Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φιλία ανάμεσα σε μάνα-κόρη... μύθος;;;

arleta

Recommended Posts

κατα την διαρκεια της εφηβειας ηξερε αρκετα απο τα προσωπικα μου αλλα οχι ολα

σεβοταν παντα την προσωπικη μου ζωη

το να σέβονται τη προσωπική σου ζωή είναι μεγάλο πράγμα!!!

ηξερα παντα πως οτι και γινει θα ειναι εκει για μενα οχι για να με κρινει αλλα για να με στηριξει οταν χρειαστει , οχι να βγαλει τα καστανα απο την φωτια για μενα αλλα να βαλει την κρεμα στα χερια μου μετα

πολύ σωστή τακτική!!!!!

επισης πολυ σημαντικο για μενα ειναι οτι εισεπραξα την δικη της εκτιμηση και το θαυμασμο για μενα

όντως πολύ σημαντικό..... ο θαυμασμός που παίρνουν τα παιδιά από τους γονείς είναι μοναδικό συναίσθημα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στα πράγματα που κάνετε μαζί μάνα και κόρη αυτή πως αντιδρά;;; της αρέσει;; το ζητάει και μόνη της;;; από δραστηριότητες τι κάνετε μαζί;;;;

Αποφάσισα μετά από συζήτηση με μία φίλη μου, μαμά 3 παιδιών, ότι τα παιδιά θα έχουν ξεχωριστές ώρες και δραστηριότητες με τη μαμά -διότι ο μπαμπάς δουλεύει πολλές και άσχημες ώρες- ώστε να μην καταπιέζονται...

Τους το ανακοίνωσα και τους χαροποίησε ιδιαίτερα. Οι δραστηριότητες που κάνουμε μαζί είναι ποδήλατο, μαγείρεμα και γλυκά (τα δύο τελευταία τα κάνω και με το γιο μου). Πηγαίνουμε σινεμά ή θέατρο και φυσικά, για ζεστή ή κρύα σοκολάτα. Δεν χρειάζεται να γράψω ότι ψοφάει για τέτοια !

2 παιδιά-Σύζυγος-Δουλειά-Πανεπιστήμιο-Σπίτι

Ωχ θεέ μου, βάλε το χεράκι σου.....

εγω ειχα παντα και εχω εξαιρετικες σχεσεις με την μαμα μου

κατα την διαρκεια της εφηβειας ηξερε αρκετα απο τα προσωπικα μου αλλα οχι ολα

σεβοταν παντα την προσωπικη μου ζωη

βεβαια περασα και την κλασικη συγκρουση μανας-κορης για ενα χρονο αλλα ομολογω οτι με διαχειριστικε πολυ καλα

ηξερε παντα να ειναι μαμα και φιλη χωρις να επισκιαζει ο ενας ρολος τον αλλο

ηξερα παντα πως οτι και γινει θα ειναι εκει για μενα οχι για να με κρινει αλλα για να με στηριξει οταν χρειαστει , οχι να βγαλει τα καστανα απο την φωτια για μενα αλλα να βαλει την κρεμα στα χερια μου μετα

η σχεση μας εγινε ακομα καλυτερη μετα τα 20 , οταν απομυθοποιησα τους γονεις μου και ειδα πισω απο την μασκα της μαμας οτι υπηρχε μια γυναικα με ελαττωματα και προτερηματα, και την εκτιμησα και ως ανθρωπο περα απο την αγαπη μου για την μαμα μου

επισης πολυ σημαντικο για μενα ειναι οτι εισεπραξα την δικη της εκτιμηση και το θαυμασμο για μενα

για πραγματα που θα ηθελε να κανει στη ζωη της και δεν τα καταφερε αλλα εγω τα εκανα στην δικη μου την ζωη

και ναι μπορω να πω οτι ειμαστε οι καλυτερες φιλες

βλεποντας απο φιλες και φιλους μους τα προβληματα τους με τους γονεις τους

νιωθω πολυ τυχερη που ειχα τετοιους γονεις

τους χρωσταω πολλα

υ.γ μικροκαυγαδακια και διαφωνιες σαφως και υπαρχουν αλλα σε ηρεμο κλιμα και με καλή διαθεση παντα

αχ! αυτο ακριβως ετσι και εμεις με τους γονεις μας!

Θυμαμαι μια φορα πριν καμια 10ρια χρονια που σε μια παρεα μιλαγαν για προβληματα με τους γονεις τους.....και δεν μιλαγα. Οταν μου ειπα "εσυ ? γιατι τοση μουγκα??"

τους ειπα γιατι το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω προβλημα κανενα με τους γονεις μου. Και οσα εχω ειναι για να υπαρχει αλατοπιπερο ....

Πραγματικα νιωθω απιστευτα τυχερη για αυτο!(και για τα αδερφακια μου)

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

αχ! αυτο ακριβως ετσι και εμεις με τους γονεις μας!

Θυμαμαι μια φορα πριν καμια 10ρια χρονια που σε μια παρεα μιλαγαν για προβληματα με τους γονεις τους.....και δεν μιλαγα. Οταν μου ειπα "εσυ ? γιατι τοση μουγκα??"

τους ειπα γιατι το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω προβλημα κανενα με τους γονεις μου. Και οσα εχω ειναι για να υπαρχει αλατοπιπερο ....

Πραγματικα νιωθω απιστευτα τυχερη για αυτο!(και για τα αδερφακια μου)

ενώ στην αντίπερα όχθη κάποιοι άλλοι προσπαθούσαμε (κι ακόμα προσπαθούμε ίσως) να λύσουμε τα αυτονόητα....

μάλλον είναι θέμα χαρακτήρα των γονιών, παιδείας.......... ή μαλλον είναι καθαρά θέμα σκέψης.... ελεύθερης σκέψης!!!!!!!!!!! τίποτα άλλο............

"εεε μεχρι εκει που αντεχω και εγω αντε....ψωφας να σου λεω τετοια, χαζοβιολα!!"

Ax, τρελλαίνομαι, τέλεια μαμαδίστικη ατάκα! Ακριβώς το στυλ της δικιάς μου μαμάς!

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

ενώ στην αντίπερα όχθη κάποιοι άλλοι προσπαθούσαμε (κι ακόμα προσπαθούμε ίσως) να λύσουμε τα αυτονόητα....

μάλλον είναι θέμα χαρακτήρα των γονιών, παιδείας.......... ή μαλλον είναι καθαρά θέμα σκέψης.... ελεύθερης σκέψης!!!!!!!!!!! τίποτα άλλο............

καθαρα θεμα σκεψης του ατομου ειναι ολο αυτο!

σκεψου οτι ειμαι και το 3ο παιδι της οικογενειας, το εντελως καταλαθος!

με τον μεγαλο μου αδερφο εχω 11 χρονια και με τον μικρο 8 χρονια διαφορα . Η μαμα μου λοιπον ηταν απο τις μεγαλυτερες μαμαδες (μαλλον η μεγαλυτερη) της παρεας. Και ομως ολες οι φιλες μου τα μυστικα τους, σπιτι ερχοντουσαν να τα πουνε!

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο. Και γιαυτο το εκτιμω και τοσο. σαν ευχαριστω στην τυχη μου, θα προσπαθησω να ειμαστε και εμεις τετοιοι γονεις για τα παιδια μας!

Θεωρω τα προβληματα με τους γονεις μεγαλη πληγη! Και αφορμη για πολλα ψυχολογικα μετα!

Οι παππουδες μας προσφυγες, οι γονεις μας μεταναστες και εμεις......ρατσιστες!!!

σκεψου οτι ειμαι και το 3ο παιδι της οικογενειας, το εντελως καταλαθος!

το τρίτο το καταλάθος και το καλύτερο!!!!!!!!!!

Θεωρω τα προβληματα με τους γονεις μεγαλη πληγη! Και αφορμη για πολλα ψυχολογικα μετα!

να μη το θεωρείς..... να 'σαι σίγουρη ότι έτσι συμβαίνει, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.....

Εγώ απλά θα πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ωραίο θέμα πραγματικά ειναι πολύ ωραίο να συζητιούνται τέτοια θέματα...... εγώ δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω για να μην σας κουράσω απλά κάποιες απο εσάς ίσως θυμάστε την δική μου ιστορία που σας έγραψα ένα πρωί για την μητέρα μου.

Εγώ απλά θα πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ωραίο θέμα πραγματικά ειναι πολύ ωραίο να συζητιούνται τέτοια θέματα...... εγώ δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω για να μην σας κουράσω απλά κάποιες απο εσάς ίσως θυμάστε την δική μου ιστορία που σας έγραψα ένα πρωί για την μητέρα μου.

εγώ σε θυμάμαι... πάντα τακοιτάω τέτοια θέματα γιατί με ενδιαφέρουν....

μέσα απ' αυτά τα θέματα καλό είναι να ακούμε, να εξετάζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι!!!!!!!!!!!!

εγώ σε θυμάμαι... πάντα τακοιτάω τέτοια θέματα γιατί με ενδιαφέρουν....

μέσα απ' αυτά τα θέματα καλό είναι να ακούμε, να εξετάζουμε και να γινόμαστε καλύτεροι!!!!!!!!!!!!

Οπως τα λες και αν μερικά μηνύματα τότε με πλήγωσαν, αργότερα με ταρακούνησαν και τώρα πια καταλαβαίνω ότι είχαν δίκιο. Για αυτό λεω συγχαρητήρια και πάλι για το θέμα

Διαφημίσεις

πολυ δυσκολη η σχεση με τη μανα.........

και πολυ δυσκολη η σχεση με την κορη................................

ειναι περιεργο, αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι μεγαλωνω τη μανα μου, οχι την κορη μου..

πεισματαρες, επικριτικες, τσαμπουκαλεμενες, ανεξαρτητες...........

και γω στη μεση, χανω το μπουσουλα...

τη μανα μου την εχω χασει, αλλα δεν εχει παει και πολυ μακρυα.. κολυμπαει στα γονιδια της κορης μου..

θα χω ζορικο μελλον.......

Εμεις τα παμε καλα μονο οταν λεω στην μανα μου αυτο που θελει να ακουσει, τοτε ολα μελι γαλα. Αν πω τη δικη μου αποψη μια ζωη εχω αδικο, δεν ξερω εγω απο αυτα.. Απο τις 7 μερες της εβδομαδας τις 5 σιγουρα θα τσακωθουμε.. οταν ειμαι ηρεμη νιωθω οτι θα χασω την γη κατω απο τα ποδια μου αν παθει κατι..οταν πλακωνομαστε..δεν θελω ουτε καν να την βλεπω...:?

Εμεις τα παμε καλα μονο οταν λεω στην μανα μου αυτο που θελει να ακουσει, τοτε ολα μελι γαλα. Αν πω τη δικη μου αποψη μια ζωη εχω αδικο, δεν ξερω εγω απο αυτα.. Απο τις 7 μερες της εβδομαδας τις 5 σιγουρα θα τσακωθουμε.. οταν ειμαι ηρεμη νιωθω οτι θα χασω την γη κατω απο τα ποδια μου αν παθει κατι..οταν πλακωνομαστε..δεν θελω ουτε καν να την βλεπω...:?

αχ αυτές οι μανάδες...πάντα τα ξέρουν όλα!!!!!!!!

αν κι είναι ωραίο να διαφωνείς με τους άλλους γιατί μαθα΄νεις πολλά αν αυτό γίνεται σαν εσκεμένα τότε γίνεται και βαρετό συνέχεια η ίδια ιστορία.....

τελεια ειναι η σχεση μου με τη μητερα μου..σε ολα τα προβληματα μου ακομη και τα προσωπικα-ερωτικα ηταν διπλα μου παντα με μια συμβουλη τη στιγμη που την χρειαζομουν..ποτε δεν παρεξηγηθηκε οταν της ελεγα πως κανει λαθος σε κατι ή οταν της ελεγα πως εκεινη τη στιγμη δεν ηθελα να μου μιλαει αλλα να μεινει απλα διπλα μου..τωρα με την κορη μου με "παραμελει" λιγο γιατι ειναι ιδια εγω και νομιζει πως βλεπει εμενα να μεγαλωνω παλι..

κι εγω τετοια σχεση θα ηθελα να εχω με την κορη μου..να ειμαι διπλα της σε ολα και να την καταλαβαινω..

ποτε δεν παρεξηγηθηκε οταν της ελεγα πως κανει λαθος σε κατι ή οταν της ελεγα πως εκεινη τη στιγμη δεν ηθελα να μου μιλαει αλλα να μεινει απλα διπλα μου..

αυτός θα πει να έχεις δίπλα σου ένα άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να σε νιώθει<!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...

με τη μανα μου ειμαστε φιλες κολλητες αγαπημενες τρελα!οτι θελω θα το πω σ αυτην θεωρωντας παντα δεδομενο πως αυτη δεν εχει κατι κρυφο απο μενα(κι οτι με τον μπαμπα μου τα πανε καλα)μενουμε πανω κατω και καθε μερα παιζουμε με τα μωρα και κυλιομαστε στα πατωματα....βεβαια ο αντρας μου δεν εχει την ιδια αποψη και ερωτω.

φιλια αναμεσα σε γαμπρο και πεθερα.μυθος η πραγματικοτητα?

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

Ωραίο θέμα και μου είχε διαφύγει :D Η μάνα μου πάντα έλεγε ότι "εγώ με την κόρη μου είμαι φίλη". Αυτό σήμαινε πολύ απλά ότι μου έλεγε τα πάντα για εκείνη και φυσικά εγώ απλά την άκουγα. Δεν υπήρχε το δικαίωμα διαφωνίας. Τα μυστικά της δε (αν υποθέσουμε ότι ήταν μυστικά αφού δεν δίσταζε να μιλάει όχι μόνο για τα δικά της αλλά και για των άλλων σε όλους!) ήταν ιδιαιτέρως.... βαριά να τα πω (;) για παιδί. Σαφώς και είχα ενστάσεις για πολλά από αυτά αλλά ως παιδί είχα μάθει ότι δεν έχω δικαίωμα να φέρω αντιρρήσεις σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή...

Τα δικά μου μυστικά τα μάθαινε πολύ εκ των υστέρων. Ποτέ δεν την εμπιστεύτηκα γιατί μια δυο φορές που έκανα το λάθος 1) κοντραριστήκαμε απίστευτα 2) τα έμαθαν όλοι.

Συνεπώς κατ' εμέ... δεν υφίσταται φιλία μάνας - κόρης και θα 'θελα κι εγώ να έχω καλύτερη σχέση με την κόρη μου απ' ό,τι η μητέρα μου με εμένα που ακόμα και σήμερα με ζηλεύει λες και είμαι ο γκόμενός της!

Προς ΝΟΥΝΟΥ: Δεν είναι μύθος αρκεί να μην νιώθει ο γαμπρός πως παντρεύτηκε δυο γυναίκες ;) κάτι που υποψιάζομαι ότι συμβαίνει στην δική σου περίπτωση και επειδή είσαι δεμένη με τη μητέρα σου απλώς δεν το αντιλαμβάνεσαι. Συγνώμη αν το κατάλαβα λάθος αλλά το "πάνω-κάτω" και το "κάθε μέρα" αυτή την αίσθηση μου άφησαν!

Που είναι ο Ράσπυ όταν τον χρειάζεσαι; :confused:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Η μάνα μου πάντα έλεγε ότι "εγώ με την κόρη μου είμαι φίλη". Αυτό σήμαινε πολύ απλά ότι μου έλεγε τα πάντα για εκείνη και φυσικά εγώ απλά την άκουγα. Δεν υπήρχε το δικαίωμα διαφωνίας.

Συνεπώς κατ' εμέ... δεν υφίσταται φιλία μάνας - κόρης και θα 'θελα κι εγώ να έχω καλύτερη σχέση με την κόρη μου απ' ό,τι η μητέρα μου με εμένα που ακόμα και σήμερα με ζηλεύει λες και είμαι ο γκόμενός της!

:

Τώρα τελευταία οπου σε συνανταω συμφωνω απολυτα μαζι σου.Μαλλον θα εχουμε τον ιδιο τυπο μανας.

ειχα και εγω καλη σχεση με τη μητερα μου και θελω να επιδιωξω μια καλη σχεση με την κορη μου. βεβαια δεν μπορω να πω οτι συζητουσαμε ακριβως τα παντα και αυτο γιατι μαλλον η μητερα μου ηταν πιο πουριτανη απο οτι θα ηθελα αλλα ενταξει δεν ειχαμε θεμα με τη σχεση μας. οι ομηρικοι καυγαδες γινονταν με τον πατερα μου...νομιζω παντως οτι ημουν δυσκολο παιδι. ατιθασο και ανεξαρτητο και με αποψη σε ολα....το κακο ειναι οτι μαλλον ετσι ειναι και η κορη μου!!!!!!! οποτε μου ευχομαι καλο κουραγιο γιατι στην εφηβεια δεν νομιζω να περασουμε καλα!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εγώ δεν είχα ποτέ "καλή" σχέση με την μαμά μου.:oops:

Ομηρικοί καβγάδες στην εφηβεία και τρελές διαφωνίες. Θεωρώ ότι ως χαρακτήρες είμαστε διαφορετικές αλλά με κοινό σημείο την δυναμικότητά μας. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να με πείσει για κάτι και πάντα ένοιωθα ότι δεν μου έχει εμπιστοσύνη σε ότι επέλεγα να κάνω στην ζωή μου.

Μετά από τόοοοσα χρόνια όμως και "...αφού έγινα μάνα κι εγώ και κατάλαβα" (τρελή ατάκα που την ακούω από τα δέκα μου), νοιώθω ότι η σχέση που έχω μαζί της είναι σχέση κόρης - μαμάς.:rolleyes:

Τώρα πια είναι η πρώτη που θα πάρω τηλέφωνο, θα τσακωθούμε σε δύο λεπτά και τελικά θα καταλήξω ότι μάλλον έχει δίκιο. Είναι αυτή που ξέρω ότι, εξ ορισμού, όποτε την χρειαστώ και ότι χρειαστώ θα είναι εκεί χωρίς δεύτερη κουβέντα ....και είμαστε ποοοολά χιλιόμετρα μακρυά (κάτι που μάλλον έχει βοηθήσει):-D:grin::-D

Όταν έχω αισθανθεί οτι κάποιος την στεναχωρεί ή την αδικεί γίνομαι εξω φρενών, αλλά και ότι άλλο θέμα προκύπτει είμαι έτοιμη να την βάλω σε πρώτη προτεραιότητα στην ζωή μου. Θεωρώ ότι υπάρχει τέτοια σχέση, που δεν μπορεί να συγκριθεί με την φιλία:wink:

Δεν είμαι φίλη με την μαμά μου. Φίλες έχω πολλές άλλες κοπέλες. Απλά είμαι η κόρη της :wink::wink:;-)

Τώρα τελευταία οπου σε συνανταω συμφωνω απολυτα μαζι σου.Μαλλον θα εχουμε τον ιδιο τυπο μανας.

Να ΄ρθεις στο κατάλληλο θρεντ να το δούμε ;)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

φιλια αναμεσα σε γαμπρο και πεθερα.μυθος η πραγματικοτητα?

καλά το ρωτάς;;;

σπάνιο μου φαίνεται να υπάρξει οποιουδήποτε είδους φιλίας ανάμεσα σε γαμπρό πεθερά....

το ίδιο νομίζω και για πεθερά νύφη....

δε ξέρω αν κανείς το έχει καταφέρει με αλλά.... μου φαίνεται ψιλοαπίθανο!!!

Τα δικά μου μυστικά τα μάθαινε πολύ εκ των υστέρων. Ποτέ δεν την εμπιστεύτηκα γιατί μια δυο φορές που έκανα το λάθος 1) κοντραριστήκαμε απίστευτα 2) τα έμαθαν όλοι.

εμένα η δικιά μου δε τα μάθαινε ποτέ... γιατί απλά δεν ήθελε να ξέρει (τουλάχιστον αυτό εισέπρατα εγώ).....

όσο για το κοντράρισμα το είχαμε έτσι κι αλλιώς κι ας μην υπήρχε κανά σοβαρός λόγος....

σου εύχομαι να το καταφέρεις!!!

μεγάλο πράγμα να έχεις καλή σχέση με τα παιδία σου....

το κακο ειναι οτι μαλλον ετσι ειναι και η κορη μου!!!!!!! οποτε μου ευχομαι καλο κουραγιο γιατι στην εφηβεια δεν νομιζω να περασουμε καλα!!!!

άρχισε να προετοιμάζεσαι από τώρα!!!!!

δε ξέρω αν υπάρχει μαγική συνταγή πως να κουμαντάρεις τα παιδι'ά στην εφηβεία γι αυτό είναι πάντα μια δύσκολη κατάσταση για την οικογένεια...

πιστεύω όμως, πως όλα γίνονται πιο υποφερτά κι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν υπάρχει καλή θέληση ειδικά από τη πλευρά των γονιών....

και πολύ όρεξη για αληθινές συζητήσεις.... να "πέσεις" στη φάση και την ηλικία των παιδιών και να θες πραγματικά να τα καταλάβεις... να ακούσεις τις ανησυχίες τους, να ακούσεις τη μουσική τους, να διαβάσεις τα βιβλία τους κτλ κτλ.... και τότε να πάρεις μια ιδέα τι κουβαλάνε μέσα τους αυτές οι ατίθασες ψυχές....

κι εγώ θέλω να χτίσω μια καλή σχέση μαζί τους.....

και θέλω πολύ να τα καταφέρω!!!!

Μετά από τόοοοσα χρόνια όμως και "...αφού έγινα μάνα κι εγώ και κατάλαβα" (τρελή ατάκα που την ακούω από τα δέκα μου), νοιώθω ότι η σχέση που έχω μαζί της είναι σχέση κόρης - μαμάς.:rolleyes:

ποια δέκα;;;; νιώθω πως γεννήθηκα μ' αυτή τη φράση στα χείλη μου καρφωμένη!!!!!!

και είμαστε ποοοολά χιλιόμετρα μακρυά (κάτι που μάλλον έχει βοηθήσει):-D:grin::-D

είμαι πια πεισμένη πως το "μακριά κι αγαπημένοι" είναι τόσο σωστό και σοφό όσο κι η άποψη ότι η γη γυρίζει....

κι εμείς μακριάααααααααα είμαστε!!!!

καλησπέρες!!!!!!!!

επλίζω να γράφω στη σωστή ενότητα.......

έχω ένα καημο κι ένα προβληματισμό ταυτόχρονα.... και θέλω να ακούσω τις απόψεις σας ή τις εμπειρίες σας.....

το ερώτημα είναι το εξής:

μπορεί να υπάρξει "αληθινή" φιλία ανάμεσα σε μάνα και κόρη;;;

η σχέση ανάμεσα τους μπορεί να περάσει τα τυπικά και να φτάσει παραπέρα σε πιο ουσιαστικά μονοπάτια;;;

δηλ. μια μάνα μπορεί να εμπιστευτεί στη κόρη της κάτι προσωπικό της;;; (αυτό μου φαίνεται πιο δύσκολο από το η κόρη να εμπιστευτεί κάτι στη μάνα της).

για πείτε............

τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ ευτυχισμένα, πάντα είχα πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου (κάτι που πιστεύω συνέβαλλε στην απόφασή μου να κάνω οικογένεια στα 25) η μητέρα είναι αδύνατον να αντικαταστήσει την κολλητή (με την ακριβή έννοια της λέξης), όμως μπορεί να γίνει μία πολύ καλή και έμπιστη φίλη, θέτοντας όρια σαν μητέρα πρός το παιδί (πχ ασφάλεια, εμπιστοσύνη κλπ) και ταυτόχρονα προσφέροντας συμβουλές, συμπαράσταση κλπ όπως μία φίλη που σε ξέρει χρόνια :cool::cool::cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...