Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πρόβλημα στην κουμπάρα μου

platykodon

Recommended Posts

βλεπω απο αυτα που γραφουμε κρατας και σχολιαζεις μονο αυτα που σε συμφερουν..

Το παρατηρησα και εγω....και γυρναει γυρω απο ενα θεμα κυριως....που εχει επαναληφθει αρκετα...:| Εγω παρατηρω.....

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 431
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα να δεις. Ο άντρας, όταν είναι άντρας, δεν έχει ανάγκη να τονώσει τον αντρισμό του. Αυτό που έχει ανάγκη ένας τέτοιος Αντρας (επιτηδες το Α κεφαλαιο) είναι να εκτονώσει τον αντρισμό του. Αν κάποιος έχει κόμπλεξ και έχει ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, ας το κάνει στον καναπέ με επαγγελματική υποστήριξη. Αν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει μια διαπροσωπική και ανθρώπινη σχέση, αλλά γυρεύει να αυτοεπιβεβαιωθεί απρόσωπα στο διαδίκτυο, ε τότε έχει θέμα.

Καλό μου το θέμα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε. Απλά δεν είναι αυτό που γυρεύουμε στον Άντρα: να ψάχνεται να τονώσει τον αντρισμό του. Οπότε τι να φροντίσουμε; Δεν θέλουμε να φροντίσουμε. θέλουμε να πάρουμε και να δώσουμε επί ίσοις οροις. Σαν Γυναικες προς Άντρες.

Καλά μην τρελαίνεσαι. Το κάθε τι θέλει σωστή διαχείριση. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει αφηνω τον σύντροφο στην ησυχία του και δεν τον πρήζω για να καταλάβω γιατί δεν μιλάει, γιατί ειναι συνοφρυωμένος γιατί δεν έχει όρεξη για σεξ όταν εγώ θέλω εδώ και τώρα.

Πολλοί, δύσκολα χαλάτε τη βολή σας, τη ζαχαρένια σας, την κοινωνική σας ζωή. Και δεν παίρνετε ρίσκα. Πόσο πιο βολικό θα ήταν να έχετε και τη γκομενα και τη σύζυγο και τα παιδάκια και τον κοινωνικό περιγυρο και καμιά να μην διαμαρτύρεται.

Μια χαρούμενη παρέα.

Τι σύμπτωση!!!!!!!!! Και οι γυναίκες το ίδιο!!!!!!!!!!!!

Προσωπικά δεν ξέρω καμιά που να λειτουργεί όπως περιγράφεις, αλλά για να τα γράφεις κάτι θα ξέρεις. :confused:

Πάντως, τελικα, ίσως έχεις δίκιο: ίσως είμαστε πιο πολύπλοκες. Αφού δεν μπορούμε να πειστούμε ότι ένα σπίτι στηρίζεται σε ένα στρινγκ. Και οι ανόητες παλεύουμε για επικοινωνία, συντροφικότητα, αγάπη.

Κοίτα τα κόστη που έχεις αναφέρει είναι όντως πολυ χαμηλά, να μην έλεγα πολύ φτηνα. Για όσους αρκούνται σε αυτά τους παραπέμπω σε γραφεία ευρέσεως εργασίας, για να του στειλουν μια εργατική και πρόθυμη οικιακή βοηθό. Και ένα καλό pc από το πλαίσιο.

ΥΓ Συμβουλή που αν θες πέτα τη στο ποτάμι: Σταθείτε πρώτα στα πόδια σας, απογαλακτιστείτε πρώτα και μετά κάντε οικογένεια. Γιατί στη οικογένεια θα πρέπει όχι μόνο να παίρνετε αλλά και να δίνετε: Στη σύντροφο, στα παιδιά. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χεράκια σας όχι μόνο για να φάτε ένα πιάτο φαί αλλά και για να προσφέρετε ένα στον άνθρωπό σας. Και ο σύντροφος έχει άγχη, στρες, υποχρεώσεις. Μάθετε να τον ξεφορτώνετε όπως σας ξεφορτώνει και αυτός. Όποτε μπορείτε και όποτε μπορεί. Αν εσείς χαλαρώνετε με ένα καλό σεξ, ο σύντροφος μπορεί να χαλαρώνει με κάτι άλλο. Βρείτε τι είναι αυτό. Και θα έρθει και το καλό σεξ.

Και όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο, όταν θα κατανοήσετε ότι ούτε χρωστάτε αλλά κυρίως ούτε σας χρωστάνε, τότε θα έχετε βάλει ένα λιθαράκι. Στη δικη σας σοφια.

Ρεα ενα απο τα καλυτερα και πιο σοβαρα δημοσιευματα που εχω διαβασει εδω μεσα......τα σεβη μου....πολυ το χιουμορισαμε, και καλο το χιουμορ αλλα μια μεγαλη δοση αληθειας ειναι επισης πολυ καλη.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Το παρατηρησα και εγω....και γυρναει γυρω απο ενα θεμα κυριως....που εχει επαναληφθει αρκετα...:| Εγω παρατηρω.....

Γιατι δυστυχως το θεμα αυτο ειναι ο κινητηριος μοχλος και λυνει (δυστυχως) τα περισσοτερα προβληματα.

Δεν σχολιαζω αυτα που με συμφερουν αλλα αυτα που παραθετονται εχει πολλα στα οποια συμφωνω αλλα δεν μπορω να γραφω για ολα μ'ενα μωρο στην αγκαλια .....:mad:

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

ναι οντως εχεις δικιο ελλη!αλλα αυτο ειναι κ ενα παραδειγμα για το οτι οι αντρες ενδιαφερονται μονο για το κοκο κ τα αλλα τα εχουν χεσμενα!αν ειναι καλα το κοκο ουτε τους ενδιαφερει κ τιποτε αλλο.βαλε εσυ ενα στρινγκ κ τελειωσαν ολα!δεν εχουμε αλλα προβληματα!ολη μερα το κοκο θα σκεφτομαστε!

α ρε...μεχρι ΠΟΥ τελικα φτανει το μυαλο ενος αντρα ?ε οχι κ πολυ μακρια...γυρω στο ενα μετρο κατω απο το κεφαλι του!εκει σταματαει κ τρωει κολληματα!!!!καλημερα σας!την κανω με ελαφρα για μαθημα πρωτων βοηθειων!:mrgreen:

Είναι ένα νιόπαντρο ζευγαρι όπου ο άντρας κανονίζει με τη γυναίκα του τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι και θέλοντας από την αρχή να σκίσει τη "γάτα" λέει στη γυναίκα του:

εσύ δε θα χρειαστεί να ανησυχείς για τίποτα όλα εγώ θα τα φροντίζω αλλά :

Αντρας:1)Το πρωϊ που θα ξυπνήσω να έχεις τον καφέ μου στο κρεβάτι τον πιω

δεν τον πιω

2)Το κολατσιό μου έτοιμο να το παρω μαζί μου είτε όχι

3)Το μεσημεριανό μου στο τραπέζι να με περιμένει ζεστό φάω δε φάω

4)Το απόγευμα να έχεις τον καφέ στο σαλόνι με τρεις φουσκάλες

τον πιω δεν τον πιω

5)Το βράδυ που θα βγω με τους φίλους μου να έχεις τις πιτζάμες μου

έτοιμες να με περιμένουν στο κρεβάτι γυρίσω δεν γυρίσω

τελος παντων και διάφορα άλλα τέτοια.Η γυναίκα του καθόταν και τον άκουγε με προσοχή ατάραχη και τον ρωτάει:

Γυναίκα :"Τελειώσες αυτές είναι οι απαιτήσεις σου???"

Αντρας :"Ναι"

Γυναίκα :"Λοιπόν ακού συμφωνώ με όλα αυτά που θες και δεν έχω αντίρρηση

καμμία, ΑΛΛΑ έχω και εγώ μία επιθυμία ."

Αντρας :"Ν'ακούσω."

Γυναίκα :"Κάθε βράδυ στις 23:00 έρθεις δεν έρθεις εγώ θέλω να.........."

Ετσι για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα πρωϊνιατικα.

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Διαφημίσεις

ΥΓ Συμβουλή που αν θες πέτα τη στο ποτάμι: Σταθείτε πρώτα στα πόδια σας, απογαλακτιστείτε πρώτα και μετά κάντε οικογένεια. Γιατί στη οικογένεια θα πρέπει όχι μόνο να παίρνετε αλλά και να δίνετε: Στη σύντροφο, στα παιδιά. Μάθετε να χρησιμοποιείτε τα χεράκια σας όχι μόνο για να φάτε ένα πιάτο φαί αλλά και για να προσφέρετε ένα στον άνθρωπό σας. Και ο σύντροφος έχει άγχη, στρες, υποχρεώσεις. Μάθετε να τον ξεφορτώνετε όπως σας ξεφορτώνει και αυτός. Όποτε μπορείτε και όποτε μπορεί. Αν εσείς χαλαρώνετε με ένα καλό σεξ, ο σύντροφος μπορεί να χαλαρώνει με κάτι άλλο. Βρείτε τι είναι αυτό. Και θα έρθει και το καλό σεξ.

Και όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο, όταν θα κατανοήσετε ότι ούτε χρωστάτε αλλά κυρίως ούτε σας χρωστάνε, τότε θα έχετε βάλει ένα λιθαράκι. Στη δικη σας σοφια.

Ελπίζω οι συμβουλές σου να μην απευθύνονται σε μένα γιατί θα είναι ατόπιμα καθώς δε με ξέρεις. Δεν ξέρεις αν και πότε απογαλατίστικα, δεν ξέρεις τι δινω στη σύντροφό μου και γενικότερα δεν ξέρεις για μένα τίποτα. Αν οι "συμβουλές" που έδωσες παραπάνω είναι γενικώς για όποιον άντρα μπει και τις διαβάσει, πάσο.

This is a man's world

Κοίτα να δεις. Ο άντρας, όταν είναι άντρας, δεν έχει ανάγκη να τονώσει τον αντρισμό του. Αυτό που έχει ανάγκη ένας τέτοιος Αντρας (επιτηδες το Α κεφαλαιο) είναι να εκτονώσει τον αντρισμό του. Αν κάποιος έχει κόμπλεξ και έχει ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, ας το κάνει στον καναπέ με επαγγελματική υποστήριξη. Αν κάποιος δεν μπορεί να στηρίξει μια διαπροσωπική και ανθρώπινη σχέση, αλλά γυρεύει να αυτοεπιβεβαιωθεί απρόσωπα στο διαδίκτυο, ε τότε έχει θέμα.

Προφανώς δεν ξέρεις πως λειτουργούν οι άντρες και ειναι φυσιολογικό αυτό. Με τον καιρό ελπίζω να μάθεις.

Καλό μου το θέμα δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνουμε. Απλά δεν είναι αυτό που γυρεύουμε στον Άντρα: να ψάχνεται να τονώσει τον αντρισμό του. Οπότε τι να φροντίσουμε; Δεν θέλουμε να φροντίσουμε. θέλουμε να πάρουμε και να δώσουμε επί ίσοις οροις. Σαν Γυναικες προς Άντρες.

Τι σημαίνει ψάχνεται? Κανείς δεν ψάχνεται. Nice to have είναι. το 90% των ποστσ εδω μέσα είναι για πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες και δεν έχουν και τα θεωρείς όλα πολυ λογικά. Ε, λοιπον μην ψάχνεις γιατί "δε θέλουμε να φροντίσουμε. Μια Γυναικα με κεφαλαιο Γ δεν έχει καμία από τις ανάγκες που δεν ικανοποιούνται και αναφέρονται εδώ μέσα"... Καλό ακούγεται

Καλά μην τρελαίνεσαι. Το κάθε τι θέλει σωστή διαχείριση. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει αφηνω τον σύντροφο στην ησυχία του και δεν τον πρήζω για να καταλάβω γιατί δεν μιλάει, γιατί ειναι συνοφρυωμένος γιατί δεν έχει όρεξη για σεξ όταν εγώ θέλω εδώ και τώρα.

ΌΤαν μάθεις να κάνεις το ανάλογο εσύ, και δεν τα πρίζεις στον καϊμένο επειδή η πεθερά σου, σου φάνηκε πως σε κοίταξε 2 μοίρες πιο στραβά από χθες, θα το χεις.

Πολλοί, δύσκολα χαλάτε τη βολή σας, τη ζαχαρένια σας, την κοινωνική σας ζωή. Και δεν παίρνετε ρίσκα. Πόσο πιο βολικό θα ήταν να έχετε και τη γκομενα και τη σύζυγο και τα παιδάκια και τον κοινωνικό περιγυρο και καμιά να μην διαμαρτύρεται.

Μια χαρούμενη παρέα.

Τι σύμπτωση!!!!!!!!! Και οι γυναίκες το ίδιο!!!!!!!!!!!!

Εννοώ δε χαλάνε το σπίτι τους για κάποια άλλη γυναίκα, όχι για να είναι μόνοι.

Προσωπικά δεν ξέρω καμιά που να λειτουργεί όπως περιγράφεις, αλλά για να τα γράφεις κάτι θα ξέρεις. :confused:

Πάντως, τελικα, ίσως έχεις δίκιο: ίσως είμαστε πιο πολύπλοκες. Αφού δεν μπορούμε να πειστούμε ότι ένα σπίτι στηρίζεται σε ένα στρινγκ. Και οι ανόητες παλεύουμε για επικοινωνία, συντροφικότητα, αγάπη.

Εμεινες στο string εσυ. Αν σου δημιουργεί τέτοια φοβία ρε αδεφέ, μη φοράς.

Κοίτα τα κόστη που έχεις αναφέρει είναι όντως πολυ χαμηλά, να μην έλεγα πολύ φτηνα. Για όσους αρκούνται σε αυτά τους παραπέμπω σε γραφεία ευρέσεως εργασίας, για να του στειλουν μια εργατική και πρόθυμη οικιακή βοηθό. Και ένα καλό pc από το πλαίσιο.

Αν δεν είσαι σε θέση να προσφέρεις ένα πιάτο φαγητού στον άντρα σου τότε ναι, στην ανάγκη αυτό θα κάνει.

This is a man's world

στο πλυθηντικο μιλαει η κοπελα.αν μιλουσε μονο για σενα θα μιλουσε στον ενικο.γιουχουυυ:P

Η ίδια ακριβώς συμβουλή κάνει apply σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού σήμερα. Δεν απογαλακτίζονται από τη μάνα τους και θέλουν και οικογένεια. Όπως λέει και ο σοφός λαός... "με πορδές δε βάφουνε αυγα".

This is a man's world

Διαφημίσεις

απο ολο αυτο το κατεβατο... κ απο την επιμονη σου στα παραπανω που εγραψες ,συμπεραινω οτι εισαι πολυ εμπαθης με τις γυναικες ...

αληθεια τι κανεις εδω μεσα ???? τον κατασκοπο της γυναικειας ψυχοσυνθεσης ...??

ή τον συνηγορο του διαβολου ????

εμεις ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες κ συναισθηματα .

νοιωθω καπως εκδιωγμενη με την "εισβολη" σου .

πραγματικα τοση εμπαθεια για μενα δεν ειναι ευπροσδεκτη !!!!

τα δυο φυλα διαφερουμε στο μεγιστο βαθμο ....

τι πιστευεις δλδ , ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΡΙΚΟ ,"PLAY TSOOUN TSOOUN " για παραδειγμα για να κατανοησει γιατι οι αντρες σκεφτονται μονιμως ή με το τ#$$&νι τους ή με τον εγκεφαλο της μαμας τους ???? δε θα μπαιναμε στο κοπο (οπως εσυ) το εχουμε αποδεκτει .....

αυτα θα σου πω κ οχι αλλα ,γιατι πιθανολογω οτι τα πιστευω μας ,τα κανεις ανεκδοτα για τα φιλαρακια σου .

τι πιστευεις δλδ , ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΡΙΚΟ ,"PLAY TSOOUN TSOOUN " για παραδειγμα για να κατανοησει γιατι οι αντρες σκεφτονται μονιμως ή με το τ#$$&νι τους ή με τον εγκεφαλο της μαμας τους ???? δ.

θεικο!χαχαχαχαχα:lol::lol::lol:

συμπεραινω οτι εισαι πολυ εμπαθης με τις γυναικες ...

τωρα το καταλαβες?

ενας συντηρητικουρας ειναι που πιστευει πως η γυναικα πρεπει να υπακουσει στον αντρα της χωρις να σηκωνει κεφαλι και να μην εκφερει ποτε τη γνωμη της..αλλωστε και να την εκφερει απ το ενα αφτι θα μπει απ το αλλο θα βγει..αποφασιζομεν και διαταζομεν..

υγ.rasputin σταματα πια με τις αγγλικες εκφρασεις στο ασχετο..εχει καταντησει γελοιο..

απο ολο αυτο το κατεβατο... κ απο την επιμονη σου στα παραπανω που εγραψες ,συμπεραινω οτι εισαι πολυ εμπαθης με τις γυναικες ...

αληθεια τι κανεις εδω μεσα ???? τον κατασκοπο της γυναικειας ψυχοσυνθεσης ...??

ή τον συνηγορο του διαβολου ????

εμεις ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε εμπειριες κ συναισθηματα .

νοιωθω καπως εκδιωγμενη με την "εισβολη" σου .

πραγματικα τοση εμπαθεια για μενα δεν ειναι ευπροσδεκτη !!!!

τι πιστευεις δλδ , ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΤΡΙΚΟ ,"PLAY TSOOUN TSOOUN " για παραδειγμα για να κατανοησει γιατι οι αντρες σκεφτονται μονιμως ή με το τ#$$&νι τους ή με τον εγκεφαλο της μαμας τους ???? δε θα μπαιναμε στο κοπο (οπως εσυ) το εχουμε αποδεκτει .....

αυτα θα σου πω κ οχι αλλα ,γιατι πιθανολογω οτι τα πιστευω μας ,τα κανεις ανεκδοτα για τα φιλαρακια σου .

Νόμιζα το site λέγεται parents.gr και δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες (http://www.exwbgaleiaraxneskatw.gr). Αν είναι για γυναίκες μόνο φυσικά να φύγω. Το ποιος είναι εμπαθής φαίνεται. Κοίτα το ποστ σου. Παρόλο που επισημάνεις σωστά πως τα 2 φύλα απέχουμε, δεν φαίνεται να το έχεις χωνέψει γιατί κι εσύ φαίνεται να τις κάνεις ανέκδοτο.

This is a man's world

Διαφημίσεις

τωρα το καταλαβες?

ενας συντηρητικουρας ειναι που πιστευει πως η γυναικα πρεπει να υπακουσει στον αντρα της χωρις να σηκωνει κεφαλι και να μην εκφερει ποτε τη γνωμη της..αλλωστε και να την εκφερει απ το ενα αφτι θα μπει απ το αλλο θα βγει..αποφασιζομεν και διαταζομεν..

υγ.rasputin σταματα πια με τις αγγλικες εκφρασεις στο ασχετο..εχει καταντησει γελοιο..

Έβγαλες συμπέρασμα κιόλας? Το επάγγελμά σου έχει σχέση με ψυχανάλυση αν επιτρέπεται?

This is a man's world

Έβγαλες συμπέρασμα κιόλας? Το επάγγελμά σου έχει σχέση με ψυχανάλυση αν επιτρέπεται?

γιατι?εχω πεσει εξω?αυτα υποστηριζεις στα posts σου..α!συγνωμη ξεχασα και το σεξ!σε 6 απο τα 10 ποστ που θα γραψεις γι αυτο θα μιλας..

γιατι?εχω πεσει εξω?αυτα υποστηριζεις στα posts σου..α!συγνωμη ξεχασα και το σεξ!σε 6 απο τα 10 ποστ που θα γραψεις γι αυτο θα μιλας..

Το σεξ είναι μέρος της (κανονικής) ζωής. Στην περίπτωση που το έχεις αποκυρύξει οκ. Και το 6/10 δεν το ψάχνω αλλά μπορεί να αναφέρεται σε ποστς που εκτός των άλλων αναφέρεται και αυτό. Μπορεί εσένα να σου αρέσει περισσότερο να μιλάς για την πεθερά σου ας πούμε. Οκ και πάλι. Δε σου λέω τίποτα εγώ.

This is a man's world

Βρε κοριτσια ειναι που ειναι ειδος προς εξαφανιση στο parents οι αντρες μην τους πετροβολατε κιολλας. Σε καποια σημεια δεν εχει αδικο ο νεοφερμενος φιλος μας.

Το σεξ είναι μέρος της (κανονικής) ζωής. Στην περίπτωση που το έχεις αποκυρύξει οκ. Και το 6/10 δεν το ψάχνω αλλά μπορεί να αναφέρεται σε ποστς που εκτός των άλλων αναφέρεται και αυτό. Μπορεί εσένα να σου αρέσει περισσότερο να μιλάς για την πεθερά σου ας πούμε. Οκ και πάλι. Δε σου λέω τίποτα εγώ.

δεν σου ειπα οτι ψαχνεις για σεξ απλα οτι μιλας για σεξ στα περισσοτερα ποστ σου..διαβασε προσεκτικοτερα αυτα που γραφω..οσοι κανουν σεξ δεν μιλανε το κανουν..οσοι παλι λενε πολλα ειναι συνηθως αυτοι που μενουν μονο στα λογια

γενικα μιλαω μην το παρεις προσωπικα

Βρε κοριτσια ειναι που ειναι ειδος προς εξαφανιση στο parents οι αντρες μην τους πετροβολατε κιολλας. Σε καποια σημεια δεν εχει αδικο ο νεοφερμενος φιλος μας.

α εγω ζητησα συγνωμη που ειμαι επιθετικη..μου εχει τσακισει τα νευρα η γριπη..οταν μου περασει μπορει και να συμφωνησω μαζι του..

Εντάξει μέχρι τώρα, εκτός από μια εξαίρεση, οι διαφωνίες διατυπώνονται αξιοπρεπώς. Το κρίμα είναι όμως να μπαίνεις με μια διάθεση να αστευτείς, να δεις πως σκέφτονται οι γυναίκες σε κάποια θέματα, να έχεις τις διαφωνίες σου με καλό τρόπο και να εισπράτεις "σκεφτεσαι με το κατω κεφάλι", " σε χει η μανα σου στο βρακί της" και αλλες τετοιου τύπου αστοχίες. Δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερη μεταχείρηση :) Απλα τα ποστ που απευθύνονται σε μένα να έχουν κάποια αξιοπρέπεια.

This is a man's world

πραγματικα εχω εκπλαγει απο το ποσο φιλες νοιωθω τις κυριες - κοπελες του φορουμ ,συνεπως δεν καταλαβαινω σε ποιο post αναφερεσαι που τις κανω λες ανεκδοτο ,αλλα μη μου διευκρινησεις κιολας δε με νοιαζει-δεν ισχυει !

οσο για το αλλο που ειπες , θα αναθεωρουσα στα σιγουρα κ θα πιστευα πως εισαι gentleman (αφου σ'αρεσουν κ οι ξενες λεξεις) αν αποχωρουσες κ δε συνεχιζες αυτην την ακουσια,χυδαια επιθεση .

θα σου πω αυτο που σκεφτομαι για την περιπτωση σου ....

ή φερεσαι εξυπνα κ επιλεγεις να αποχωρησεις οπως αλλωστε εσυ προτεινες ,

κατι που θα μας κανει οπως σου ειπα να πιστεψουμε οτι μπορει να εισαι "κυριος" και να παραβλεψουμε φυσικα τα "εχεις αραχνες εκει κατω κοκ κοκ κοκ "

ή συνεχιζεις τις επιθεσεις σου ..... κ τις προκλησεις σου σε ολες εμας ....

να ξερεις ομως δε θα βρισκεις ανταποκριση για πολυ ετσι οπως το πας .... ποσο θα απανταμε σε αυτες σου τις βλακειες .... ποσο ενα μηνα δυο .....

σα την τζουλια κ εσυ ,θα ερθει η μερα σου που μονος θα τα γραφεις ,μονος θα απαντας .

δεν σου ειπα οτι ψαχνεις για σεξ απλα οτι μιλας για σεξ στα περισσοτερα ποστ σου..διαβασε προσεκτικοτερα αυτα που γραφω..οσοι κανουν σεξ δεν μιλανε το κανουν..οσοι παλι λενε πολλα ειναι συνηθως αυτοι που μενουν μονο στα λογια

γενικα μιλαω μην το παρεις προσωπικα

Το κατάλαβα αυτό που είπες και γιαυτό ειπα πως και αυτό είναι μέσα στη ζωή. Αλλο που δεν αναφέρεται ποτε εδω μέσα. Και το δεύτερο δεν το ξέρω αν ισχύει. Εγω και το κάνω και μιλάω γιαυτό. Όπως και άλλα πράγματα εξάλλου. Απλα με διασκεδάζει (με την καλη εννοια) που το έχετε δαιμονοποιήσει.

This is a man's world

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...