Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

θα μας κανεις και μαθηματα για το πως να μην σηκωνουμε κεφαλι στον αντρα μας και για το πως θα πεταμε το βρακι μας?αν ναι τοτε κυριε καθηγητα κυριε καθηγητα (ημοτικον που σηκωνει χερι) μπορω να παω τουαλετα..ειναι επειγον πρεπει να ξερασω..

Όχι και να μη σηκωνετε κεφάλι! Παρεξήγησες το ποστ μου για τον αφέντη που ήταν χιουμοριστικό. Μα σοβαρά τώρα δεν κατάλαβες από το ύφος του ποστ πως ήταν στα πλαίσια αστείων που ανταλλάσονταν εκείνη την ώρα? Όσο για το 2ο...

This is a man's world

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι και να μη σηκωνετε κεφάλι! Παρεξήγησες το ποστ μου για τον αφέντη που ήταν χιουμοριστικό. Μα σοβαρά τώρα δεν κατάλαβες από το ύφος του ποστ πως ήταν στα πλαίσια αστείων που ανταλλάσονταν εκείνη την ώρα? Όσο για το 2ο...

παντως για το δευτερο αν περιμενουμε απο σενα ζητω που καηκαμε..

Διαφημίσεις

λοιπον οκ θεσσαλονικη το ειδα βρε!!

τι εννοεις μπουγατσα φιλτατε καλαμακι?που αντι να τα βαζεται στο φραπε τα τρωτε στα σαντουιτς.αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα κ δε ξερεις απο που σου πεταγονται οι μπουγατσες και τα σουβλακια!!!!

παντως ρασπυ στο μονο ειδος γυναικας που ταιριαζεις ειναι αυτες οι καψερες με την μπουρκα που φαινονται μονο τα ματια τους κ ολο το σωμα ειναι καλυμενο με ενα σεντονι.να σου λεει σε ολα ΝΑΙ κ αν τολμισει να φερει αντιρρηση τοτε δημοσιος λιθοβολισμος!στο κλουβι με τα λιονταρια!μιλησε ο αρχων!!!!απο το νικ σου παντως ρασπυ φαινεται ποσο σε υποληψη εχεις το γυναικιο φυλο.καθοτι κ γκομενακιας ο ρασπυ ο οριτζιναλ ετσι?να περναει η ωρα του ηθελε .

παντως να ξερεις πως δε θα θελες κανεις να σκεφτεται για την κορη σου με τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ για τις γυναικες.γιατι παραδεξου το εισαι μισογυνης!:evil: ακου μπουγατσα....

λοιπον οκ θεσσαλονικη το ειδα βρε!!

τι εννοεις μπουγατσα φιλτατε καλαμακι?που αντι να τα βαζεται στο φραπε τα τρωτε στα σαντουιτς.αντε μη τα παρω στο κρανιο τωρα κ δε ξερεις απο που σου πεταγονται οι μπουγατσες και τα σουβλακια!!!!

παντως ρασπυ στο μονο ειδος γυναικας που ταιριαζεις ειναι αυτες οι καψερες με την μπουρκα που φαινονται μονο τα ματια τους κ ολο το σωμα ειναι καλυμενο με ενα σεντονι.να σου λεει σε ολα ΝΑΙ κ αν τολμισει να φερει αντιρρηση τοτε δημοσιος λιθοβολισμος!στο κλουβι με τα λιονταρια!μιλησε ο αρχων!!!!απο το νικ σου παντως ρασπυ φαινεται ποσο σε υποληψη εχεις το γυναικιο φυλο.καθοτι κ γκομενακιας ο ρασπυ ο οριτζιναλ ετσι?να περναει η ωρα του ηθελε .

παντως να ξερεις πως δε θα θελες κανεις να σκεφτεται για την κορη σου με τον τροπο που σκεφτεσαι εσυ για τις γυναικες.γιατι παραδεξου το εισαι μισογυνης!:evil: ακου μπουγατσα....

Χαραμίζεστε εδώ μέσα! Ψυχαναλύτριές μου εσείς! :D

This is a man's world

Έτσι λέμε τους Θεσσαλονικείς χαϊδευτικά. Δεν είναι προσβολή

κ εμεις τους αντρες που το παιζουν σκληροι τους λεμε κουρ@δομαγκες μη το παρεξηγεις χαιδευτικουλι ειναι!

παντως για το δευτερο αν περιμενουμε απο σενα ζητω που καηκαμε..

αστο αγαπη μου αστο....

Διαφημίσεις

κ εμεις τους αντρες που το παιζουν σκληροι τους λεμε κουρ@δομαγκες μη το παρεξηγεις χαιδευτικουλι ειναι!

Ε να το πεις σε αυτούς που στο παίζουν σκληροί.

This is a man's world

ποσο με εχεις καλυψει .... σε περιμενα!!!!! ελεγα που ειναι η δημητρουλα!!! :)

Άλλη φορά να την παίρνει τηλέφωνο όταν θες βοήθεια βρε κουτό

This is a man's world

Διαφημίσεις

Νόμιζα το site λέγεται parents.gr και δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες (www.exwbgaleiaraxneskatw.gr). Αν είναι για γυναίκες μόνο φυσικά να φύγω. Το ποιος είναι εμπαθής φαίνεται. Κοίτα το ποστ σου. Παρόλο που επισημάνεις σωστά πως τα 2 φύλα απέχουμε, δεν φαίνεται να το έχεις χωνέψει γιατί κι εσύ φαίνεται να τις κάνεις ανέκδοτο.

Χθες καλα το πηγαινες με το μαλακο. Σημερα το εχασες εντελως ομως. Γιατι εχεις βρεθει τωρα να τσακωνεσαι με ολες εδω μεσα ενω εχθες εκανες πλακιτσα με πολλα υπονοουμενα αναρωτιεμαι εγω και οπως βλεπεις θεση ιδιατερη απεναντι σου δεν θα παρω. Αλλα οπως γραφεις σημερα ειναι ακρως επιθετικο. Τι εισαι τελικα? Ο χθεσινος που σε μερικα 'ισως' να συμφωνησαμε ή το σημερινο κλασσικο αντρικο δειγμα που εχει φερει πολλες απο εμας στο αμην?

Αν θες απαντας....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

πατσι ειμαστε.εσυ με ειπες μπουγατσα!κ στο κατω κατω εσυ δεν ειπες να το πω σαυτους που παιζουν τους σκληρους?αρα εσυ το ζητησες!μια σου κ μια μου φιλε!οχι να μας λες μπουγατσες κ εμεις φερμουαρ!δε καταλαβα!!!

εχουμε κι εμεις κατι ωραια χαιδευτικουλια για σας..γι αυτο καλα λεω αν περιμενουμε απο σενα........θα καταντησουμε καπως ετσι WaitingForPerfectMan.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χθες καλα το πηγαινες με το μαλακο. Σημερα το εχασες εντελως ομως. Γιατι εχεις βρεθει τωρα να τσακωνεσαι με ολες εδω μεσα ενω εχθες εκανες πλακιτσα με πολλα υπονοουμενα αναρωτιεμαι εγω και οπως βλεπεις θεση ιδιατερη απεναντι σου δεν θα παρω. Αλλα οπως γραφεις σημερα ειναι ακρως επιθετικο. Τι εισαι τελικα? Ο χθεσινος που σε μερικα 'ισως' να συμφωνησαμε ή το σημερινο κλασσικο αντρικο δειγμα που εχει φερει πολλες απο εμας στο αμην?

Αν θες απαντας....

Διάβασες το ποστ πριν από αυτό που κάνεις quote?

This is a man's world

εχουμε κι εμεις κατι ωραια χαιδευτικουλια για σας..γι αυτο καλα λεω αν περιμενουμε απο σενα........θα καταντησουμε καπως ετσι WaitingForPerfectMan.gif

Εγω εχω καταντησει ετσι παντως για αλλους λογους.....και σας αφηνω στο παρτυ. Γεια σας κοριτσια μου καλο βραδυ. Το μαζεψες Ρασπουτιν. Οκ. Καλα το συνεχιζεις.....αντε γειαααααα..........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

πατσι ειμαστε.εσυ με ειπες μπουγατσα!κ στο κατω κατω εσυ δεν ειπες να το πω σαυτους που παιζουν τους σκληρους?αρα εσυ το ζητησες!μια σου κ μια μου φιλε!οχι να μας λες μπουγατσες κ εμεις φερμουαρ!δε καταλαβα!!!

Έχω αποφύγει όπως έχεις δει χαρακτηρισμούς. Και σκληρός όπως λες δεν στο έχω παίξει σε καμία στιγμή. Η συνέχεια σε PM γιατί δε αφορούν τους άλλους από τη στιγμή που το κανες προσωπικο.

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...