Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τι θεωρείτε εσείς ανώμαλο στις σχέσεις κ στον έρωτα;

mariantinos

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λέτε να αρχίσουμε να πνίγουμε ο ένας τον άλλον;;;;

και μετά πως τον ξεκρεμάνε ρε παιδιά το κρεμασμένο;;;;;;;;;;;;;;

είχα ακούσει διάφορα, αλλά αυτά τα σκηνικά πρώτη φορα..........

Διαφημίσεις

λέτε να αρχίσουμε να πνίγουμε ο ένας τον άλλον;;;;

και μετά πως τον ξεκρεμάνε ρε παιδιά το κρεμασμένο;;;;;;;;;;;;;;

είχα ακούσει διάφορα, αλλά αυτά τα σκηνικά πρώτη φορα..........

Δεν μιλάμε για σεξουαλικό παιχνίδι!

Για θανατικές ποινές ΛEΩ ή για ανθρώπους π αυτοκτονούν.

Δεν μιλάμε για σεξουαλικό παιχνίδι!

Για θανατικές ποινές ΛEΩ ή για ανθρώπους π αυτοκτονούν.

αααααααααααα................

με παρέσυρε ο τίτλος την άσχετη!!!!!!!!!!!!!!

πάντως δε παύει αν είναι ενδιαφέρον κι αυτή η πτυχή.....

Διαφημίσεις

Καλά τώρα...μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...

Και το παπούτσι αντικείμενο είναι και χρησιμότατο....όταν όμως ο άλλος χρειάζεται οπωσδήποτε παπούτσι για να.........τελίτσες...............ε τότε είναι φετιχισμός, δηλ. διαστροφή, δηλ. ανωμαλία.....

Μην την ψάχνετε με το τι κάνετε εσείς με τον άντρα σας.......δεν αφορά και κανέναν.....

Γενικά μιλάμε........

[/b] εμένα πάντως με ενοχλούν περισσότερο αυτοι που αυνανίζονται συνέχεια με τη μεταφορική κι όχι την κυριολεκτική έννοια της λέξης

Ελπίζω μόνο να ήταν γενικό το σχόλιο.......

Αυτο που δεν εχετε συνειδητοιησει κορες ειναι οτι ολες λετε το μακρι σας και το κοντο σας (και καλα κανετε και πολυ ενδιαφερον εχει γιατι βλεπουμε ετσι εναν αντικατροπτισμο της κοινωνιας), αλλα τελικα του τι θεωρει ο καθενας ανωμαλο και τι οχι ειναι φοβερα υποκειμενικο.......και σωστο ειναι τουτο. Μιας και δεδομενος κανονας του τι ειναι ανωμαλο και τι οχι ποτε δεν θα πετυχει να υπαρξει γιατι πολυ απλα διαφερει η εννοια ΠΑΡΑ πολυ απο ανθρωπο σε ανθρωπο ........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Καλά τώρα...μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε...

Και το παπούτσι αντικείμενο είναι και χρησιμότατο....όταν όμως ο άλλος χρειάζεται οπωσδήποτε παπούτσι για να.........τελίτσες...............ε τότε είναι φετιχισμός, δηλ. διαστροφή, δηλ. ανωμαλία.....

Μην την ψάχνετε με το τι κάνετε εσείς με τον άντρα σας.......δεν αφορά και κανέναν.....

Γενικά μιλάμε........

Άλλο πράγμα ο φετίχισμοσ,άλλο η ανωμαλία.κ δεν λέμε για το τι κάνουμε μ τον άντρα μας,όπως το μαντίλι που ανέφερα.το ότι αποδέχομαι πχ την ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει ούτε ότι πηγα με γυναίκα ούτε ότι θα παω.παραδείγματα αναφέρω.

Αυτο που δεν εχετε συνειδητοιησει κορες ειναι οτι ολες λετε το μακρι σας και το κοντο σας (και καλα κανετε και πολυ ενδιαφερον εχει γιατι βλεπουμε ετσι εναν αντικατροπτισμο της κοινωνιας), αλλα τελικα του τι θεωρει ο καθενας ανωμαλο και τι οχι ειναι φοβερα υποκειμενικο.......και σωστο ειναι τουτο. Μιας και δεδομενος κανονας του τι ειναι ανωμαλο και τι οχι ποτε δεν θα πετυχει να υπαρξει γιατι πολυ απλα διαφερει η εννοια ΠΑΡΑ πολυ απο ανθρωπο σε ανθρωπο ........

Έτσι.αυτό προσπαθώ να EΞHΓHΣΩ μαμωτο εδώ κ πόσα ποστ.

Παράδειγμα π το εχω ξανάπει εδώ μέσα.

Για καφέ μ ΦIΛO γκέι πριν πολλά χρόνια.δίπλα μας ζευγάρι π φιλιούντε.

Φίλος γκέι

-πω πω πως φιλιούΝΤαι άντρας με γυναίκα;αηδίαΣα!

Εγώ κάγκελο!

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΙΑ AYTON ΉΤΑΝ ΑΝΏΜΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΉΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ.ΑΥΤΌ ΦΩΝΆΖΩΩΩ

ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΓΙΑ AYTON ΉΤΑΝ ΑΝΏΜΑΛΟ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΉΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ.ΑΥΤΌ ΦΩΝΆΖΩΩΩ

Αστο τωρα ανοιξες το κουτι της πανδωρας φιλη :wink: Θα μπουν και θα χιουμορισουν και θα πει η καθεμια τι θεωρει ανωμαλο και οτι πεις εσυ δεν το αλλαζει αυτο.....σου θυμιζει κατι? Εμενα ναι.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Ellemphriem ούτε λίγο ούτε πολύ, κάποια κορίτσια θέλουν να μας πουν πως το κάνουν με τον άντρα τους μόνο "ιεραποστολικά". Κουλάρετε λίγο ρε παιδιά... το "ανώμαλο" είναι θέμα εντελώς υποκειμενικό, ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας αρκεί να μην το επιβάλει στον σύντροφό του και να μην προκαλεί τους παραέξω. Μην είστε τόσο πουριτανές.

Και το φετίχ δηλαδή είναι ανώμαλο? Άμα εγώ γουστάρω να με δέρνει ο άντρας μου για να φτιαχτώ, ή αν γουστάρω να τον δέρνω εγώ... πειράζουμε κανέναν? Αν γουστάρουμε να κρεμιέμαστε από τον πολυέλαιο? Είμαστε ανώμαλοι?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...