Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πραγματικα εχω εκπλαγει απο το ποσο φιλες νοιωθω τις κυριες - κοπελες του φορουμ ,συνεπως δεν καταλαβαινω σε ποιο post αναφερεσαι που τις κανω λες ανεκδοτο ,αλλα μη μου διευκρινησεις κιολας δε με νοιαζει-δεν ισχυει !

οσο για το αλλο που ειπες , θα αναθεωρουσα στα σιγουρα κ θα πιστευα πως εισαι gentleman (αφου σ'αρεσουν κ οι ξενες λεξεις) αν αποχωρουσες κ δε συνεχιζες αυτην την ακουσια,χυδαια επιθεση .

θα σου πω αυτο που σκεφτομαι για την περιπτωση σου ....

ή φερεσαι εξυπνα κ επιλεγεις να αποχωρησεις οπως αλλωστε εσυ προτεινες ,

κατι που θα μας κανει οπως σου ειπα να πιστεψουμε οτι μπορει να εισαι "κυριος" και να παραβλεψουμε φυσικα τα "εχεις αραχνες εκει κατω κοκ κοκ κοκ "

ή συνεχιζεις τις επιθεσεις σου ..... κ τις προκλησεις σου σε ολες εμας ....

να ξερεις ομως δε θα βρισκεις ανταποκριση για πολυ ετσι οπως το πας .... ποσο θα απανταμε σε αυτες σου τις βλακειες .... ποσο ενα μηνα δυο .....

σα την τζουλια κ εσυ ,θα ερθει η μερα σου που μονος θα τα γραφεις ,μονος θα απαντας .

Το "Εχεις αραχνες" το ανέφερα για να δεις πως ακούστηκε το δικό σου απρόκλητο "play tsoon tsoon". Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν σχολιασμού. Σου συντιστώ να ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις πριν πατήσεις το κουμπί γιατί είναι τελείως εκτος.

This is a man's world

Ειπαμε ειναι και η γριππη στη μεση φιλε!!!!!!!!!!!!! Δειξε κατανοηση και καλως ηρθες!!!!!

Λογω της ημερας Ρασπ,λογω της ημερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το lenaki γρίπη έχει?

This is a man's world

Διαφημίσεις

Αυτο με τις αραχνες ποτε το ξεφουρνισες βρε και εγω το χασα????

Μπηκες δυναμικα παντως δεν μπορω να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μωρέ δεν μπήκα να προσβάλω κανέναν εδώ. Αλλά η κοπελιά από το πουθενά άρχισε να λέει πράγματα αστοχα (για να το πω ελαφρα). Κοιτα μερικά ποστσ πιο πίσω

This is a man's world

Το "Εχεις αραχνες" το ανέφερα για να δεις πως ακούστηκε το δικό σου απρόκλητο "play tsoon tsoon". Τα υπόλοιπα δεν αξίζουν σχολιασμού. Σου συντιστώ να ξαναδιαβάζεις αυτά που γράφεις πριν πατήσεις το κουμπί γιατί είναι τελείως εκτος.

τραγικο!(οπως θα ελεγε και η φιλτατη τζουλια):P:p:p

Μωρέ δεν μπήκα να προσβάλω κανέναν εδώ. Αλλά η κοπελιά από το πουθενά άρχισε να λέει πράγματα αστοχα (για να το πω ελαφρα). Κοιτα μερικά ποστσ πιο πίσω

δειτε παλι εμπαθεια .... η κοπελια απο το πουθενα!!!!!

Ειπαμε ειναι και η γριππη στη μεση φιλε!!!!!!!!!!!!! Δειξε κατανοηση και καλως ηρθες!!!!!

Λογω της ημερας Ρασπ,λογω της ημερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η ζεστη....τα λογια του παπα!!κρατησου ρασπυ!!!

παντως παιδια ειναι ο μονος αντρας που αντεξε τοσο ετσι?πρεπει να το παραδεχτουμε:mrgreen: σκληρο καρυδι ο ρασπυ!!!

Διαφημίσεις

¨Ελεος ρε λενάκι. Λάθος στίξη. Η κοπελια, <--ΚΟΜΑ απο το πουθενά. ΟΚ? Κομα μετα το η κοπελιά και εννοω χωρίς λόγο. Ηρέμησε, οκ? Λάθος.

This is a man's world

η ζεστη....τα λογια του παπα!!κρατησου ρασπυ!!!

παντως παιδια ειναι ο μονος αντρας που αντεξε τοσο ετσι?πρεπει να το παραδεχτουμε:mrgreen: σκληρο καρυδι ο ρασπυ!!!

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο μπορούν αν ωφεληθούν από την παρουσία μου εδώ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

This is a man's world

τσ τσ τσ..πιστευεις οτι εισαι κατι παραπανο απο τη κοπελια απο το πουθενα?! ντροπη σου..:P:p:p:p

Δεν έχουν καταλάβει ακόμα πόσο μπορούν αν ωφεληθούν από την παρουσία μου εδώ! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

θα μας κανεις και μαθηματα για το πως να μην σηκωνουμε κεφαλι στον αντρα μας και για το πως θα πεταμε το βρακι μας?αν ναι τοτε κυριε καθηγητα κυριε καθηγητα (ημοτικον που σηκωνει χερι) μπορω να παω τουαλετα..ειναι επειγον πρεπει να ξερασω..

Διαφημίσεις

Φανηκε απο την αρχη οτι ειναι σκληρο καρυδι, εκεινη η ερμη η κουμπαρα δεν πηρε απαντησεις εντος θεματος.

Και για να το επαναφερουμε το θεμα εγω πιστευω οτι αντρας που μπαινει στην διαδικασια να ψαχνεται απο την αρχη του γαμου το εχει χασει το παιγνιδι τελειως. Αποδρα μερα με τη μερα απο τον γαμο με ελαφρα πηδηματακια. Το σκαει νοερα μεχρι να το σκασει καποια στιγμη και στην πραγματικοτητα.

Φανηκε απο την αρχη οτι ειναι σκληρο καρυδι, εκεινη η ερμη η κουμπαρα δεν πηρε απαντησεις εντος θεματος.

Και για να το επαναφερουμε το θεμα εγω πιστευω οτι αντρας που μπαινει στην διαδικασια να ψαχνεται απο την αρχη του γαμου το εχει χασει το παιγνιδι τελειως. Αποδρα μερα με τη μερα απο τον γαμο με ελαφρα πηδηματακια. Το σκαει νοερα μεχρι να το σκασει καποια στιγμη και στην πραγματικοτητα.

μετα απο οσα εχουν ειπωθει,ειλικρινα το ποστ σου μοιαζει οφφ τοπικ..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η μπουγατσα που κολλαει παλι βρε παλλικαρι μου??? Δεν σωζεται με τιποτα το θεματακι μου φαινεται.

νομιζω οτι η μπουγατσα κολλαει στο οτι ειμαι Σαλονικια..

θα μας κανεις και μαθηματα για το πως να μην σηκωνουμε κεφαλι στον αντρα μας και για το πως θα πεταμε το βρακι μας?αν ναι τοτε κυριε καθηγητα κυριε καθηγητα (ημοτικον που σηκωνει χερι) μπορω να παω τουαλετα..ειναι επειγον πρεπει να ξερασω..

:lol::lol::lol:

οχι καλεεε ξερουμε να το πεταμε το βρακι μας μια χαρα!δε χρειαζομαστε μαθηματα!:twisted: τωρα αν καποιοι δε την βρισκουν με το τελειο στρινγκ που τους πασαρουμε αλλα με μια οθονη που γραφει προστυχιες ε τοτε ειναι ανωμαλοι αγαπη μου!

ρασπυ αυτο το ειπα για να ειμαστε κ ον τοπικ!μη πεις παλι οτι τα λεμε για σενα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...