Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γλυκά για διαβητικές στην εγκυμοσύνη;;;;;;

arleta

Recommended Posts

Μαλιστα....κατι ειναι κι αυτο!!!

Γιατι για μια εβδομαδα ετρωγα μονο ψητο κοτοπουλο ή μπιφτεκι με λιγο σαλατα μαρουλι και αγγουρι και ενα μηλο.Και τα πρωινα ενα ποτηρι γαλα και τα απογευματα ενα γιαουρτακι με μουσλι.

Με ειχε κοψει πεινα μιλαμε!!!!!

Τωρα εχω ξεθαρεψει λιγο και εχθες εφαγα λιγα μακαρονια.

Αυτο ομως με τα κουλουρακια για διαβητικους ακουγετε ωραιο και τουλαχιστων θα μου κοβει λιγο την πεινα!!!χιχιχχ!!!

Σ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!

εμένα προσωπικά η μελιτζάνα και το αγγούρι μου το ρίχνουν πολύ το ζάχαρο.....

αλλά εγώ έχω απ όλα να τρώω και ζυμαρικά και λαχανικά και κράτα και ψωμί και τυρια.....

θες να σου στείλω ένα πλάνο της διατροφής μου;;;;

μηχανάκι να το μετράς μόνη σου έχεις;;;;

δε πας μωρέ σε ένα ενδοκρινολόγο να σαι σίγουρη;;

εγώ να σου προσφέρω όποια βοήθεια μου ζητήσεις...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα προσωπικά η μελιτζάνα και το αγγούρι μου το ρίχνουν πολύ το ζάχαρο.....

αλλά εγώ έχω απ όλα να τρώω και ζυμαρικά και λαχανικά και κράτα και ψωμί και τυρια.....

θες να σου στείλω ένα πλάνο της διατροφής μου;;;;

μηχανάκι να το μετράς μόνη σου έχεις;;;;

δε πας μωρέ σε ένα ενδοκρινολόγο να σαι σίγουρη;;

εγώ να σου προσφέρω όποια βοήθεια μου ζητήσεις...

Εαν δεν σου κανει κοπο πολυ θα ηθελα το πλανο της διατροφης σου!!!

Να παρω τουλαχιστον μια ιδεα τι μπορω να κανω!!!

Μηχανακι δεν εχω....και το εχω σκεφτει να παω απο μονη μου σε ενδοκτινολογο,αλλα οι περισσοτεροι μου λενε οτι ειμαι στο τελος και δεν υπαρχει λογος να μπω στην διαδικασια αυτη τωρα!!!

Δεν ξερω....

εισαι πολυ κοντα...μην μπεις στην διαδικασια αν δεν στο λεει ο γιατρος..ασε που οι ταινιες για το μετρημα ειναι πανακριβες.

Παντως η διατροφή που κάνω και εγώ εχει απο όλα και μακαρόνια και ρύζι και πολλά φρούτα γάλα τυριά τα πάντα όλα...ΑΛΛΑ συγκεκριμένες ποσότητες και καθε 3 ώρες γευμα..

αν περιορισεις τηγανιτα, βαρια φαγητα κτλ προσπαθησε να τρως ανα 3 ωρες πχ. το πρωι στις 9 και μετα στις 12 κανενα κρακερ με λιγο τυρακι κ 1 φρουτο το μεσημερι και μετα το απογευμα κανενα γιαουρτακι και το βραδυ παλυ ελαφρια και ολα καλα θα ειναι!!εγω δεν πειναω καθολου πραγματικα..λιγουρευομαι πολυ ομως..αυτο μονο

α!!και εγω εχω αγγουριασει...χαχαχα

Γεια σας κορίτσια! Είμαι στην 33η εβδομάδα και μόλις μου ανέβηκε το πρωινό ζάχαρο. Με έστειλε κατευθείαν σε διατροφολόγο-διαβητολόγο ο γιατρος μου και μετριέμαι τώρα χ4.

Το ερώτημά μου είναι (χαζό βέβαια) αρχίζω να μετράω τη 1 ώρα από την ώρα που τελειώνει το γεύμα; Ή από την ώρα που αρχίζει; Μάλλον το πρώτο ε; Επίσης, γλυκά δεν έχει καθόλου η δίαιτα.............Έχω λυσσάξει αλλά τι να κάνω. Είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να ρίξω το πρωινό ζάχαρο........Και τι με πείραζε;;;;;;;;; Τα δημητριακά που έτρωγα για να ρυθμίσω τη δυσκοιλιότητα.....Τι να πω...........Κουφάθηκα και εγώ.........

Σε μία μέρα το ρύθμισα..............απλά σήμερα το πρωί δεν έφαγα και όλα καλά.........Όμως το πρόγραμμα, πρόγραμμα για μία βδομάδα δοκιμαστικά και βλέπουμε...........

η μετρηση γιβεται απο την αρχη του γευματος και οχι το τελος...απο την πρωτη μπουκια μετραει η ωρα σου και μπρεπει μετα απο 2 ωρες-σ εμεενα τουλαχιστον να μετριεμαι.απο γλυκα μονο παγωτο ο ζαχαρη ο λιπαρα,και απαγορευεται η φρουκτοζη και ολες οι ζαχαρες...μονο η ασπαρταμη κανει.εγω δεντρωω καθολου για ναμην εθιστω....η ζαχαρη λεει κανει 3μερε ναπαοτοξινωθει απο τον οργανισμο,κουραγιο ρε κοριτσια....λιγιο εμεινει,αντε βρε και θα ειμαστε στυλακια οταν βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!επισης απαγορευονται σταφυλια και συκα....και απομπανανε ςμονο μισες η μετριες....επισης τα δημητριακα-φιτνεςς ετρωγα εγω-εχουν πολλη ζαχαρη!!!!!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Είμαι στην 33η εβδομάδα και μόλις μου ανέβηκε το πρωινό ζάχαρο. Με έστειλε κατευθείαν σε διατροφολόγο-διαβητολόγο ο γιατρος μου και μετριέμαι τώρα χ4.

Το ερώτημά μου είναι (χαζό βέβαια) αρχίζω να μετράω τη 1 ώρα από την ώρα που τελειώνει το γεύμα; Ή από την ώρα που αρχίζει; Μάλλον το πρώτο ε; Επίσης, γλυκά δεν έχει καθόλου η δίαιτα.............Έχω λυσσάξει αλλά τι να κάνω. Είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να ρίξω το πρωινό ζάχαρο........Και τι με πείραζε;;;;;;;;; Τα δημητριακά που έτρωγα για να ρυθμίσω τη δυσκοιλιότητα.....Τι να πω...........Κουφάθηκα και εγώ.........

Σε μία μέρα το ρύθμισα..............απλά σήμερα το πρωί δεν έφαγα και όλα καλά.........Όμως το πρόγραμμα, πρόγραμμα για μία βδομάδα δοκιμαστικά και βλέπουμε...........

εγώ μετράω 1 ώρα αφού τελειώσει το γεύμα κι όλα μια χαρα....

εγώ βρήκα λύση σε σοκολάτες κ σοκοφρέτες υγείας.... με μέτρο πάντα...

απλά αν φάω κάτι εκτός διατροφής μετράω μια ώρα μετά να δω αν με έχι πειράξει.... αν είναι όλα καλά το ξανατρώω....

και απαγορευεται η φρουκτοζη και ολες οι ζαχαρες...μονο η ασπαρταμη κανει.εγω δεντρωω καθολου για ναμην εθιστω....η ζαχαρη λεει κανει 3μερε ναπαοτοξινωθει απο τον οργανισμο,κουραγιο ρε κοριτσια....λιγιο εμεινει,αντε βρε και θα ειμαστε στυλακια οταν βγουμε απο το μαιευτηριο!!!!επισης απαγορευονται σταφυλια και συκα....και απομπανανε ςμονο μισες η μετριες....επισης τα δημητριακα-φιτνεςς ετρωγα εγω-εχουν πολλη ζαχαρη!!!!!

εμένα ο ενδοκρινολόγος μου θεωρεί καλύτερο να βάλεις μια κουταλιά ζάχαρη στο καφέ σου και μετά να το τσεκάρεις με μέτρηση, παρά οποιοδήποτε υποκατάστατο που δε ξέρουμε κατά πόσο επηρεάζει την εγκυμοσύνη. για άλλη μια φορά οι απόψεις των γιατρών απέχουν......

εγώ σταφύλι στη διατροφή έχω.... σύκα όχι....

δημητριακά επίσης απαγορεύονται....

μοντελάκια θα βγούμε..... μόνο μη πλακωθούμε μετά στα γλυκά και τα πάρουμε τότε τα κιλά μας......

Κορίτσια δεν έτυχε να ξαναμιλήσουμε.Σας καταλαβαίνω απόλυτα.Κι εγώ είχα καμπύλη και 5 μήνες δεν έβαλα γλυκό στο στόμα μου.Έκανα διατροφή και η μόνη γλύκα που έπαιρνα ήταν από τα φρούτα(με μέτρο κι αυτά)Σκεφτείτε ότι το κάνετε για το καλό του μωρού και όλα θα είναι πιο εύκολα.Καλή επιτυχία και με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας!

Καλημέρα κορίτσια..........ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...........

Όσο για τη μέτρηση, η αδερφή μου θυμάμαι ότι μετρούσε τη 1 ώρα μόλις έβαζε την πρώτη μπουκιά στο στόμα. Τώρα εμένα δε δόθηκε καμία διευκρίνιση....Για αυτό και ρώτησα. Αλλά βλέπω ότι υπάρχουν πάλι δύο απόψεις.....

Όσο για φρούτα επιτρέπονται σχεδόν όλα. Αλλά τα ζυγίζω....μιλάμε για ελάχιστες ποσότητες.........ίσα ίσα να τα πάρεις μυρωδιά.........

Και ως προς τη ζάχαρη, μπορώ να βάλω στον καφέ...........Όχι υποκατάστατα.....

Πάντως ρε κορίτσια, τίποτα μαγειρευτό δεν μπορεί να γίνει σαν συνδυασμός; Μου φαίνεται γολγοθάς. Πώς θα τη βγάλουμε καθαρή χωρίς ταψιού ή κοκκινιστά; Μόνο ψητά; Γιατί εμένα δεν μου διευκρίνισε τον τρόπο μαγειρέματος.............

Πάντως ρε κορίτσια, τίποτα μαγειρευτό δεν μπορεί να γίνει σαν συνδυασμός; Μου φαίνεται γολγοθάς. Πώς θα τη βγάλουμε καθαρή χωρίς ταψιού ή κοκκινιστά; Μόνο ψητά; Γιατί εμένα δεν μου διευκρίνισε τον τρόπο μαγειρέματος.............

κι εμένα δε μου είχε διευκρινήσει αλλά πήρα τις πρωτοβουλίες μου....

κάνω ας πούμε, μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και λίγο κατόπουλο (στις ποσότητες που επιτρέπονται).... κάνω μαγειρευτά κρέατα και αντί για σαλάτα υπάρχει η σάλτσα και συνοδεύω με κάτι από τη κατηγορία των δημητριακών.... φυσικά μαγειρέυω ελαφριά πολύ....

εμένα έτσι κι αλλιώς δε μου έμεινε και πολυ.... :D :D :D :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ μπουνίτσα,

Εμένα μου έχει μείνει γεμάτος ένας μήνας και κάτι. Έρχεται και η αγάπη μου από ταξίδι 5μηνο και έχω φρικάρει....Πώς θα μαγειρεύω; Τι θα κάνουμε ξεχωριστά; Ή θα λιώσει μαζί μου στη δίαιτα; Μάλλον το δεύτερο......ε;

Μου είναι δύσκολο πολύ να υπολογίζω στο μαγείρεμα. Ενώ ψητά και σαλάτα είναι εύκολο. Τέλος πάντων.........

Καλή συνέχεια και καλό τελείωμα αφού τελειώνεις τώρα κοντά.....με το καλό.

Άναστασί κι εγώ έχω φάει ήδη δυο μήνες σχεδόν ταλαιπωρίας.... τώρα έμειναν 2 εβδομάδες... μια χαρα!!!!

μη φοβάσαι να πειραματιστείς στα φαγητά.... σπάνια μου ανεβαίνει το ζάχαρο με το μαγειρευτό... απλά πρόσεχε τις ποσότητες.... όσο για το ψητό-σαλάτα είναι πιο υγειινό... όμως μέχρι και σούπες μπορείς να φτιάξεις...

ελπίζω η συνήθεια της διατρφής αυτής να μας μείνει και μετά...

τώρα που το έχω ρυθμίσει τσιμπάω και λίγο τσουρεκάκι (τόσο δα)... κι έχω καθιερώσει μια σοκοφρέτα υγείας κάθε βράδυ έτσι για το γαμώτο μιας και δε με πειράζει καθόλου....

καλή συνέχεια και σε εσένα!!!!!!!!!

τι δουλειά κάνει ο καλός σου;;;;;;;;;;

Καλημέρα μπουνίτσα.........,

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση..........

Πράγματι είδα ότι είναι πολύ υγιεινή η συγκεκριμένη συνήθεια........

Μακάρι να μας μείνει και μετά.

Ο καλός μου είναι ναυτικός, υποπλοίαρχος, και έρχεται από Ντουμπάι την Παρασκευή....

Οπότε καταλαβαίνεις. Βέβαια καλό θα του κάνουν τα φρέσκα λαχανικά και τα ψητά. Αφού εκεί μέσα τα περισσότερα τα τρώει μπαγιάτικα.

Για μεσημεριανό , μιας και δεν έχω κρέας κρέας , αλλά κομμάτια γαλοπούλας, λέω να κάνω μια μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και κομμάτια γαλοπούλας. Πώς σου ακούγεται;

Σήμερα μετα το πρωινό μου ανέβηκε. Λες να είναι από το φρούτο και τις δύο φρυγανιές σικάλεως που έφαγα. (Ούτως ή άλλως συμπεριλαμβάνονται αυτά στο πρωινό αλλά έκανα δοκιμαστικό για τρεις ημέρες με μόνο ένα φλυτζ. γάλα. Όλα ήταν καλά. Ο γιατρός βασικά μου το σύστησε)

Κοριτσάκι κάνε υπομονή και εγώ στην ίδια φάση είμαι...:cry:

Πάντως δεν ρωτάς για τα μαγειρευτά γιατι εμένα οταν μου εξηγούσε την διατροφή εκει που έλεγε τα γραμ. κρέατος που πρέπει να τρως μου είπε πχ μοσχαράκι κοκινιστό, λεμονάτο και κοτόπουλο και χοιρινο αντίστοιχα. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση και την ρώτησα ξανα αν δεν πρέπει να είναι αποκλιστικά στεγνα και ψητά και μου είπε οτι μπορείς να φας κρέατα κατσαρόλας κανονικά στις ποσότητες που γράφει αλλά να μην τρώω τηγανιτά...δεν θα πάθεις τπτ..ρώτα όμως τον γιατρό σου ξανά.

Κοριτσάκια μου καλημέρα σας. Διαβασα το τοπικ σας με ενδιαφερον. Κι εγώ παρουσιασα διαβήτη κυησης στον 7ο μήνα τον οποίο αντιμετώπισα με διατροφή που μου συνέστησε ενδοκρινολογος. Ο μικρούλης μου γεννήθηκε 2900. Αυτο που φοβούνται οι γιατροί με το διαβήτη είναι αφενος μην επηρεαστεί το εμβρυο και βγεί με μεγάλο βάρος αφετερου η μητέρα που κινδυνευει από προεκλαμψια. Εγώ ακολουθησα πιστα τις οδηγιες του γιατρού και πήρα μόνο 7 κιλα εκ των οποίων 3 ήταν το παιδί 4 όλα τα υπολοιπα (πλακούντας, υγρά κλπ) και σε μια εβδομάδα τα είχα χάσει ΟΛΑ!!!! Να σκέφτεστε να θετικα του διαβήτη που είναι η υγιεινή διατροφή και η προοπτική να χάσετε τα κιλα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα...Οσο για την επιθυμία να φάτε ένα γλυκάκι...υπάρχει λύση! Εγώ είχα ένα κουτάκι γλυκά Βυρητού από το ζαχαροπλαστείο Karavan που είναι ειδικά για διαβητικούς και όταν με επιανε ακατασχετη επιθυμια για γλυκό έτρωγα ένα και ηρεμούσα...Ευτυχως αυτές οι στιγμές δεν ήταν πολλες. Οταν γεννησα έφαγα ένα τεραστιο προφιτερολ μόνη μου...έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω!!!

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμπαράστασή σου. Λογικά έτσι θα γίνει. Εσύ ξέρεις πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι. Μαγείρευες; Ή έτρωγες μόνο ψητά και σαλάτες; Και αν μαγείρευες πώς έφτιαχνες τα φαγητά;

Και που μπορούμε να προμηθευτούμε τα γλυκά αυτά που λες;

εγω τρωω και μαγειρευτα αλλα πολυ ελαχιστη ποσοτητα.χωρι; ψωμια και τυρι....χωρις πολυ λαδι και αλατι εννοειται...βρηκα μαι σοκολατα ια διαβητικους απο τη γιωτης, sweet & balance λεγεται,οκ εινια σα σαπουνι αλλα....αχαχαχστην αναγκη....κιεγω με τοπου γεννησω παρηγγειλα 3 μισοκιλες σοκολατες!!!!!κοριτσι ακαντε την εξεταση γλυκοζιωμενη...δειχνει το σακχαρο τους τελευταιους 3,5 μηνρες,εμενα βγηκε φυσιολογικηπου σημαινει οτι οφειλεται καθαρα στην κυηση,λιγο οι ενεσει ςκορτιζονη ςποτ εκανα για ωριμανση πνευμονων του μωρου.λιγο τ αγιουτοπαρ που παιρνωγια συσπασεις...ανεβηκε το σακχαρο!

Σήμερα μετα το πρωινό μου ανέβηκε. Λες να είναι από το φρούτο και τις δύο φρυγανιές σικάλεως που έφαγα. (Ούτως ή άλλως συμπεριλαμβάνονται αυτά στο πρωινό αλλά έκανα δοκιμαστικό για τρεις ημέρες με μόνο ένα φλυτζ. γάλα. Όλα ήταν καλά. Ο γιατρός βασικά μου το σύστησε)

μετά το πρωινό είχα κι εγώ πρόβλημα... μέχρι που βρήκα τη χρυσή τομή.... πίνω ένα ποτήρι γάλα 2% και μια φέτα μαύρο ψωμί με μια ελαφριά επάλυψη βούτυρο.... κι από τότε όλα μια χαρα.... και το φρούτο που είχε η διατροφή το μετέφερα στο δεκατιανό....

Ο καλός μου είναι ναυτικός, υποπλοίαρχος, και έρχεται από Ντουμπάι την Παρασκευή....

Οπότε καταλαβαίνεις. Βέβαια καλό θα του κάνουν τα φρέσκα λαχανικά και τα ψητά. Αφού εκεί μέσα τα περισσότερα τα τρώει μπαγιάτικα.

με το καλό να υποδεχτείς τον καλό σου...πρέπει να ναι δύσκολο και για σένα και γι αυτόν να είστε τόσο καιρό χώρια, ειδικά τώρα στην εγκυμοσύνη....

Για μεσημεριανό , μιας και δεν έχω κρέας κρέας , αλλά κομμάτια γαλοπούλας, λέω να κάνω μια μακαρονάδα με φρέσκια ντομάτα και κομμάτια γαλοπούλας. Πώς σου ακούγεται;

τέλειο!!!!!!!!!

αν το έφτιαξες τελικά πες μου πως ήταν το ζάχαρο....

α!!!! κουλουράκια και γλυκά για διαβητικούς βρίσκεις σε φούρνους και μεγάλα ζαχαροπλαστεία... επίσης υπάρχει και ψωμί για διαβητικούς....

αν θες πάντως δοκίμασε και καμιά σοκολάτα ή σοκοφρέτα υγείας.... μετρήσου μετά από μια ώρα και βλέπεις πως θα πάει....

εγώ πήρα θάρρος σήμερα και εμτά το φαγητό έφαγα και λίγο τσουρέκι... κι όλα ήταν οκ!!!!

Εγώ ακολουθησα πιστα τις οδηγιες του γιατρού και πήρα μόνο 7 κιλα εκ των οποίων 3 ήταν το παιδί 4 όλα τα υπολοιπα (πλακούντας, υγρά κλπ) και σε μια εβδομάδα τα είχα χάσει ΟΛΑ!!!! Να σκέφτεστε να θετικα του διαβήτη που είναι η υγιεινή διατροφή και η προοπτική να χάσετε τα κιλα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα...

εγώ 8 κιλά έχω πάρει τώρα.... στη πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 15 κιλά 1,5 μήνα πριν γεννήσω... με 2 εβδομάδες διατροφή για το ζάχαρο (34 εβδομάδα παρουσιάστηκε) έχασα 4 κιλά... γέννησα 36 εβδομάδες.... και σπίτι γύρισα με 6 κιλά να χάσω... δε με χάλασε η διατροφή.....

τώρα δε θα δυσκολευτώ νομίζω....

και βέβαια κοιτάμε πάντα τα θετικά της κατάστασης!!!! λίγο το 'χεις να γεννήσεις και να 'σαι μοντέλο;;;;;

Οταν γεννησα έφαγα ένα τεραστιο προφιτερολ μόνη μου...έτσι για να πάρω το αίμα μου πίσω!!!

εγώ να δεις τι έχω παραγγείλει για μετά τη γέννα.... φτιάχνει κι ο καλός μου κάτι γλυκά κόλαση!!!!!! θα τα σκίσω όλα λέμεεεεεεεεεεε...............

Αναστασί μου σου απαντώ με καθυστέρηση ... εδωσα γαλα στο μικρό και είμαι στη διαδικασία του ... ρεψίματος...(ασε μετά θα έχεις αλλες εγνοιες και το διαβητη ουτε που θα τον θυμάσαι). Λοιπόν ετρωγα κυρίως κοτοπουλο στηθος ή γαλοπουλα ψητα ή κατσαρόλας και μερικές φορες μοσχαρι (κοκκινιστο ή λεμονατο) αλλα μικρή μερίδα σε πιατο του φρούτου με μια κούπα τσαγιού ρυζι ή μακαρονια ολικης αλεσης ή μια βραστή πατατα και ενα μπωλακι σαλατα μαρούλι ή ροκα (για μεσημερι αυτά), Το βραδυ σαλατα (μαρούλι ή αγγουροντομάτα) με τόνο ή αυγό και ενα φρούτο. Τα γλυκα Βυρητου είναι αυτά του ταψιου (κανταιφακι, σαραγλάκια κλπ) και στα ζαχαροπλαστεια karavan που υπάρχουν σε διαφορα μέρη της Αττικής ζητας ειδικά για διαβητικούς. εχε ένα κουτακι στο σπίτι για ώρα αναγκης. μπορεις τελος να τρως κι ενα κομματακι μαυρη σοκολάτα. δεν αλλαζει κατι στο ζαχαρο με τοσο μικρες ποσοτητες...

O μικρούλης μου είναι το καλύτερο δώρο του θεούλη!

κοριτσι ατελικα το παλευετε ολε ςμε διατροφη ετσι?δνεμπηκε καμια στη διαδικασοα ινσουλινης ευτυχως!...αχ κι εγω σκεφτομαι οτι δε θ α εχωνα χασω πολλ αμετ ακαι βρισκω ενα θετικο στην υποθεση και παρηγοριεμαι λιο!κιεγω ειμαι 8ο μηνα με 7 κιλα παραπανισια!

Ευχαριστώ κορίτσια όλες σας............!!!!!!!!!!!Δεν ξέρετε πόσο σημαντικό είναι για μένα να μου δίνετε συμβουλές και να με καθοδηγείτε.........είχα στενοχωρηθεί πολύ. Αλλά εντάξει.............

Τελικά το μεσημεριανό ήταν πολύ καλό και μέσα στα όρια.

Όσο για το πρωινό σήμερα αποφάσισα να τρώω μόνο γάλα για να το διατηρήσω χαμηλό. Θα μεταφέρω το φρούτο στο δεκατιανό και θα δω πώς θα πάει....

Όσο για το πώς πέρασα αυτό το καλοκαίρι...................., εγώ το ξέρω μόνο....Δεν είχα και δικούς μου ανθρώπους κοντά μου, μόνο τη μαμά μου. Αλλά μια μεγάλη γυναίκα τι να σου κάνει.........;

Απλά έβγαινα πολύ έξω, απογεύματα κυρίως ή πολύ πρωί ίσα ίσα να πάρω τον αέρα μου. Αλλιώς θα έσκαγα..............Και έτσι πέρασαν 3 μήνες και τώρα περιμένω με αγωνία το μπεμπέ μου και τον αντρούλη μου....

koritsia mou makari na eiste oles kala me ta zaxara sas...alla tha sas figei mi mou anisixeitai,elpizo kai euxomai na sas figei..ego pali exo diabiti apo ta 13 moy, tora eimai 31 eton k eggios sto proto mou aggeloudi..ola pane kala me poli prosoxi alla kourastika oli mera na metrao zaxaro kai na kano insoulini gia na mi mou anebei oute ligo..k kano sxedon triplasia dosi insoylinis apo oti ekana prin tin egkomosini.simbouli mou na min trote polla eos katholou glika k ego proteino auta pou poulane tora sta super market nomizo einai tis giotis, eidika to milfeig pou ta exei ola mesa sto kouti k to ftiaxneis esi, einai pentanostimo me poli xamilo glikaimiko deikti k den anebazei katholou to zaxaro.k ta pagoto 0% einai poli ok den tha exete problima.na ste oles kala..

kalispera!

κι εγώ ήμουνα πολύ γλυκατζού! ήμουνα! τώρα το μόνο που κάνω είναι, όταν θέλω γλυκό, να τρώω μόνο 1-2 κουταλιές. επίσης αυτό που βοηθάει πολύ είναι η άσκηση, εγώ περπατάω μισή ώρα κάθε μέρα. Τα γλυκά για διαβητικούς δεν συνιστώνται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. στο ψυγείο έχω βραχάκι σοκολάτας υγείας με αμύγδαλα, οπότε σε κριση...τρώω μισό! καλό κουράγιο που είπε και ο όλι, που θα πάει θα έρθει η μπέμπα!!Βέβαια για το μαιευτήριο έχω πει στους φίλους να αφήσουν τα λουλούδια και τις γλάστρες και να φέρουν δωροεπιταγές από ζαχαροπλαστεία!!:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...