

·Ipecacuana 30ch , κέντροΑθήνα

Ioecacuana 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ)

·Medhorrinum 200ch & 1M , κέντροΑθήνα, 1M yogini Κορυδαλλός

Medhorrinum 30 ch 200ch & 1M , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη

·Mercury 200ch , chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Mercurius sol.200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου

Mercurius sol. 30ch , κέντροΑθήνα

·Natrium mur., 200ch yogini Κορυδαλλός

·Nautia 30ch , κέντροΑθήνα

· Nux vomica 30ch fairy's mom Ζωγραφου

· Pulsatila 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 200ch κέντροΑθήνα, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 4U KαλλιθέασύνοραμεΝ. Σμύρνη, 200ch, 1M & 10M yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

· Phosphorus200ch fairy's mom Ζωγραφου, chatziko 200ch, 1M & 10M Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Phosphorus 30ch , κέντροΑθήνα

·Podophyllum 30ch , κέντροΑθήνα

·Phytolacca 1M , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

· Rumex 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου,200ch chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

·Rhus tox. 30ch , κέντροΑθήνα, 200ch yogini Κορυδαλλός

·Sambucus niger 200ch , κέντροΑθήνα

· Sepia200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, 1M κέντροΑθήνα

Sepia LM1 κέντροΑθηνα

· Spongia 200ch & 1M fairy's mom Ζωγραφου, chatziko Πειραιά / Παιανία(Τετάρτες, Σαββατοκύριακα) , 200ch yogini Κορυδαλλός, 200ch TARA Παιανία (μόνομεπμ) , 200ch - 1M Mariazil (Πειραιας)

Spongia 30ch , Μοσχάτο/Πειραιάς (πρωιΔευτ-Παρ)

Spongia mesastoura Μεταμόρφωση

· Scilla maritima 200ch 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη

·Stafisagria , 200ch yogini Κορυδαλλός, mesastoura Μεταμόρφωση

· Silica 30ch 2caps mesastoura Μεταμόρφωση, 200ch Daf-κεντρο Αθηνας

· Sulphur 30chmesastouraΜεταμόρφωση, κέντροΑθήνα, 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, TARA Παιανία (μόνο με πμ)

Sulphur 200chfairy'smomΖωγραφου, 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη

Sulphur 1M , 4UKαλλιθέα σύνορα με Ν. Σμύρνη, 200ch - 1MMariazil (Πειραιας)

· Τuberculinum1Mfairy'smom Ζωγραφου

· Veratrumalbum 30ch mesastoura Μεταμόρφωση

· Veratrum album 30ch , κέντροΑθήνα

ναι DaF εγώ ήμουν η ενοχλητική ;)

επίσης, ευχαριστώ πολύ και τη spyni...;)

καλά έκανες και ανανέωσες τη λίστα ...

αυτό που θα ήθελα εγώ είναι τα τηλ. καποιον μαμάδων ακόμα που είναι στη λίστα αλλά δεν έχω τηλ. επικ. , αν θέλουν φυσικά καλό θα ήταν να ανταλλάξουμε τηλ. :D

camouflage αλλο ηθελα να γραψω κ αλλο εγραψα μην μου δινεις σημασια,DAF σε ευχαριστω πολυ για τα περαστικα,παναγια μου τι διαβασες?????ουτε να το σκεφτω δεν θελω.

Η μικρη ειναι ακριβως τα ιδια ο Κυβελλος μου ειπε να της δωσω 2καψουλες φωσφορο,κ δυο καψουλες φυτολακα σημερα κ να τον ξαναπαρω στις 8 να του πω πως παμε.Για τον κλασσικο γιατρο δεν υπαρχει λογος να σας πω πως με αντιμετωπισε, οταν του ειπα οτι κανουμε ομοιοπαθητικη,κ ο λογος ηταν οτι την πηγα την πεμπτη μερα που ειχε δεκατα αντι για την τριτη μερα που πρεπει.Εγω δεν προκειταΙ να ξαναπω ποτε σε κλασσικο γιατρο οτι κανουμε ομοιοπαθητικη γιατι η συμπεριφορα τους ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ .

Παντως δεν περιμενα ποτε οτι θα με βοηθαγαν ατομα που δεν γνωριζω κ τοσο πολυ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Διαφημίσεις

kikileuteris τωρα διαβασα το μηνυμα σου μην μου λες τετοια...................................

τι εγινε δηλαδη υποτροπιασε??? τις ειπαν γιατι εξελιχθηκε ετσι???εμενα δεν μου ειπαν τετοια πραγματα μονο που πρεπει να την ξαναδει την Δευτερα ο κλασσικος οπου δεν θα την παω σ αυτον,αλλα στην Συκιωτου,κ οτι θελει συνεχει ιατρικη παρακολουθηση.Εγω αυτο που φοβηθηκα ειναι να μην κολλησει κ ο μικρος γιατι πολλες φορες πινουν απο το ιδιο ποτηρ,ι η της τρωει το φαγητο της,κ απο οτι διαβασα μεταδιδεται με το σαλιο.Και απο οτι μου ειπε ο παιδιατρος θελει πολυ ξεκουραση,που σημαινει οτι δεν πρεπει να παει στον παιδικο για πολυ καιρο,αλλο προβλημα εκει να δω πως θα παρουμε τοσες μερες αδεια.

Επειδή έχω περάσει διάφορες περιπέτειες με φάρμακα σε κάθε πιθανή και απίθανη ημέρα και ώρα, είμαι μέσα αν θέλετε να οργανώσουμε κάτι παραπάνω.

Είμαι παθούσα πολλές φορές.....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

δεν το διαβασα, το ακουσα στο τηλ., αυτακια μου περηφανα.. εχω χαζεψει λεμε...:? (μακρια απο σας/μας ,ολους μας.. δε λες τιποτα!!!)

η μονοπυρηνωση εχει σχεση με πεσμενο ανοσοποιητικο, απο την αδερφη μου κανενας δεν κολλησε στο σπιτι, αλλα ειναι λογικο να φοβασαι για τον μικρο, μην κ κολλησει, λογω ηλικιας...ελπιζω η συκιωτου να σας βοηθησει!!

οσο για τον κλασικο, ειναι κ στον ανθρωπο, απλα επειδη οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινουν τιποτα αλλο εκτος απο στατιστικες, ε, καλο ειναι να μη τους το λεμε, τι ο τοιχος τι ο ντοκτορας....:rolleyes:

περαστικα πολλα!!

τραβαμε κ εμεις λιγο ζορι με τη μικρη, ακομα να ξεπρηστει ο λεμφαδενας, εχουμε αλλαξει 2 φαρμακα, κ μιλαμε ανα 5θημερο με τη γιατρο. αν δεν ξεπρηστει μετα απο ενα ευλογο διαστημα ,πρεπει να το ανοιξουν ρε γμτ....... κ δεν θελω με τιποτα ξανα το νοσοκομειο....ακομα το συζηταει η μπουμπου:-(εχω κ εγω τις φοβιες μου...:-(

4u τι ενοχλητικη βρε συ:-)!! γι'αυτο δεν φτιαξαμε το ..'ομοιοφαρμακειο ονλαιν';);;

camouflage αλλο ηθελα να γραψω κ αλλο εγραψα μην μου δινεις σημασια,
Ok, (αλλαξα την παράθεση προς αποφυγη παρεξηγήσεων) περαστικά!

Ουτε και εγω εχω αναφέρει για τον ομοιο στην κλασσική παιδίατρο, δεν εχει χρειαστει, δε την αφορά, θες γυρευεις συζητησεις;! (αν και μου φαινεται δεχτική)

Επειδη εχω σβησει τα πμ με τα φαρμακεια υπαρχει καποια κοπελα που να εχει φυτολακα?εχω ψαξει ολα τα φαρμακεια κ δεν μπορω να βρω πουθενα,τελικα ισως εχομυε λοιμωδη μονοπυρηνωση

:shock: :shock: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

............

εμενα δεν μου ειπαν τετοια πραγματα μονο που πρεπει να την ξαναδει την Δευτερα ο κλασσικος οπου δεν θα την παω σ αυτον,αλλα στην Συκιωτου,κ οτι θελει συνεχει ιατρικη παρακολουθηση

Vann-άκι η Συκιώτου το είχε δει το παιδί

πριν να πάτε στον κλασσικό παιδίατρο?

Πως έγινε ακριβώς το σκηνικό?

Με ενδιαφέρει να μαθω γιατί έχω λίγο στεναχωρεθεί με την Συκιώτου....:(

Διαφημίσεις

Καλημερα η μικρη χθες πηρε 4καψουλες φωσφορο κ 4καψουλες φυτολακα,(επιτελους καταφερα να βρω την φυτολακα)κ νομιζω πως ειχε παραπανω ενεργεια,θα ξανα μιλησω σημερα με τον Κ. να δουμε πως θα συνεχισουμε,την εχω συνεχεια σε πληρη ακινησια(οσο μπορω κ το παλευω γιατι δεν μπορει κ εκεινη να καθεται συνεχεια).Με οσους γιατρους που μιλησα ολοι μου ειπαν το παιδι να μην κανει τιποτα απολυτως κ να ειναι συνεχεια ξαπλωμενο.Σοφια με την Συκιωτου μιλησα την Παρασκευη το βραδυ της ειπα οτι το παιδι κανει ομοιο στον Κ.οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον γιατρο, απλα με εχει κουρασει να πρεπει να πηγαινω στον κλασσικο για να του λεω την διαγνωση.Και επειδη ο κλασσικος την Παρασκευη με αντιμετωπισε με τον χειροτερο τροπο λογω του οτι της κανω ομοιο κ οτι αφησα το παιδι 5μερες με δεκατα κ ομοιοπαθητικα χαπια,ε ολο αυτο στα ματια του κλασσικου με εκανε να φαινομαι η αδιαφορη μανα που δεν καταλαβαινει την πολυπολοκοτητα του θεματος κ αφηνει το παιδι της αρρωστο(λες κ εκεινος μου εδωσε καποια αγωγη).Οποτε προτιμω να πηγαινω σε εναν παιδιατρο που να δεχεται την ομοιο η καλυτερα να ειναι ομοιο,παρα να εχω αυτην την αντιμετωπιση,κ το ξαναγραφω εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενη απο τον Κυβελλο απλα με κουρασε το να μιλαω με την γραμματεα του,κ το οτι πρεπει να επισκεφτω τον κλασσικο για να τον παρω να του πω την διαγνωση.ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΑΜΕ 2-3ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ,ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.Ο Κ. στην προκειμενη περιπτωση μου εχει φερθει αψογα κ οπως εγραψα κ πιο πανω εχω δει βελτιωσει στην ενεργεια της,γιατι το παιδι σερνοταν πριν παρει τα ομοιο,ειναι ακομα πολυ πρισμενη στα μαγουλακια της αλλα ευτυχως δεν ποναει ουτε στο λαιμο κ δεν εχουμε ανεβασει υψηλο πυρετο(φτου φτου φτου).Ο αντρας μου μονο επιμενει να ξαναπαμε στον κλασσικο να την ξανα δει την Δευτερα γιατι εκεινος ειχε δει την κλινικη της εικονα, κ θα εχει αποψη για το εαν εχει χειροτερεψε η καλυτερεψει.Σοφια εσυ γιατι εισαι στεναχωρημενη με την Σ.?Εχω κλεισει ραντεβου την Δευτερα να παω κ τα δυο μου παιδια.

Καλημερα η μικρη χθες πηρε 4καψουλες φωσφορο κ 4καψουλες φυτολακα,(επιτελους καταφερα να βρω την φυτολακα)κ νομιζω πως ειχε παραπανω ενεργεια,................................

Μπράβο! Είναι ενα σημάδι βελτίωσης αυτό!!

Σου είπαν να δίνεις και τίποτα άλλο μαζί με τα ομοιοπαθητικά??

εσυ γιατι εισαι στεναχωρημενη με την Σ.?Εχω κλεισει ραντεβου την Δευτερα να παω κ τα δυο μου παιδια.

Είναι 1,5 μήνας που δεν μπορούμε να πετύχουμε το ομοιοπαθητικό

που να ταιριάζει στην μικρή για το αλλεργικό άσθμα που την έχει πιάσει!

Στην αρχή νομίζα οτι έφταιγε το σκουλήκι που είχε κολλήσει απο τον παιδικό σταθμό....

...κάνοντας όμως την θεραπεία δεν είδα καμία βελτίωση!

Το ξενύχτι απο τις κρίσεις βήχα πάει σύννεφο!

Δεν αντέχω άλλο...θα κλατάρω!

Αλλά πολύ περισσότερο είναι κρίμα για το παιδάκι που βασανίζεται....

Κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο

Δεν ξέρω εαν έχει παίξει και ρόλο και το οτι αυτό το διάστημα

η συμπεριφορά της μικρής έχει αλλάξει κάπως....

Τα παιδιά αλλάζουν συνεχώς....

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ' date=' αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω![/quote']

fairys mom πως είσαι?

kikileuteris τωρα διαβασα το μηνυμα σου μην μου λες τετοια...................................

τι εγινε δηλαδη υποτροπιασε??? τις ειπαν γιατι εξελιχθηκε ετσι???εμενα δεν μου ειπαν τετοια πραγματα μονο που πρεπει να την ξαναδει την Δευτερα ο κλασσικος οπου δεν θα την παω σ αυτον,αλλα στην Συκιωτου,κ οτι θελει συνεχει ιατρικη παρακολουθηση.Εγω αυτο που φοβηθηκα ειναι να μην κολλησει κ ο μικρος γιατι πολλες φορες πινουν απο το ιδιο ποτηρ,ι η της τρωει το φαγητο της,κ απο οτι διαβασα μεταδιδεται με το σαλιο.Και απο οτι μου ειπε ο παιδιατρος θελει πολυ ξεκουραση,που σημαινει οτι δεν πρεπει να παει στον παιδικο για πολυ καιρο,αλλο προβλημα εκει να δω πως θα παρουμε τοσες μερες αδεια.

Επειδή η ξαδέρφη μου είναι στο νοσοκομείο, δυστυχώς με τη μικρή δεν έχω άμεση επαφή αυτή τη στιγμή μαζί της.

Μίλησα όμως με τη συννυφάδα μου. Μου είπε και εκείνη αυτό για την ξεκούραση, ότι ήταν οδηγία.

Μάλιστα πιο λεπτομερώς μου ανέφερε ότι, η λοιμώδης μονοπυρήνωση, όντως δεν επιδέχεται αγωγή, κάνει τον κύκλο της. Έδωσαν όμως αντιβίωση στο γιο της, για να μην κολλήσει κάποιο άλλο μικρόβιο και επιδεινώσει την κατάσταση.

Και όντως της είπε να προσέχει γιατί είναι κολλητικό.

Της ξαδέρφη; μου η κόρη, το περνάει πολύ πιο άσχημα. Ειλικρινά, επειδή δεν είμαι γιατρός και ούτε μου αρέσει να τον κάνω, δεν ξέρω τι φταίει, πιθανόν να είναι και στο παιδάκι.

Οφείλω απλά να σου πω και τις 2 περιπτώσεις, γιατί φαντάζομαι το λούκι που περνάς.

Djccp2.png

67KIp2.png

Δεν ξερω εαν θα το πιστεψετε τε αλλα η μικρη μου ειναι πραγματικα πολυ καλυτερα(φτου φτου),σημερα εφαγε μετα απο τοσες μερες(πηγε στην τουαλετα,γιατι δεν μπορουσε λογω του οτι δεν ετρωγε) εκατσε κ ζωγραφισε ειχε ορεξη να παιξει,αλλα δεν την αφηνα γιατι δεν κανει.Εαν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευΑ η ομοιο κανει θαυματα,δεν ξερω τι περιεχουν αυτες οι καψουλες παντως το παιδι μου μετα απο 8μερες επιτελους συνηλθε.Μπορει να μην τρεχει γιατι δεν εχει το κουραγιο αλλα δεν ειχε καμια σχεση με το παιδι που ηταν χθες,προχθες,κ ολες τις προηγουμενες μερες.Ειμαι πολυ χαρουμενη,ελπιζω σιγα σιγα να μπορεσουμε να το ξεπερασουμε κ να συνελθουμε τελειως.

Δεν ξερω εαν θα το πιστεψετε τε αλλα η μικρη μου ειναι πραγματικα πολυ καλυτερα(φτου φτου),σημερα εφαγε μετα απο τοσες μερες(πηγε στην τουαλετα,γιατι δεν μπορουσε λογω του οτι δεν ετρωγε) εκατσε κ ζωγραφισε ειχε ορεξη να παιξει,αλλα δεν την αφηνα γιατι δεν κανει.Εαν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευΑ η ομοιο κανει θαυματα,δεν ξερω τι περιεχουν αυτες οι καψουλες παντως το παιδι μου μετα απο 8μερες επιτελους συνηλθε.Μπορει να μην τρεχει γιατι δεν εχει το κουραγιο αλλα δεν ειχε καμια σχεση με το παιδι που ηταν χθες,προχθες,κ ολες τις προηγουμενες μερες.Ειμαι πολυ χαρουμενη,ελπιζω σιγα σιγα να μπορεσουμε να το ξεπερασουμε κ να συνελθουμε τελειως.

ΜΠΡΑΒΟ, το παιδακι!!χαιρομαι παρα πολυ κοριτσι μου!!καλη συνεχεια στην αναρρωση σας!!!!!

Μπράβο, περαστικά σας γρήγορα !!!!!!!!

Η μικρή μου χοροπηδάει από την χαρά της 'Μαμά, ο κύριος Σπύρος βρήκε το φάρμακο και για άλλο παιδάκι! Ο καλός μου !

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ' date=' αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω![/quote']

νεραιδομαμα μου, τωρα ειδα το μην. σου...τις ιδιες ενεσεις εκανα κ εγω, επισης εις διπλουν, στην πρωτη εγκυμοσυνη...δεν μπορω να πω οτι παρατηρησα κατι ως παρενεργεια, απλα κοβεις εντελως αλατι κ ζαχαρη, αυξανει πολυ το σακχαρο,...δυστυχως η ενημερωση σε εμενα κ γενικα το ξυπνημα ηρθε αργα, οποτε σε συγχαιρω που το ψαχνεις...σε σχεση με το θεμα ταχυπνοιας δεν ειχαμε θεμα, η μικρη εκλαψε αμεσως κ δεν ειχσαμε καποιο προβλημα...ο Κ. τι σου ειπε??

Είναι 1,5 μήνας που δεν μπορούμε να πετύχουμε το ομοιοπαθητικό

που να ταιριάζει στην μικρή για το αλλεργικό άσθμα που την έχει πιάσει!

Στην αρχή νομίζα οτι έφταιγε το σκουλήκι που είχε κολλήσει απο τον παιδικό σταθμό....

...κάνοντας όμως την θεραπεία δεν είδα καμία βελτίωση!

Το ξενύχτι απο τις κρίσεις βήχα πάει σύννεφο!

Σοφία ο επίμονος βήχας είναι κλασικό σύμπτωμα καντιτίασης.

Δεν ξέρω αν έριξες μια ματιά στο τόπικ των αλλεργιών όπου συζητάμε την καντίτα, αναφέρω ότι ο άντρας μου έβγαλε ΟΛΟ το χειμώνα με βήχα και ακόμη βήχει!

Δεν με άκουγε όταν του έλεγα ότι έχει καντιτίαση (ή μάλλον δεν τον σύμφερε να με ακούσει γιατί θέλει και το σκύλο του χορτάτο βλέπετε!) και τον περασμένο μήνα πήγε σε ένα γνωστό κλασικό παθολόγο ο οποίος του έδωσε αντιβίωση για 12 μέρες (!) και ένα σωρό σιρόπια.

Δεν έκαναν τίποτα απολύτως, θα έλεγα ότι χειροτέρευσε και αυτό ήτανε επακόλουθο μια και οι μύκητες κάνουνε πάρτυ όταν παίρνουμε αντιβίωση.

Τώρα επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να μ' ακούει και να ακολουθεί δίαιτα αντι-καντίτα. ;)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...