Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γλυκά για διαβητικές στην εγκυμοσύνη;;;;;;

arleta

Recommended Posts

καλησπέρες!!!!!!!!!!!!!!

μπηκα στη 35 εβδομάδα κύησης με το διαβήτη να με ταλαιπωρεί.........

εδώ κι ένα μήνα δεν έχω βάλει τίποτα γλυκό στο στόμα μου.... βλέπω τα γλυκά και τα κοιτάω σα ξελιγωμένη.... ούτε μια τόση δα κουταλίτσα ζάχαρη στο καφέ μου.... είναι λίγο απελπισία το θέμα....

και ερωτώ:

έχει δοκιμάσει καμιά σας με διαβήτη στην εγκυμοσύνη να φάει γλυκά για διαβητικούς;;;; είναι εντάξει αυτά;;; τι περιέχουν αντί για ζάχαρη;;; επίσης αν κάνω κανα ριζόγαλο τι μπορώ να βάλω μέσα αντί ζάχαρη;;; φρουκτόζη ας πούμε;;; κανά παγωτό 0% επιτρέπεται;;;

για πείτε καμιά ιδέα γιατί όσα κιλά δε πήρα στην εγκυμοσύνη θα τα πάρω μετά μέσα σε ένα μήνα....

μοντέλο θα είμαι μετά τη γέννα...... αλλά όχι και με τέτοιες στερήσεις..... κι ήμουνα και γλυκαντζού.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 117
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω μας πως αντεχεις τοσο καιρο χωρις γλυκο??:-Pπαντως μια γνωστη μου με διαβητη κυησης ετρωγε καθημερινα ενα παγωτο χωριςζαχαρη.ρωτα και το γιατρο σου να εισαι σιγουρη;)

Καλημερα, και στις 2 εγκυμοσυνες παρουσιασα διαβητη. ετρωγα 1 παγωτο 0% και ζελε χωρις ζαχαρη. Δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα. καλυτερα να μιλησεις με ενδοκρινολογο ή διαβητολογο.

Δεν ειμαι διαβητικη αλλα ειχα διαβητη κυησης. Δεν εφαγα καθολου γλυκα στην εγκυμοσυνη. Σκεφτηκα τι θα μπορουσε να κανει στην μικρη αυτο και μου κοπηκε η ορεξη που λενε. Εισαι ενα βημα πριν γεννησεις. Κανε λιγο υπομονη δεν παθαινεις τιποτα και να μην φας.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

τα παγωτα με 0 ζαχαρη εχουν ασπαρταμη χιμικη ουσια που εχει κατηγορηθει για πολλα εγω επαθα και αλλεργια ενα βραδυ και ετρεχα στα νοσοκομεια χωρις να ειμαι αλλεργικη και μου ειπαν για την ασπαρταμη απο ζελε αποφυγε τα γλυκα για λιγο κανε υπομονη!

Διαφημίσεις

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια..

όταν κάι στο απαγορεύουν τότε το θες πιο πολύ κι ο ο οργανισμός φρικάρει........

τη Τρίτη θα δω τον ενδοκρινολόγο τοσο καιρό τα λέμε από το τηλέφωνο και θα ρωτήσω....

μέχρι τότε ριζόγαλο χωρίς ζάχαρη..... αριστούργημα!!!!!!!!!

τα παγωτα με 0 ζαχαρη εχουν ασπαρταμη χιμικη ουσια που εχει κατηγορηθει για πολλα εγω επαθα και αλλεργια ενα βραδυ και ετρεχα στα νοσοκομεια χωρις να ειμαι αλλεργικη και μου ειπαν για την ασπαρταμη απο ζελε αποφυγε τα γλυκα για λιγο κανε υπομονη!

ήσουν έγκυος όταν το έπαθες;;;;

και τι έγινε τελικά με την αλεργία;;;

Δεν ειμαι διαβητικη αλλα ειχα διαβητη κυησης. Δεν εφαγα καθολου γλυκα στην εγκυμοσυνη. Σκεφτηκα τι θα μπορουσε να κανει στην μικρη αυτο και μου κοπηκε η ορεξη που λενε. Εισαι ενα βημα πριν γεννησεις. Κανε λιγο υπομονη δεν παθαινεις τιποτα και να μην φας.

μωρέ νι δε θα πάθω τίποτα άμα δε φάω γλυκό αλλά να, ψάχνω ένατρόπο να γλυκαθώ ΄λίγο....

δηλ, τι παθαίνουν τα μωρά αν φας γλυκά;;;;

Γεια σας και απο εμένα! Είμαι στην 29η εβδομάδα και στην 28η έμαθα και εγώ πως ανέπτυξα διαβήτη κύησης! Είναι πολύ δύσκολο! Δεν ξέρω τι να φάω γιατί συν τοις άλλοις έχω και πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα. Για την δυσκοιλιότητα πρέπει να τρώω φρούτα, αλλά για το ζάχαρο όχι! Ξέρετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο για διαβήτη κύησης στη Θεσσαλονίκη;

Γεια σας και απο εμένα! Είμαι στην 29η εβδομάδα και στην 28η έμαθα και εγώ πως ανέπτυξα διαβήτη κύησης! Είναι πολύ δύσκολο! Δεν ξέρω τι να φάω γιατί συν τοις άλλοις έχω και πρόβλημα με τη δυσκοιλιότητα. Για την δυσκοιλιότητα πρέπει να τρώω φρούτα, αλλά για το ζάχαρο όχι! Ξέρετε κάποιον καλό ενδοκρινολόγο για διαβήτη κύησης στη Θεσσαλονίκη;

εγώ πάντως στη διατροφή για το διαβήτη κύησης έχω καθημερινά 4 μερίδες φρούτα.... αρκετά λαχανικά κρέας και πολλά γαλακτοκομικά...

έχω απ' όλα αλλά σε συγκεκριμένες ποσότητες και ισορροπώ έτσι το διαβήτη....

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκι πόσο σε νοιώθω....λες και διάβαζα τον ευατό μου. Σήμερα μπήκα στην 32 εβδομάδα και έχω και εγώ διαβήτη κύησης...Κάνω την διατροφή σωστά και πιστά και μου έχει πει η διαβητολόγος "που και που"..κανένα παγωτάκι 0% και ζελέ χωρίς ζάχαρη δεν απαγορεύονται..Εγώ τρώω ένα παγωτό μια φορά την εβδομάδα και οι μετρήσεις μου είναι ΟΚ δεν ξεφεύγουν αλλά επειδή δεν είναι και ότι καλύτερο αυτά τα 0% μονο 1 φορά την εβδομάδα..

Ασε είμαι τρομερά γλυκατζού και τρελένομαι που δεν μπορώ να φάω γλυκό..κλαψ κλαψ..αλλά για τα μωράκια μας τα κάνουμε όλα..

Αφου να φανταστείς λέω στον άντρα μου μόλις γεννήσω θα με περιμένεις με 1 σοκολατίνα στο δωμάτιο!!!Αντε εσύ τελειώνεις σε λίγο..μετο καλό το μωράκι σου!!

Αφου να φανταστείς λέω στον άντρα μου μόλις γεννήσω θα με περιμένεις με 1 σοκολατίνα στο δωμάτιο!!!Αντε εσύ τελειώνεις σε λίγο..μετο καλό το μωράκι σου!!

άσε... που να δεις εγώ τι του 'χω παραγγείλε για μετά τη γέννα... τι παγωτά, τι γλυκά, τι σουφλέ..... τα πάντα!!!

έχω πάρει μόνο 8 κιλά, αλλά με βλέπω μόλις γεννήσω να παίρνω άλλα 8!!!!!!!!!!!

βασικά προχτές που πήγα στους δοκτορ μου, ο ενδοκρινολόγος μου είπε δε χρειάζεται να καταπιέζεσαι πολύ.... φάε ένα ριζόγαλο με λίγη ζάχαρη, ή βάλε λίγη ζάχαρη στο καφέ σου.... απλά όταν τρώω κάτι πέραν της διατροφής να μετράω μετά από μια ώρα το ζάχαρο κι αν δε με έχει πειράξει μπορπώ να το ξαναφάω με μέτρο όμως....

ήδη έφαγα ένα ντονατς με σοκολάτα υγείας και μια σοκοφρέτα με σοκολάτα υγείας κι ολα μια χαρα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γνωστό κατάστημα- αλυσίδα με είδη όπως ψωμί κουλουράκια γλυκά κλπ έχει βουτήματα για διαβητικούς τα έχω δοκιμάσει και είναι υπέροχα ...!

α!!!! καλά!!!!!!!

κι εγώ τα τιμώ αυτά!!!!!!!!!!!!! κουλουράκια για διαβητικούς έτσι για να μασουλάμε κάτι όλη μέρα!!!!!!!!!!

Και στα S.M. έχει γλυκά, σοκολάτες, ψωμιά κλπ. για διαβητικούς! Είναι σε ειδικό section ( συγγνώμη δε μου 'ρχεται στα ελληνικά η λεξη section )

απλά αυτό που μου είπε κι ο γιατρός είναι να αποφεύγω τα πολλά υποκατάσταστα ζάχαρης... καλύτερα να φάω κάτι γλυκό άμα το ζηλέψω παρά να πάρω μια σοκολάτα με άλλο υποκαταστατο ζάχαρης.... γιατί λέει δε ξέρουν κατά πόσο επηρεάζουν την εγκυμοσύνη αυτά τα σκευάσματα........

τμήμα :lol::lol::lol::lol:

Thanks!!!!:-D

α!!!! καλά!!!!!!!

κι εγώ τα τιμώ αυτά!!!!!!!!!!!!! κουλουράκια για διαβητικούς έτσι για να μασουλάμε κάτι όλη μέρα!!!!!!!!!!

Μπορείτε να μου πείτε για ποιά μιλάτε; Δεν είμαι διαβητική, αλλά φαντάζομαι δεν παχαίνουν και τα γκυκλα πολύ μ'αρέσουν!!!!:mrgreen:

απλά αυτό που μου είπε κι ο γιατρός είναι να αποφεύγω τα πολλά υποκατάσταστα ζάχαρης... καλύτερα να φάω κάτι γλυκό άμα το ζηλέψω παρά να πάρω μια σοκολάτα με άλλο υποκαταστατο ζάχαρης.... γιατί λέει δε ξέρουν κατά πόσο επηρεάζουν την εγκυμοσύνη αυτά τα σκευάσματα........

Α, οκ....όσον αφορά την εγκυμοσύνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί το έμβρυο δε το γνωρίζω. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα διαβήτη κύησης.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Μπορείτε να μου πείτε για ποιά μιλάτε; Δεν είμαι διαβητική, αλλά φαντάζομαι δεν παχαίνουν και τα γκυκλα πολύ μ'αρέσουν!!!!:mrgreen:

ρώτα σε ένα φούρνο αν έχουν και πάρε να δοκιμάσεις.... αυτά που παίρνω εγώ έχουν φρουκτόζη.... είναι τα μόνα που τρώω με υποκατάστατο ζάχαρης κι είναι νόστιμα πολύ αν και δεν είναι και πολύ γλυκά..... επίσης υπάρχουν και κριτσίνια για διαβητικούς.... χωρίς καθόλου ζάχαρη κι αυτά δεν είναι κι άσχημα....

και σε ποιον δεν αρέσουν τα γλυκά οεο;;;;;;;;;;;;;;;

Α, οκ....όσον αφορά την εγκυμοσύνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί το έμβρυο δε το γνωρίζω. Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα διαβήτη κύησης.

είσαι τυχερή σου λέω!!!!!!!!!!!

εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες έχω διαβήτη..... στη πρώτη για 2 εβδομάδες με απασχόλησε μετά γέννησα ψιλονωρίς....

τώρα έχω κλείσει 1,5 μηνα με αυτή την ιστορία!!!!!!!!!!

είσαι τυχερή σου λέω!!!!!!!!!!!

εγώ και στις δυο εγκυμοσύνες έχω διαβήτη..... στη πρώτη για 2 εβδομάδες με απασχόλησε μετά γέννησα ψιλονωρίς....

τώρα έχω κλείσει 1,5 μηνα με αυτή την ιστορία!!!!!!!!!!

Πφφφφφφ......υπομονή. Εξάλλου το ξεπερνάς με το πέρας της εγκυμοσύνης, δε μένει μόνιμο συνήθως.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πφφφφφφ......υπομονή. Εξάλλου το ξεπερνάς με το πέρας της εγκυμοσύνης, δε μένει μόνιμο συνήθως.

ναι με το που βγω από το μαιευτήριο είμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!

εννοείται πως πρωταρχικό μέλημα είναι να έρθει ένα υγειές μωρό.... όλα τα άλλα ξεπερνιούντε.... αλλά κι η στέρηση είναι στέρηση.........

:( :( :( :( :(

ναι με το που βγω από το μαιευτήριο είμαι μια χαρα!!!!!!!!!!!

εννοείται πως πρωταρχικό μέλημα είναι να έρθει ένα υγειές μωρό.... όλα τα άλλα ξεπερνιούντε.... αλλά κι η στέρηση είναι στέρηση.........

:( :( :( :( :(

Καλά δε το συζητώ!!! Προτιμώ να είναι γερό το μωράκι μου κι ας μου αφήσει τα 1002 κουσούρια η εγκυμοσύνη.

iyuNp3.png4hNCp3.png

Καλά δε το συζητώ!!! Προτιμώ να είναι γερό το μωράκι μου κι ας μου αφήσει τα 1002 κουσούρια η εγκυμοσύνη.

συμφωνώ απόλυτα.........

απλά καμιά φορά οι γυναίκες σκεφτόμαστε και την εμφάνιση μας και το πως είμασταν πριν και χάνουμε την ουσία...........

συμφωνώ απόλυτα.........

απλά καμιά φορά οι γυναίκες σκεφτόμαστε και την εμφάνιση μας και το πως είμασταν πριν και χάνουμε την ουσία...........

Κοίτα....αυτό το είχα. Δηλαδή στην εγκυμοσύνη πήρα μόνο 8 κιλά εκ των οποίων τα 3 του μωρού και τα 2 υγρά, σάκος κλπ.. Ουσιαστικά 3 κιλά μου άφησε, τα οποία σε 2 βδομάδες τα έχασα. Αυτή ήταν η φοβία μου, μη παχύνω. Καμία άλλη!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...