Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Καλημέρα διαβάζοντας τα ποστ σας μπερδεύτηκα αλλά σε κάποια άσχετη φάση ρώτησα τη γιατρό μας για το εν λόγω θέμα αν θεραπαύεται μου απάντησε πως όχι, κατ' αυτό μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως δεν υπάρχει θεραπεία και αν λάβουμε υπόψη μας την απάντηση του γνωστού τραγουδιστή Ricky Martin πως γεννήθηκε ομοφιλόφυλος νομίζω πως δεν μπορούμε να βρούμε απάντηση....

Πάντα με φιλική διάθεση.

Για το θέμα της ομοφυλοφιλίας αν σε ενδιαφέρει, σε παροτρύνω να ρωτήσεις έναν ψυχίατρο για το αν θεραπεύεται.

Δεν ξέρω ποιος έχει πει ότι ο Ricky Martin ή ο οποιοσδήποτε γεννήθηκε ομοφυλόφιλος, είνια πάντως μεγάλη ανακρίβεια.Κανείς δε γεννιέται ομοφυλόφιλος.Η επιστήμη δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο.Είναι επιλογή η οποία οφείλεται σε πολλούς παράγοντες.

Απλά επειδή το θέμα δεν είναι για την ομοφυλοφιλία, κι επειδή τη βλέπω την καρτούλα να έρχεται για το εκτός θέματος:mrgreen: λέω να μην το αναλύσω άλλο.

Djccp2.png

67KIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άνθρωπος εμφάνισε ομοφυλοφιλική διάθεση κάτω από ορισμένες συνθήκες και σε δεδομένη χρονική στιγμή της ζωής του. Θα σας σοκάρει ίσως αυτό που θα πω, αλλά πολλοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι θα μπορούσαν να σας βεβαιώσουν ότι οι διαθέσεις αυτές υπάρχουν σε λανθάνουσα μορφή σε πάρα πολύ κόσμο. Όταν λοιπόν ο ασθενής θεραπεύτηκε, τότε (έκανα quote τα λόγια του γιατρού)Είναι φανερό πως ήταν ένα επίκτητο σύνδρομο στην περίπτωσή του.

Η ομοφυλοφιλία εμφανίζεται πάντα λόγω ορισμένων συνθηκών, το γνωρίζω και πολλές φορές εκφράζεται αρκετά μεταγενέστερα, κι αυτό το γνωρίζω.

Δε διαφωνώ γι αυτά που λες για την ομοιοπαθητική, ότι δηλαδή θεραπεύει ασθενείς.

Παρόλαυτα, γνωρίζοντας πολύ καλά το συγκεκριμένο θέμα, δε μου αρέσει καθόλου να ειπώνεται από οποιονδήποτε γιατρό ότι τερμάτισε ένας άνθρωπος την ομοφυλοφιλία του, μέσα από μια διαδικασία ομοιοπαθητικής για άλλα πράγματα (ερώτηση:όταν λέει ότι πήρε platina για την ομοφυλοφιλία εννοεί κάποιο ομοιοπαθητικό φάρμακο?Είναι πραγματική ερώτηση, μιας και δεν έχω ιδέα από αυτά τα σκευάσματα, ούτε από τα συμβατικά για να πω την αλήθεια.) , χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς είναι η ομοφυλοφιλία και τις παραμέτρους αυτής, γιατί δίνει λάθος εντυπώσεις.

Ίσως αν σε μια παράγραφο έδινε κάποια στοιχεία γι αυτό, δείχνοντας δηλαδή ότι γνωρίζει τι είναι η ομοφυλοφιλία και το πως και αν τερματίζεται, το από που προέρχεται κτλ να μην έδινε αυτή την εντύπωση, και να μη μπορούσε το άρθρο του να γίνει βορά σε διάφορα blog;)

Djccp2.png

67KIp2.png

ναι, η platina είναι ομοιοπαθητικό φάρμακο. Πάντως, αφού γνωρίζεις το θέμα, θα ξέρεις βέβαια ότι τα πράγματα δεν είναι άσπρα ή μαύρα. Εννοώ ότι δεν χαρακτηρίζεται ως ομοφυλόφιλος κάποιος που είχε μια ομοφυλοφιλική εμπειρία. Υπάρχουν κι εδώ αποχρώσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που "πειραματίζονται", υπερσεξουαλικοί, αμφιφυλόφιλοι κλπ. Δεν είναι το ίδιο λοιπόν να εμφανίσεις μια τέτοια τάση στα 35 ας πούμε, σε μια κρίσιμη φάση της ζωής σου, και το ίδιο να αναζητάς και να έχεις συντρόφους από το ίδιδο φύλο μόνο. Αυτό εννοούσα. Εν προκειμένω, ήταν όπως φαίνεται περιστασιακό φαινόμενο που σταμάτησε μόλις ο άνθρωπος ξεπέρασε την κρίση.

Ο ανδρας μου τελειωσε προσφατα ομοιοπαθητικη θεραπεια 45ημερων απο τον Κυβελλο για ημικρανιες απο τις οποιες ΥΠΕΦΕΡΕ χρονια.. Μιλαμε για μεγαλο βασανο!! απο τοτε τον επιασαν συμπτωματα ημικρανιας 3 φορες, και λιγη ωρα μετα την "αυρα" της ημικρανιας, εσβησε απο μονη της! αλλες φορες κρατουσε 24ωρες με φρικτους πονους και τωρα δεν προλαβαν να εκδηλωθουν καν!

Ειχε δοκιμασει τοσες αγωγες χωρις αποτελεσμα! Μεχρι και επεβαση στη μυτη ειχε κανει οτι δηθεν για τις ημικρανιες εταιγαν τα σωληνακια του διαφραγματος..φυσικα χωρις αποτελεσμα ολα αυτα.

Διαφημίσεις

Να σας ρωτησω κατι.....

Εχει κανει καμια απο εσας θεραπεια με ομοιοπαθητικα φαρμακα ενω θηλαζε? Ξερετε αν κανουν κακο στο μωρο σε περιπτωση που περνανε στο μητρικο γαλα?

Να σας ρωτησω κατι.....

Εχει κανει καμια απο εσας θεραπεια με ομοιοπαθητικα φαρμακα ενω θηλαζε?

Ξερετε αν κανουν κακο στο μωρο σε περιπτωση που περνανε στο μητρικο γαλα?

τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι εντελώς ακίνδυνα για όλους...βρέφη και θηλάζουσες συμπεριλαμβανομένων. Ξεπέρασα 3 μαστίτιδες μέσα σε λίγες ώρες χάρη στα ομοιοπαθητικά ενώ σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να πάρω αντιβίωση ;)

Να σας ρωτησω κατι.....

Εχει κανει καμια απο εσας θεραπεια με ομοιοπαθητικα φαρμακα ενω θηλαζε?

Ξερετε αν κανουν κακο στο μωρο σε περιπτωση που περνανε στο μητρικο γαλα?

εγω εχω κανει και δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα.

και να σου πω οτι η μικρη μου εκανε 1η φορα ομοιοπαθητικη η ιδια 35 ημερων διοτι απο την πολλη νινιδα εκανε δερματιτιδα και της περασε αμεσως σχεδον.

Καλημερα σε ολες σας.

Σας ευχαριστω που μου απαντησατε.

Υποφερω απο ημικρανιες και απο την γεννα και μετα εχουν επανελθει και ειναι σχεδον καθημερινοι (τον μισο μηνα ποναω).

Πηγα στον γιατρο, αγορασα τα φαρμακα και καθε μερα το αναβαλλω για τι εχω αναστολες σχετικα με το ποσο περνανε στο γαλα και αν κανουν κακο στο μωρακι μου.

Νομιζω οτι μου τις διαλυσατε. Απο αυριο (πρωτα ο θεος) ξεκιναμε και ελπιζω σε γρηγορη βελτιωση γιατι μ' εχει εξαντλησει αυτη η κατασταση.

Τελευταια ερωτηση....... ο γιατρος κατι ανεφερε οτι μπορει καποια συμπτωματα δρασης του φαρμακου να εμφανιστουν στο μωρο. Ισχυει κατι τετοιο????? Και επισης οποιοδηποτε ομοιοπαθητικο φαρμακο ειναι ακινδυνο???

Σας φιλω ολες.

Διαφημίσεις

πασχαλιτσάκι μπορεί για να σου το είπε αλλά μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυ ήπια πράγματα οπότε δεν έχεις κάτι να ανησυχείς. Εγω δεν παρατήρησα ποτέ να περάσει κάτι στον Οδυσσέα. Οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό φάρμακο είναι ακίνδυνο όσο τρομαχτικό κι αν σου ακούγεται το όνομα του

πασχαλιτσάκι μπορεί για να σου το είπε αλλά μιλάμε για πολυυυυυυυυυυυυ ήπια πράγματα οπότε δεν έχεις κάτι να ανησυχείς. Εγω δεν παρατήρησα ποτέ να περάσει κάτι στον Οδυσσέα. Οποιοδήποτε ομοιοπαθητικό φάρμακο είναι ακίνδυνο όσο τρομαχτικό κι αν σου ακούγεται το όνομα του

Να υποθεσω οτι εκανες θεραπεια ενω θηλαζες?

Καλημερα χθες πηγα στον Κυβελλο μου εδωσε μια αγωγη για 45μερες στα παιδια για ενδυναμωση ανοσοποιητικου,κ μου ειπε οτι ο γιος μου εχει καλυτερο ανοσοποιητικο απο την κορη μου κ ο λογος ειναι οτι ανεβαζει υψηλο πυρετο οταν αρρωσταινει,ενω η κορη μου οχι.Το αντιθετω νομιζα ακριβως τελος παντων ευχομαι να πιασει η αγωγη μας,εμεις θα ξαναπαμε σε 45μερες παλι

εννοείται πασχαλιτσάκι μου ;)

κι εγώ δεν κάνω υψηλούς πυρετούς και νόμιζα ότι ήταν καλό...από τότε που άρχισα ομοιοπαθητική ανέβασα μια φορά 39 στη μαστίτιδα οπότε θεωρώ ότι ίσως είναι καλύτερο...

οταν ήμουν μικρή αρρωσταινα κάθε χρονο μια φορά αλλά καλή με αμυγδαλές κτλ....μετά την εφηβεία που έβγαλα ακμή και μου έδιναν για 6μηνα αντιβίωση έκανα 10 χρόνια να αρρωστήσω...τώρα με τον μικρό ξαναρχισα αλλά το περνάμε στο φτερό του φτερού :)

Κορίτσια η κόρη μου είναι 3 ετών και 3 μηνών και δεν έχουμε πάρει αντιβίωση ως τώρα... Λοιπόν τον τελευταίο καιρό πάει πολύ συχνά για τσίσα και παρατήρησα ότι το πιπί της έχει κοκκινίσει (όχι σύγκαμα) και ότι μυρίζει... πως να το πω... σαν χρησιμοποιημένη τουαλέτα!:oops::oops::oops:

Φοβάμαι ότι έχει κάποιο μικρόβιο... Θα κάνουμε ουροκαλλιέργεια αλλά επειδή είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός της θα πει για αντιβίωση, θέλω να μου πείτε αν νομίζετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αντιμετωπιστεί ομοιοπαθητικά... Προς το παρόν χρησιμοποιώ χαμομήλι... Επίσης, όποια μπορεί, ας μου στείλει το τηλ. του Κύβελλου για να κλείσω ραντεβού...

Διαφημίσεις

yogini, στην μαστίτιδα τι πήρες;

Εγώ όταν έπαθα μαστιδα, μου έδωσε ο τότε ομοιοπαθητικός μου bryonia, αλλά δεν είχα βελτίωση, και υποψιάζομαι ότι δεν έδωσε μεγάλη βαρύτητα στα συγκεκριμένα συμπτώματα που είχα.

jv42p3.png

DfUyp2.png

Κορίτσια η κόρη μου είναι 3 ετών και 3 μηνών και δεν έχουμε πάρει αντιβίωση ως τώρα... Λοιπόν τον τελευταίο καιρό πάει πολύ συχνά για τσίσα και παρατήρησα ότι το πιπί της έχει κοκκινίσει (όχι σύγκαμα) και ότι μυρίζει... πως να το πω... σαν χρησιμοποιημένη τουαλέτα!:oops::oops::oops:

Φοβάμαι ότι έχει κάποιο μικρόβιο... Θα κάνουμε ουροκαλλιέργεια αλλά επειδή είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός της θα πει για αντιβίωση, θέλω να μου πείτε αν νομίζετε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να αντιμετωπιστεί ομοιοπαθητικά...

Για ουρολοίμωξη μου ... μυρίζει αλλά ... γιατρός δεν είμαι. Υπάρχουν οι κλασσικές συμβουλές, π.χ. πολλά νερά, καθαριότητα κλπ, και αν πάτε ομοιοπαθητικά ίσως δεν είναι απαραίτητη η ουροκαλλιέργεια, ο γιατρός θα πει.

Προς το παρόν χρησιμοποιώ χαμομήλι... Επίσης, όποια μπορεί, ας μου στείλει το τηλ. του Κύβελλου για να κλείσω ραντεβού...

http://www.classical-homeopathy.gr/contact.htm

ή

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/pediatricians-pediatrics.html

ή

http://www.homeopathy.gr/homeopathy/doctors_homeopaths_practitioners.html

πᾶν μέτρον ἄριστον

Pasxalitsa εγώ που τον είχα ρωτήσει στο παρελθόν, γιατί φοβηθήκαμε για ουρολοίμωξη, μου είχε πει να δώσω την αντιβίωση και απλά μετά θα την ενισχύαμε ομοιοπαθητικά. Ήταν βλέπεις πολύ δυνατό μικρόβιο. Τελικά αποδείχτηκε επιμόλυνση, οπότε όλα καλά. Και σε άλλη φάση που ξαναρώτησα, μου είπαν ότι πρώτα θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και πράττουν ανάλογα με το μικρόβιο. Οπότε πήγαινε πρώτα να ελέγξεις και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Pasxalitsa εγώ που τον είχα ρωτήσει στο παρελθόν' date=' γιατί φοβηθήκαμε για ουρολοίμωξη, μου είχε πει να δώσω την αντιβίωση και απλά μετά θα την ενισχύαμε ομοιοπαθητικά. Ήταν βλέπεις πολύ δυνατό μικρόβιο. Τελικά αποδείχτηκε επιμόλυνση, οπότε όλα καλά. Και σε άλλη φάση που ξαναρώτησα, μου είπαν ότι πρώτα θέλουν να δουν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας και πράττουν ανάλογα με το μικρόβιο. Οπότε πήγαινε πρώτα να ελέγξεις και μετά βλέπεις τι θα κάνεις.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό!![/quote']

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις κορίτσια... Είμαι πολύ ανήσυχη, την κράτησα και φέτος στο σπίτι μπας και γλιτώσουμε τις αντιβιώσεις και τώρα μου έτυχε αυτό, στο άσχετο...

εμένα στην μαστίτιδα ήταν πάρα πολυ προσεχτικός και μου έλεγε να τον παίρνω τηλέφωνο κάθε μια ώρα γιατί δοκίμασα 2-3 φάρμακα. Δεν τα θυμάμαι όλα...πάντως όχι Bryonia

Καλημέρα γλυκουλες μου και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Να σας ρωτησω κατι....... κατα τη διαρκεια της ομοιοπαθητικης θεραπειας, ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑΤΕ, παρατηρησατε καποια αλλαγη στη συμπεριφορα του μωρου σας την ημερα που ειχατε παρει χαπι???

Να σας θυμισω οτι ο μπεμπης μου ειναι μολις 6 μηνων και εγω ξεκινησα σημερα. Πηρα το πρωι lycopodium 1M και απο αυριο θα αρχισω για 30 μερες calcarea carbonica 6x.

Επισης να ρωτησω..... Τι σημαινει το 1Μ και τι το 6x???

...

Επισης να ρωτησω..... Τι σημαινει το 1Μ και τι το 6x???

Καλημέρα, απαντάω σε ότι γνωρίζω μόνο. Αυτά τα σύμβολα, 1M , 6X έχουν να κάνουν με τις διαδοχικές αραιώσεις και δυναμοποίησεις της αρχικής ουσίας.

Το 6Χ σημαίνει πως η αρχική ουσία (calcarea carbonica για την περίπτωση σου) έχει περάσει 6 φορές αραίωση και δυναμοποιήση (δονίσεις), έτσι η αρχική ουσία είναι 1/10^6 (δύναμη) = 1/1000.000 στο φάρμακο.

Το 1Μ είναι πάρα πολύ μεγαλύτερη δυναμοποιήση (νομίζω 1/100^1000) όπου η αρχική ουσία δεν είναι πρακτικά ανιχνεύσιμη αλλά το φάρμακο πολύ ποιό δραστικό (ξέρω, ακούγεται περίεργο αλλά πέρα από την χημεία υπάρχει και η ενέργεια)

Δες και http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=calcarea-carbonica

http://www.homeopathy.gr/homeopathy.php?remedy=lycopodium

καθώς και http://www.homeopathy.gr/homgreek.htm

όπου αναφέρει

Τα ομοιοπαθητικα φαρμακα διατίθενται σε πολλά φαρμακεία και είναι αναγνωρισμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) από το 1994, σύμφωνα με τη σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία.
. Το ΦΕΚ μπορεί κανείς να το βρεί και από http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104〈=en, έτος 1994, Β, αριθμός 918

Πασχαλιτσακι σου εύχομαι γρήγορο ξεπέρασμα των ημικρανιών και γενική βελτίωση.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...