Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΚΟΣ?ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ?

Recommended Posts

αν το παιδι ειναι μεγαλο ας παει με το σχολικο.σε μικρη ηλικια,θα νιωσει την εγκαταλειψη.καλυτερα 2-3 μερες μαζι για 1 ωρα κ μετα συν 1 μονο του

Λέγοντας μικρή? Εμένα κοντεύουν τριών.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Διαφημίσεις

Χαιρομαι για την ανταποκριση και σας ευχαριστω ολες για την βοηθεια!Αυριο φευγουμε διακοπες οποτε μολις γυρισουμε ξεκιναμε εντατικο ψαξιμο!

Καλο Δεκαπενταυγουστο!

Λέγοντας μικρή? Εμένα κοντεύουν τριών.

τη φαση του αποχωρισμου-αγχους θα την περασουν οποτε κ να πανε.στα 3 μπορουν να καταλαβουν με κουβεντα καποια πραγματα κ να μην εχουν πανικο.εμενα ειναι 17 κ αν την αφησω αποτομα μπορει να νομιζει οτι δεν θα ξαναπαω

τη φαση του αποχωρισμου-αγχους θα την περασουν οποτε κ να πανε.στα 3 μπορουν να καταλαβουν με κουβεντα καποια πραγματα κ να μην εχουν πανικο.εμενα ειναι 17 κ αν την αφησω αποτομα μπορει να νομιζει οτι δεν θα ξαναπαω

Τώρα μάλιστα!!!! Τέλως πάντων, θα δω, θα μιλήσω και με την υπεύθυνη και βλέπουμε. Ευχαριστώ.:wink:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

katerinanak δυστυχως δεν εχω βρει τιποτα ακομη...γιατι θα μετακομησουμε σε 1μηνα κολωνο.εχεις τιποτα υποψη σου?το δικο σου παιδακι ποσο ειναι?εμενα ο δικος μου ειναι τωρα 13μηνων και εγω ξεκιναω δουλεια το φεβρουαριο..αλλα μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε προσαρμοστει καπου...δεν νομιζεις?

Διαφημίσεις

Εμένα είναι κοντά στη δουλειά. Αλλά το βασικό μου κριτήριο ήταν η καταλληλότητα του παιδικού σταθμού. Δηλαδή ξεκίνησα από αυτούς που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι και μετά επεκτάθηκα προς την εργασία μου. Τελικά ο παιδικός σταθμός που μου άρεσε βρίσκεται κοντά στην εργασία μου. (Αλλά εδώ είναι επαρχία και οι αποστάσεις είναι μικρές). Η διαδρομή που κάνω με το αυτοκίνητο για να τα πάω στην άλλη μεριά της πόλης είναι μόλις 15 λεπτά.

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

katerinanak δυστυχως δεν εχω βρει τιποτα ακομη...γιατι θα μετακομησουμε σε 1μηνα κολωνο.εχεις τιποτα υποψη σου?το δικο σου παιδακι ποσο ειναι?εμενα ο δικος μου ειναι τωρα 13μηνων και εγω ξεκιναω δουλεια το φεβρουαριο..αλλα μεχρι τοτε πρεπει να εχουμε προσαρμοστει καπου...δεν νομιζεις?

που περιπου θα μεινεις;βρηκα εναν που δεν μου αρεσε,θα σου στειλω πμ να σου πω,κ θελω να δω τα πρωτοβαδισματα στην πλατεια στον κολωνο κ το αστερακι στο περιστερι αλλα ειναι απο 20 μηνων κ πανω.στα πρωτοβ νομιζω οτι ειναι κ η παιδιατρος μας κ θελω να παρω πληροφοριες.ειναι 17 μηνων τωρα κ πρεπει να παει γιατι εγω αρχιζω σχολειο 1 σεπτ..

Εμένα είναι κοντά στη δουλειά. Αλλά το βασικό μου κριτήριο ήταν η καταλληλότητα του παιδικού σταθμού. Δηλαδή ξεκίνησα από αυτούς που βρίσκονταν κοντά στο σπίτι και μετά επεκτάθηκα προς την εργασία μου. Τελικά ο παιδικός σταθμός που μου άρεσε βρίσκεται κοντά στην εργασία μου. (Αλλά εδώ είναι επαρχία και οι αποστάσεις είναι μικρές). Η διαδρομή που κάνω με το αυτοκίνητο για να τα πάω στην άλλη μεριά της πόλης είναι μόλις 15 λεπτά.

μαλλον ετσι θα κινηθουμε κ εμεις..κοντα ατη δουλεια του αντρα μου γιατι εγω αν τυχει κατι δεν μπορω να φυγω απο το σχολειο

Διαφημίσεις

Εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερα να είναι κοντά στην δουλειά, αν αυτό είναι εφικτό, ώστε αν κάτι συμβεί, αν λέμε, να φτάσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο παιδί μου. Βέβαια ο σταθμός που τελικά διάλεξα είναι μία γώνία από το σπίτι, αλλά και το γραφείο είναι κάνα 15λεπτο, οπότε με βολεύει και έχω και την ευκολία του να πηγαίνει και η μάνα μου να τα παίρνει αν χρειαστεί και εγώ δουλεύω ή λείπω ταξίδι (ναι δυστυχώς, παίζει και αυτό:()

TbSdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...