Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ? ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ???

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,

θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινετε καποιον καλο και δοκιμασμενο ομοιοπαθητικο στην Θεσσαλονικη, οχι παιδιατρο.

Σου στέλνω με πμ και τη διεύθυνση της δικιάς μου έτσι για να έχεις επιλογή....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια ενδιαφέρουσα σελίδα απο το επίσημο site του Βυθούλκα. Επίσης ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα και μια σελίδα με περιστατικό ομοφυλοφιλίας που θεράπευσε ο Κυβέλλος! Κουφάθηκα εντελώς!

http://www.vithoulkas.com/content/view/80/lang,el/

Συγγνώμη, επειδή αυτό πέρασε στο ντούκου, αυτό το ισχυρίζεται ο ίδιος ο γιατρός, ότι θεράπευσε ομοφυλόφιλο;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Συγγνώμη, επειδή αυτό πέρασε στο ντούκου, αυτό το ισχυρίζεται ο ίδιος ο γιατρός, ότι θεράπευσε ομοφυλόφιλο;

:shock::shock::shock::shock:

Δεν το διάβασα καν, αλλά αν κάποιος παθολόγος, ή ότι κκαι δη ομοιοπαθητικός ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, καλό είναι να καταγγελθεί άμεσα!

Ας μάθουμε πρώτα τι είναι η ομοφυλοφιλία και μετά να ισχυριζόμαστε τέτοια τέρατα!

Djccp2.png

67KIp2.png

Δεν το διάβασα καν, αλλά αν κάποιος παθολόγος, ή ότι κκαι δη ομοιοπαθητικός ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, καλό είναι να καταγγελθεί άμεσα!

Ας μάθουμε πρώτα τι είναι η ομοφυλοφιλία και μετά να ισχυριζόμαστε τέτοια τέρατα!

Κι εμένα μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν το διάβασα, και περισσότερο που κανείς δεν το σχολίασε!

Γενικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ομοιοπαθητική, αλλά έχω ακούσει αρκετό κόσμο να έχει δει βελτίωση με αυτή, οπότε δεν την απορρίπτω συλλήβδην. Αλλά όταν ακούς κάτι τέτοιο σε βάζει σε σκέψεις.

Να σας πω κι ένα άλλο κουφό με ομοιοπαθητικό; Πριν από μερικά χρόνια έκανα παρέα με μια κοπέλα που είχε θέμα με το θυρεοειδή της και μαζί με το συμβατικό γιατρό πήγαινε και σε έναν ομοιοπαθητικό. Κάποια στιγμή του είπε ότι η κατάσταση δεν βελτιωνόταν, αλλά αντίθετα χειροτέρευε, αφού είχε συνέχεια άγχος, κρίσεις πανικού και αγοραφοβία (ούτε σούπερ μάρκετ δεν πήγαινε). Ο ομοιοπαθητικός λοιπόν την πάλευε από εδώ κι από εκεί με τα φάρμακα, αλλά δεν γινόταν τίποτε. Αφού είδαν κι απόειδαν της είπε ότι μιας και το θέμα της είναι και ψυχολογικής φύσης, να της στείλει στο σπίτι κάποιον ειδικό να της κάνει κάποια ψυχολογικά τεστ. Πήγε όντως ο τύπος και ξέρετε τι ήταν; Σαϊεντολόγος!!!!! :eek: Που εν ολίγοις προσπάθησε να την προσηλυτίσει! Η κοπέλα έπαθε σοκ, τον έδιωξε όσο πιο ευγενικά μπορούσε και δεν ξαναπάτησε στο γιατρό. Καταγγελία φοβήθηκε να του κάνει.

Εννοείται δεν ισχυρίζομαι ότι όλοι έτσι είναι, αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον έχουν πλέον τη δική τους εταιρεία, για να απομακρύνουν τέτοια στοιχεία και να μην αμαυρώνεται και το έργο των υπολοίπων.

Διαφημίσεις

kikileuteris ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ??????????????

Έλεος δηλαδή! Πως μπορείτε και το κάνετε αυτό μερικά άτομα δεν κατάλαβα ποτέ....

Να σε ρωτήσω κάτι?Τι ακριβώς δεν κατάλαβες?

Σχολίασα το ότι κάποιος γιατρός ισχυρίζεται ότι θεράπευσε την ομοφυλλοφιλία, κατά τα γραφόμενα της συμφορουμίτισσας που κατά λάθος δεν έκανα quote το μήνυμά της:mrgreen:!Και αυτά όταν ειπώνονται είναι τέρατα.Δε χρειάζεται να το διαβάσω κιόλας!Αν δε γράφει κάτι τέτοιο, ζητώ συγγνώμη!Παραπλανήθηκα από τη συμφορουμίτισσα!

Έλεος πραγματικά!

Djccp2.png

67KIp2.png

kikileuteris ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ??????????????

Έλεος δηλαδή! Πως μπορείτε και το κάνετε αυτό μερικά άτομα δεν κατάλαβα ποτέ....

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Διάβασα αυτό και το βρίσκω ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.Και ενώ ποτέ δεν ήμουν κατά της ομοιοπαθητικής, ίσα ίσα, αυτές οι ανακρίβειες δυστυχώς με προβληματίζουν.

Δεν διάβασα το άλλο λινκ γιατί με μια πρόχειρη ματιά αναφερόταν σε άλλες ασθένειες.

Γι αυτό όμως το λινκ, πραγματικά πρέπει να υπάρξει καταγγελια!Παντελώς άσχετο με την ομοφυλοφιλία!

Djccp2.png

67KIp2.png

http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2009/08/blog-post.html

Διάβασα αυτό και το βρίσκω ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.Και ενώ ποτέ δεν ήμουν κατά της ομοιοπαθητικής, ίσα ίσα, αυτές οι ανακρίβειες δυστυχώς με προβληματίζουν.

Δεν διάβασα το άλλο λινκ γιατί με μια πρόχειρη ματιά αναφερόταν σε άλλες ασθένειες.

Γι αυτό όμως το λινκ, πραγματικά πρέπει να υπάρξει καταγγελια!Παντελώς άσχετο με την ομοφυλοφιλία!

Στο τέλος αυτού του άρθρου έχει απάντηση του ίδιου του Κύβελλου, όπου ο άνθρωπος λεέι ξεκάθαρα ότι δεν υποννόησε ποτέ κάτι για "θεραπεία ομοφυλοφιλίας".

Ας είμαστε γενικά πιό προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε ή μεταφέρουμε από το internet, ειδικά όταν πρόκειται για σπίλωση ανθρώπων...

"ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΛΛΟΥ..."

Αγαπητοί φίλοι

Με σχετική έκπληξη και αμηχανία είδα το άρθρο μου να μεταφέρεται από την ιστοσελίδα μου σε μία άλλη με τίτλο μάλιστα therapeiaomofylofilias. Δίνεται η εντύπωση ότι η Ομοιοπαθητική Ιατρική μπορεί να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία, ενώ αυτό στερείται επιστημονικής βαρύτητας. Η αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, έγινε για να δείξει πραγματικά την δυνατότητα που έχει η Κλασική Ομοιοπαθητική να απελευθερώσει τον άνθρωπο από επίκτητες ιδιοσυγκρασιακές δομές, που μεταφράζονται και σε ορμονικό ή μεταβολικό επίπεδο. Ειλικρινά με κάθε συμπάθεια, δεν νομίζω ότι η αντιστοίχιση άρθρου και τίτλου blog είναι ακριβής. Για λόγους δεοντολογίας θα ήθελα, εάν επιθυμείτε να μου εκθέσετε το σκεπτικό σας μέσα από αυτήν την σελίδα, αλλιώς θα ήθελα ευγενικά να σας ζητήσω να αποσύρουμε το άρθρο ή να αλλάξει ο τίτλος του blog. Θα περιμένω απάντησή σας. Με εκτίμηση

kTB4p3.png

N9Mep2.png

Στο τέλος αυτού του άρθρου έχει απάντηση του ίδιου του Κύβελλου, όπου ο άνθρωπος λεέι ξεκάθαρα ότι δεν υποννόησε ποτέ κάτι για "θεραπεία ομοφυλοφιλίας".

Ας είμαστε γενικά πιό προσεχτικοί σε αυτά που γράφουμε ή μεταφέρουμε από το internet, ειδικά όταν πρόκειται για σπίλωση ανθρώπων...

"ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΛΛΟΥ..."

Αγαπητοί φίλοι

Με σχετική έκπληξη και αμηχανία είδα το άρθρο μου να μεταφέρεται από την ιστοσελίδα μου σε μία άλλη με τίτλο μάλιστα therapeiaomofylofilias. Δίνεται η εντύπωση ότι η Ομοιοπαθητική Ιατρική μπορεί να θεραπεύσει την ομοφυλοφιλία, ενώ αυτό στερείται επιστημονικής βαρύτητας. Η αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό, έγινε για να δείξει πραγματικά την δυνατότητα που έχει η Κλασική Ομοιοπαθητική να απελευθερώσει τον άνθρωπο από επίκτητες ιδιοσυγκρασιακές δομές, που μεταφράζονται και σε ορμονικό ή μεταβολικό επίπεδο. Ειλικρινά με κάθε συμπάθεια, δεν νομίζω ότι η αντιστοίχιση άρθρου και τίτλου blog είναι ακριβής. Για λόγους δεοντολογίας θα ήθελα, εάν επιθυμείτε να μου εκθέσετε το σκεπτικό σας μέσα από αυτήν την σελίδα, αλλιώς θα ήθελα ευγενικά να σας ζητήσω να αποσύρουμε το άρθρο ή να αλλάξει ο τίτλος του blog. Θα περιμένω απάντησή σας. Με εκτίμηση

Δικό του δεν είναι το άρθρο?Άσχετα με το blog που το αναπαρήγαγε?

Djccp2.png

67KIp2.png

Δικό του δεν είναι το άρθρο?Άσχετα με το blog που το αναπαρήγαγε?

Συμπαθεστατη kiκιleuteris αφου λέει ο ανθρωπος στην απάντηση του πως δεν προκειται για ''θεραπεια ομοφυλοφιλιας''.

Φτανει να διαβασεις την απαντηση του σχετικα.;)

Διαφημίσεις

Συμπαθεστατε kilkisleuteris αφου λέει ο ανθρωπος στην απάντηση του πως δεν προκειται για ''θεραπεια ομοφυλοφιλιας''.

Φτανει να διαβασεις την απαντηση του σχετικα.;)

Ξαναρωτάω, δικό του δεν είναι το άρθρο?

Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφει στην απάντησή του, ρωτάω αν είναι δικό του το άρθρο...και απάντηση δεν παίρνω...

Djccp2.png

67KIp2.png

Ξαναρωτάω, δικό του δεν είναι το άρθρο?

Δεν αμφισβητώ αυτά που γράφει στην απάντησή του, ρωτάω αν είναι δικό του το άρθρο...και απάντηση δεν παίρνω...

και αν ειναι δικο του το αρθρο τι θα πει αυτο? τι υπονοεις? δικο του ειναι αλλα που ειναι το προβλημα?? γιατι δινεις λανθασμενες εντυπωσεις σε καποιον που μπαινει και διαβαζει αποσμασματικα? εξηγησε μου που ειναι το προβλημα αν ειναι δικο του?

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

και αν ειναι δικο του το αρθρο τι θα πει αυτο? τι υπονοεις? δικο του ειναι αλλα που ειναι το προβλημα?? γιατι δινεις λανθασμενες εντυπωσεις σε καποιον που μπαινει και διαβαζει αποσμασματικα? εξηγησε μου που ειναι το προβλημα αν ειναι δικο του?

Είναι επικίνδυνο κατά την κρίση μου γιατί στο τέλος αυτού, και σε όλο δηλαδή υπονοεί ότι θεράπευσε την ομοφυλοφιλία, άσχετα αν σε μεταγενέστερη απάντησή του το αναιρεί.Με τις λέξεις παίζει!

κι επειδή γνωρίζω πάρα πάρα πολύ καλά το θέμα ομοφυλοφιλία αυτά που γράφει στο άρθρο είναι άτοπα και άκαιρα.Ρωτήστε όποιον ψυχίατρο θέλετε.

Γιατί δίνω λανθασμένες εντυπώσεις?Την άποψή μου διατυπώνω, όπως όλοι.Το ότι δε σε βρίσκει σύμφωνη δε σημαίνει ότι δίνω λάθος εντυπώσεις.Το ίδιο μπορεί να πει και κάποιος για σένα, επειδή απλά δε συμφωνεί μαζί σου.

Djccp2.png

67KIp2.png

yogini νομίζω ότι άδικα επιτίθεσαι στην κοπέλα, στο αρχικό σου μήνυμα έχεις λινκ για τη σελίδα του Βυθούλκα και δεν έχεις για το αντίστοιχο άρθρο του Κυβέλλου. Ούτε εγώ διάβασα τι λέει επί του θέματος, και γι' αυτό ρώτησα αν όντως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι θεράπευσε την ομοφυλοφιλία κάποιου. άρα από πού να το διαβάσει η κοπέλα; Στην ουσία ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες και πριν μας τις δώσεις είπαμε ότι ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο είναι λάθος. Και υποτίθεται ότι η γιόγκα χαλαρώνει τον άνθρωπο...

Καλά για το ύφος της apricot δεν έχω να πω τίποτε, μιλάει από μόνο του...

Και αν και είναι λίγο θολό έτσι όπως τα γράφει στο άρθρο του, θα πω ότι δεν μου φαίνεται να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Απλά η αρχική διατύπωση της γιογκίνι άφηνε αυτή την εντύπωση.

Διαφημίσεις

Αν διαβάσει κάποιος ψύχραιμα το άρθρο, θα δει ότι δεν έχει καμμία σχέση με τον τίτλο. Ξεκάθαρα γράφει : "Η παρούσα νόσος αφορούσε συχνές κρίσεις πανικού , οι οποίες όμως δεν περιείχαν το αίσθημα του φόβου θανάτου που συνήθως εκδηλώνεται σε παρόμοιες περιπτώσεις, αλλά ένα κυρίαρχο κατακλυσμικό αίσθημα «δεν αντέχω άλλο» συνοδευόμενο από έντονη υπερκινητικότητα."Αυτό οπωσδήποτε δεν είναι ομοφυλοφιλία. Στην πορεία του άρθρου κι ανάμεσα σε άλλες λεπτομέρειες αναφέρεται ότι εξεδήλωσε ομοφυλοφιλικές τάσεις σε συγκεκριμένη φάση της ζωής του και κάτω από ορισμένες συνθήκες. Αυτό σίγουρα δεν τον κάνει αμιγώς ομοφυλόφιλο. Τέλος,

με μια πρόχειρη ματιά αναφερόταν σε άλλες ασθένειες.

για να ξέρουμε και τί λέμε η ομοφυλοφιλία δεν είναι ασθένεια, επομένως δεν θεραπεύεται

Γεγονός είναι ότι η παρουσίαση του άρθρου στο εν λόγω blog γίνεται με τρόπο που κατευθύνει τη σκέψη του αναγνώστη (αλλαγή τίτλου, τονισμένα γράμματα σε συγκεκριμένα σημεία) και σε κάθε περίπτωση δεν σέβεται τον συγγραφέα του άρθρου, αλλάζοντας τον τίτλο του. Αν κάνετε τον κόπο να το διαβάσετε εδώ

http://classical-homeopathy.gr/kiseos_panikou.htm

ίσως αλλάξετε γνώμη. Ίσως πάλι όχι, αλλά αυτό είναι δικαίωμά σας. Εγώ ας πούμε αναρωτιέμαι γιατί να "πιανόμαστε"από τις "τάσεις ομοφυλοφιλίας" και όχι από τη χρήση ινδικής κάνναβης και την έκπτωση μνήμης του ασθενή.

Σε κάθε περίπτωση, η κοινή λογική λέει ότι αυτός που έχει γράψει ένα κείμενο είναι μάλλον ο καταλληλότερος για να μας εξηγήσει τί είχε στο μυαλό του όταν το έγραφε και όχι ένα blog που αναπαράγει ανυπόγραφα και κατά το δοκούν το άρθρο. Ειρήνη ημίν και υμίν!!!

Ξέρετε τι μου έρχεται στο μυαλό με την παρουσία αυτού του άρθρου στο εν λόγω blog? Τους παιδόφιλους και παιδεραστές που παίρνουν μία καθαρά φυσιολογική κατάσταση τον βρεφικό και παιδικό αυνανισμό, ο οποίος εξηγείται επιστημονικά και απενεχοποιούν στις αρρωστημένες τους ιδέες και πάθη. Κάτι αντίστοιχο μου κάνει και αυτό. Πήραν ένα ιστορικό ασθενούς που παρουσίασε κατά τον γιατρό του "επίκτητες ιδιοσυγκρασιακές δομές, που μεταφράζονται και σε ορμονικό ή μεταβολικό επίπεδο" και το προσάρμοσαν στην βλακεία τους.

Είναι επικίνδυνο κατά την κρίση μου γιατί στο τέλος αυτού, και σε όλο δηλαδή υπονοεί ότι θεράπευσε την ομοφυλοφιλία, άσχετα αν σε μεταγενέστερη απάντησή του το αναιρεί.Με τις λέξεις παίζει!

Εγώ λοιπόν θεωρώ ότι όπως οι παιδεραστές, έτσι και οι ομοφοβικοί παίζουν με τις λέξεις και όχι ο εν λόγω γιατρός. Εκτός αν δεν υπάρχει σεξουαλικός πειραματισμός ή ομοφυλοφιλία που δημιουργείται λόγω καταστάσεων. Δεν ξέρω...δεν είμαι ψυχολόγος...πάντα κατά την κρίση μου, όπως κι ο καθένας εδώ μέσα άλλωστε :wink: Την απάντηση πάντως του γιατρού την διάβασα με προσοχή και προσωπικά με έπεισε ότι δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία αρρώστια. Είπαμε πάντα κατά την κρίση μου..

Και υποτίθεται ότι η γιόγκα χαλαρώνει τον άνθρωπο...

όντως σε χαλαρώνει, είχα κάνει στην εγκυμοσύνη! Έλα όμως που μετά στο αμάξι για το σπίτι βρέθηκε μια μέρα ένας οδηγός ραλίστας, με χτύπησε και τα νεύρα τσαντάλια!

Kikanjoujou πραγματικά με κάθε φιλική διάθεση, μήπως παρερμηνεύεις την διάσταση απόψεων με την αγένεια? Δεν συνηθίζω να μιλάω για άλλους, αλλά τα κορίτσια δεν μου φάνηκαν αγενείς, αλλά αγανακτισμένες με την άδικη επίθεση στον συγκεκριμένο γιατρό.

Ειρήνη ημίν και υμίν!!!

Να συμπληρώσω και αμήν? :-P

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια έχει πάρει τ' αυτί μου ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση σκοπεύει το 2011 να απαγορέψει τις εναλλακτικές θεραπείες (δεν ξέρω ακριβώς ποιες αλλά άκουσα ότι συμπεριλαμβάνεται και η ομοιοπαθητική, πχ θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής) θα απαγορευτούν πχ βιβλία για βότανα και δεν ξέρω τι άλλο. Σαν πρωταπριλιάτικο μου ακούγεται αλλά το άκουσα από διάφορες πηγές. Μήπως έχει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφόρηση; Ελπίζω να μην είναι αλήθεια!:shock:

Θα αφορα εναλλακτικες θεραπειες, βοτανα κλπ αλλα το αποκλειω να αφορα την ομοιοπαθητικη που ειναι τοσο καλα εδραιωμενη και μαλιστα στην Αγγλια.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Για το θέμα του γιατρού και της ομοφυλοφιλίας να πω ότι κι εγώ κατάλαβα ότι χρησιμοποιήθηκε λάθος το κείμενό του, και προς τιμήν του ο άνθρωπος έσπευσε να το διευκρινίσει. Τώρα για το θέμα της αγένειας, δεν μου άρεσε η απάντηση "πώς το κάνετε αυτό κάποια άτομα δεν μπορώ να καταλάβω", καθώς και το "ποιο είναι το πρόβλημα και γιατί δημιουργείτε θέματα". Τέσπα, άκρη δεν βγαίνει οπότε ας πάμε παρακάτω. ;)

Δεν νομίζω πάντως να απαγορευτεί η εναλλακτική θεραπεία, ίσως να προσπαθήσουν να την ελέγχουν καλύτερα για να μην υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτές που περιέγραψα πιο πάνω με τον ομοιοπαθητικό-Σαϊεντολόγο, αλλά πλέον και η συμβατική ιατρική σε παθήσεις όπως ο καρκίνος αποδέχεται τις εναλλακτικές θεραπείες (στο βαθμό βέβαια που δεν επηρεάζουν το στάνταρ τρίπτυχο εγχείρηση-ακτινοβολία-χημειοθεραπεία) και μάλιστα πολλοί ερευνούν το πως μπορούν και να συμβαδίσουν σε κάποιες περιπτώσεις. Κι αν το κάνουν κατ' εμέ θα είναι λάθος, εφόσον τόσος κόσμος βλέπει αποτελέσματα από αυτές, το σωστό θα ήταν να διερευνηθεί περισσότερο κι όχι να απαγορευτεί.

Για το θέμα του γιατρού και της ομοφυλοφιλίας να πω ότι κι εγώ κατάλαβα ότι χρησιμοποιήθηκε λάθος το κείμενό του, και προς τιμήν του ο άνθρωπος έσπευσε να το διευκρινίσει.

Εγώ να πω την αλήθεια από το άρθρο του κατάλαβα ότι ισχυρίζεται πως, μέσα σε όλα που κατάφερε να θεραπεύσει στον συγκεκριμένο ασθενή με την ομοιοπαθητική, κατάφερε και την ομοφυλοφιλία.

Κι αυτό είναι για μένα το θέμα.Όχι το αν είναι αρρώστια ή όχι...αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Τι να πω, θα το ξαναδιαβάσω...μπορεί το IQ μου να είναι εξαιρετικά χαμηλό:roll:

Djccp2.png

67KIp2.png

Εγώ να πω την αλήθεια από το άρθρο του κατάλαβα ότι ισχυρίζεται πως, μέσα σε όλα που κατάφερε να θεραπεύσει στον συγκεκριμένο ασθενή με την ομοιοπαθητική, κατάφερε και την ομοφυλοφιλία.

Κι αυτό είναι για μένα το θέμα.Όχι το αν είναι αρρώστια ή όχι...αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.

Τι να πω, θα το ξαναδιαβάσω...μπορεί το IQ μου να είναι εξαιρετικά χαμηλό:roll:

Καλά σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα IQ!!! Είναι λίγο κάπως το όλο θέμα, για το αν η ομοφυλοφυλία είναι συγγενής ή επίκτητη, ειδικά όταν υπάρχει και δίδυμος ομοφυλόφιλος αδερφός, αλλά δεν μας παίρνει να το αναλύσουμε τόσο ;) εγώ θα σταθώ στο ότι τουλάχιστον ο άνθρωπος δεν άφησε να κυκλοφορεί το κείμενό του σε μια τέτοια σελίδα

Καλά σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα IQ!!! Είναι λίγο κάπως το όλο θέμα, για το αν η ομοφυλοφυλία είναι συγγενής ή επίκτητη, ειδικά όταν υπάρχει και δίδυμος ομοφυλόφιλος αδερφός, αλλά δεν μας παίρνει να το αναλύσουμε τόσο ;) εγώ θα σταθώ στο ότι τουλάχιστον ο άνθρωπος δεν άφησε να κυκλοφορεί το κείμενό του σε μια τέτοια σελίδα

Καλημέρα διαβάζοντας τα ποστ σας μπερδεύτηκα αλλά σε κάποια άσχετη φάση ρώτησα τη γιατρό μας για το εν λόγω θέμα αν θεραπαύεται μου απάντησε πως όχι, κατ' αυτό μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα πως δεν υπάρχει θεραπεία και αν λάβουμε υπόψη μας την απάντηση του γνωστού τραγουδιστή Ricky Martin πως γεννήθηκε ομοφιλόφυλος νομίζω πως δεν μπορούμε να βρούμε απάντηση....

Πάντα με φιλική διάθεση.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

bobolinos μου ο γιατρός δεν λέει πουθενά πως άμα του φέρεις τον Κωστέτσο θα στον κάνει Ράσελ Κρόου....απλά σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό ανθρώπου, που μέσα από τη συζήτηση αποδείχτηκε πως η ομοφυλοφιλία ήταν απόρροια μιας προβληματικής σχέσης του με τον πατέρα του, μέσα από την θεραπεία του ψυχολογικού/ψυχοσωματικού προβλήματος θεραπεύτηκε και η στροφή του προς το ίδιο φύλο. Πάνω κάτω αυτά θυμάμαι.

Η Ομοιοπαθητική δεν θεραπεύει συμπτώματα, ασθένειες κλπ. αλλά ασθενείς. Όταν οι ασθενείς θεραπευθούν, τα συμπτώματα σταματούν κι επίσης σταματούν να εμφανίζονται διάφορα επίκτητα σύνδρομα που ήταν έκδηλα για όσο διάστημα ο οργανισμός ήταν σε αναταραχή. Αυτό έγινε κι εδώ. Ο άνθρωπος εμφάνισε ομοφυλοφιλική διάθεση κάτω από ορισμένες συνθήκες και σε δεδομένη χρονική στιγμή της ζωής του. Θα σας σοκάρει ίσως αυτό που θα πω, αλλά πολλοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι θα μπορούσαν να σας βεβαιώσουν ότι οι διαθέσεις αυτές υπάρχουν σε λανθάνουσα μορφή σε πάρα πολύ κόσμο. Όταν λοιπόν ο ασθενής θεραπεύτηκε, τότε
τερμάτισε την ομοφυλοφιλία του.
(έκανα quote τα λόγια του γιατρού)Είναι φανερό πως ήταν ένα επίκτητο σύνδρομο στην περίπτωσή του.

kikileuteris, το iq σου είναι μια χαρά. Απλώς ένας ομοιοπαθητικός γιατρός δεν σκέφτεται και δεν εκφράζεται όπως ένας κλασσικός γιατρός και πολύ καλά κάνει. Εμείς πάλι, χρόνια συνηθισμένοι στον τρόπο έκφρασης και την σκέψη της αλλοπαθητικής ιατρικής δυσκολευόμαστε μα κατανοήσουμε αμέσως τον τρόπο έκφρασής τους. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι η Ομοιοπαθητική δεν θεραπεύει αρρώστιες, αλλά ασθενείς.

yogini, με κάλυψες;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...