Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ;

ARNIKOL

Recommended Posts

Πανω απ ολα με ενοχλει εγω να κανω τα παντα και οχι να μην ανταποδιδεις-αυτο ειναι ασημαντο αλωστε.δεν δινεις για να παρεις-αλλα να το εκμετελευεσαι με ιδιοτελεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σωστά....

Κορόιδο δεν είσαι, αλλά το παίζεις...

όχι δεν το παίζω... απλώς θέλω να κάνω αυτό που κάνω ανεξάρτητα από το πως το εκλαμβάνει ο άλλος. Αν νιώσω ότι με εκμεταλλεύεται (και ανάλογα το πρόσωπο) είτε θα συνεχίσω να το κάνω γιατί τον αγαπώ πολύ, είτε θα σταματήσω να το κάνω.

Α επίσης ξέχασα το σημαντικότερο: Μισώ να μου "χτυπάνε" πράγματα που έχουν κάνει για μένα. Αυτό πραγματικά το μισώ και θα μπορούσα ακόμα και ξύλο να παίξω γι' αυτό.

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Παράδειγμα από την πρόσφατη ειδησεογραφία πρέπει να ήταν :lol:

Ναι η φυγή είναι έτσι κι αλλιώς κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να συγχωρήσεις... έφυγε.

ρε να βαλω λινκ στην υπογραφη μου ...:

μεταφραστρια της aria146 δειτε εδω (λινκ του προφιλ σου :-) ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α επίσης ξέχασα το σημαντικότερο: Μισώ να μου "χτυπάνε" πράγματα που έχουν κάνει για μένα. Αυτό πραγματικά το μισώ και θα μπορούσα ακόμα και ξύλο να παίξω γι' αυτό.

καλα αν το κανουν αυτο .... Ε Φ Υ Γ Α ....

Τωρα να πω την αληθεια μου....ειμαι ενα πολυ επικριτικο ατομο (και με τον εαυτο μου). Αν κανεις μαλ@κια, θα την ακουσεις! Πολυ εντονα, πολυ πιο εντονα απο ο,τι πιθανως να αντιστοιχει στην περισταση. Δεν αφηνω να πεσει τιποτα κατω....εκει στην πιεση!

Αλλα! Ολα τα συγχωρω νομιζω...σε ενα βαθος χρονου τουλαχιστον...Δεν ειναι οτι ειμαι large (καμια σχεση!), απλα...ολα τα θεωρω ανθρωπινα!

"...Ετσι ειναι ανθρωποι, οσο αμαρτωλοι κι ωραιοι, τοσο ανθρωποι..." που λεει και η Σωτια Τσωτου....

Μισώ να μου "χτυπάνε" πράγματα που έχουν κάνει για μένα. Αυτό πραγματικά το μισώ και θα μπορούσα ακόμα και ξύλο να παίξω γι' αυτό.

αυτο πραγματικα ειναι απαισιο:evil:

Διαφημίσεις

ρε να βαλω λινκ στην υπογραφη μου ...:

μεταφραστρια της aria146 δειτε εδω (λινκ του προφιλ σου :-) ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχα όχι όχι θα γεμίζει το pmbox με αιτήσεις μετάφρασης :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

παντως....

ολα αυτα που συγχωρω εγω.......

δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ δικα μου ελαττωματα και λαθη, που κατα καιρους μου εχουν συγχωρεσει........ (ή, και οχι...)

Το να μου πειράξει κάποιος το παιδί μου. Μαύρο φίδι που τον έφαγε. The world is not enough για να γλυτώσει από μένα.

Δεν είναι ακριβής απάντηση στην ερώτηση, αλλά είναι και το μοναδικό πραγματικά ασυγχώρητο πραγμα στον κόσμο για μένα. Όλα τα άλλα θα με ενοχλήσουν μεν, θα τα συγχωρήσω δε-και θα φύγω.

Οι αγαπημενοι μου (εταιρον ημιση + φιλοι ) δεν ειναι τελειοι οπως ουτε εγω αλλωστε. Οποτε θεματα χαρακτηρα που αλλοι θεωρουν ελλατωμα σε καποιους εγω ισως να τα βλεπω απο την θετικη πλευρα (πχ το να μου πει καποιος καταμουτρα τι πιστευει το βαζω στα + ενω αλλοι μπορει να το πουν αγενεια).

Στους εκλεκτους μου ομως (οι οποιοι εχουν περασει τα χιλια μυρια για να τους θεωρω ετσι) που εχω αποφασισει οτι εχω βρει κατι και ναι κολαω δεν συγχωρω:

- Το να με πληγωσουν ηθελημενα (αλλο κριτικη ξαναλεω την γνωμη τους την θελω)

- Το να μου πουν ψεματα ή να φερθουν διπροσωπα.

- και τελος το να μην ειναι διπλα μου οταν τους χρειαστω (και εννοειτε δεν εννοω οικονομικα ετσι ? ) .

Αυτα με κανουν να διαγραψω εναν ανθρωπο οσο κι αν τον αγαπαω.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

τα συγχωρω ολα..σε κανουν οι συνθηκες κ συγχωρεις..θεε μου μη μου δωσεις οσα μπορω να αντεξω..γιατι ολα τ'αντεχουμε,αν οι συνθηκες ειναι διαφορετικες απ οτι θα επρεπε τοτε συγχωρεις..οπως "συγχωρεσα" το αντρα μου γιατι εχω ενα παιδακι κ πρεπει να συγχωρεσω..δεν ξεχναω ομως..ποτε!!

Δεν θα πω ότι δεν την συγχωρώ, αλλά με θυμώνει απίστευτα η αχαριστία. Και όταν συμβαίνει επανειλλημένα, καταντάει να γίνεται εκμετάλλευση. Ε, αυτό με ενοχλεί υπερβολικά και με απομακρύνει από τους ανθρώπους από τους οποίους προέρχεται.

Βρε κορίτσια... πως γίνεται να συγχωρείς και να μην ξεχνάς... ποτέ? Δεν συνάδουν αυτά τα δύο... το έγραψα κι εγώ και όταν το διάβασα προβληματίστηκα!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Βρε κορίτσια... πως γίνεται να συγχωρείς και να μην ξεχνάς... ποτέ? Δεν συνάδουν αυτά τα δύο... το έγραψα κι εγώ και όταν το διάβασα προβληματίστηκα!

Ακριβώς η ίδια απορία μου δημιουργήθηκε. Μήπως δεν είναι πραγματική συγχώρεση;

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Θεωρώ ότι είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις. Κάποιος σε πληγώνει αλλά θεωρείς ότι δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, δίνεις και άλλη ευκαιρία, τον συγχωρείς. Οταν όμως συμβεί και κάτι ακόμα, και κάτι ακόμα, μπορέι να συνεχίζεις να συγχωρείς αλλά δεν μπορείς και να ξεχάσεις πως σε έκανε να νοιώσεις. Μέχρι τη χαριστική βολή. Και βέβαια, εξαρτάται για ποιον άνθρωπο μιλάμε και πόσο είναι εύκολο να τον απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Διαφημίσεις

την αδικια κ την βλακεια....... απλα δεν μπορω να συναναστρεφομαι με τετοιους ανθρωπους!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

άρα μιλάμε για "συγκέντρωση" λαθών... μαζεύεις μαζεύεις και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό;

(Λορέτα Ποντικίνα)

τα συγχωρω ολα..σε κανουν οι συνθηκες κ συγχωρεις..θεε μου μη μου δωσεις οσα μπορω να αντεξω..γιατι ολα τ'αντεχουμε,αν οι συνθηκες ειναι διαφορετικες απ οτι θα επρεπε τοτε συγχωρεις..οπως "συγχωρεσα" το αντρα μου γιατι εχω ενα παιδακι κ πρεπει να συγχωρεσω..δεν ξεχναω ομως..ποτε!!

Κρατάω μόνο αυτά που είναι σε bold.....

Τα λένε όλα νομίζω....

Συγχωρώ δε σημαίνει απαραίτητα κάνω μόνο delete!

Το να συγχωρήσω συνεπάγεται ένα σωρό άλλα πράγματα.... όπως ξεκινάω ξανά από το 0 σα να μη συναίβεί ποτέ κάτι!

Όταν όμως κάνεις delete, δε σημαίνει πως συγχωρείς. Σημαίνει πως προσπερνάς......

iyuNp3.png4hNCp3.png

Πρέπει να το δουλέψω λίγο αυτό... το προσπερνάω ή το κρατάω; Ιδού η απορία... θα ψαχτώ και Ααααααααααααν καταλήξω... θα επανέλθω :lol:

(Λορέτα Ποντικίνα)

Πρέπει να το δουλέψω λίγο αυτό... το προσπερνάω ή το κρατάω; Ιδού η απορία... θα ψαχτώ και Ααααααααααααν καταλήξω... θα επανέλθω :lol:

Όταν προσπερνάς όμως κάτι, πάντα μένει ένα ''κατακάθι'' μέσα σου....

Κάτι που σου κλονίζει την εμπιστοσύνη. Γιατί πολύ απλά, δε το 'χεις συχωρέσει.

Απλά το άφησες πίσω σου....Συνεχίζεις, αλλά δε ξεκινάς από το 0.

iyuNp3.png4hNCp3.png

εγω δεν μπορω να αντεξω.....τη μιζερια και τη γκρινια!!!!!!!!

οταν ειμαι σε παρεα που ο αλλος συνεχως μοιρολογαει (χωρις να χει συμβει κατι τραγικο) αυτο με κουραζει πολυ.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...