Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αλκυονακι.......

fistikaki

Recommended Posts

περαστικά και καλη αναρρωση για το μικρο σου αγγελουδι . Ας κανουμε ολοι μια ευχη στο μελλον τα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια να ξεπερασουν τα χρονια προβληματα που εχουν και να φροντισουν τον απλο πολιτη οπως μας πρεπει και οπως μας αξιζει

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ μεσα απο την καρδια μου .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 317
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα στο κοριτσακι σου..

Οσο για την πανα επρεπε να στειλεις μυν στο φυστικι να ριξει εδω ενα μυνηματακι "καποια να παει επειγοντως μια πανα στο ταδε νοσοκομειο'

Ολο κ καποια που μενει κοντα θα πεταγοτανε..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Τωρα το πηρα ειδηση...Περαστικα σας ευχομαι, φυλαξε η Παναγιτσα...

Φοβερο θεαμα...Και επικινδυνες οι αιμοραγιες σε αρτηριες απο οσο γνωριζω...Μπραβο που δε λιποθυμησες, ψυχραιμοτατη ησουν! Εγω ακομη λιποθυμη θα ημουν! Ευχομαι πληρη και ταχεια αναρρωση!

Στο νοσοκομειο με τις κρατησεις που πληρωνουμε θα επρεπε και αλλαγη πετσετας να μας κανουν αλλα τελος παντων, τι ψαχνουμε τωρα, την καλυτερη επιλογη εκανες να φυγεις.

Και αχρειαστο να ειναι, σακιδιο πρωτων βοηθειων για εκτατες περιπτωσεις, οπως λεει η mariantinos και συμφωνω! Θα μπαινουμε στο νοσοκομειο θα ακουμπαμε το σακιδιο στο γραφειο της προισταμενης αδελφης, οπως οι Αμερικανοι στις καουμποικες ταινιες τα πιστολια τους και θα μας ρωτανε ''και εσεις του parents ειστε;''

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Τέλος καλό, όλα καλά. Θεέ μου τι σοκ. Δυστυχώς αυτά που περιγράφεις ισχύουν γενικώς στα νοσοκομεία. Χρειάστηκε να μείνω 8 ημέρες με την μία μου κόρη λόγω ουρολοίμωξης, αλλά εμείς εδώ έχουμε ένα εκπληκτικό παίδων με έναν φανταστικό διευθυντή ο οποίος πρώτα είναι άνθρωπος και μετά γιατρός. Πρώτη μου φορά είδα καθαρίστριες σε νοσοκομείο να έχουν πέσει τα' νασκελα και να καθαρίζουν ακόμα και τα πόδια των κρεβατιών!!!! Δεν το πίστευα!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Περαστικά στο μωρουλίνι σου.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Aλκυόνη μου!

Σιδερένιο το μπεμπάκι σας!

Εσύ πως είσαι? Είμαι σίγουρη ότι το μικρό θα είναι καλά, συνήθως εμείς οι μανούλες τα θυμόμαστε για καιρό...

Να μου το φιλήσεις!

Διαφημίσεις

Αλκυόνη μου καλή ανάρρωση στο μικρουλάκι σας. Χαίρομαι που είστε πια στο σπίτι σας και το μικρό μας χαμογελά και πάλι...

Τώρα μένει να ηρεμήσει και η μανούλα για να χαμογελάσει και εκείνη ε;;;

Πολλά φιλιά και ευχές και στις δύο σας.

*

Πάντως....

Επειδή την είχα ψάξει κι εγώ για κουκέτες πριν από μερικούς μήνες όλες οι κουκέτες ενδείκνυνται για παιδιά άνω των 5 ετών (σύμφωνα με τους κατασκευαστές τους, για μένα δεν ενδείκνυνται γενικώς ...)

Το όριο αυτό ηλικίας το θέτουν και για αυτό που θα κοιμηθεί στην κάτω κουκέτα, καθώς άσχετα με το πού θα το βάλουμε να κοιμηθεί, μπορεί να σκαρφαλώσει και να πέσει.

Εμείς αφού γυρίσαμε σε άπειρα επιπλάδικα μαζί με τα παιδιά, είδαμε ψηλές κουκέτες, χαμηλές κουκέτες, γωνιακές κουκέτες, κλπ. και τα έβαζα να σκαρφαλώνουν κιόλας για να τις δοκιμάσω, κατέληξα ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου...

Δεν ξέρω αν οι δικές σας αλκυώνη μου μπορούν να ξεμονταριστούν και να γίνουν μονά κρεβάτια, αν γίνονται όμως, χίλιες φορές προτιμότερο να κοιμούνται ανά δύο σε δύο μονά κρεββάτια.

.....δε νομίζω τάκη....

Αλκυόνη περαστικά κι αγύριστα στη μικρούλα σου!!Σιδερένια να είναι κι εσύ σύντομα να νοιώσεις καλύτερα από το σόκ και την ταλαιπωρία!!

'Εζησα με τον γιο μου πέσιμο και είναι πλέον από τους μεγαλύτερους φόβους μου. Να μας φιλήσεις την μικρούλα!!;):D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Πάντως....

Επειδή την είχα ψάξει κι εγώ για κουκέτες πριν από μερικούς μήνες όλες οι κουκέτες ενδείκνυνται για παιδιά άνω των 5 ετών (σύμφωνα με τους κατασκευαστές τους, για μένα δεν ενδείκνυνται γενικώς ...)

Το όριο αυτό ηλικίας το θέτουν και για αυτό που θα κοιμηθεί στην κάτω κουκέτα, καθώς άσχετα με το πού θα το βάλουμε να κοιμηθεί, μπορεί να σκαρφαλώσει και να πέσει.

Εμείς αφού γυρίσαμε σε άπειρα επιπλάδικα μαζί με τα παιδιά, είδαμε ψηλές κουκέτες, χαμηλές κουκέτες, γωνιακές κουκέτες, κλπ. και τα έβαζα να σκαρφαλώνουν κιόλας για να τις δοκιμάσω, κατέληξα ότι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο μπορείς να βάλεις στο σπίτι σου...

Δεν ξέρω αν οι δικές σας αλκυώνη μου μπορούν να ξεμονταριστούν και να γίνουν μονά κρεβάτια, αν γίνονται όμως, χίλιες φορές προτιμότερο να κοιμούνται ανά δύο σε δύο μονά κρεββάτια.

Περαστικά σας Αλκυόνη...Εύχομαι να μην ξαναπεράσεις τέτοια λαχτάρα ποτέ....

Θα συμφωνήσω με χίλια!!!!!!!! Κι εγώ με τίποτα δε θα έπαιρνα κουκέτες! Τις τρέμω... Τώρα βέβαια αν υπάρχει έλλειψη χώρου ίσως είναι και η μοναδική λύση.

Επί τη ευκαιρία, όμως επειδή είδα και σε άλλο τόπικ σχετικό ατύχημα με γυάλινο μπιμπερό, θα ήθελα να πω βρε κορίτσια πως σε καμία περίπτωση δε δίνουμε γυάλινο μπιμπερό σε τόσο μικρά παιδιά (μέχρι τα 4 έτη τουλάχιστον κανένα γυάλινο αντικείμενο) και κυρίως χωρίς επίβλεψη!!!!!!!! Ατυχήματα δυστυχώς συμβαίνουν όσο και να προσέχεις αλλά κάποια πράγματα είναι επικίνδυνα από μόνα τους.... Και αυτό σας το λέω με πολλή αγάπη και χωρίς διάθεση να θίξω ή να μειώσω καμία μανούλα... Σας φιλώ...

Διαφημίσεις

Αλκυόνη μου τι ήταν αυτό που πέρασες....έλειπα δαικοπες και τωρα το είδα.....καλα επαθα με την περιγραφή σου....η Παναγια φυλαξε το παιδάκι σου απο τα χειρότερα.....ευτυχως ολα καλα.....ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ....

Τωρα όσο για τα επαρχικά νοσοκομεία καλα...πρεπει να εχεις γνωστό για να σε εξυπηρετήσουν....μην την ψάχνεις....τωρα κοιτα να αναρώσει το ζουζουνάκι σου και να είναι ολα ενα ονειρο που περασε....

Και για τις κουκετες επειδη εχω και εγω σπιτι όλες οι μεγαλες οικογένειες εχουν...οποσδήποτε από μια εγω οταν τις εκανα ηταν τα διδυμά μου 4 και η μικρή 2 ετων...και ζήτησα απο τον κατασκευαστη να μου κανει την σκάλα αποσπόμενη και να την βάζω μονο οταν ηθελα εγω και να μην είναι κατω σε όλη την διάρκεια της ημερας...γιατι και να θελεις και να προσπαθεις δεν μπορεις να εχεις τα ματια σου πανω στα παιδια 24 ωρες το 24ωρο...και μαλιστα στον χωρο τους στο παιδικο δωματιο...φοβομουν αυτό ακριβως που παθατε εσεις Αλκυόνη μου....αυτό ακριβως...την πτωση απο ψιλά...αλλά δεν μπορουσα ποτέ να φανταστω αυτό που πάθατε εσεις.....αυτό το σενάριο έιναι περαν καθε φαντασίας.....!!!!!

Και παλι περαστικα....μεσα απο την καρδιά μου......

Δεν υπάρχει χειρότερη εμπειρία από ένα παιδί σε νοσοκομείο! Και δεν υπάρχει κ μεγαλύτερη ανακούφιση από την επιστροφή στο σπίτι, μετά από τέτοια ταλαιπωρία!

Είναι κ μια μικρή αφύπνιση για το πόσο μα πόσο πολύτιμα, εύθραυστα κ ανυπεράσπιστα είναι τα παιδιά μας!

Όσο για τα νοσοκομεία μας...Τα λόγια είναι περιττά! Μακάρι κανένας άνθρωπος να μη χρειάζεται να μπαίνει μέσα...Ούτε σαν επισκέπτης!

Αλκυονάκι, να'ναι το τελευταίο συμβάν που σας αναστάτωσε! Να'ναι όλα σου τα παιδιά γερά, δυνατά κ αγαπημένα κ να τα χαίρεσαι!!

Σιδερένια η μικρούλα !!! Περαστικά και .. ουστ μακρυά και αγύριστα !

Μια ζεστή ζεστή αγκαλίτσα στην μικρουλίτσα σου και σε εσένα γενναία μανούλα .. Δεν σε ξέρω αλλά από τα λίγα που έχω διαβάσει, να ξέρεις σε θαυμάζω !

...ζω & υπάρχω για να σας βλέπω να μεγαλώνετε!

βρε παιδια, αμα δεν εχεις χωρο αναγκαστικα παιρνεις κουκετες.. νομιζω ειναι λυση αναγκης

Οι κουκέτες είναι μια πολύ κακή ανθρώπινη ανακάλυψη, δεν είναι λύση.;)

Στο χειρότερο σενάριο μπορεί να σου πέσει το παιδί από ψηλά στο καλύτερο θα πάθει λουμπάγκο η μαμά προσπαθώντας να στρώσει το επάνω κρεββάτι.

Ούτως ή άλλως προορίζονται για μεγαλούτσικα παιδάκια όπου και πάλι έχεις το φόβο (τα παιδιά δεν χρησιμοποιούν τις κουκέτες απλά ως κρεββάτι αλλά παίζουν, σκαρφαλώνουν, κάνουν ταρζανιές και μπορεί ακόμα και ένα δωδεκάχρονο να πέσει).

Πάντως για παιδιά 2 - 3 - 4 χρονών δεν ενδείκνυνται οι κουκέτες ούτε από τους ίδιους τους κατασκευαστές τους. Τέτοιων ηλικιών παιδιά μπορεί να τα βολέψει κανείς και σε βρεφικό κρεββάτι (κάποια είναι για μέχρι 4 χρονών), παιδικά κρεββατάκια που είναι μικρότερων διαστάσεων και πιάνουν λιγότερο χώρο ή και σε δύο εφηβικά, δυο-δυο μαζί.

Αυτά τα ηθικοπλαστικά και από μένα.:roll:

.....δε νομίζω τάκη....

Πω πω....κάτι τέτοια σκηνικά βλέπω στους εφιάλτες μου και παθαίνω ταραχή....μέχρι να διαβάσω ότι όλα είναι οκ κόντεψε να μου κοπεί η ανάσα.

Περαστικά στο μωρουλίνι!

Παναγια μου......ταχυπαλμια με επιασε!!!!! Δοξα το Θεο που ειναι καλα το αγγελουδι σας.Αλλο κακο να μη σας βρει......σιδερενια η μπουμπουκα σας.

Γερα να ειναι ολα τα παιδακια σας οπως και ολα τα παιδακια του κοσμου!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...