Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ;

ARNIKOL

Recommended Posts

Με αφορμή κάτι που είδα (δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες), θα ήθελα να σας ρωτήσω: Ποια ελαττώματα παραβλέπετε και ποια δεν συγχωρείτε στους ανθρώπους γύρω σας; Δεν μιλάω απαραιτήτως για το σύντροφό σας, αλλά και για φίλους και για συγγενικά πρόσωπα και συναδέλφους κλπ. Εγώ π.χ: με τίποτα, μα με ΤΙΠΟΤΑ, δεν δέχομαι την αλαζονεία, το να καυχιέται και να παινεύει τον εαυτό του. Θεωρώ ότι λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει... Εγώ παρεμπιπτόντως είμαι πολύ μετριόφρων. Δεν πρόκειται ποτέ να με ακούσεις να καυχηθώ, σε σημείο ίσως που να υποτιμήσω και τον εαυτό μου, με αυτοσαρκασμό βέβαια.

Και μην πεί καμία ότι καυχιέμαι που το παραδέχομαι:-D. Απλώς είμαι αντικειμενική. όσο για ελαττώματα που παραβλέπω... αυτά είναι άπειρα!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 95
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην πατρίδα!!

Εγώ λοιπόν δεν συγχωρώ την κοροϊδία. Όταν ο άλλος σε δουλεύει μπροστά στα μάτια σου. Κι ας καταλαβαίνει πως εσύ καταλαβαίνεις πως σε δουλεύει, αυτός το συνεχίζει. Κι ακόμα χειρότερα, αν αυτός συνεχίζει το τροπάρι του θεωρώντας σε ανίκανη να καταλάβεις πως σε δουλεύει.. Ελπίζω να έγινα κατανοητή!:D

Να σας πω κάτι; Όλα αυτά που γράφετε είναι ΟΚ. Η άποψή σας είναι άλλωστε. Αλλά δεν ρωτάω αυτό... εγώ φταίω που δεν έγινα σαφής. Φυσικά το ψέμα, την κοροϊδία, την εκμετάλλευση όλοι τα σιχαινόμαστε κατά γενική ομολογία. Εγώ λέω για πράγματα που ίσως να περνάνε απαρατήρητα σε άλλους.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Ωραίο θέμα...

θα με συγχωρέσετε αλλά εγώ είμαι λίγο αλλοπρόσαλη σ'αυτό το θέμα...

τι θέλω να πω....

μπορώ να συγχωρέσω τα πάντα ( ακόμη και το χειρότερο )

αλλά επίσης

μπορεί να μη σε συγχωρήσω για τα πάντα ( ακόμη και για ένα πταίσμα )

εξαρτάται από

1) την ψυχολογία μου.

2) το άτομο που που έκανε την πατάτα

3) αν μου έχει ξανακάνει την πατάτα

4) αν μου ζητήσει συγνώμι και πως θα το κάνει

5 ) πόσες φορές μου έχει κάνει πατάτα και πόσο χοντρή είναι....

6) πως ξύπνησα την μέρα που μου την έκανες...

rQGhp3.png

τους άντρες που το παίζουν εγώ ξέρω τα πάντα και εσύ άντε να πλύνεις κάνα πιάτο, greek lover, stalone, σε συσκευασία του ενός :D:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

εμένα πάλι με προκαλούν πολύ γέλιο αυτού του είδους τύποι

rQGhp3.png

Πανω απόλα δε συγχωρω το ψεμμα και την αχαριστια.

Αλλα αφου θελεις κατι διαφορετικο απο τα αυτονοητα αυτα...κατι που με τρελλαινει ειναι να ειναι ο αλλος ξερολας (και δυστυχως εχω πολλους στο οικογενειακο μου περιγυρο).Να ειναι ισχυρογνωμων και να θελει ντε και καλα να κανει κουμαντο σε ολα(και απο αυτο εχω..συνηθως παει πακετακι με την ξερολιαση).Επισης μου τη σπαει τελειως να μη μπορει να δεχτει οτι εχω αντιθετη αποψη απο αυτον..αλλα θα με πριζει μεχρι ντε και καλα να με πεισει οτι εχω λαθος ( ασε με ρε φιλε να πιστευω οτι θελω...σε ενοχλω?).Α και αυτο το να καυχιεται για τον εαυτο του(χωρις λογο κι αιτια συνηθως).Μετα απο 3 χρονια που ειμαι με τον αντρουλη μου ο οποιος το κανει αυτο καταλαβα οτι πισω απο αυτο κρυβεται μια πολυ μεγαλη ανασφαλεια.

Διαφημίσεις

Πανω απόλα δε συγχωρω το ψεμμα και την αχαριστια.

Αλλα αφου θελεις κατι διαφορετικο απο τα αυτονοητα αυτα...κατι που με τρελλαινει ειναι να ειναι ο αλλος ξερολας (και δυστυχως εχω πολλους στο οικογενειακο μου περιγυρο).Να ειναι ισχυρογνωμων και να θελει ντε και καλα να κανει κουμαντο σε ολα(και απο αυτο εχω..συνηθως παει πακετακι με την ξερολιαση).Επισης μου τη σπαει τελειως να μη μπορει να δεχτει οτι εχω αντιθετη αποψη απο αυτον..αλλα θα με πριζει μεχρι ντε και καλα να με πεισει οτι εχω λαθος ( ασε με ρε φιλε να πιστευω οτι θελω...σε ενοχλω?).Α και αυτο το να καυχιεται για τον εαυτο του(χωρις λογο κι αιτια συνηθως).Μετα απο 3 χρονια που ειμαι με τον αντρουλη μου ο οποιος το κανει αυτο καταλαβα οτι πισω απο αυτο κρυβεται μια πολυ μεγαλη ανασφαλεια.

Αχ θίγεις ευαίσθητο θέμα! Εμένα το κάνει ο πεθερός μου αυτό και με το ζόρι κρατιέμαι ώρες-ώρες να μη μιλήσω... Αλλά έχω κι ένα προτέρημα (είπατε τπτ;) δεν μου αρέσουν οι εντάσεις! Γι'αυτό κάνω ότι δεν ακούω ή δε συμμετέχω.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Να πω και κάτι άλλο; Αυτό με την ισχυρογνωμοσύνη παίζει πολύ σε αυτό το forum και πολλές φορές υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας στο να συμμετάσχω σε μια συζήτηση. Πολύς θόρυβος για το τπτ! Δεν ξέρουμε να συζητήσουμε ώρες-ώρες. Γι'αυτό μ'αρέσει τώρα που είμαστε λίγες και μιλάμε στο χαλαρό!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Αχ θίγεις ευαίσθητο θέμα! Εμένα το κάνει ο πεθερός μου αυτό και με το ζόρι κρατιέμαι ώρες-ώρες να μη μιλήσω... Αλλά έχω κι ένα προτέρημα (είπατε τπτ;) δεν μου αρέσουν οι εντάσεις! Γι'αυτό κάνω ότι δεν ακούω ή δε συμμετέχω.

Εγω παλι τον τελευταιο χρονο εχω αναπτυξει την υπεροχη μεθοδο της φυγης.Ετσι και αρχιζω να τα παιρνω με αυτες τις συμπεριφορες...τις οποιες οπως ειπα...εχω σε πλυθωρα μεσα στην οικογενεια μου...προκειμενου να μην αρχισω να τσακωνομαι αποχωρω απο την κουβεντα,φευγω για ενα διωρακι,παω τη βολτουλα μου ή κανω καμια δουλιτσα σε χωρο που να μην ακουω κανεναν και οταν ηρεμησω επανερχομαι.

Διαφημίσεις

τώρα θα σας την πω επείδή βεβαίως βεβαίως έχω πάντα δίκιο και μη τολμήσει καμιά να το αμφισβητήσει αυτό:lol::lol::lol::lol::lol:

είστε όλες off topic...

με όλα αυτά που γράψατε συμφωνώ αλλά η arnikol ρωτάει τι δεν θα συγχωρούσατε που σημαίνει ο άλλος το έκανε έσβησε για'μένα και όχι ναι μεν με ενοχλούν αλλά τα ανέχομαι κάποιες φορές

rQGhp3.png

Μόνο εμένα ενοχλεί όταν βλέπω σε μια παρέα π.χ. κάποια να προσπαθεί να "τυλίξει" κάποιον με διάφορα τερτίπια και το άλλο το χαϊβάνι να μην παίρνει χαμπάρι; Κοινώς μου τη δίνει η κατινιά!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Να συμπληρώσω: τέτοια άτομα ούτε καν κάνω τον κόπο να τα προσεγγίσω, τα αποφεύγω γιατί με "χαλάνε" και αυτό το ένα χαρακτηριστικό μου λέει πολλά για το σύνολο του χαρακτήρα τους.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγώ ένα από τα πράγματα που δεν συγχωρώ είναι να με περνάει κάποιος για κορόιδο ή μπα δεν θα το καταλάβει.

Σ'αυτή την περίπτωση πρώτον θα σου δόσω να καταλάβεις με τον δικό μου τρόπο ότι δεν μασάω κουτόχορτο, θα σε κάνω κάτι να ενοχληθείς αρκετά και φυσικά το μόνο πάρε δόσε που θα έχουμε είναι το καλημέρα,καλησπέρα και γεια.

rQGhp3.png

Δε συγχωρώ την κουτοπονηριά, να νομίζει ότι είναι πιο έξυπνος από εμένα και πως η δική μου αδιαφορία είναι δική του νίκη. Να το παίζει φίλος αλλά από πίσω να κουτσομπολεύει ή να σκαβει λάκους. Να είναι αγενής και να βρίζει. Να μιλάει μόνο για τον εαυτό του και τα πάντα να γυρνάνε γύρω από αυτόν. Να είναι κατίνα και επειδή δε βρίσκει παρέα στο δικό του επίπεδο, να θέλει να κατέβουν και οι άλλοι στο δικό του. Να κλαίγεται για μικρά και ασήμαντα, του στύλ "έσπασα το νύχι μου, τι μεγάλη καταστροφή", ενώ δίπλα του υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά προβλήματα που δεν λένε τίποτα.

Να κριτικάρει την εξωτερική εμφάνιση άλλων ανθρώπων...δεν κοιτάζουμε καλύτερα τον εαυτό μας στον καθρέφτη;!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Την κουτοπονηρια! Δεν αντεχω με τιποτα...

Η πεθερα μου:

Εχει εναν νοικαρη, δικος μου γνωστος που της τον εστειλα..

Βγαζει η πεθερουλα τα κοινοχρηστα, και αναφερει απορρυπαντικα 30 ευρω..

Η αποδειξη που επισυναψε (απο Βασιλοπουλο) ελεγε τυρι, γαλα, χαρτι υγειας κλπ..

Παει ο φιλος μου να διαμαρτυρηθει και του λεει:

Η ταμιας εκανε λαθος!!!:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...