Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιλογή Ανθρωπου για εξωσωματική

Recommended Posts

Καλημέρα.

Εχουμε κάνει ήδη μια εξωσωματική σε κάποιο γιατρό από τις λεγόμενες φίρμες.

Η διαδικασία πέτυχε.Είχαμε εγκυμοσύνη κάναμε όνειρα και παλλινδρόμησε την 8η εβδομάδα.

Απογοητευμένοι κυρίως από το γιατρό όχι ότι μπορούσε να κάνει κάτι αλλά το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να πάρει τα λεφτά και να δημιουργήσει μια ιδανική εικόνα για ως εδώ που φτάσαμε παραπέποντάς μας σε άλλο γιατρό και λέγοντας μας ότι όλα είναι πολύ καλά.

Ο άλλος απόρησε γιατί δεν μας ενημέρωσε για την αποκόλληση που υπήρχε και ότι ήταν σοβαρά τα πράγματα.

Τέλος πάντων δεν θέλουμε να τον ξαναδούμε.

Ψάχνουμε για ένα γιατρό άνθρωπο που να μπορούμε να μιλάμε κάπου κάπου και να μας εξηγεί κάποια πράγματα και όχι για γιατρό που μας αντιμετωπίζει σαν πορτοφόλι και άβουλα πλάσματα όπου ο χρόνος του είναι τόσο πολύτιμος και είναι τόσο ακριβοθώρητος που δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τον καθένα παρά μόνο αν είσαι γνωστός ή έχεις κάτι το ιδιαίτερο που θα προσθέσει άλλο ένα μετάλλειο στον υπερφίαλο εγώ του.

Θα εκτιμούσα πάρα πολύ αν μου στέλνατε pm με ονόματα γιατρών που κατά τη γνώμη σας είναι άνθρωποι πάνω από όλα έχουν το χρόνο να σκύψουν στο πρόβλημα του καθενός και δεν σε αντιμετωπίζουν μόνο σαν ένα ακόμη πορτοφόλι.

Ευχαριστώ.

• 3 weeks later...

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

λοιπόν είμαι ο σύζυγος της κοπέλας μιας και εκείνη δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο internet.

Ελπίζω να με κάνετε παρέα και μένα...!!!

Πήρα την πρωτοβουλία και επισκεφθηκαμε με τη γυναίκα μου ένα γνωστό μου γυναικολόγο λέγεται Φουντούλης Γιώργος.

Ηταν πολύ αναλυτικός και επεξηγηματικός.Μας έκανε καλή εντύπωση.

Μας είπε ότι συνεργάζεται με το κέντρο του Παντου όπου ουσιαστικά αυτός

αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία και την παρακολούθηση της εξωσωματικής και ο Πάντος κάνει την εμβρυομεταφορά μόνο.

Αυτός θα είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θα έχουμε άμεση επαφή και θα μας λύνει κάθε απορία μιας και το κέντρο είναι απρόσωπο αλλά καλά οργανωμένο και με τους καλύτερους εμβρυολόγους.

Εχει κάνει καμμιά κοπέλα κάτι ανάλογο και τι εμπειρία έχει ?

καλημερα philpv θα σου πω την δικη μου εμπειρια για τον κ.Παντο...εγω περισυ τετοιο καιρο ξεκινουσα για πρωτη φορα εξωσωματικη δεν αναλωθηκα στην διαδικασια να ψαχνω πηγα κατευθειαν σε αυτον δεν ξερω πωσ σαν κατι να με εσπρωχνε προσ τα εκει...τελικα σημερα εχω δυδιμα αγορακια 3 μηνων...το κεντρο δεν ειναι καθολου απροσωπο απο την γραμματεα μεχρι την μαια ολοι ειναι εξυπερετικοι και παντα προθυμοι να βοηθησουν και να σου πουν πραγματα...οσο για τον γιατρο αυτοσ κανει και την ωοληψια και την εμβρυομεταφορα...και αν καποια στιγμη δεν μπορεισ να μιλησεισ μαζι του εκεινη την στιγμη που θεσ να ξερεισ οτι στην ημερα θα σε παρει τηλ...εμενα καποια στιγμη που τον χρειαστικα με πηρε στις 11,30 το βραδυ...δεν με ξεχασε ουτε ειπε δεν βαριεσαι και αυριο μερα ειναι...ειναι πολυ υπευθυνοσ σε αυτο που κανει...εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι συνεχισα σε αυτον μεχρι που γεννησα με τον παντο...ολα μου πηγαν πολυ καλα...αν μπορω να βοηθησω σε αποριεσ σου...στειλε μου π.μ.

σε καλημεριζω και σου ευχομαι οτι καλυτερο

......αν σας βολευει στον Πειραια,εχω να πω μονο καλα λογια για τον καινουργιο μου γιατρο.Και εχω δει αρκετους μεχρι να καταληξω σε αυτον.Λες και μιλας στον φιλο,στον κολλητο σου,τοση ανθρωπια,σπανια θα βρεις......(και επιστημονας!!! και εχουν δει πολλα τα ματια μου,σας λεω....)αν σας ενδιαφερει πειτε μου.......

(για να φανταστεις,στο πρωτο ραντεβου κι'ολας,λεγαμε και προσωπικα θεματα,οικογενειακα,δηλαδη του εξηγησα 5 πραγματα,και μου εδειξε κατανοηση,οσο δεν παει αλλο,και εκει συγκινηθηκε και ειπε "θα τα καταφερουμε,ειμαι σιγουρος!το αξιζεις,και πρεπει να γινεις μητερα!".....

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

......αν σας βολευει στον Πειραια,εχω να πω μονο καλα λογια για τον καινουργιο μου γιατρο.Και εχω δει αρκετους μεχρι να καταληξω σε αυτον.Λες και μιλας στον φιλο,στον κολλητο σου,τοση ανθρωπια,σπανια θα βρεις......(και επιστημονας!!! και εχουν δει πολλα τα ματια μου,σας λεω....)αν σας ενδιαφερει πειτε μου.......

(για να φανταστεις,στο πρωτο ραντεβου κι'ολας,λεγαμε και προσωπικα θεματα,οικογενειακα,δηλαδη του εξηγησα 5 πραγματα,και μου εδειξε κατανοηση,οσο δεν παει αλλο,και εκει συγκινηθηκε και ειπε "θα τα καταφερουμε,ειμαι σιγουρος!το αξιζεις,και πρεπει να γινεις μητερα!".....

ΜΙΣΕΛ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΜ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ?

Διαφημίσεις

Αν σας βολεύουν τα Νότια Προάστια Αθήνας στείλτε μου pm να σας δώσω όνομα και τηλέφωνο του γιατρού μου. Είναι ακριβώς όπως τον ζητάτε και συνεργάζεται με διάφορα κέντρα (το γράφω γιατί δεν είναι εξαρτημένος από ένα μόνο κέντρο). Μετά τη γέννα μας έχουμε παραμείνει φίλοι και δεν παραλείπει ποτέ να μας πει ένα καλησπέρα όταν επισκεπτόμαστε τη γυναίκα του - παιδίατρο στο κοινό χώρο που έχουν τα γραφεία τους ;)

Καλημέρα,

δεν μας βολεύουν ιδιαίτερα τα νότια προάστια, όμως θα ήθελα να μου γράψεις τα στοιχεία του αφού όπως λες είναι όπως ακριβώς τον θέλουμε - αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Γειά σας,

τελευταία μια φίλη μου μίλησε πολύ εγκάρδια για το κέντρο

και μου είπε να βρω εκεί κάποιον Φραγκουλίδη Μιχάλη.

Είναι εξαίρετος άνθρωπος λέει και επιστήμονας.

Ποιά η γνώμη σας ?

• 3 weeks later...

Καλησπέρα κορίτσια Λογικά η καθεμιά μας που τα κατάφερε σχετικά εύκολα λατρεύει το γιατρό της, ενώ εκείνες που απέτυχαν .... Εμένα ο γυναικολόγος μου με έστειλε στο Ζορζοβίλη , συνεργάτη του Λαινά που εχει την Ιατρική έρευνα. Δεν μου έκανε αμέσως εξωσωματική, παρότι προσπαθούσαμε πάνω από 2 χρόνια χωρις αποτέλεσμα. Στην αρχή κοιτούσαμε τον κύκλο, μετά κάναμε και σπερματεγχυση, αλλά τελικά καταλήξαμε, σε κανονικό κύκλο εξωσωματικής. Δεν τα κατάφερα με την πρώτη εμβρυομεταφορά, αλλα είχα κατεψυγμένα έμβρυα. Έκανα αμέσως τον επόμενο μήνα 2η εμβρυομεταφορά και έμεινα έγκος στην κόρη μου. 1.5 χρόνο μετά έκανα φυσικό κύκλο και έκανα και το γιό μου. Εϊμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το κέντρο, το εντυπωσιακό είναι οτι και φίλες μου που δεν τα κατάφεραν, και που γύρισαν μετά πολλά κέντρα πίνουν νερό στο όνομα του Λαινά. Εμένα πάντως ο Ζορζοβίλης ήρθε και με ξεγέννησε στον πρώτο τοκετό, σαν δεύτερος γυναικολόγος, από μόνος του και χωρίς χρήματα .... αυτό λεει πολλά !!!

• 8 months later...

Καλησπέρα michel,

Αν μπορείς στείλε μου το όνομα του γιατρού σου.

Και εμένα ο δικός μου είναι στον Πειραιά και μάλλον θα ξεκινήσουμε εξωσωματική...η περιγραφή που έκανες μοιάζει με τον δικό μου και θα ήθελα, αν είναι ο ίδιος, απλά άλλη μια γνώμη

Ευχαριστώ