Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Διάβασες το ποστ πριν από αυτό που κάνεις quote?

Ναι ειδα και της Λενας. Το οτι καποιος ειναι επιθετικος σε κανει και εσενα? Δειχνεις οντως να εχεις χιουμορ. Για λιγο το εχασες εκει και ειδα αλλο προσωπο. Προσωπικη εικονα φυσικα και ανευ ουσιας για σενα. Δεν εχει σημασια. Σου επισημανα την επιθετικοτητα στα ποστ οχι μονο της Λενας αλλα και της Ρεας παραπανω. Και εκει το ιδιο ειδα. Παρολα ταυτα μετα το μαζεψες και επανηλθε το χιουμορ σου. Παντως ενας ανθρωπος που αστειευται τοσο πετυχημενα σε αρκετα ποστ και το λεει 'χιουμορ κανουμε' πρεπει να δεχεται και το αντιστοιχο απο αλλους......κανω λαθος? Ειδες πως μπορουν να γινουν λοιπον παρεξηγησεις? Ενα μαθημα για ολους μας.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως τελικά όντως το y χρωμόσωμα έχει εξασθενίσει επικίνδυνα.

Να το φιλαράκι, αυτός ο ντεμέκ ρα-ρα-ράσπουτιν, ένα κλασικό Α - αρσενικό (alpha male), αντί να κάνει τα κλασικά του είδους του (να δείχνει τα μούσκουλά του, να μαρκάρει ανεπιτυχώς την περιοχή του, να τρίζει τα δόντια του στα νέα αρσενικά που πλησιάζουν την περιοχή του) κάνει εγγραφές σε φόρουμ γονέων και ξεκατινιάζεται με τα θηλυκά της αγέλης! Ήμαρτοοοοοον!!!:roll:

.....δε νομίζω τάκη....

Να το φιλαράκι, αυτός ο ντεμέκ ρα-ρα-ράσπουτιν, ένα κλασικό Α - αρσενικό (alpha male), αντί να κάνει τα κλασικά του είδους του (να δείχνει τα μούσκουλά του, να μαρκάρει ανεπιτυχώς την περιοχή του, να τρίζει τα δόντια του στα νέα αρσενικά που πλησιάζουν την περιοχή του) κάνει εγγραφές σε φόρουμ γονέων και ξεκατινιάζεται με τα θηλυκά της αγέλης! Ήμαρτοοοοοον!!!:roll:

Έχεις δίκιο ως ένα ορισμένο σημείο. Κύλισε άσχημα το πράμα ενώ τις άλλες μέρες δεν ήταν έτσι. Το ντεμεκ είναι τούρκικη λέξη νομίζω ε?

This is a man's world

δεν σκεφτηκες οτι αυτα που γραφουμε μπορει αλλος να τα διαβασει σε καμια βδομαδα κ να μας απαντησει τοτε???

ετσι κ εγω ,ειχα απλως αλλο timing ,διαβασα ,ενοιωσα κ απαντησα .

δεν ηρθα απο το πουθενα ....αλλα απο το σουπερ μαρκετ!!!!

μηπως ειναι ματαιο να αποκρυπτογραφησουμε τις σκεψεις ενος αντρα προς τη γυναικα του κ αντιστροφως θα ελεγα????

κ να δωσουμε βαση στο τι εισπραττει το καθε φυλο επι της ουσιας δλδ ???

αντε αυτο σας ρωταω ...μηπως κ ξεκολησουμε γιατι δε μου αρεσει αυτο που γινεται .

ασε ησυχη την dimitra83 που θελεις να της στειλεις κ προσωπικο μνμ ,παντρεμενη με δυο παιδια ,δε ντρεπεσαι?????

πλακιτσα πλακιτσα !!!! :Ρ

Έχεις δίκιο ως ένα ορισμένο σημείο. Κύλισε άσχημα το πράμα ενώ τις άλλες μέρες δεν ήταν έτσι. Το ντεμεκ είναι τούρκικη λέξη νομίζω ε?

Το ντεμέκ δεν είναι προσβολή. :roll:

Το συνηθίζουμε εμείς οι βόρειοι.:wink:

Ρώτα και τη γυναίκα σου σε λέω!

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Ναι ειδα και της Λενας. Το οτι καποιος ειναι επιθετικος σε κανει και εσενα? Δειχνεις οντως να εχεις χιουμορ. Για λιγο το εχασες εκει και ειδα αλλο προσωπο. Προσωπικη εικονα φυσικα και ανευ ουσιας για σενα. Δεν εχει σημασια. Σου επισημανα την επιθετικοτητα στα ποστ οχι μονο της Λενας αλλα και της Ρεας παραπανω. Και εκει το ιδιο ειδα. Παρολα ταυτα μετα το μαζεψες και επανηλθε το χιουμορ σου. Παντως ενας ανθρωπος που αστειευται τοσο πετυχημενα σε αρκετα ποστ και το λεει 'χιουμορ κανουμε' πρεπει να δεχεται και το αντιστοιχο απο αλλους......κανω λαθος? Ειδες πως μπορουν να γινουν λοιπον παρεξηγησεις? Ενα μαθημα για ολους μας.....

Αν το humor μου συνοδευόταν από χαρακτηρισμούς δε θα το έλεγες humor. :) Για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλη εμπάθεια προς τους άντρες σε αυτό το forum και πράγματι βλέπω πως δε μπορώ να πάρω αυτό που ήθελα να πάρω από δω. Παρόλο που αποφάσισα απο την αρχή να το προσεγγίσω ανάλαφρα.

This is a man's world

Το ντεμέκ δεν είναι προσβολή. :roll:

Το συνηθίζουμε εμείς οι βόρειοι.:wink:

Ρώτα και τη γυναίκα σου σε λέω!

Το ξέρω τι σημαίνει. Ξαναλέω πάντως έχεις δίκιο σε αυτά που είπες εκτός από τις πρώτες προτάσεις :)

This is a man's world

Αν το humor μου συνοδευόταν από χαρακτηρισμούς δε θα το έλεγες humor. :) Για κάποιο λόγο υπάρχει μεγάλη εμπάθεια προς τους άντρες σε αυτό το forum και πράγματι βλέπω πως δε μπορώ να πάρω αυτό που ήθελα να πάρω από δω. Παρόλο που αποφάσισα απο την αρχή να το προσεγγίσω ανάλαφρα.

Το χιουμορ σου συνοδευεται συνεχως απο χαρακτηρισμους. Παραμενει χιουμορ και μαλιστα πετυχημενο. Οσο για το αναλαφρο φυσικα και μπορεις. Και να παρεις αυτο που θες απο εδω (οτι και αν ειναι αυτο, λογος δεν μου πεφτει). Το οτι εγω δεν το παω αναλαφρα δεν σημαινει οτι αλλοι δεν το πανε. Σου επισημανα κατι που ουτως ή αλλιως φαινεται να το ειδες και μονος σου. Οποτε συνεχιστε το αναλαφρο με την παρεα εγω παρακολουθω....εχει ενδιαφερον.

Το ξέρω τι σημαίνει. Ξαναλέω πάντως έχεις δίκιο σε αυτά που είπες εκτός από τις πρώτες προτάσεις :)

Βασικά, να σε πω, επειδή έχω κάνει διατριβή πάνω στην αντρική ψυχολογία, (από το άλλο το φόρουμ της θύρας 4, που είμαι γραμμένη :rolleyes:). Ξέρω πολύ καλά λοιπόν ότι άμα απευθυνθείς σε κάποιον άντρα και τον πεις alpha male, θα σε πει ότι έχεις δίκιο, άσχετο με το τι θα γράφεις στο υπόλοιπο ποστ!:mrgreen:

Πάω να βγάλω τη μπουγατσούλα από το φούρνο κι εγώ, see ya!

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

Βασικά, να σε πω, επειδή έχω κάνει διατριβή πάνω στην αντρική ψυχολογία, (από το άλλο το φόρουμ της θύρας 4, που είμαι γραμμένη :rolleyes:). Ξέρω πολύ καλά λοιπόν ότι άμα απευθυνθείς σε κάποιον άντρα και τον πεις alpha male, θα σε πει ότι έχεις δίκιο, άσχετο με το τι θα γράφεις στο υπόλοιπο ποστ!:mrgreen:

Πάω να βγάλω τη μπουγατσούλα από το φούρνο κι εγώ, see ya!

Επειδή εγώ όμως ξέρω σε τι context το είπες αυτό, αποφάσισα να μη το σχολιάσω το alpha male και αντίθετα να πω πως δε συμφωνώ. Δεν έπιασε σε σενα γμτ

This is a man's world

εχω ξεραθει στο γελιο πρωι πρωι!!!:lol::lol::lol:

τι με λες τωραααααα δε ξερεις το ντεμεκ?πως λεμε ντιπ για ντιπ!καμια σχεση!

να σε πω μια μπουγατσα θα την τσακιζα τωρα....αλλλλλλλλα εδω που ειμαι....μπουγατσα γιοκ!!!

Το κατάλαβα αυτό που είπες και γιαυτό ειπα πως και αυτό είναι μέσα στη ζωή. Αλλο που δεν αναφέρεται ποτε εδω μέσα. Και το δεύτερο δεν το ξέρω αν ισχύει. Εγω και το κάνω και μιλάω γιαυτό. Όπως και άλλα πράγματα εξάλλου. Απλα με διασκεδάζει (με την καλη εννοια) που το έχετε δαιμονοποιήσει.

Μα κάνετε και τίποτα άλλο πια εσείς (οι άνδρες) μόνο το sex σκέφτεστε ενώ εμείς έχουμε και το σπίτι και τα παιδιά και την δουλειά και το ανάποδο αφεντικό και ότι βάζει ο νους και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να σκεφτούμε και το sex ,όποτε εσείς το θέλετε δλδ σχεδόν συνέχεια.Μία ερώτηση:Με πόσες φορές την εβδομάδα θεωρείτε ότι είστε ικανοποιημένοι (χορτασμένοι) ας πούμε???γιατί δε σας πιάνουμε πουθενά.

Εχθές το βράδυ που ήμουν σε μια παρέα και συζητούσαμε το ίδιο θέμα άκρη δεν έβγαλα.Αυτό που κατάλαβα όμως είναι (και δηλώθηκε) ότι με μία γυναίκα δεν είστε ευχαριστημένοι και ότι εκτιμάτε δεόντως (μην πω προσκυνάτε) τους Άραβες και άλλους λάους ίδιας αντίληψης(χωρίς παρεξήγηση) που μπορούν και έχουν και 2 και 3 και όσες μπορούν να θρέψουν χωρίς να υπάρχει καμία αντίρρηση.Και ότι τους αρέσει που τις έχουν έτσι άβουλες και χωρίς προσωπικότητα.Αν είναι έτσι πηγαίνετε να ζήσετε εκεί ρε παιδιά μη μας τα ζαλίζετε άλλο φτάνει.......:mrgreen:

Επίσης με αυτά τα θέματα δεν αστειεύονται .....

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

Μία ερώτηση:Με πόσες φορές την εβδομάδα θεωρείτε ότι είστε ικανοποιημένοι (χορτασμένοι) ας πούμε???γιατί δε σας πιάνουμε πουθενά.

Εχθές το βράδυ που ήμουν σε μια παρέα και συζητούσαμε το ίδιο θέμα άκρη δεν έβγαλα.Αυτό που κατάλαβα όμως είναι (και δηλώθηκε) ότι με μία γυναίκα δεν είστε ευχαριστημένοι και ότι εκτιμάτε δεόντως (μην πω προσκυνάτε) τους Άραβες και άλλους λάους ίδιας αντίληψης(χωρίς παρεξήγηση) που μπορούν και έχουν και 2 και 3 και όσες μπορούν να θρέψουν χωρίς να υπάρχει καμία αντίρρηση.Και ότι τους αρέσει που τις έχουν έτσι άβουλες και χωρίς προσωπικότητα.Αν είναι έτσι πηγαίνετε να ζήσετε εκεί ρε παιδιά μη μας τα ζαλίζετε άλλο φτάνει.......:mrgreen:

Επίσης με αυτά τα θέματα δεν αστειεύονται .....

αυτο το εχω ακουσει κ εγω απο αντροπαρεα!οτι ειναι τυχεροι εκει που μπορουν να εχουν πολλες κλπ κλπ!κ αμα σηκωνει εκει η γυναικα κεφαλι της το κοβουν κ το λενε με εναν θαυμασμο!!!

οντως πειτε μας καθε ποτε θελετε κοκο για να μη κανετε σαιμπερ σεξ?να ξερουμε ρε παιδι μου να κανονιζουμε τα ωραρια κ τις δουλειες μας για να μη σας λειπει στιγμη το κοκο!θελετε καθε 5 ωρες?καθε 5 λεπτα?να ξερουμε ποτε να τα πεταμε!του τυπου ''ελα εδω ειμαι ανακατωνω την μπεσαμελ!!!ελα ελα το εβγαλα το βρακι!'' κατι τετοιο θελετε?χμμμμ!!:rolleyes: ευτυχως ο δικος μου ΑΚΟΜΑ δεν ξερει καν τι σημαινει ρουτερ!

ελατε βρε κοριτσια..πιστευετε οτι ζηλευουν τους αραβες?στ αληθεια?οι περισσοτεροι ουτε με 2 γυναικες δεν μπορουν να τα βγαλουν περα και να ειναι και οι δυο ικανοποιημενες ποσο μαλλον με χαρεμι ολοκληρο..ισως να ζηλευουν το οτι οι γυναικες αυτες δε βγαζουν μιλια οποτε και δε μπορουν να πουν ποσο ανικανοποιητες ειναι..οσο για το cyber ειναι ευκολη λυση γιατι δεν κουραζεσαι οπως στο live..

οσο για το cyber ειναι ευκολη λυση γιατι δεν κουραζεσαι οπως στο live..

Καλα μεγαλη συζυτηση αυτη. Εκει μπορεις να φαντασιωνεσαι οτι εισαι και ο σουπερ εραστης και αποδιδεις κιολας......:rolleyes: .....στην πραγματικοτητα χωλενει.......πισω απο μια οθονη μπορει καποιος να ειναι οπως θα ηθελε να ειναι σε ολους τους τομεις. Γιαυτο κανουν θραυση κατι second life.......

Καλα μεγαλη συζυτηση αυτη. Εκει μπορεις να φαντασιωνεσαι οτι εισαι και ο σουπερ εραστης και αποδιδεις κιολας......:rolleyes: .....στην πραγματικοτητα χωλενει.......πισω απο μια οθονη μπορει καποιος να ειναι οπως θα ηθελε να ειναι σε ολους τους τομεις. Γιαυτο κανουν θραυση κατι second life.......

ασχετο αλλα ποτε δεν καταλαβα πως ακριβως παιζεται αυτο το παιχνιδι..εγω το ειχα κανει μπουτικ και αλλαζα μονιμως ρουχα στο avatar μου..

Αυτό ακριβώς. Γιατί το real life θέλει κάτι balls NAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Βρε συ, σίγουρα δεν είσαι κριός;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

"Φίλε" rasputin.

Θεωρώ την απάντησή σου στο post μου το λιγότερο εμπαθή και προσβλητική.

Θεωρώ ότι από τη μεριά μου το μόνο που έχω αλλά και οφείλω να κάνω είναι απλά να αγνοώ τις δημοσιεύσεις σου που έτσι και αλλιώς ελάχιστα έχουν να προσφέρουν.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Αυτό ακριβώς. Γιατί το real life θέλει κάτι balls NAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Βρε συ, σίγουρα δεν είσαι κριός;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Υδροχοος ειμαι με Σκορπιο. Κριος ειναι ο αντρας μου....περιτο να σου πω τι κοντευω να βγαλω εξαιτιας του ετσι? :-P

ασχετο αλλα ποτε δεν καταλαβα πως ακριβως παιζεται αυτο το παιχνιδι..εγω το ειχα κανει μπουτικ και αλλαζα μονιμως ρουχα στο avatar μου..

Να σου πω οτι δεν ειμαι και καταλληλη να σε ενημερωσω? Θα σου πω τα λιγα που ξερω..Στο second life μπηκα 1 φορα ολη και ολη οταν πρωτοξεκινησε....ειδα τι ειναι και δεν με εξεφραζε καθολου και δεν ξαναμπηκα. Λογω του οτι ανηκω ομως στο κυκλωμα της τεχνολογιας ξερω πολυ καλα τι ειναι και πως δουλευει και γιατι κανει τοση επιτυχια. Ουσιαστικα ειναι η μεταφορα του The Sims που εφτιαχνες σπιτια, χαρακτηρες και οικογενειες οπως τις ηθελες αλλα σε virtual περιβαλλον που εχει τις ιδιες ικανοτητες με ενα chat αλλα εμπλουτισμενο επισης με την αντιστοιχη μορφη που διαλεγει ο καθης. Και απο εκει και περα κανεις οτι θες εκει μεσα. Εχω ακουσει οτι μεχρι και εικονικοι γαμοι γινονται και εταιρειες μεγαλες εχουν και μαγαζια μεσα στο παιχνιδι που μπορεις να κανεις και κανονικες αγορες.......πραγματικα με απωθει ολη η ιδεα.....:evil: Οπως επισης δεν με εκφραζουν ουτε τα chat......

χαθηκε το αγορι.δε μας αντεξε αλλο!τον ξεκανατε κ αυτον καλε!:rolleyes:

Δεν παθαινει τπτ κοριτσι. Αν διαλεξε το ονομα Ρασπουτιν γιατι τον αντιπροσωπευει τοτε δεν παθαινει τπτ....αν θυμαμαι καλα τον δηλητηριασαν και τον πυροβολισαν για να ψωφισει και παρολαυτα το παλευε.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...