Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Κυρίως αστειευόμουν νωρίτερα, αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι τα συγκεκριμένα κατοικίδια αναπτύσσονται εσωτερικά, οπότε δεν πείθομαι ότι μια εξωτερική αλοιφή θα βοηθούσε.

Επειδή λένε οτι τα βράδια

κόβουν βόλτες στον πωπό και γεννάνε τα αβγά τους

έλεγα μήπως τους έβαζα και μια εξωτερική "παγίδα"

και δεν ξαναγυρνάγανε στη "φωλιά" τους!! :evil: :evil:

Ελπίζω το φάρμακο να τα εξόντωσε όλα!!

Αλλά με ανησυχεί η σύντομη επανάληψη που χρειάζεται.......

....προφανώς θα είναι για τα αβγά που θα έχουν γεννηθεί.

Σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλή ιδέα

στο μεσοδιάστημα αυτής της εβδομάδας

να της έδινα και το ομοιοπαθητικό που μου είπε ο mesastoura.....:?

(το teucrium )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θελω να θορυβησω κανεναν, αλλα εμεις την Κυριακη του Πάσχα μετα από 5 μερες πυρετο (τις 2 πρωτες 38, μετα για 1 1/2 μερες 39.6, υστερα απυρετος για σχεδον 24ωρο και μετα ξανα 39) πηγαμε στο παιδων. Ακροαστικα λαιμος αυτακια ολα καλα, αλλα ο γιατρος εκει συνεστησε ακτινογραφια θωρακος για πνευμονια. Τελικα ηταν πνευμονια, αλλα ευτυχως οι αιματολογικες ηταν καλες οποτε βγηκαμε χωρις να χρειαστεί εισαγωγη στο νοσοκομειο, αλλα μας εδωσαν αντιβίωση. Και ο μικρος και εγω κανουμε ομοιοπαθητικη, αλλα σε αυτη τη περιπτωση και την ημερα που μας συνεβει (Κυριακη του Πάσχα) με τον ομοιοπαθητικο παιδιατρο μας να λείπει και να μην μπορεί να δει το παιδί (θα γυριζε σήμερα Τετάρτη)δώσαμε αντιβίωση, χωρίς την συμφωνη γνωμη του . Θέλω να πω οτι ο παρατεταμένος πυρετός εστω και αν το παιδι στα μεσοδιαστηματα δειχνει να είναι καλά, δεν ειναι καλο σημαδι και πρεπει να πηγαινουμε κατευθειαν το παιδι στο γιατρο. Αυτα τα μεσω τηλεφωνου σε αυτες τις περιπτωσεις δυστυχως μπορει να αποδειχθούν επικίνδυνα τελικα.

Επανέρχομαι για να ενημερώσω πως ο παιδιάτρος που ειδε την ακτινογραφία του παιδιού και τις αιματολογικές είπε πως δεν ηταν πνευμονια. Ηταν ιογενής λοίμωξη στο αναπνευστικο, αλλά οχι πνευμονία. Η σκια που ειχε είπε πως θα εφευγε έτσι κι αλλιως αφού με ρωτησε σε ποσο χρονικο διάστημα επεσε ο πυρετος μετα την αντιβίωση και η απάντηση ήταν σε 1 ώρα.

Τα συμπερασματα δικα μας....:confused:

...

Σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλή ιδέα

στο μεσοδιάστημα αυτής της εβδομάδας

να της έδινα και το ομοιοπαθητικό που μου είπε ο mesastoura.....:?

(το teucrium )

Δεν θα το έλεγα, εκτός αν έχεις τις ικανότητες να διαλέξεις μεταξύ

• Cina
  • Santonine
  • Caladium
  • Teucrium
  • Spigelia
  • Ignatia
  • Indigo
  • Sabadilla
  • Stannum
  • Calcarea Carb
  • Cuprum oxydatum nigrum

Το είχα γράψει και πριν αλλά ... τότε δεν σε έπεισα, τώρα;

Τώρα αν επιμένεις να τα μελετήσεις και να διαλέξεις, τι να πω, κακό δεν θα κάνεις, πετυχημένη επιλογή δύσκολα.

Όλα αυτά από την σελίδα http://www.ehow.com/way_5596032_homeopathic-cure-intestinal-parasites-worms.html όπως ήταν ... κάποτε. (τι καλά που τα κρατώ στο σκληρό μου)

Εγώ για μένα αποφάσισα το Teucrium, αν έκανε κάτι δεν μπορώ να το πω... ακόμα τουλάχιστον...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Καταρχάς ζητώ συγνώμη προκαταβολικά που γυρίζω την κουβέντα πίσω…

Διάβασα την ιστορία της Σοφίας… έκανες πολύ καλά που μας ανέφερες το περιστατικό, αυτό μας βοηθά όλους … έχουμε και την ίδια παιδίατρο – ομοιοπαθητικό εμείς. Περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Διαφημίσεις

Διάβασα την ιστορία της Σοφίας… έκανες πολύ καλά που μας ανέφερες το περιστατικό, αυτό μας βοηθά όλους … έχουμε και την ίδια παιδίατρο – ομοιοπαθητικό εμείς. Περαστικά στο κοριτσάκι σου!

Η ίδια δεν παραδέχτηκε οτι η αιτία του βήχα είναι αυτή...

...και μάλλον τελικά έχει δίκιο :?

γιατί τώρα που ολοκληρώσαμε την πρώτη φάση της θεραπείας

ο βήχας εξακολουθεί να υπάρχει !!! :roll:

Σου στέλνω πμ με λεπτομέρειες.

soevan07, η διάγνωση πώς έγινε; Τα είδες εσύ στα σκουλικάκια στα κακά της; Έκανες αιματολογικές εξετάσεις και είχε αυξημένα ηωζινόφιλα ή απλά το υποθέσε ο άλλος γιατρός;

Το ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας και ακόμα βήχει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν σωστή η διάγνωση, μπορεί και να μην έπιασε η θεραπεία

soevan07, η διάγνωση πώς έγινε; Τα είδες εσύ στα σκουλικάκια στα κακά της; Έκανες αιματολογικές εξετάσεις και είχε αυξημένα ηωζινόφιλα ή απλά το υποθέσε ο άλλος γιατρός;

Το ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της θεραπείας και ακόμα βήχει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ήταν σωστή η διάγνωση, μπορεί και να μην έπιασε η θεραπεία

Το είδε απο τον πωπό της.

Ο επίμονος βήχας όμως είναι το πρόβλημα!....

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συμβατικού παιδιάτρου

με την ολοκληρωση της α΄φάσης της θεραπείας

ο βήχας θα έπρεπε να είχε αρχίσει να μειώνεται!

Πράγμα που δεν συνέβει.

Τι να πω....

Θα συνεχίσουμε πάντως να δοκιμάζουμε με τα ομοιοπαθητικά.

(για τον βήχα)

Το vermox θα της το ξανα-δώσω κανονικά!

καλησπερα σας

ειχα μπει λιγο καιρο νωριτερα να ενημερωθω για την ομοιοπαθητική για να δω αν θα την ακολουθήσουμε κι εμεις για την κορη μου.

Τελικά ξεκινήσαμε, με την κυρία Δεληκάρη στο Χαλανδρι.

Μεχρι στιγμης καλα δειχνουν τα πραγματα. προς το παρον, επειδη δεν αντιμετωπιζουμε κατι, κανουμε μια τονωση στο ανοσοποιητικό της μικρής και η αλήθεια ειναι οτι προς το παρον (φτου φτου) δεν εχει αρρωστησει καθολου αν και εχουν κυκλοφορησει διαφορες ιωσεις στο σταθμο και οταν την επιασε η ανοιξη με τις γυρες κλπ, που το παιδι ηρθε και φουντωσε, την πηγα στην παιδιατρο, την εξετασε, μου ειπε τι εχει, ενημερωσα με τη σειρα μου την ομοιοπαθητικό και ακολουθησαμε την αγωγη που μου εδωσε. Η παιδιατρος, επειδη ηταν σε φαση να ξεκινησει κι αυτη ομοιοπαθητική για τον εαυτο της για καποιο θεμα της, δεν ηταν αρνητική, αλλα ειχε και εκεινη πολλες αποριες. Παντως, ουτε κορτιζονες πήρε για τις αλλεργιες ουτε τιποτα, και εγινε παρα πολυ καλυτερα απο την επομενη κιολας μερα.

Μακαρι να συνεχισει ετσι καλα

Στη δασκαλα της που το ειπα μου ειπε οτι καλα κανω και την ξεκινησα. 2 παιδακια που κανουν ομοιοπαθητική στο σταθμο, δεν εχουν παρει ουτε μια φορα φαρμακα.

CYaip2.png

Τελικά ξεκινήσαμε, με την κυρία Δεληκάρη στο Χαλανδρι.

Μεχρι στιγμης καλα δειχνουν τα πραγματα. προς το παρον, επειδη δεν αντιμετωπιζουμε κατι, κανουμε μια τονωση στο ανοσοποιητικό της μικρής και η αλήθεια ειναι οτι προς το παρον (φτου φτου) δεν εχει αρρωστησει καθολου αν

Μπορεις να μας πεις εντυπώσεις απο την Δεληκάρη; Δεν ειναι παιδίατρος έτσι; αλλα αναλαμβάνει και παιδάκια; εχει (πάρα) πολύ δουλειά; Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Παντως, ουτε κορτιζονες πήρε για τις αλλεργιες ουτε τιποτα, και εγινε παρα πολυ καλυτερα απο την επομενη κιολας μερα.

Μακαρι να συνεχισει ετσι καλα

Μπράβο smoutsaki μου,

Πολύ καλά έκανες και τελικά αποφάσισες να μπεις στο χώρο της ομοιοπαθητικής.

Είναι μια επιλογή πολύ ώριμη

γιατί βλέπεις μακροπρόθεσμα την υγεία του παιδιού σου

και όχι επιπόλαια και βραχυπρόθεσμα

(παίρνοντας δηλαδή χημικά φάρμακα για να "ξεμπερδεύεις" καταπολεμώντας προσωρινά

μόνο τα συμπτώματα)

Για το μόνο που πρέπει να είσαι προετοιμασμένη είναι

οτι η ομοιοπαθητική μερικές φορές δεν

είναι μια "εύκολη υπόθεση"

θα χρειαστείς υπομονή, επιμονή και

πίστη στη δύναμή της.

Θα υπάρξουν φορές που δεν θα σας πιάνουν

κάποια ομοιοπαθητικά και θα θέλει λίγο ψάξιμο.

Αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα της ομοιοπαθητικής:

οτι το "κλειδί" της επιτυχίας είναι να πετύχεις το σωστό φάρμακο που να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση και την ιδιοσυγκρασία του κάθε οργανισμού

(που θα έχει τη δεδομένη στιγμή του "προβλήματος")

Έχε επίσης υπόψιν σου οτι (δυστυχώς :roll:)

θα υπάρξουν κάποιες φορές

που θα αναγκαστείς να δώσεις και χημικά φάρμακα.

(καλή ώρα όπως εμείς! :evil:)

Oταν πρωτοξεκινήσαμε και είδα την μεγάλη μας επιτυχία...

ενθουσιάστηκα....

και πίστεψα οτι θα καταφέρναμε να καταργήσουμε την

συμβατικο-φαρμακολογία απο τη ζωή μας!

Δυστυχώς όμως κατάλαβα οτι

δεν μπορούμε να διαγράψουμε παντελώς

την συμβατική ιατρική απο τη ζωή μας!

Κοριτσια εγω αυριο πρωτα ο Θεος θα παω στη Ν.ερυθραια εχω ραντεβου να μου παρουν ιστορικο να ξεκινησω κι εγω για τον εαυτο μου.Ελπιζω να με βοηθησει οπως βοηθησε τον γιο μου η ομοιο και μια που χαιρι δεν ειδα με τις αντιβιωσεις που επαιρνα τοσα χρονια για κολπιτιδες ,κτλ.Εχω και καποιους οζους μετα την γεννα και θελω να δουμε και με αυτα τι γινεται.Εχει καμια εμπειρια με οζους?Εχω ακουσει οτι βοηθαει η ομοιο.Μακαρι να βοηθησει και μενα!

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Κοριτσια εγω αυριο πρωτα ο Θεος θα παω στη Ν.ερυθραια εχω ραντεβου να μου παρουν ιστορικο να ξεκινησω κι εγω για τον εαυτο μου.

Ki εμείς αύριο έχουμε ραντεβού! Το πρωί. Αν είσαι κι εσύ πρωί στείλε πμ να γνωριστούμε :D

Soevan μου περαστικά με την κορούλα σου! Αμάν βρε κορίτσι μου! Σαν να σας κυνηγάνε ένα πράγμα οι ιώσεις και όχι μόνο!

Εγώ έχω κάποια θέματα με την εκγυμοσύνη και πρέπει να κάνω ενέσεις κορτιζόνης :cry:. Είμαι πραγματικά σκασμένη και αύριο που θα πάμε θέλω να συζητήσω μαζί του τις παρενέργειες στο έμβρυο από κάτι τέτοιο, γιατί οι γυναικολόγοι μου τα παρουσίαζουν μόνο ιδανικά.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

(παίρνοντας δηλαδή χημικά φάρμακα για να "ξεμπερδεύεις" καταπολεμώντας προσωρινά μόνο τα συμπτώματα)

πίστη στη δύναμή της.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::!:

Αυτό μοιάζει περισσότερο παρμένο από νήμα με θέμα θρησκεία παρά από νήμα με θέμα ιατρικό περιεχόμενο.

«πίστη στη δύναμη της« γιατί ορισμένες φορές το παιδάκι σου (η εσύ) θα πηγαίνει τόσο άσχημα η υγεία του μέχρι να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί θα σας κάνουν κανονική αγωγή με το «έτσι θέλω» γιατί πραγματικά θα απειλείται η ζωή σας. Και μετά, βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα χρειαστεί πίστη, ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ προκειμένου να επαναλάβεις τις ίδιες ...%$^#&.

Εγώ έχω κάποια θέματα με την εκγυμοσύνη και πρέπει να κάνω ενέσεις κορτιζόνης :cry:. Είμαι πραγματικά σκασμένη και αύριο που θα πάμε θέλω να συζητήσω μαζί του τις παρενέργειες στο έμβρυο από κάτι τέτοιο' date=' γιατί οι γυναικολόγοι μου τα παρουσίαζουν μόνο ιδανικά.[/quote']

Ελπίζω ειλικρινά να μην είναι κάτι σοβαρό. Είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης όταν ήταν να γεννήσω τον πιτσιρίκο, καθ' ότι ήταν προγραμματισμένη καισαρική, για να ανοίξουν τα πνευμόνια του μωρού.... Στην μικρή, παρόλο που εν τέλει έκανα καισαρική, δεν έκανα, δεν ήταν προγραμματισμένη.

Η μικρή, μόλις γεννήθηκε έφαγε και κοιμήθηκε (βάρος 2,640 κιλά).

Ο πιτσιρίκος, εμφάνισε ταχύπνοια και μπήκε στην θερμοκοιτίδα μέχρι να βγούμε (βάρος 3,300 κιλά).

Αφου αναρωτιόμουν, τι τον βοήθησαν οι ενέσεις ? Με κίνδυνο να ακουστώ γελοία, ακόμα σκέφτομαι μήπως την ταχύπνοια προκάλεσαν οι ενέσεις κορτιζόνης.

Σε εμένα προσωπικά, μου δημιούργησαν μεγάλο θέμα με τον ύπνο. Μέρες άυπνη.

Ενημέρωσέ μας για ότι σου πεί. Μπας και καταλήξω κάπου με το θέμα της ταχύπνοιας...

Περαστικά και όλα καλά :wink:;-):wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ελπίζω ειλικρινά να μην είναι κάτι σοβαρό. Είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης όταν ήταν να γεννήσω τον πιτσιρίκο, καθ' ότι ήταν προγραμματισμένη καισαρική, για να ανοίξουν τα πνευμόνια του μωρού.... Στην μικρή, παρόλο που εν τέλει έκανα καισαρική, δεν έκανα, δεν ήταν προγραμματισμένη.

Η μικρή, μόλις γεννήθηκε έφαγε και κοιμήθηκε (βάρος 2,640 κιλά).

Ο πιτσιρίκος, εμφάνισε ταχύπνοια και μπήκε στην θερμοκοιτίδα μέχρι να βγούμε (βάρος 3,300 κιλά).

Αφου αναρωτιόμουν, τι τον βοήθησαν οι ενέσεις ? Με κίνδυνο να ακουστώ γελοία, ακόμα σκέφτομαι μήπως την ταχύπνοια προκάλεσαν οι ενέσεις κορτιζόνης.

Σε εμένα προσωπικά, μου δημιούργησαν μεγάλο θέμα με τον ύπνο. Μέρες άυπνη.

Ενημέρωσέ μας για ότι σου πεί. Μπας και καταλήξω κάπου με το θέμα της ταχύπνοιας...

Tώρα θα βγω οφφ τόπικ, αλλά εμένα εμφάνισε ταχύπνοια χωρίς ενέσεις κορτιζόνης (το ίδιο βάρος είχαν τα μικρά μας)...δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Οπότε μην βασανίζεις τον εαυτό σου. Αυτό που έχει οπωσδήποτε σχέση είναι η προγραμματισμένη καισαρική.

Tώρα θα βγω οφφ τόπικ, αλλά εμένα εμφάνισε ταχύπνοια χωρίς ενέσεις κορτιζόνης (το ίδιο βάρος είχαν τα μικρά μας)...δεν νομίζω ότι έχει σχέση. Οπότε μην βασανίζεις τον εαυτό σου. Αυτό που έχει οπωσδήποτε σχέση είναι η προγραμματισμένη καισαρική.

Να είσαι καλά. Ακόμα το σκέφτομαι. Η μικρή που δεν έκανε, δεν είχε θέμα. Ο πιτσιρίκος που έκανε ενέσεις, εμφάνισε ταχύπνοια. Σκέφτομαι λίγο μαθηματικά φαίνεται ..... Με λογικές συνεπαγωγές .....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλησπέρα,

Μπορεις να μας πεις εντυπώσεις απο την Δεληκάρη; Δεν ειναι παιδίατρος έτσι; αλλα αναλαμβάνει και παιδάκια; εχει (πάρα) πολύ δουλειά; Ευχαριστώ!

Μπορω να πω πως μου αρεσε. Ειναι μια πολύ ήρεμη και γλυκιά γυναικα, που δεν ειναι πορωμενη, οφειλω να το πω. Παιδιατρος δεν ειναι, μαλιστα με συμβουλεψε αφου εχω ξεκινησει τα εμβολια να τα ολοκληρωσω, αλλα αναλαμβανει και παιδακια και νομιζω της αρεσει. Την εξετασε και την Ιλιάνα, ηρεμοτατα, μια χαρά. Δουλεια, ετσι ακουγεται, οτι εχει πολύ. Εμεις να φανταστεις με μεσο, και κλεισαμε ραντεβου μετά απο 1 μήνα. Τωρα οτι χρειαζομαι, παιρνω τη γραμματεα, την ενημερωνω και μετα ξαναμιλαμε και με καθοδηγεί για την αγωγή που θα ακολουθησουμε. Εντωμεταξυ εχει πλακα, γιατι επειδη ειμαστε καινούργιοι στο σπορ, μαζευω 10 10 τις ερωτησεις και την παιρνω για να λυνω τις αποριες μου.

Μπράβο smoutsaki μου,

Πολύ καλά έκανες και τελικά αποφάσισες να μπεις στο χώρο της ομοιοπαθητικής.

(παίρνοντας δηλαδή χημικά φάρμακα για να "ξεμπερδεύεις" καταπολεμώντας προσωρινά

μόνο τα συμπτώματα)

πίστη στη δύναμή της.

Θα υπάρξουν φορές που δεν θα σας πιάνουν

κάποια ομοιοπαθητικά και θα θέλει λίγο ψάξιμο.

Αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα της ομοιοπαθητικής:

οτι το "κλειδί" της επιτυχίας είναι να πετύχεις το σωστό φάρμακο που να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση και την ιδιοσυγκρασία του κάθε οργανισμού

(που θα έχει τη δεδομένη στιγμή του "προβλήματος")

Έχε επίσης υπόψιν σου οτι (δυστυχώς :roll:)

θα υπάρξουν κάποιες φορές

που θα αναγκαστείς να δώσεις και χημικά φάρμακα.

(καλή ώρα όπως εμείς! :evil:)

Oταν πρωτοξεκινήσαμε και είδα την μεγάλη μας επιτυχία...

ενθουσιάστηκα....

και πίστεψα οτι θα καταφέρναμε να καταργήσουμε την

συμβατικο-φαρμακολογία απο τη ζωή μας!

Δυστυχώς όμως κατάλαβα οτι

δεν μπορούμε να διαγράψουμε παντελώς

την συμβατική ιατρική απο τη ζωή μας!

Κοιτα, εμεις σαν οικογενεια, ειμαστε κατα των φαρμακων γενικοτερα. Δεν κανει κανενας μας ομοιοπαθητική, αλλα αντε να παρουμε 5-6 ντεπον το χρονο. Δεν ειμαστε βεβαια και φιλασθενοι (και ευτυχως δειχνει να μας εμοιασε και η Ιλιάνα σε αυτό), ωστε να χρειαζεται.

Αλλα κατι με επιανε οταν ακουγα οτι η Ιλιανα πρεπει να παρει 10 μερες αντιβιωση για τη ρινιτιδα πχ. Δεν ήθελα καθολου.

Τωρα οσον αφορα στο αν πετυχαινουν τα φαρμακα, μου την εδωσαν και απο το φαρμακειο αυτη τη συμβουλη. ΥΠΟΜΟΝΗ.....

Και οσον αφορα στα χημικά φάρμακα, ειμαι της αποψης οτι τα παντα δεν ειναι δυνατο να λυθουν με ομοιοπαθητική. Ας αποφευγουμε για το παραμικρο τα χημικά και στη μεγαλη αναγκη αν δεν γινεται αλλιως καλα, ας παρει. Δεν θα πεθανουμε κιολας.

CYaip2.png

Εντωμεταξυ εχει πλακα, γιατι επειδη ειμαστε καινούργιοι στο σπορ, μαζευω 10 10 τις ερωτησεις και την παιρνω για να λυνω τις αποριες μου.

Και καλά κάνεις και με λίγο διάβασμα-ψαξιμό από μεριάς σου θα σου μετά πιο εύκολα και κατανοητά.

Εμείς έτσι ξεπεράσαμε την Βρογχιολίτιδα μέσα στο Πάσχα(:twisted:)όχι πως θα πηγαίναμε κάπου αλλά γιατί να αρρωστήσει και αμέσως ο παιδίατρος να δώσει μάσκα(aerolin-flixotide).Εσκασα αλλά με την αγωγή της όμοιο στις 5 μέρες ήταν πολύ καλύτερα.....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Ελπίζω ειλικρινά να μην είναι κάτι σοβαρό. Είχα κάνει ενέσεις κορτιζόνης όταν ήταν να γεννήσω τον πιτσιρίκο, καθ' ότι ήταν προγραμματισμένη καισαρική, για να ανοίξουν τα πνευμόνια του μωρού.... Ενημέρωσέ μας για ότι σου πεί. Μπας και καταλήξω κάπου με το θέμα της ταχύπνοιας...

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ, αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ' date=' αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω![/quote']

Αν θέλεις ψάξε λίγο στην ενότητα της εγκυμοσύνης στο τρίτο τρίμηνο νομίζω, έχει ένα θέμα για την κορτιζόνη, είχα βάλει τότε ένα κείμενο για το τι συστήνεται, αλλά δυστυχώς δεν το έχω κρατήσει. Εκεί λέει τι συστήνεται να γίνεται από άποψη δόσεων, με ποια διαφορά μεταξύ τους κλπ κλπ. Μάλιστα, έχει μεγάλη σημασία το πότε θα γίνουν, γιατί σε διαφορετική χρονική στιγμή δεν έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και απλά το παιδί φορτώνεται το φάρμακο.

Η κορτιζόνη είναι δυνατό φάρμακο, αλλά αν συντρέχει πραγματικά λόγος προωρότητας πρέπει να την κάνεις, έχει σώσει πολλά παιδάκια. Απλά δυστυχώς στην Ελλάδα τείνουν να τη χρησιμοποιούν προληπτικά πλέον, αγνοώντας ότι μπορεί να έχει παρενέργειες αργότερα, που όταν δεν υπάρχει υποψία προωρότητας είναι κρίμα να τις φορτωθεί ίσως το παιδί.

Αν θες να δεις στο google μπορείς να βάλεις prenatal corticosteroid prophylaxis

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Η ελάχιστη δυνατή παρέμβαση (υποκειμενικό) είναι η βασική μου αρχή. Επεμβαίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις παρενέργειες, αφού κάτι τέτοιο δεν είναι φυσικά δυνατό (ειδικά μακροπρόθεσμα). Το "δεν έχει παρατηρηθεί κάτι" δεν μου αρκει.

btw, κυκλοφόρησε νέο τεύχος:

Σας ενημερώνουμε πως κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Ομοιοπαθητικά Νέα (HomeoNews, τεύχος 19),

το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο online ή να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, από τις σελίδες:

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/articles_homeonews.html

http://www.homeopathy.gr/books/homeonews19/index.html

Περιεχόμενα:

- Editorial - η επίθεση στην Ομοιοπαθητική συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο

- Ψευδο-Κλασική Ομοιοπαθητική: Περιμένοντας τους Βαρβάρους

- Φαρμακωμένη υγεία, άρρωστη οικονομία

- Εκλογές 2011 - ΑΙΚ: Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση

- Την αναθεώρηση του όρου "πανδημία" ζητά το Ευρωκοινοβούλιο

- Ο Ισπανικός Ιατρικός Σύλλογος αναγνωρίζει την Ομοιοπαθητική

- Ο βραβευμένος με Νομπελ Luc Montagnier αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την Ομοιοπαθητική

- Η Ομοιοπαθητική επανέρχεται στο σύστημα υγείας της Ελβετίας

και άλλα...

πᾶν μέτρον ἄριστον

Φοβόμαστε για προωρότητα και θέλει να κάνω 2 διπλές δόσεις με διαφορά 24ωρου για να μεγαλώσουν τα πνευμονια. Μιλάμε ότι τρέμω! Δεν τις θέλω με τπτ' date=' αλλά η υγεία του μωρού μου είναι το μόνο πράγμα που θα με έκανε να τις κάνω τελικά. Θέλω όμως να ξέρω τις πραγματικες πιθανές συνέπειες. Αν μάθω κάτι εννοείται θα σας πω![/quote']

:shock: :shock: :shock:

Fairys mom,

σου στέλνω πμ για να μην είμαστε off topic

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::!:

Αυτό μοιάζει περισσότερο παρμένο από νήμα με θέμα θρησκεία παρά από νήμα με θέμα ιατρικό περιεχόμενο.

:lol: :lol: :lol: (χα-χα-χα)

Δεν παίζεσαι μιλάμε με τίποτα!!....

Ψάχνεσαι να βρεις την ιδανική πρόταση

για να πιαστείς

και να τα ισοπεδώσεις όλα!!

"Πίστη" στην δύναμη της ομοιοπαθητικής

πράγμα που δεν έχεις εσύ καθόλου...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

και γιαυτό δεν πιστεύεις στη δύναμή της!!!

«πίστη στη δύναμη της« γιατί ορισμένες φορές το παιδάκι σου (η εσύ) θα πηγαίνει τόσο άσχημα η υγεία του μέχρι να καταλήξει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί θα σας κάνουν κανονική αγωγή με το «έτσι θέλω» γιατί πραγματικά θα απειλείται η ζωή σας. Και μετά, βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα χρειαστεί πίστη, ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ προκειμένου να επαναλάβεις τις ίδιες ...%$^#&.

Χαλάρωσε λίγο!!

Δεν το αφήνουμε κι έτσι το παιδί να φτάσει εως το νοσοκομείο!!......

Λάθη παντού γίνονται!

Και άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτωσούλες

που έχουν πάει στο νοσοκομείο παιδάκια

απο συμβατικούς γιατρούς! :rolleyes:

Να μην σου πω οτι είναι οι περισσότερες......

:lol: :lol: :lol: (χα-χα-χα)

Δεν παίζεσαι μιλάμε με τίποτα!!....

Ψάχνεσαι να βρεις την ιδανική πρόταση

για να πιαστείς

και να τα ισοπεδώσεις όλα!!

"Πίστη" στην δύναμη της ομοιοπαθητικής

πράγμα που δεν έχεις εσύ καθόλου...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!!!

Χαλάρωσε λίγο!!

Δεν το αφήνουμε κι έτσι το παιδί να φτάσει εως το νοσοκομείο!!......

Λάθη παντού γίνονται!

Και άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτωσούλες

Να μην σου πω οτι είναι οι περισσότερες......

Συμφωνώ σε όοοοολα τα παραπάνω και επαυξάνω σε αυτό

"Και άλλωστε δεν είναι λίγες οι περιπτωσούλες

Να μην σου πω οτι είναι οι περισσότερες......"

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...