Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Πω, πω ρε κορίτσια!!! Πόσο έχω στενοχωρηθεί...

Άσχετο αλλά πριν λίγες μέρες ο άντρας μου, ναυτικός στο επάγγελμα, μου είπε ότι μέχρι το 2012 υπάρχει κοινοτική οδηγία να μπει ίντερνετ σε όλα τα πλοία... Έχω φάει φρίκη... Μόνος του πάνω στο πλοίο για μήνες και με το ίντερνετ μέσα στα πόδια του... Άραγε θα απαγορέψουν τίποτα σελίδες;;; Αλλά τί να απαγορέψουν;;; Το fb από ότι έχω καταλάβει, φτάνει και περισσεύει από μόνο του...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρηκα ενα τελειο προγραμμα που εκτος απο το οτι παρακολουθει ολες τις κινησεις στον υπολογιστη

μπορει να μπλοκαρει τις ωρες της συνδεσης.πχ βαζεις μια επιλογη οτι θες 12 το βραδυ να κλεινει η συνδεση κ τσουυυυυπ δεν εχει ιντερνετ μεχρι το πρωι η μεχρι οτι ωρα θες!

μπλοκαρει σελιδες οπως πχ φεις μπουκ η καποιο αλλο τσατ!

μπλοκαρει προγραμματα οπως το ΜςΝ

κ εννοειται οτι μενει κρυφο

οτι δεν διαγραφεται παρα μονο με τον κωδικο ΣΟΥ

κ δεν ανοιγει χωρις τον κωδικο ΣΟΥ!

τελειο????????????

εχει κ αλλα κολπα αλλα δε το εξερευνησα ακομα!

οποια ενδιαφερεται

http://www.salfeld.com/download/index.html

κ κανεις download εκει στο πινακακι στο πρωτο με τα κοκκινα γραμματα που λεει child control 2010!με το που θα γινει η εγκατασταση σου ζηταει να βαλεις εναν κωδικο οποιον θες αλλα να τον θυμασαι.αυτος θα ειναι ο κωδικος που θα ζηταει για να ανοιξει η για να διαγραφει

κ μετα κανεις τις ρυθμισεις σου απο τα settings

βασικα αυτο βγηκε για οσες εχουν παιδια κ θελουν να τα προστατεψουν αλλα δε πειραζει!κανει κ για αλλες δουλειες!

Kάποιες πληροφορίες που βρήκα.

Σημάδια κινδύνου απιστίας, όπως τα κατέγραψε το Associated Press

Μπορεί κανείς να αντιληφθεί εγκαίρως ότι ο/η σύντροφός του τον/την απατά; Σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα, ναι. Τα σημάδια κινδύνου παράλληλης σχέσης είναι:

Ο/η σύντροφός σας ξαφνικά αρχίζει να μιλάει συχνά για το αβέβαιο μέλλον.

Μπορεί να σας λέει πολύ κολακευτικά πράγματα, αλλά να αποφεύγει το σεξ.

Μπορεί να μη σας κοιτάει κατάματα.

Μπορεί ν' άλλαξε ξαφνικά τις συνήθειές του/της.

Μπορεί να βρίσκει δικαιολογίες ότι δεν περνάτε αρκετό χρόνο μαζί.

Μπορεί να σταματήσει να σας κάνει κομπλιμέντα για την εξωτερική σας εμφάνιση.

Μπορεί να φέρεται σαν να είναι ένοχος/η.

Μπορεί να σας ρωτάει αν εξακολουθείται ν' αγαπιέστε.

Μπορεί να γίνει αγενής.

Μπορεί να σταματήσει να σας λέει 'σ' αγαπώ'.

Μπορεί να προληφθεί η απιστία;

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν μαγικά χάπια ή συνταγές κατά της απιστίας! Και αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να λειτουργήσει είναι το να υποχρεώσει κανείς τον/την σύντροφό του σε όρκους αιώνιας πίστης!

Μόνο με τη δέσμευση για ειλικρίνεια, την καλή επικοινωνία και την ικανοποιητική και για τους δύο και από όλες τις πλευρές σχέση υπάρχει περίπτωση να διατηρηθεί μια σχέση χωρίς το ένα από τα δύο μέλη της να συνάψει και μια παράλληλη σχέση.

Τι δεν πρόκειται να λειτουργήσει:

Το να υποθέσει κανείς ότι ο/η σύντροφός του θα είναι σίγουρα πιστός/η,

το να μην συζητήσει το θέμα,

το να απειλήσει τον/την σύντροφό του για το τι θα γίνει μετά, αν είναι άπιστος/η,

το να βάλει τις φωνές, να βρίσει, να καυγαδίσει,

το να ρεζιλέψει τον/την σύντροφό του στο περιβάλλον τους,

το να κάνει κάποιο απονενοημένο διάβημα.

Τα παραπάνω δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο έλλειψης επικοινωνίας. Αν ένα μέλος μιας σχέσης δε μπορεί να παραδεχτεί ότι τον ελκύει ένα άλλο άτομο δεν θα παραδεχτεί και ότι μπήκε σε πειρασμό, και βέβαια δεν θα το πει όταν κάνει κάτι για την έλξη που νιώθει προς το τρίτο άτομο. Το αποτέλεσμα είναι η ζήλεια και η καχυποψία.

Τι μπορεί να λειτουργήσει:

Η δέσμευση του να είναι κανείς ειλικρινής με τον εαυτό του και το σύντροφό του.

Ειλικρινής επικοινωνία σχετικά με την πραγματικότητα των πειρασμών.

Αίσθηση εγγύτητας και καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Συζήτηση των προβλημάτων που έχει το ζευγάρι.

Προσπάθεια εύρεσης λύσεων.

Φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα.

Γιατί λειτουργεί η ειλικρίνεια;

Διότι όταν συζητά κάποιος για την έλξη που του ασκεί ένα άλλο άτομο, αυτό μειώνει την πιθανότητα να δραστηριοποιηθεί και να κάνει κάτι για αυτή την έλξη. Ο λόγος βρίσκεται στη νευροψυχολογία του εγκεφάλου: καθώς το άτομο το συζητάει, μειώνεται η έλξη του απαγορευμένου, σταματάει να το σκέφτεται συνέχεια και να του δίνει υπερβολικές διαστάσεις, σκεπτόμενος μόνο τις θετικές πλευρές της απιστίας.

Με την κουβέντα, η έλξη του για κάποιο άλλο άτομο απομυθοποιείται, ο ενθουσιασμός του σκοτεινού μυστικού μετριάζεται και αρχίζει να σκέφτεται και τις αρνητικές συνέπειες. Ταυτόχρονα, η απιστία (ή η ιδέα της απιστίας) απομυθοποιείται, χάνει τη διάσταση της έκπληξης, του καινούργιου, και γίνεται μέρος της ρουτίνας του ατόμου, κι έτσι χάνει τη δύναμη που ασκεί στον εγκέφαλο και σταδιακά το ερέθισμα εξασθενεί.

Το ψυχολογικό προφίλ του άνδρα και της γυναίκας που απατά τον/τη σύντροφό του

Αυτός που παίρνει ρίσκα: είναι το άτομο που θέλει να νιώθει ότι ζει επικίνδυνα, ότι η αδρεναλίνη του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, προκειμένου να νιώθει ζωντανός και να είναι ευχαριστημένος. Απατά τον/την σύντροφό του διότι χρειάζεται γρήγορες εναλλαγές, τον τρομάζει η ρουτίνα και ωθεί τον εαυτό του σε νέες 'ανακαλύψεις', ακόμα κι αν αυτό έχει αρνητικές συνέπειες.

Ο καλοπερασάκιας: ο τύπος του μπον βιβέρ, που επικεντρώνει την απόλαυση κυρίως στον σεξουαλικό τομέα. Απατά τον/την σύντροφό του κυρίως διότι μέσα του έχει συνδέσει τις διαφορετικές σεξουαλικές εμπειρίες με την καλοπέραση. Εγωκεντρικό άτομο με ναρκισιστικές τάσεις, που έχει έναν πολύ περιορισμένο στόχο ζωής.

Ο φοβισμένος: αυτός ο τύπος του ατόμου φοβάται τον εαυτό του, τον/την σύντροφό του, τα χρόνια που περνάνε, κάποια αλλαγή στη ζωή του ζευγαριού, το γεγονός ότι δεν κράτησε το σκορ των σεξουαλικών επιδόσεων αρκετά ψηλά. Δρα συνήθως σπασμωδικά, προσπαθώντας να καταλαγιάσει τους φόβους του και ο βαθμός ευχαρίστησής του από την απιστία είναι χαμηλός.

Ο ανασφαλής: το άτομο που ταλανίζεται από αμφιβολίες, για το αν είναι αρκετά άνδρας ή γυναίκα, αν είναι αρκετά καλός, αν μπορεί να ικανοποιήσει και μια άλλη (και μια άλλη, και ακόμα μια άλλη) γυναίκα ή άνδρα. Αυτός ο σύντροφος χρησιμοποιεί την απιστία ως ένα τεστ του ίδιου του του εαυτού και μέσα από αυτή την πράξη αντλεί αυτοπεποίθηση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτή η αυτοπεποίθησή του κλονίζεται γρήγορα και πρέπει να αποδείξει στον εαυτό του ξανά την αξία του.

Ο συναισθηματικά ανώριμος: πρόκειται για το σύντροφο που δυσκολεύτεται να κάνει μια συναισθηματική επένδυση σε ένα άλλο άτομο και περνάει επιφανειακά από σχέση σε σχέση, της μιας βραδιάς ή των λίγων ημερών. Δε λαμβάνει υπόψιν του τις ανάγκες της εκάστοτε συντρόφου, ούτε καν του ίδιου του του εαυτού, και πορεύεται με έναν ανέμελο κι επιδερμικό τρόπο.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

happymymmy ολα αυτα ειναι στην θεωρια τι γινεται στην πραξη?

Αυτα που γραφεις για τους τυπους ανδρων γυναικων,ολα τα ειχε ενας πρωην μου..ευτυχως την εκανα πριν προλαβει να με απατησει..

Διαφημίσεις

ax βρε angel!!!!!!!

οταν μια γυναικα εχει το ενστικτο τελειωσε ειναι αληθινο!!!!ασε που δεν θελουμε να το ακουσουμε και δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα,αυτο ειναι αλλο θεμα...

ο κομπος παραμενει στο στομαχι μου............

δεν θα μπορουσα να κρατηθω θα του εφερνα το pc στο κεφαλι!!!!μαλλον κατι τετοιο βλεπω να κανεις... (σπαστο !!!).....

ελπιζω να παραδεχτει την βλακεια που εκανε...

κριμα ρε γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιλια μου τελικα εχεις δικιο!αυτο το ρημαδο ενστικτο!πρεπει να το ακουμε:confused: ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα

γιατι δε μπαινει να μιλησουμε γμτ μονη της την βγαζει?:confused:

Ααααχ, φαντάζομαι την απογοήτευση-απόγνωση της κοπέλας... :(Από τα λόγια της κατάλαβα ότι βρήκε και παραπάνω από όσα περίμενε ίσως... Πρέπει να έχει πάθει πλάκα... Όσο και να έχεις το ένστικτο, όταν βλέπεις φάτσα φόρα τις αποδείξεις, το σοκ δεν το γλιτώνεις με τίποτα!!!

Ελπίζω να βρει τρόπο να το χειριστεί...

σιλια μου τελικα εχεις δικιο!αυτο το ρημαδο ενστικτο!πρεπει να το ακουμε:confused: ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα

γιατι δε μπαινει να μιλησουμε γμτ μονη της την βγαζει?:confused:

να σου πω σε αυτες τις περιπτωσεις 99% πιστευω οτι κατι παιζει στα σιγουρα!!!!οτι και να λεει ο αλλος....

παντα τρελες θελουν να βγαζουν τις γυναικες,φαντασιοπληκτες και υστερικες!!!:evil::evil::evil:

οι εξυπνακιδες......

πιστευω οτι η angel αυτη τη στιγμη ειναι χαλια η καημενη....:(:( θα προσπαθει να βρει την ακρη....

ελπιζω τουλαχιστον να τον εσπασε τον υπολογιστη!!!!!!!!!!!!!γιατι ακρη δεν θα βγαλει σιγουρα...δυστηχως...

Διαφημίσεις

Παίρνεις τον υπολογιστη και τον του τον φερνεις καπελο. Τον σπας σε χιλια κομματια μπροστα του. Τι σημαινει να μην φανει "κατινα"? Όχι το θυμα να κατσει να απολογηθει κι απο πανω... Προσωπικα πιστευω πως μονο αν φοβηθει οτι θα χασει μαμα-παιδι μπορει να ξεκοψει απο αυτα.

Παίρνεις τον υπολογιστη και τον του τον φερνεις καπελο. Τον σπας σε χιλια κομματια μπροστα του. Τι σημαινει να μην φανει "κατινα"? Όχι το θυμα να κατσει να απολογηθει κι απο πανω... Προσωπικα πιστευω πως μονο αν φοβηθει οτι θα χασει μαμα-παιδι μπορει να ξεκοψει απο αυτα.

ετσι ειναι κ γω κατι τετοιο θα εκανα αλλα η κοπελα δε θελει λεει να της πει οτι ειναι κατινα κ τον παρακολουθει!οπως ειπες θα βγει κ απο πανω!εκει ειναι που τσατιζομαι!δηλαδη αν ειναι ετσι μπορουμε ελευθερα να κερατωνουμε ο ενας τον αλλον κ αν μας ανακαλυψουν τους τι λεμε κιολας γιατι μας εψαξαν:shock:

ελεος!του διχνεις τις συνομιλιες σπας τον υπολογιστη κ την κανεις με ελαφρα για τη μαμα!ταρακουνημα θελει ο τυπος σα δε ντρεπεται !

κοπελα μου angel ελπιζω να εισαι καλα κοριτσι μου κ να το χειριστικες σωστα!μπες να μας πεις τιποτα γιατι ανησυχησαμε :?

Γεια σας κοριτσια... Ειμαι... Χαλια... Απλα... Σας ευχαριστω παααρα πολυ ολες για το ενδιαφερον σας... Με κανετε και νοιωθω καλυτερα... Τουλαχιστον εχω εσας διπλα μου μηπως και μπορεσω να ξεσπασω με καποιο τροπο, εστω συζητωντας μαζι σας...

fmpG.jpgaurPp2.png?UGOrssO8

Διαφημίσεις

τελικα τι εκανες?αντεδρασες ή το αφησες χωρις συζητηση?

Προστοπαρων παιζω το παγονι μεχρι τη στιγμη που θ'ασχοληθει εκεινος με τον υπολογιστη και θα δει ως φοντο την ''καλη'' του...

Προστοπαρων παιζω το παγονι μεχρι τη στιγμη που θ'ασχοληθει εκεινος με τον υπολογιστη και θα δει ως φοντο την ''καλη'' του...

ωχ!!!!τωρα το ειδα αυτο!!!!!

καλα δεν παιζεσαι!!!!

αντε να δουμε τι θα γινει....

μην θυμωσεις και αρχιζεις να του τι λες....αστον να δουμε τι θα πει...

θα τα χασει τελειως μιλαμε....

και αν αρχισει να σου λεει με ποιο δικαιωμα με παρακολουθεις και τετοια μην μασας....

.....πες με τη λογικη του ιντερνετ ολα γινονται μωρο μου:mrgreen:

καλα ε θα του ερθει ταμπλας μιλαμε!!!ο κλεφτης κ ο ψευτης τον πρωτο χρονο χαιρονται!τελικα ολες οι παροιμιες ειναι οντως αληθινες!τι νομιζε?οτι θα σε παραμυθιαζε μια ζωη?καποια στιγμη αποκαλυπτονται ολα!

καλα παιδια αν παει να βγει κ απο πανω κ της πει κανενα ''γιατι με παρακολουθεις ''κ τετοια ...ε τι να πω!!!

η απαντηση της σιλιας ειναι καλη

΄΄στη λογικη του ιντερνετ ειναι κ αυτο!''

ακου εκει δε ξερεις τη λογικη του ιντερνετ!!!ειναι λογικο δηλαδη αυτο που εκανε?ποια ειναι η λογικη???αχ νευριαζω!:evil:

ωχ!!!!τωρα το ειδα αυτο!!!!!

καλα δεν παιζεσαι!!!!

αντε να δουμε τι θα γινει....

μην θυμωσεις και αρχιζεις να του τι λες....αστον να δουμε τι θα πει...

θα τα χασει τελειως μιλαμε....

και αν αρχισει να σου λεει με ποιο δικαιωμα με παρακολουθεις και τετοια μην μασας....

.....πες με τη λογικη του ιντερνετ ολα γινονται μωρο μου:mrgreen:

Προσπαθω να προβαρω μερικες πιθανες απαντησεις αλλα... Ολα θα κριθουν απ'την ενεργεια της στιγμης...

Πω πω βρε κοπέλα μου ψυχραιμία, διάβασα μονορούφι το θέμα...φαίνεται να είσαι αποφασισμένη για οποιαδήποτε αντίδραση....αν σηκωθεί και φύγει επιτόπου τί κάνεις???

Έχεις σκεφτεί ολες τις εναλλακτικές??

(φυσικά και εγώ θα του έσπαγα στο κεφάλι όχι μόνο το pc αλλά θα είχα φύγει και πρώτη με όλα τα μετρητα....αν υπήρχαν..λεμε...:-)))))

ΥΓ τι ωρα σχολαει???

Πω πω βρε κοπέλα μου ψυχραιμία, διάβασα μονορούφι το θέμα...φαίνεται να είσαι αποφασισμένη για οποιαδήποτε αντίδραση....αν σηκωθεί και φύγει επιτόπου τί κάνεις???

(φυσικά και εγώ θα του έσπαγα στο κεφάλι όχι μόνο το pc αλλά θα είχα φύγει και πρώτη με όλα τα μετρητα....αν υπήρχαν..λεμε...:-)))))

λες να φυγει??

σιγα μην φυγει!!!!

ε οχι και να φυγει!!!!να κατσει να εξηγηθει!!!!

εχει και ενα παιδι δεν ειναι μονος του!!!!

αν καποιος επρεπε να φυγει αυτη ειναι η angel αλλα κανει υπομονη για το μωρακι τους.....

αλλα γιατι να παρεξηγηθει?ειπαμε η λογικη του ιντερνετ φταιει για ολα!!ΧΑ!!!

παντως το pc ζει ακομα...........

Οταν δεν το ζεις εχεις το περιθωριο να σκεφτεσαι διαφορα του τυπου '' θα του σπασω το κεφαλι, θα σηκωθω να φυγω, θα... θα... θα...'', οταν ομως φτανεις στο σημειο που ολα αυτα πρεπει να γινουν και πραξη, ειναι αλλιως... Προσπαθεις να σκεφτεις αλλα, πιο αναιμακτα γιατι υπαρχει και ενα παιδι αλλα και 8 ολοκληρα χρονια...

εννοειται οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φυγει!μη τυχον τον αφησεις!απαιτεις εξηγησεις!να του πεις πως αυριο μεθαυριο το παιδι θα μαθει τα παντα για τις βρωμιες του κ θα τον σιχαθει!ουδεν κρυπτον ειπαμε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...