Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Και εμένα ο άντρας μου όταν είδε τα θεαματικά αποτελέσματα στον μικρό ειπε να δοκιμάσει αλλά λάκισε στο 20ήμερο ο χαζός γιατί ήθελε να πιει καφέ....να μου πεις στο καράβι με τις ευθύνες και το τρέξιμο το καταλαβαίνω αλλά κρίμα ρε γμτ....λέει κάποια στιγμή θα ξαναξεκινήσει όταν θα είναι έτοιμος.

Τώρα ένας συνάδελφός του πάσχει από ενα σοβαρό αυτοάνοσο και του είπε να δοκιμάσει και την ομοιοπαθητική και μάλλον θα πάει και ο άνθρωπος..βέβαια μάλλον θα κάνει συμπληρωματική θεραπεία στην συμβατική φαντάζομαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, chatzico, έχουμε πολλά κοινά εμείς οι δυό!!!

Και είμαστε και Πειραιώτισσες ? Φοβερό !!!!! Σου στέλνω πμ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ο άντρας μου δήλωσε έτοιμος να κόψει τον καφέ!!!

Κοίτα να δεις! Το ίδιο κι ο δικός μου. Αλλά για αρχή πάμε με μαύρο τσάι και σιγά σιγά η αποτοξίνωση.

Elenik η σοκολάτα δεν απαγορεύεται και από τσάι επιτρέπεται του βουνού, φασκόμηλο κλπ κάποιοι επιτρέπουν και λίγο πράσινο, αλλά το κανονικό μαύρο απαγορεύεται σίγουρα. Επίσης να σου πω ότι σχεδόν όλοι πρώτα δοκιμάσαμε την ομοιοπαθητική σε εμάς και μετά στα παιδιά μας. Όλοι μας είμασταν καχύποποτοι και άπιστοι Θωμάδες στην αρχή. Και τώρα μη νομίζεις, είναι όπως τα λέει η chatzico. Την ώρα που το παιδί σου περνάει μία οξεία κατάσταση, τον φόβο τον έχεις...αυτό δεν σταματάει νομίζω ποτέ..

Εμείς έχουμε περάσει μόνο την ελαφριά λαρυγγίτιδα, για την οποία δεν χρειάστηκε να της δώσω τπτ, παρά μόνο υγραντήρα. Αλλά διαβάζω τις περιγραφές σας και έχω αντριχιάσει!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κοριτσια μου καλησπερα.Κι εγω χρησιμοποιησα ομοιοπαθητικη για πρωτη φορα στον γιο μου οταν ηταν 3 μηνων λογω αλλεργιων και ατοπικης δερματιτιδας.Τον βοηθησε παρα πολυ,τα δερματικα εξαφανιστηκαν και εκτοτε αποφασισαμε να κινουμαστε ετσι.Χαρηκα πολυ γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να του δωσω κορτιζονουχες αλοιφες κτλ.Ο παιδιατρος μας ειναι ομοιοπαθητικος.

Θελω κι εγω να ξεκινησω ομοιοπαθητικη αλλα για πολλα πραγματα μαζι.Θεμα με τον καφε δεν εχω ευτυχως.Ξερει καμια σας να μου πει η εκανε καμια σας θεραπεια για οζους,αυχενικο??Επιαης δεν το χω ψαξει αλλα ειμαι εξαιρετικα ευαισθητη σε μυκητιασεις του κολπου, η ομοιοπαθητικη μπορει να βοηθησει και σε κατι τετοιο?Θα παω συντομα αλλα θα θελα την αποψη οσων εχουν κανει αναλογες θεραπειες.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

λαρυγγιτιδα ........

:?:?:?:?

ειχαμε 3 μερες που ειχε τελειωσει η αντιβιωση, (augmentin.......:?)κ που ειχαμε ξεκινησει στο καπακι ομοιο......

στις 28/2 παθαινει λαρυγγιτιδα, κανουμε κορτιζονες κ αδρεναλινη στο παιδων, κ αφου δεν ηταν αρκετα καλα για να βγουμε, κανουμε και εισαγωγη...

ξεπερασαμε το αρχικο σοκ με οοολα αυτα που περιγραφετε....γυρναμε σπιτι. περασαμε δυο μερες οπου ηθελε να ειναι ΜΟΝΟ αγκαλια (2 ετων παιδακι). πουθενα αλλου. τοτε πηρε chamomila, ηρεμησε για 1-2 μερες αλλα εκανε πολυ ανησυχο υπνο. 4ο βραδυ μετα το νοσοκομειο στο σπιτι, οπου το παιδι ουρλιαζε σπαρακτικα , δεν μπορουσε να κοιμηθει, ξυπναγε εντρομη ..πραγματα που δεν μας τα ειχε ξανακανει. δωσαμε pulsatilla κ ο υπνος της βελτιωθηκε αμεσα, την επομενη νυχτα απο την 'κριση' εμεινε ξυπνια, αλλα ηρεμη για ενα τριωρο, την μεθεπομενη για 1 ωρα και μετα επανηλθε...

σε ενδεχομενη κριση λαρυγγιτιδας η παιδιατρος μας εδωσε ενα σχημα με 3 ομοιο, να τα δωσουμε αμεσως κ διαδοχικα...αν δω οτι δεν πιανουν αμεσα, φυσικα κ θα κανει κορτιζονη, αλλα λογω των παρενεργειων της...θελω να δωσω την ευκαιρια στην ομοιοπαθητικη..

βεβαια, απλα θελω να μην μας ξανατυχει!:?:rolleyes:

elenic δεν θα δοκίμαζα ισως ομοιοπαθητική στο παιδί μου αν δεν είχα βιώσει η ίδια τα αποτελέσματα της.

αυτης της αποψης ειμαι και εγω...γι αυτο κολαω. Δεν μπορω να κοψω την σοκολατα λεμε ... με τιποτα ομως.

Δεν μπορω να βαλω το παιδι μου σε μια διαδικασια που αγνοω. Και ειναι ο μονος λογος που κολαω να ασχοληθω.

Γι αυτο το ρωτησα αυτο.

Βλεπω οι υπολοιπες δοκιμασατε εσεις πριν (οπως και επρεπε). Εγω πως θα το κανω...:?

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

βεβαια, απλα θελω να μην μας ξανατυχει!

:?:rolleyes:

αυτο και εγω. Αν και τωρα η μαχη ειναι με την ωτιτιδα του Γιαννη οπου και ενα ποστ χτυπησε φλεβα.:rolleyes:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Όσες έχετε πάρει κορτιζόνη, γνωρίζετε καλά τι σημαίνει. Έκανα δύο ενέσεις πριν γεννήσω τον μικρό - ήταν προγραμματισμένη καισαρική - και ακόμα και τώρα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, ο ύπνος μου δεν έχει σχέση με παλιά. Θα πω μόνο ότι έκανα την πρώτη Δευτέρα, γέννησα Σάββατο και ξανακοιμήθηκα (4 ώρες) αφού βγήκα από το μαιευτήριο. Αυτά σε εμένα, την ενήλικη των 78 κιλών, όχι σε κορμάκι μωρού 5 κιλά.....

Σας ειπα οτι πριν λιγους μηνες ενας ανιψιος μας επαθε διαβητη εξαιτιας της κορτιζονης που επαιρνε για αυτοανοσο στην εφηβεια του?

εγω εχω αυριο ραντεβου μπας και ρυθμισω το θυρεοειδη μου....

Η κορη μου εχει συγγενη υποθυρεοειδισμο εκ γενετης και παιρνει Τ4. Την παρακολουθουν στο Ινστιτουτο Υγειας του Παιδιου στο νοσοκομειο παιδων. Ο γιατρος μας γνωριζει το θεμα, αλλα δε μας εχει πει κατι, και για να πω την αληθεια το θεωρησα δεδομενο οτι δεν αντιμετωπιζεται με την ομοιοπαθητικη.

Αλλά διαβάζω τις περιγραφές σας και έχω αντριχιάσει!

Κι εγω...

Επιαης δεν το χω ψαξει αλλα ειμαι εξαιρετικα ευαισθητη σε μυκητιασεις του κολπου' date=' η ομοιοπαθητικη μπορει να βοηθησει και σε κατι τετοιο?Θα παω συντομα αλλα θα θελα την αποψη οσων εχουν κανει αναλογες θεραπειες.[/quote']

Κι εγω εχω την ιδια ευαισθησια. Με ειχε βοηθησει η ομοιοπαθητικη οταν ειχα κανει, δεν ειχα κανενα κρουσμα. Τωρα δεν κανω ομοιοπαθητικη, αλλα εχω παντα υποθετα καλεντουλας στο ψυγειο.

αυτης της αποψης ειμαι και εγω...γι αυτο κολαω. Δεν μπορω να κοψω την σοκολατα λεμε ... με τιποτα ομως.

Βρε δε χρειαζεται να κοψεις τη σοκολατα λεμε!!!

αυτο και εγω. Αν και τωρα η μαχη ειναι με την ωτιτιδα του Γιαννη οπου και ενα ποστ χτυπησε φλεβα.:rolleyes:

Ειναι πολυ αποτελεσματικη στις ωτιτιδες. Ο κουνιαδος μου δεν εχει δωσει ποτε αντιβιωση στα παιδια του, μονο ομοιοπαθητικα. Οπως και καποιοι φιλοι μας, που μετα απο 16 κουτια αντιβιωσης που πηρε ο γιος τους για ωτιτιδα, ο ιδιος ο κλασσικος τους ιατρος τους ειπε να αποτανθουν σε ομοιοπαθητικο... Και φυσικα το παιδι εγινε καλα.

δεν ξερω αν εννοεις εμας, αλλα το τυμπανο του παιδιου ηταν φουλ στο υγρο και επειδη ηταν μοπλις 5 μηνων. εκλαιγε και δεν ξεραμε γιατι...για μενα υπηρχε μεγααααααααλο ρισκο, διοτι ηταν αφενος κατι πολυ καινουριο-δεν ειχα παει ακομη για εμενα-και αφετερου ειχα ενα μωρο που δε μιλαγε για να εοικοινωνησουμε και να επιταχυνει η θεραπεια....δικαιωθηκαμε παντως 100 τοις 100 για την επιλογη μας....

Διαφημίσεις

Επιαης δεν το χω ψαξει αλλα ειμαι εξαιρετικα ευαισθητη σε μυκητιασεις του κολπου, η ομοιοπαθητικη μπορει να βοηθησει και σε κατι τετοιο?Θα παω συντομα αλλα θα θελα την αποψη οσων εχουν κανει αναλογες θεραπειες.

Μπορεί να βοηθήσει σίγουρα, αλλά για μενα πιο δραστικά είναι αυτά τα μέτρα που προτείνει η Rosie (ειδικά το σκόρδο) καθώς και οι πλύσεις με βάμμα καλέντουλας αραιωμένο. Δες εδώ και θα βρεις την υγειά σου

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61487

Kt0tp2.png NaAfp3.png

ούτε εγώ θα έκανα ομοιοπαθητική αν έπρεπε να κόψω τη σοκολάτα!

Ευτυχώς που επιτρέπεται!

Δεν μπορω να βαλω το παιδι μου σε μια διαδικασια που αγνοω. Και ειναι ο μονος λογος που κολαω να ασχοληθω.

Γι αυτο το ρωτησα αυτο.

Βλεπω οι υπολοιπες δοκιμασατε εσεις πριν (οπως και επρεπε). Εγω πως θα το κανω...:?

εγω ξεκίνησα ομοιοπαθητικη μετα το μικρο και ειμαι βεβαιως ενθουσιασμενη και πολυ ικανοποιημενη απο τον ευατο μου που την επελεξα για εμας. Μας εχει βοηθησει πολυ. Η σοκολατα δεν απαγορευεται.

Μια από τα ίδια και εμείς... Πρώτα άρχισε ομοιοπαθητική η μικρή και μετά όταν έμαθα ότι εξετάζει και ενήλικες πήγαμε και εγώ και ο άντρας μου.

Προσωπικά μας βοήθησε όλους και μακάρι να είχαμε πάει νωρίτερα… πότε δεν είναι όμως αργά!! Το μωρό που έχω στη κοιλιά μου πάντως, σήμερα κιόλας θα ξεκινήσει μέσω εμένα την ομοιοπαθητική!!!:D

0sShp3.png

PGnvp2.png

Γι αυτο το ρωτησα αυτο.

Ενημερώνεσε!!!!

Ψάξε, ρώτα, διάβασε, μάθε!

Ετσι έκανα κι εγώ

όταν είδα οτι το παιδί είχε πάρει τον κατήφορο

με τις κ@λο-αντιβιώσεις!

Ξεκίνησα με την κόρη μου

(αφού σιγουρεύτηκα οτι

το χειρότερο που θα μπορούσε να πάθει

ήταν να μην πάθει τίποτα)

Είδα θεαματικά αποτελέσματα,

ενθουσιάστηκα

κι έγινα κι εγώ φαν

όπως όλοι εδώ μέσα! :mrgreen:

Τώρα έχω κλείσει κι εγώ ραντεβού

(την ερχόμενη εβδομάδα)

να μου πάρουν το ιστορικό

μήπως και μου τύχει κάτι (χτύπα ξύλο!)

τώρα που είμαι έγκυος! ;)

Διαφημίσεις

elenik παιζει να διαβασες την δικη μου εμπειρια με τη σοκολατα..;:confused::D η λογικη ειναι να αποφευγεις τα διεγερτικα, να αφησεις τον οργανισμο σου να 'καθαρισει'. φυσικα κ επιτρεπεται το τσαι η η σοκολατα, αλλα αυτο ειναι κατι που εξαρταται κ απο τη δικη σου παρατηρηση. γενικα με την ομοιοπαθητικη εμαθα να παρατηρω καλυτερα τον εαυτο μου...

σχετικα με τον υποθυρεοειδισμο ο πρωτος ομοιο που ειχα παει μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα. κ πραγματι ειδα τοση βελτιωση , που εδω κ σχεδον 2 χρονια δεν παιρνω τιποτα. κανω βεβαια ελεγχο αλλα ειμαι οκ. απλα δειτε το, σαν μια οπτικη....

το ιδιο κ με το διαβητη, που λεει η tara. τα γαλακτοκομικα , ιδιως τα αγελαδινα, ενοχοποιουνται για αυτοανοσα, κ ατομα με ταση προς αυτα πρεπει να τα αποφευγουν. δεν ειναι μονο δλδ οι κορτιζονη, η οποια ασφαλως ειναι βαρβατο φαρμακο, ειναι κ αλλοι παραγοντες (κ ψυχολογικοι βεβαιως, κατι που δεν ειναι ασχετο με το θεμα καθως κ εκει ειδα απιστευτη βελτιωση με την ομοιοπαθητικη)

elenik καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις, αλλα πραγματι, το 'χειροτερο' ειναι οτι δεν θα συμβει τιποτα....ψαξτο οσο νομιζεις, να εχεις μια δικη σου αποψη..κ βλεπεις...:-)

elenik παιζει να διαβασες την δικη μου εμπειρια με τη σοκολατα..;:confused::D η λογικη ειναι να αποφευγεις τα διεγερτικα, να αφησεις τον οργανισμο σου να 'καθαρισει'. φυσικα κ επιτρεπεται το τσαι η η σοκολατα, αλλα αυτο ειναι κατι που εξαρταται κ απο τη δικη σου παρατηρηση. γενικα με την ομοιοπαθητικη εμαθα να παρατηρω καλυτερα τον εαυτο μου...

σχετικα με τον υποθυρεοειδισμο ο πρωτος ομοιο που ειχα παει μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικα. κ πραγματι ειδα τοση βελτιωση , που εδω κ σχεδον 2 χρονια δεν παιρνω τιποτα. κανω βεβαια ελεγχο αλλα ειμαι οκ. απλα δειτε το, σαν μια οπτικη....

το ιδιο κ με το διαβητη, που λεει η tara. τα γαλακτοκομικα , ιδιως τα αγελαδινα, ενοχοποιουνται για αυτοανοσα, κ ατομα με ταση προς αυτα πρεπει να τα αποφευγουν. δεν ειναι μονο δλδ οι κορτιζονη, η οποια ασφαλως ειναι βαρβατο φαρμακο, ειναι κ αλλοι παραγοντες (κ ψυχολογικοι βεβαιως, κατι που δεν ειναι ασχετο με το θεμα καθως κ εκει ειδα απιστευτη βελτιωση με την ομοιοπαθητικη)

elenik καταλαβαινω πολυ καλα πως νιωθεις, αλλα πραγματι, το 'χειροτερο' ειναι οτι δεν θα συμβει τιποτα....ψαξτο οσο νομιζεις, να εχεις μια δικη σου αποψη..κ βλεπεις...:-)

ax DaF μου, πες μου σε παρακαλω, ειχες υποθυρεοειδισμο??επαιρνες Τ4??των ποσων??εγω εκανα υποθ. κυησης και προσπαθω να κοψω το χαπι??εσυ με την ομοιοπ. πως το εκανες??μπαμ και κατω??επισης ειχες ισως καποιο προβλημα με τα νευρα σου???σε ζαλισα, ε??συγγνωμη, απλα βρηκα ομοιοπαθουντα!!!

καλησπερα!

παρακολουθω αρκετο καιρο το θεμα κ ειπα ν αναφερω κ εγω την εμπειρια μου .καταρχην θελω να ευχαρηστησω και δημοσια το melos vera χαρη σε δικο της ποστ εψαξα περισσοτερο το προβλημα μας...ας τα παρω ομως απ την αρχη.εδω και 4 μηνες η κορη μου ταλαιπωριοταν με πολλαπλα χαλαζια στα ματια(ειχε βγαλει και στο παρελθον αλλα περνουσαν απο μονα τους) αρχικα ο παιδιατρος μας εδωσε tobrex αλλα δεν εκανε τιποτε απευθυνθηκαμε σε παιδοοφθαλμιατρο καναμε 10 μερες αγωγη με tobradex kai fucidin παλι καμια βελτιωση ολο κ χειροτερευαν την ξαναειδε και μας ειπε πως οτι και να καναμε δε θα γλιτωναμε την επεμβαση(ηταν τοσο σιγουρος ποσο θα θελα να παω τωρα να την ξαναδει κ να τον βρισω!).δε χωρουσε στο μυαλο μου η λυση της επεμβασης δεν ηθελα να ταλαιπωρηθει η μικρη κ απ τη στιγμη που ο παιδιατρος ειπε να περιμενουμε 2 χρονια!!:shock: ειπα να το ψαξω περισσοτερο.πηγα σε δευτερη παιδοοφθαλμιατρο στο παιδων αυτη τη φορα προτεινε πιο επιθετικη θεραπεια(τα προηγουμενα συν αντιβιωση) αλλα μου ειπε να περιμενω να μη βιαστω για επεμβαση δεν ηταν τοσο τραγικα τα πραγματα.η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να δωσω αντιβιωση(δεν εχει παρει μεχρι τωρα ευτυχως δεν εχει χρειαστει) και ψαχνωντας στο παρεντς επεσα σ ενα ποστ της veras που ελεγε οτι ειχε αντιμετωπισει κριθαρακι με ομοιοπαθητικη...ετσι ειπα να δοκιμασω κ εγω αφου δεν ειχα κατι να χασω αν και ημουν (και ειμαι ακομα )επιφυλακτικη.υστερα λοιπον απο ομοιοπαθητικη θεραπεια(3 χαπακια ολα κ ολα σε ενα μηνα) τα χαλαζια εχουν βγει προς τα εξω ειναι σε αποδρομη(χθες την ξαναειδε ο ομοιοπαθητικος) και περνανε!ειμαι ενθουσιασμενη δε πιστευα οτι θα ξεμπερδευαμε τοσο ευκολα κ απλα!δε ξερω αν σε κατι πιο σοβαρο(μακρια απο μας κ απο ολους) χρησιμοποιησω ομοιπαθητικη αλλα η ολη εμπειρια μ εκανε να τη δω με αλλο ματι κ ειπα να τη μοιραστω μαζι σας.οπως βοηθηθηκα εγω ισως βοηθηθει και καποιος αλλος.

vera σ ευχαριστω και παλι για ολα!

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

Γιατί δεν πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει και τώρα;

4 μηνες τα ειχε και δε γινοταν τιποτε ηταν στασιμα με το που πηραμε τα ομοιοπαθητικα αμεσως χειροτρεψε(προσωρινα) και περασαν.τυχαιο?δε νομιζω!!

δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση ουτε με σενα ουτε με κανενα απλα ανεφερα την εμπειρια μου ουτε να πεισω για κατι προσπαθω ουτε να αποτρεψω.

AfgIp2.png

our daugher 5/8/2009

our son 2/9/2012

our little girl 11/10/2014 we love you all♥

δε θελω να μπω σε αντιπαραθεση ουτε με σενα ουτε με κανενα απλα ανεφερα την εμπειρια μου ουτε να πεισω για κατι προσπαθω ουτε να αποτρεψω.

Καλά πάμε καλά ? Εννοείται, ότι ανταλλάσουμε εμπειρίες και λεπτομέρειες, αν κάποια έχει ερώτηση και κάποια ξέρει, γιατί να μην πεί ? Έχει 'κόφτη' εμπειριών πουθενά και δεν το είδα ?

Ενήλικες είμαστε απ'ότι νομίζω και ο καθένας φέρει την ευθύνη της επιλογής του. Ούτε γνωριζόμαστε προσωπικά όλες, ούτε φερέφωνα είμαστε, ούτε ποσοστά παίρνουμε.

Λέμε η καθεμιά γεγονότα που της έχουν συμβεί, δεν απαριθμούμε κλινικά περιστατικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

spyni περιληπτικα να πω οτι μεχρι να κοψω τα γαλακτοκομικα επαιρνα περιπου 6 μηνες το τ4. 6 μηνες μετα , εμεινα εγκυος κ αντι να αυξηθει η δοση επρεπε να τη μειωνω. γεννησα κ δεν ξαναχρειαστηκα χαπι. τα αντισωματα υπαρχουν, ειναι υψηλα, αλλα οι αλλες τιμες ειναι μεχρι στιγμης φυσιολογικες. σου στελνω κ πμ

Κοριτσια τώρα μπόρεσα.....

Πήγα στην Μαρία Μπελιβάνη, δεν ειναι παιδιατρος.

Ηταν cool κατι που μου αρεσει πολύ.. ηρεμη και γενικά συμπαθητικό άτομο (για τα δικά μου γουστα....) κλινικη εξεταση δεν μας εκανε. Καλυτερα γιατι ο μικρός μου την πηρε με καλό ματι...!!!

ουτε καν το αυτακι του ειδε ήταν απόλυτη οτι δεν εχει τιποτα απολύτως απο την στιγμή που το παιδι δεν διαμαρτυρεται. Απλά μιλησαμε πολύ για τον μικρο.

Η Πατσουρου δεν ειναι ομοιοπαθητικός παιδιατρός απλά υποστηριζει πολύ την ομοιοπαθητική.

Όταν λεω αναμονή απο οσο ξερω απο γνωστες που την επισκέφθηκαν εχει πολύ κόσμο και αναγκαστικά περιμενεις...... ασχολειται και με τον θηλασμό η κοπέλα τι να προλάβει.....!!

Υπάρχει η Ξανθάκου ομοιοπαθητικος παιδιατρος δεν εχω πάει άλλα απο το φορουμ που διαβασα δεν λένε και τα καλύτερα..... για την συμπεριφορά της περισσότερο...

Για να δω που θα βρω τελικά παιδιατρο???

Το σκεφτομαι να πάω αλλά δεν ξερω.... το σκεφτομαι...

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Ιωάννα .. Θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν η Μαρια Μπελιβάνη ειναι Ιατρος - Βελονίστρια?? Μιλάμε για την ίδια?? γιατι την έψαξα στο internet για πληρφορίες.. Επίσης έχεις δει διαφορά στον μικρό σου, με την αγωγή που σας έδωσε?? Η μικρη μου ταλαιπωρείται παρα πολυ με τον επιμονο βήχα και την λαρρυγγιτιδα και ειμαι σε απογνωση δεν ξέρω τι να κάνω .. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ να της δίνω άλλο κορτιζόνη και εισπνεόμενα

Υπάρχει η Ξανθάκου ομοιοπαθητικος παιδιατρος δεν εχω πάει άλλα απο το φορουμ που διαβασα δεν λένε και τα καλύτερα..... για την συμπεριφορά της περισσότερο...

Επειδή πηγαίνω στη συγκεκριμένη γιατρό, αυτό που έχω να πω είναι ότι μπορεί να είναι απότομη μερικές φορές αλλά σαν άνθρωπος είναι πολύ ευαίσθητος και σαν γιατρός ΚΟΡΥΦΗ. Προσωπική άποψη πάντα, για να μην παρεξηγούμαστε… Εχτές ήμουν εκεί για τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και μου φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Μη σας πω ότι με συγκίνησε κιόλας με το ενδιαφέρον της για το πώς έχω επιλέξει να γεννήσω… Υπήρξε όμως και φορά που κοντραριστήκαμε κάπως σε κάποιο θέμα που αφορούσε το παιδί και που τελικά αποδείχτηκε ότι είχε απόλυτο δίκαιο…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...