Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mami αν είναι από πράσινο και λευκό τσάι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι με το μαύρο τσάι επειδή περιέχει περισσότερο καφεινη.

Η λίστα ανάγκης δεν είναι ίδια για όλους νομίζω. Εμάς πχ μας έδωσε 8 ουσίες να έχουμε για τον μικρό που μάλλον προκύπτουν από τον τύπο που τους έβγαλε το προφίλ του όταν πήγαμε για ιστορικό-εξεταση.

Σας γραφω το ομοιοπαθητικο φαρμακειο (το ειχε σε φωτοτυπια ο γιατρος, που σημαινει οτι ειναι κοινο για ολους).

ACONITUM 1M, 200CH

APIS MELIFICA 200CH

ARNICA MONTANA 1M

ARSENICUM ALBUM 200CH

BELLADONNA 1M, 200CH

BRYONIA 200CH

DROSERA 200CH

FERRUM PHOSPH. 200CH

HEPAR SULPHUR 200CH

IPECACUANA 200CH

KALI BICHROMICUM 30CH

LYCOPODIUM 30CH

MERCURY 200CH

PULSATILLA 200CH

SPONGIA 200CH

SULFUR 30CH

CHAMOMILA 30CH

COCCUS CACTUS 200CH

Υπολογίστε από 1? ανά χάπι γιατί κάπου εκεί έχει πάει η εκμετάλλευσή τους από τα φαρμακεία...όλα τα παραπάνω μίνιμουν 20 ευρουλάκια!

Προχθές πήρα 2 hepar 30ch, 3? παρακαλω

Διαφημίσεις

Τώρα για τον καφέ και όλα τα παραπάνω, σε συζήτηση με τον δικό μου ομοιοπαθητικό μου είπε πως σε άλλους οργανισμούς υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει την ομοιοπαθητική, σε άλλους πάλι όχι. Εξάλλου τόσα φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ορμόνες τρώμε κάθε μέρα που πειράζουν την θεραπεία. Ακόμα και το σεξ μπορεί να την επηρρεάσει! Οπότε μην τρελαίνεστε.Αν κάποιος πίνει καφέ τακτικά, να συνεχίσει να τον πίνει απλώς να κοιτάξει να μην πιει παραπάνω από το συνηθισμένο του και φερει υπερδιέγερση(εκεί είναι που λένε πως ακυρώθηκε η θεραπεία).

Θυμίζω και αυτό

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/homeopathy-first-aid-kit.shtml

το παραπάνω ίσως είναι για παιδιά.. δεν ξέρω. Το λινκ παραπάνω δεν αναφέρει δυναμοποίησεις ...

πᾶν μέτρον ἄριστον

για πονο δοντιων εχετε δωσει chamomilla ?200 ch του εδωσα το πρωι σχεδον μια βδομαδα ταλαιπωρειται με διαφορα

εγω εχω δοσει chamomilla για τα δοντακια στο μωρό και είχε αποτελεσμα

γενικά είμαι πολύ επιφυλλακτική με την ομοιοπαθητική γιατι είναι κατι που εμαθα πολύ προσφατα, αλλά δίνω ομοιοπαθητικά στο μωρο γιατι εμπιστευομαι την παιδιατρο και νομιζω οτι σιγα σιγα αρχιζω να γίνομαι υποστηρικτρια της ομοιοπαθητικής!

και απ'οτι διαβαζω και εδω δεν υπαρχει λόγος να ειμαι επιφυλλακτικη!

αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η παιδιατρος μας, με ρωτουσε για το μωρο διαφορα πραγματα και μετα μου λεει οτι το μωρο εχει πάρει την δικη μου ιδιοσυγκρασία και με ρωτησε αν εγω απο παιδι ειχα αιμοραγιες στη μυτη και πραγματικά επεσε μεσα το βρηκε με 2 ερωτησεις που μου εκανε!

καποια στιγμη εδωσα στο μωρο και lycopodium και κατι που εχει σχεση με ασβεστιο, δεν θυμαμαι ακριβως πως λεγεται, χθες μας ειπε να του δωσω μια καψουλα φωσφορο αλλά ενω μου εχει πει να δινω σε πλαστικό κουταλακι και να ειναι νηστικός δεν μου αναφερε κατι για σοκολάτα, απαγορευεται μετα απο ομοιοπαθητικά να δινουμε σοκολατα?

dev351pbs__.png

και απ'οτι διαβαζω και εδω δεν υπαρχει λόγος να ειμαι επιφυλλακτικη!

ενω μου εχει πει να δινω σε πλαστικό κουταλακι και να ειναι νηστικός δεν μου αναφερε κατι για σοκολάτα, απαγορευεται μετα απο ομοιοπαθητικά να δινουμε σοκολατα?

O χρόνος θα σου αποδείξει ότι δεν χρειάζεται να είσαι επιφυλακτική :wink:

Όχι δεν αποαγορεύεται η σοκολάτα. Αν θηλάζεις, εσύ δεν θα πρέπει να πίνεις καφέ, μέντα κλπ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τώρα για τον καφέ και όλα τα παραπάνω, σε συζήτηση με τον δικό μου ομοιοπαθητικό μου είπε πως σε άλλους οργανισμούς υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει την ομοιοπαθητική, σε άλλους πάλι όχι. Εξάλλου τόσα φυτοφάρμακα, λιπάσματα, ορμόνες τρώμε κάθε μέρα που πειράζουν την θεραπεία. Ακόμα και το σεξ μπορεί να την επηρρεάσει! Οπότε μην τρελαίνεστε.Αν κάποιος πίνει καφέ τακτικά, να συνεχίσει να τον πίνει απλώς να κοιτάξει να μην πιει παραπάνω από το συνηθισμένο του και φερει υπερδιέγερση(εκεί είναι που λένε πως ακυρώθηκε η θεραπεία).

:shock: Συγνώμη αυτά που λες για τον καφέ ποιος γιατρός στα είπε? Γιατί ειδικά ο καφές αδρανοποιεί όλα τα φάρμακα.

Όσο για το σεξ, αν καταφέρνει κάποιος (και ειδικά καποιος με παιδιά) και κάνει συχνά καλό σεξ, τότε ίσως και να μην χρειάζεται καν αγωγή για ορισμένα ψυχολογικά θέματα :lol: αλλά ότι επηρεάζει τη δράση των φαρμάκων...τι να πω? ας το ελπίσουμε!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Υπολογίστε από 1? ανά χάπι γιατί κάπου εκεί έχει πάει η εκμετάλλευσή τους από τα φαρμακεία...όλα τα παραπάνω μίνιμουν 20 ευρουλάκια!

Προχθές πήρα 2 hepar 30ch, 3? παρακαλω

Εμένα πάντως μου χρεώνει τα 200ch 1 ένα ευρώ και το 1Μ νομίζω 1,20. Μήπως να βρεις άλλο φαρμακείο? 1,50€ για 30ch είναι πολλά και σίγουρα βρίσκεις φθηνότερο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Δυστυχώς τα νέα μας δεν είναι καλά....:-(

Βιάστηκα να χαρώ οτι με την ομοιοπαθητική βρήκαμε την υγειά μας!!

Η περιπετεια άρχισε την επόμενη των Φώτων που ο μικρός σηκώθηκε με πολύ βήχα, τον πήγα στην παιδίατρο (κλασσική) η οποία διέγνωσε πολύ βαριά βρογχίτιδα, ακροαστικά και ελαφριά δύσπνοια... Πήρα τον ομοιοπαθητικό που μου συνέστησε μια κάψουλα (δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία, αλλά πάντως ήταν στο φαρμακείο που είχα πάρει) και μου είπε πως αν η δύσπνοια επέμενε να έκανε και τα εισπνεόμενα.

Το πρώτο βράδυ του έδωσα μονο την κάψουλα και έκανα υπομονή, το επόμενο πρωί όμως η κατάσταση χειροτέρεψε και ξεκίνησα σπρευ και αλλάξαμε την κάψουλα σε Kali simporicum ή κάπως έτσι (σόρυ αλλά είμαι στην μαμά μου και δεν έχω μπροστά μου τα μπουκαλάκια).............

Τίποτα, η αναπνοή του όλο και χειρότερη μέχρι που την Δευτέρα το πρωι πήγαμε στα εξωτερικά του Μητέρα Παιδιατρική και εκεί του μέτρησαν κορεσμο οξυγόνου 89 με 90, δλδ πολύ χαμηλό και κάναμε εισαγωγή.....

Μείναμε μέχρι και χθες Κυριακή και περάσαμε τα πάνδεινα, πήρε ενδοφλέβια αντιβίωση, κορτιζόνη, αντιβίωση από το στόμα και μάσκες με νεφελοποιητη ανά 3ωρο και οξυγόνο σχεδόν συνέχεια......

Έβγαλε 2 ακτινιγραφίες που έδειξαν ότι από την δύσπνοια έκανε πνευμονοκήλη......

Μέσα σε όλα του έδινα και mercury, σε συνεννοήση πάντα με τον γιατρό.

Είμαι πολύ απογοητευμενη κυρίως γιατι το παιδί μου πήρε όλα αυτά που ήθελα να αποφύγω σε τεράστιες ποσότητες....:-(

Δεν ξέρω από δω και μπρος τι να κάνω.....

Είμαι να σκάσω.....

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γεια σας κορίτσια και αγόρια ;)

...Είμαι πολύ απογοητευμένη κυρίως γιατί το παιδί μου πήρε όλα αυτά που ήθελα να αποφύγω σε τεράστιες ποσότητες....:-(

Δεν ξέρω από δω και μπρος τι να κάνω.....

Είμαι να σκάσω.....

Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά υποψιάζομαι, ίσως λάθος, πως για να έχεις αυτό το ερώτημα, μάλλον σας την είπαν κιόλας πως "αργήσατε, πως το αφήσατε έτσι, έπρεπε να ... " και τα λοιπά που συνήθως λένε για να καταλάβει ο γονιός την σοβαρότητα του περιστατικού. Σου τα "χώσανε" , σας φόβισαν με 2 λέξεις, σε έκαναν να αισθάνεσαι ντροπή σαν μητέρα, αδιάφορη, ανεπαρκής. Ίσως, ίσως να κάνω και λάθος. Έτσι μάλλον κάνουν στο δημόσιο, δεν ξέρω για τον ιδιωτικό τομέα.

Ο ομοιοπαθητικός μου νομίζω θα έλεγε "λαμβάνουμε υπόψη μας το περιστατικό και προχωρούμε". Ζημία μη-αναστρέψιμη δεν έγινε και το παιδί είναι τώρα μακρυά από κίνδυνο.

Εσύ σκέφτεσαι αν θα συνεχίσεις με την ομοιοπαθητική ή όχι, τα έχω καταλάβει σωστά;

... και έτσι να είναι κατανοητό...

Όμως η ομοιοπαθητική δεν κάνει θαύματα, δεν υπόσχεται ότι ο οργανισμός δεν θα ξαναρρωστήσει σοβαρά. Υποστηρίζει βέβαια πως θα αρρωσταίνει όλο και σπανιότερα και λιγότερο σοβαρά αλλά ... θέλει χρόνο.

Τα ζυγίζετε και αποφασίζετε, εύχομαι από κοινού και ομόφωνα. Οικογενειακή γαλήνη είναι σημαντική για την υγεία του σπιτιού, που παίζει και αυτή μεγάλο ρόλο, όπως και όλοι οι εξωγενείς παράγοντες ("αρρωστημένοι" νοτιάδες, αυξομειώσεις θερμοκρασίας, υγρασία κλπ) αλλά και φυσικά η άμυνα του κάθε οργανισμού.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Αντώνη τα είπες πάρα πολύ ωραία. Εγώ όμως κόλλησα λίγο και στην αντιμετώπιση του ομοιοπαθητικου. Δλδ "αν η δύσπνοια επέμενε να έκανε και τα εισπνεόμενα". Ούτε γιατρός είμαι ούτε μπορώ να τον κρίνω φυσικά, αλλά μου φάνηκε κάπως αυτή η απάντηση. Επίσης όταν η δικιά μου παθαίνει λαιμό, μύξες κίτρινες, που πνίγεται κλπ, δλδ καλό κρύωμα/ιωση μου δίνει αγωγή πρωί-βράδυ ή πρωί-μεσημέρι-βράδυ για 2 ή 3 μέρες, ανάλογα. Αυτός με μία κάψουλα πήγε να αντιμετωπίσει βρογχίτιδα? Ξέρω εγω? Λίγο με προβλημάτισε...

Edit: Alexandroulis περαστικά σας!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά υποψιάζομαι, ίσως λάθος, πως για να έχεις αυτό το ερώτημα, μάλλον σας την είπαν κιόλας πως "αργήσατε, πως το αφήσατε έτσι, έπρεπε να ... " και τα λοιπά που συνήθως λένε για να καταλάβει ο γονιός την σοβαρότητα του περιστατικού. Σου τα "χώσανε" , σας φόβισαν με 2 λέξεις, σε έκαναν να αισθάνεσαι ντροπή σαν μητέρα, αδιάφορη, ανεπαρκής. Ίσως, ίσως να κάνω και λάθος. Έτσι μάλλον κάνουν στο δημόσιο, δεν ξέρω για τον ιδιωτικό τομέα.

Εγώ άκουσα χθες διάφορα τέτοια από συνάδερφο (είμαι καθηγήτρια πανεπιστημίου :roll: ) μόνο και μόνο γιατί της είπα ότι ο παιδίατρος μας είναι ομοιοπαθητικός και ότι ξεπεράσαμε ασθματική βροχίτιδα μόνο με ομοιοπαθητικά ενώ ο δίχρονος γιος της πήρε τα άπειρα φάρμακα για τον ίδιο λόγο! :shock:

Πού να της έλεγα κιόλας ό,τι κανένα από τα παιδιά μου δεν έχει κάνει εμβόλια, θα καλούσε το Χαμόγελο του Παιδιού... :roll:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Sorry, βρε mesastoura δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είσαι αγόρι:-D!

Η αλήθεια είναι ότι λίγο με εχει προβληματίσει και μένα η συμπεριφορά του ομοιοπαθητικού που είναι ολίγον.......φλου!

Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν 2 βδομάδες είχε περάσει ξανά βρογχιτιδα την οποία αντιμετωπίσαμε μόνο ομοιπαθητικά (με mercury). Τον είχα πάει στην παιδίατρο για έλεγχο και μου είχε πει ένα 80% είχε φύγει η βρογχιτιδα και ένα 50% η ωτίτιδα, του το ανέφερα και δεν μου είπε να πάρει κατι άλλο για να καθαρίσει τελείως. Και αναρωτιέμαι αν έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην σοβαρότητα της 2ης βρογχιτιδας?

Τεσπα στις 31 του μήνα έχω ραντεβού με τον Κύβελλο και καλά για επανεκτίμηση της θεραπείας ανοσοενίσχυσης, είμαι πολύ περίεργη τι θα μου πει γιατί με αυτόν δεν έχουμε μιλήσει σχεδόν καθόλου!

Το άσχημο τώρα είναι ότι όλοι οι γιατροι ήταν κατηγορηματικοί όσον αφορά τον παιδικό σταθμό, δλδ να μην ξαναπάει τουλάχιστον για φέτος...και είμαστε και σε αναζήτηση γυναίκας για φύλαξη στο σπίτι:roll:

Γενικά΄, μπορώ να πω ότι το 2011 δεν μας "μπήκε" και τόοοσο καλά!!:?

Αλεξανδρουλης περαστικα σας!!! Ψυχοπλακωθηκα με οσα διαβασα και ποσο ταλαιπωρηθηκατε!!!! Κανε υπομονη και να σαι θετικη οσο μπορεις! Μια χαρα θα παει η χρονια μη στενοχωριεσαι....

Ο μεγαλος μου αρρωστησε περσι πρωτομηνια για πρωτη φορα (παιδικη αρρωστια) και η υπολοιπη χρονια ηταν σουπερ!

Ενδεχομενως επειδη εχει παρει πολλα φαρμακα το παιδι σου να μη τον πιανει ευκολα η ομοιοπαθητικη.......κι εγω ειχα διαφορα θεματα και χαλασα τη δικη μου θεραπεια, αλλα θα την ξαναρχισω.....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

[alexandroulis;Η αλήθεια είναι ότι λίγο με εχει προβληματίσει και μένα η συμπεριφορά του ομοιοπαθητικού που είναι ολίγον.......φλου!]

Καταρχήν θα ήθελα να σας ευχηθώ περαστικά και σιδερένιο το παιδάκι και να πω ότι διαβάζοντας για την περιπέτειά σας ήταν σαν να διάβαζα την δική μας περιπέτεια κοντά στα χριστούγεννα... Ακριβώς η ίδια περίπτωση! Η δική μου απόφαση είναι να συνεχίσω την ομοιοπαθητική για 1 χρόνο περίπου ακόμα μήπως και γίνει κάτι καλύτερο, άλλωστε όπως βλέπω δεν έχω και άλλη καλύτερη επιλογή!

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

vera, evdi ευχαριστούμε πολύ για τα περαστικά σας!

vera, αυτό με προβλήματίζει ότι έχει πάρει πολλά φάρμακα από τις πρώτες ώρες της ζωής του λόγω προωρότητας. Το είχα αναφέρει αυτό στο ιστορικό ίσως δεν του έδωσαν την δέουσα σημασία, δλδ μήπως χρειαζόταν κάτι παραπάνω από δύο κάψουλες με διαφορά ενός μήνα για να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό του.

Επίσης, ενώ η αγωγή στο νοσοκομείο ήταν πολύ επιθετική, δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα παρά μόνο μετά την 4η μέρα. Η γιατρός που τον παρακολουθούσε μας είπε ότι κανονικά με τόση κορτιζόνη και μάσκες θα έπρεπε από την 2η το πολύ να είχαν αρχίσει να ανοίγουν οι πνεύμονες....

evdi, νοσηλευτήκατε κι εσείς? δλδ αν ξαναρρωστήσει (φτου μακριά) θα τον προσπαθήσεις ομοιπαθητικά?

Κι εγώ δεν έχω εγκαταλείψει τελείως αν και αρκετά απογοητευμένη, θα εξαρτηθει από το ραντεβού που έχω στο τέλος του μήνα......

Ναι, νοσηλευτήκαμε (καθώς ο μικρός είχε έντονη δύσπνοια) στο παίδων. Κορεσμό οξυγόνου είχε γύρω στα 94 και η αγωγή με μάσκες ήταν στην αρχή ανά τρίωρο και έπειτα ανά εξάωρο. Δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις (το συζήτησα και με τον ομοιοπαθητικό μας) δεν έχεις τη δυνατότητα να περιμένεις για να διαπιστώσεις αν θα πιάσει ή όχι το φάσμακο! Το θέμα μας είναι λοιπόν να μην φτάσει το παιδί να έχει δύσπνοια και αυτό θα προσπαθήσουμε με την ομοιοπαθητική! Η αλήθεια είναι ότι έχω τρομοκρατηθεί, τον ακούω να βήχει ή να έχει μυξούλες και τρέμω...(προσπαθώ κι εγώ να ξεπεράσω αυτές τις φοβίες με ομοιπαθητική χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα), αλλά όπως είπα δεν μπορώ να κάνω τίποτα καλύτερο από το να ελπίζω...

G0vpp3.png

9Aq8p3.png

κάποια παλαιότερα δικά μου για το θέμα του φόβου.

Όποιος δεν φοβάται είναι τρελός.

Φοβάμαι και είναι ανθρώπινο αυτό και πρέπει να το αποδεχτώ. Ο έλλογος φόβος είναι θεμιτός και χρήσιμος.

Το μυαλό μου θέλει να πείσει την ψυχή ότι δεν φοβάμαι, ότι δεν με κυριεύει ο φόβος. Αλλά κάνει λάθος, φοβάμαι και είναι θεμιτό αυτό. Φοβάμαι και ο φόβος είναι χρήσιμος, δεν είναι ανάγκη να ξεπεράσω τον φόβο μου, μόνο αν είναι παράλογος.

Κάπου είχα διαβάσει, δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση, πως αληθινά γενναίος δεν είναι αυτός που πολεμά χωρίς να φοβάται και αψηφά τον θάνατο αλλά αυτός που πολεμά με σεβασμό στον φόβο, με φόβο του θανάτου και καταφέρνει να βγει ζωντανός από την μάχη.

Είναι θετικό να έχει κανείς ανοιχτές και τις 2 πόρτες (ομοιοπαθητική & συμβατική στην περίπτωσή μας). Η μονομανία και η έλλειψη φόβου είναι πρόβλημα.

Καλή συνέχεια.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εγώ μετά την γέννηση των παιδιών άρχισα να σκέφτομαι πολύ το αύριο και τι να περιμένω από αυτό, ειδικά τον πρώτο χρόνο είχα μόνιμα φοβίες οπως θα μου πάρουν το παιδί μέσα από το καρότσι,πάω να τον αλλάξω και καταλάθος χτυπάει το κεφαλάκι του στην κάσα της πόρτας και πεθαίνει ,γιατί να το φέρω στον κόσμο αφού δε θα μπορεί να έχει καλύτερο τρόπο ζωής από μένα και διάφορα άλλα τέτοια.Η ομοιοπαθητικός μου είπε πως έφταιγαν λίγο οι ορμόνες,λίγο η αλλαγή στην ζωή μου και η επιλόχειος κατάθλιψη που ήταν στο κατώφλι μου,με μια αγωγή μετριάστηκαν τα πράγματα κάπως αλλά κάποιες φοβίες μου ακόμα έχουν μείνει.....ίσως γιατί είμαι και φύση απαισιοδοξο άτομο......

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

πεταλουδίτσα,

πήγαινε εδώ στο φόρουμ στο παρακάτω θέμα (ομοιοπαθητική) και θέσε πάλι το ερώτημά σου.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=67647

Είναι πολλές έμπειρες φίλες εκεί με την ομοιοπαθητική και νομίζω θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κ απο εμενα,ισως εδω μπορει καποιος να με βοηθησει.

πριν 10 μερες πηγα την μικρη μου 1η φορα σε ομοιοπαθητικο .

του εδειξα ενα σημαδάκι στο μπουτι της κ μου ειπε οτι ειναι μύκητας,δεν ειναι τιποτα,να βαζω ξυδι τοπικά κ σε 10 μερες θα εχει φύγει.

αυτο αντι να φυγει εχει βγαλει κ δευτερο διπλα.

χτεσ πηγα στον κανονικό παιδιατρο κ το ειδε κ αυτος , μύκητας ειπε κ αυτος μονο που μου τα παρουσίασε λιγο πιο δύσκολα τα πραγματα.

μου ειπε να βαζω ντακταριν για 5 εβδομαδες κ αν το δω σε 1 εβδ να εχει φυγει να μην σταματήσω αλλα να συνεχίσω την θεραπεία μεχρι το τελος γιατι ο μύκητας ειναι ύπουλος κ ενω φαίνεται να υποχωρεί, ξαναβγαίνει κ πολλαπλασιάζετε.

ειλικρινά δεν ξερω τι να κανω..

εχει τύχει σε καποια απο εσας να καταπολεμήσετε μύκητα με ομοιοπαθητικη?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...