Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Η κουμπάρα μου είναι νιόμπαντρη με ένα παιδάκι. Πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της επικοινωνεί στο facebook με άλλες, βρήκε να του έχουν στείλει φωτογραφίες και διαλόγους που δείχνουν ότι μεταξύ τους γίνεται πονηρό παιχνίδι. Τσακώθηκε μαζί του, του ζήτησε εξηγήσεις και αυτός το έπαιξε και τσαμπουκάς από πάνω γιατί έψαξε τον υπολογιστή και το κινητό του. Φαίνεται σχεδόν σίγουρα ότι δεν την απατά, απλά κάνει διαδικτυακό πονηρό παιχνίδι με άλλες. Τι θα κάνατε εσείς?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα του κλειδωνα τη σελιδα του φεις για να μη ξαναμπει μουχαχα!

λοιπον εγω τι θα εκανα?

θα εκανα κ εγω λογαριασμο στο φεις κ θα φλερταρα ασυστολα κ απροκαλυπτα!!κ αν μου ελεγε κατι θα απαντουσα ''γιατι με παρακολουθεις?εεεε???:rolleyes:

λοιπον εγω τι θα εκανα?

θα εκανα κ εγω λογαριασμο στο φεις κ θα φλερταρα ασυστολα κ απροκαλυπτα!!κ αν μου ελεγε κατι θα απαντουσα ''γιατι με παρακολουθεις?εεεε???:rolleyes:

Dimitra83 εχεις τρελη ρεντα σημερα

και γω το ιδιο θα εκανα χε χε:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Κι όμως κι αυτό απάτη είναι...εύκολα συναντάς τους εύκολους....αν με καταλαβαίνετε..

Γνωστή μου έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πολύ πριν το φέις μπουκ ότι ο αντρούλης της που έμοιαζε τόσο σωστός σε όλα και που και που ο καημένος απλά "έπαιζε" στο νετ (πάντα στο σπίτι)......όταν έκανε επαγγελματικά ταξίδια συναντούσε τις τύπισες ....χωρίσανε βέβαια....

Άμα άρχισε τέτοια ο τύπος........άστα να πάνε!!

Κι όμως κι αυτό απάτη είναι...εύκολα συναντάς τους εύκολους....αν με καταλαβαίνετε..

Γνωστή μου έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε πολύ πριν το φέις μπουκ ότι ο αντρούλης της που έμοιαζε τόσο σωστός σε όλα και που και που ο καημένος απλά "έπαιζε" στο νετ (πάντα στο σπίτι)......όταν έκανε επαγγελματικά ταξίδια συναντούσε τις τύπισες ....χωρίσανε βέβαια....

Άμα άρχισε τέτοια ο τύπος........άστα να πάνε!!

συμφωνώ , δεν υπάρχει απλό παιχνίδι!κι αυτό απάτη ειναι

καλα απάτη δεν ειναι... αλλα πανευκολα μπορεί να γίνει!!!

ασε που γινεται εμμονη...

να κοψει το ιντερνετ και να βρουν δραστηριοτητες κοινες...

απορω πως γονεας με νεογεννητο ασχολειται με γκομενες στο νετ αντι για τη λεχωνα γυναικα του και το παιδί του!!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!!

pszKp2.png

JHmvp2.png

απορω πως γονεας με νεογεννητο ασχολειται με γκομενες στο νετ αντι για τη λεχωνα γυναικα του και το παιδί του!!!! ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΕΥΡΙΑΣΑ!!!

Κι όμως είναι......δεν απατάς μόνο κάνοντας την πράξη......άν και τα πονηρά λόγια και οι φωτογραφίες, πράξεις είναι.........από τη στιγμή που ψάχνεται, έχει φύγει ήδη!

Διαφημίσεις

Κι όμως είναι......δεν απατάς μόνο κάνοντας την πράξη......άν και τα πονηρά λόγια και οι φωτογραφίες, πράξεις είναι.........από τη στιγμή που ψάχνεται, έχει φύγει ήδη!

Αυτό που έγραψε η sesame τα λέει όλα. Κι αν του κόψει το internet (λες και είναι μικρό παιδί), δεν θα βρει αν θέλει αλλού;;; Είναι να μην αρχίσει κανείς.......Μα μόλις έγινε πατέρας........ Ε! αυτό τον κάνει διπλά απαράδεκτο. Εγώ πάντως στη θέση της θα παρακολουθούσα διακριτικά τις κινήσεις του και αν συνέχιζε θα έπρεπε να δώσω οριστική λύση....

καλησπερα μπαινω πρωτη φορα και σασ χαιρετω ολεσ και ολουσ!!!

διαβασα το περιστατικο τησ κουμπαρασ σου και θα σου πω τη γνωμη μου... απο τη στιγμα που επβεβαιωσε οτι δεν την απατα τοτε ψαχνει εναν τροπο να επιβεβαιωνει τον αντρισμο του, οποτε το προβλημα ειναι απο την μερια τησ κουμπαρασ σου...να συζητησουν τη παει στραβα μεταξυ τουσ , να βρουν λυσεισ και κυριωσ χρονο οι δυο τουσ και να ξεκινησουν απο την αρχη:rolleyes: με τσακωμουσ και κοντρεσ δε θα βγαλει τιποτα...

Δυστυχώς έτσι ακριβώς ξεκίνησε και εμένα ο άντρας μου πρίν απο 2 χρόνια και τώρα παίρνουμε διαζύγιο! Συνήθως κάτι τέτοιοι τύποι δεν αλλάζουν, και να σταματήσουν το ιντερνετ θα βρούν κάτι άλλο.Μεγάλη προσοχήηηηηηη!!!

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

καλως ορισες στην παρεα μας ...

fyntki μου η κοπελα μολις εγινε μητερα ,χρειαζεται χρονο ωστε να συνειδητοποιησει την νεα της πραγματικοτητα,τι πρεπει να κανει δλδ λες εσυ ???

να κατσει να δει την δεν παει καλα με τον αντρισμο του αντρα της.

το μυαλο του δε παει καλα!!!!!!!

* μαλλον δεν εισαι μανουλιτσα ε???

* οι περισσοτερες εκ των "μανουλιων" αν κρινω κ απο εμενα καναμε σεξ με τον αντρουλη μας μετα απο καιρο (εννοω μετα απο τον τοκετο)

τι επρεπε δλδ να εκαναν κ οι δικοι μας αντρες ??? προφιλ στο facebook κ τις βλακειες εν ολιγης που κανει αυτος ο κυριος?????

Διαφημίσεις

διαβασα το περιστατικο τησ κουμπαρασ σου και θα σου πω τη γνωμη μου... απο τη στιγμα που επβεβαιωσε οτι δεν την απατα τοτε ψαχνει εναν τροπο να επιβεβαιωνει τον αντρισμο του, οποτε το προβλημα ειναι απο την μερια τησ κουμπαρασ σου...να συζητησουν τη παει στραβα μεταξυ τουσ , να βρουν λυσεισ και κυριωσ χρονο οι δυο τουσ και να ξεκινησουν απο την αρχη:rolleyes: με τσακωμουσ και κοντρεσ δε θα βγαλει τιποτα...

Καλά πάμε καλά?

Αυτός κάνει τα αίσχη η κουμπάρα έχει το πρόβλημα?

Ε δε θα της φορτώσουμε της γυναίκας και τα δικά του κόμπλεξ..έλεος!

Τι να κάνει λοιπόν.......τον καθίζει κάτω....του αναφέρει όλα όσα ξέρει και πόσο την αηδίασαν αυτά που κάνει.......τον φέρνει προ των ευθυνών του....του δίνει περιθώριο να σκεφτεί τι θέλει..αν θέλει τη γυναίκα του και το παιδί του ή την κάθε εύκαιρη.....και τα δυο δε γίνεται........και καλά κουράγια......

ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ!

ΣΥΓΝΩΜΗ μα λες οτι φταιει η γυναικα που αυτος σαλιαριζει στο νετ?μια γυναικα που περασε 9 μηνες εγκυμοσυνης με τοσες σωματικες κ ψυχικες αλλαγες μια γυναικα που μολις ΓΕΝΝΗΣΕ σορρυ αλλα που εκανε λαθος?μηπως επειδη δεν αφηνιαζε 9 μηνες στο σεξ??τι να κανουμε εγκυος ηταν δε κουβαλουσε πατατες αλλα ανθρωπο!κ δεν εχει προβλημα ο αλλος ο .....ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ που σαλιαριζει στο φεις μπουκ? σα δε ντρεπεται με νεογεννητο μωρο κ λεχωνα γυναικα αντι να σταθει στη γυναικα του κ να αλλαξει καμια πανα παει κ κανει σαιμπερ σεξ????που το εχει το προβλημα η γυναικα για πες?αντε γιατι μαθαμε να λεμε για καθε ξενοπ@δημα του αντρα η γυναικα φταιει κ αμα ξενοκοιταξει η γυναικα ειναι π@υτ@να α σιχτιρ τα πηρα τωρα!!!τα ορμονικα μου!:evil::evil::evil:η επιβεβαιωση του αντρισμου τον μαρανε!αμ δεν φαινετε εκει ο αντρας!

Α και προπάντων ΔΕΝ ανέχεται..δεν υπομένει δεν κατανοεί (που τι να κατανοήσει δηλαδή, τις ανωμαλίες?)

Ξεκαθαρίζει τη θέση της και δε δέχεται ημίμετρα......μπορεί και να χωρίσουν αμέσως.....μπορεί όμως και να σώσει το γάμο της και να είναι όπως τον θέλει...όχι με χίλιες εύκαιρες ανάμεσα....

Αν ανεχτεί θα χωρίσει αργότερα...αυτά δεν είναι φάσεις που περνάνε, είναι συμπτώματα μιας μεγάλης ασθένειας που ή θα θεραπευτεί αμέσως ή θα κακοφορμίσει και τότε θα είναι όλα χειρότερα.........

καλως ορισες στην παρεα μας ...

fyntki μου η κοπελα μολις εγινε μητερα ,χρειαζεται χρονο ωστε να συνειδητοποιησει την νεα της πραγματικοτητα,τι πρεπει να κανει δλδ λες εσυ ???

να κατσει να δει την δεν παει καλα με τον αντρισμο του αντρα της.

το μυαλο του δε παει καλα!!!!!!!

* μαλλον δεν εισαι μανουλιτσα ε???

* οι περισσοτερες εκ των "μανουλιων" αν κρινω κ απο εμενα καναμε σεξ με τον αντρουλη μας μετα απο καιρο (εννοω μετα απο τον τοκετο)

τι επρεπε δλδ να εκαναν κ οι δικοι μας αντρες ??? προφιλ στο facebook κ τις βλακειες εν ολιγης που κανει αυτος ο κυριος?????

Mερικές lenaki δεν κάνουν κι από τώρα.... απαγόρευση ιατρού....:roll:

άρα οι δικοί μας θα πρέπει να φτιάξουν από τώρα σελίδα......:lol: :lol: :lol:

γιατί πως θα επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους;;;

Αφου δεν εβγαλε ακρη με το αγριο,μηπως να τον παρει με το καλο?Καμια φορα πιανει!κι αν οντως δεν παιζει κατι σοβαρο(να την απαταει στα αληθεια) και αγαπαει την οικογενεια του θα μιλησει στην γυναικα του για τις ανασφαλειες του και ολα αυτα που ηλιθιωδως νιωθουν οι αντρες μπροστα στο θαυμα που φερνει μια γυναικα στον κοσμο και θα σταματησει τις μ@%^$ιες!Ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι ειναι κριμα να συμβαινουν τετοια πραγματα!Δεν θα συμφωνησω οτι φταει η κουμπαρα αλλα ειναι πολυ ευκολο να παραμελησουμε τους αντρες μας οταν ερχεται ενα μωρακι...αλλα νομιζω οτι ειναι δουλεια και των 2 να μην απομακρυνθουν!και δεν εννοω σεξουαλικα!Δηλαδη αν η μανα μεχρι να καταλαβει τη της συνεβη ειδικα στην πρωτη γεννα πρεπει ο αλλος να ψαξει την ευκολη λυση?!Εγω απο την πρωτη στιγμη που γεννησα δεν επαψα να εχω εννοια τον αντρα μου και αυτος εμενα!

Κι ο δικος μου εχει fb..κι εχει και μπολικες φιλες..του εχω ξεκαθαρισει πως αν θελει να μπαινει στη σελιδα ειναι δικαιωμα του οπως δικαιωμα μου ειναι να μπαινω στο δικο μου και να τελειωσω την σχεση μας εκει..ευτυχως εμεις τα ειχαμε ξεκαθαρισει πολυ πριν τον ερχομο του παιδιου..ξεροντας τι κυκλοφορει στο fb δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση της κουμπαρας σου..αλλα δεν φταιει σε τιποτα η γυναικα..ο αχαιρευτος φταιει..

αν σκεφτοντουσαν ολοι καπως ετσι δε θα ειχαμε και τοσα κερατωματα και διαζυγια και λεω αν ...αν μπορουσαν να μπουν και στη δικια μας θεση μετα τη γεννα εννοω θα τα βλεπαν διαφορετικα τα πραγματα.και τωρα που το σκεφτομαι και η κουμπαρα της αδερφης μου αντιμετωπιζει κατι τετοιο τυχαιο???δε νομιζω.επισης ολοι δε λενε οτι οι σκεψεις-φαντασιωσεις ειναι αντιστοιχες με την μοιχεια αν δεν παιζει σε αυτες το ετερο ημισυ??????

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

τελικα οι αντρες δε παυουν ποτε να σκεφτονται με το κατω κεφαλι.κ ο δικος μου με βλεπει με την κοιλια κ θελει σεξ δηλαδη ελεος.δε νιωθω καμια θυληκοτητα πλεον!δε μου βγαινει!κ το καλο?αυτος επεμενε για τριτο κ με επισε!κ ηξερε τι επακολουθει απο τις αλλες εγκυμοσυνες.τι να πω.καλα που δε ξερει την τυφλα του απο υπολογιστες να λεω δηλαδη????

τοσο πρωταρχικο ρολο στη ζωη τους αυτο το σεξ?ελεος!

Δημητρα εισαι τυχερη..ο δικος μου ξερει τα παντα απο υπολογιστες και το χειροτερο?και να χαλασω το πσ στο σπιτι(ως δικαιολογια για να μην μπαιει στο ιντερνετ) εχει αλλους 70..

Δημητρα εισαι τυχερη..ο δικος μου ξερει τα παντα απο υπολογιστες και το χειροτερο?και να χαλασω το πσ στο σπιτι(ως δικαιολογια για να μην μπαιει στο ιντερνετ) εχει αλλους 70..

στειλε καλε μερικους γιατι εχω ενα γιο που μου τους χαλαει:rolleyes:

οχι δε ξερει κ ουτε θα του δειξω ποτε:rolleyes:αλλα οντως επρεπε να ζησουν εστω 1 μηνα αυτο που περναμε εμεις στην εγκυμοσυννη κ μιλαω κυριως για το ψυχολογικο μερος κ το ορμονικο κ μετα αν μιλουσαν για σεξ εμενα να με φτυσειις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...