Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ

Recommended Posts

επιασαν τον τοκο για ασελγεια σε ανηλικο αγορι ///

http://thessalonikiblogs.gr/Newspiper/#

ηρεμηστε ρε κοριτσια κ δειτε καμια αλλη εκπομπη....

ειναι δυνατον.... διαβασα κ ξαναθυμηθηκα αυτη τη σκατοφατσα που λες οτι σου φαινεται "λιγο" αθωα ....

ομως πιο πολυ μου εμεινε η φραση " τριχες dna απο το στομα κ πρωκτο του θυματος"

η ψυχουλα πως θα αναπαυτει αυτου του αγοριου ???????

ψοφος ρε σε ολους ,ενοχοι ειναι ετσι κ αλλιως ......

αμφιβολιες κ μ$%#$΅ς ....

να αρχισουμε να αμφιβαλουμε καλυτερα για αυτα που γινονται γυρω μας ,τετοιες "καθυστερημενες φυσιογνωμιες με παιδια " συνανταμε συχνα (αν οχι πολυ συχνα) γυρω μας .ας ειμαστε λιγο πιο παρατηρητικες ,μπας κ σωθει κανενα αγγελουδι ....

ανατριχιασα .......

Αναφέρομαι σε αυτές τις δημοσιεύσεις...

και σε απόπειρες κρίσης "βάσει φυσιογνωμίας".

Συνήθως δεν τοποθετούμαι όταν βλέπω το θέμα να ξεφεύγει...

Αλλά και πάλι, γιατί όχι;

9Af0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και πάλι όμως, καλώς αναφέρθηκε αυτή η ανάρτηση στο blog και έγινε θέμα συζήτησης, μιας και έδωσε την ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Το lenaki, οκ μπορεί να τα έγραψε λίγο πιο έντονα αλλά ήταν η άποψή της και είναι σεβαστή. Αυτό με τις τρίχες που ανέφερε δε με σόκαρε καθόλου γιατί είναι η αλήθεια, είναι ένα γεγονός.

Τέλος δε με ενοχλεί καθόλου ένας άνθρωπος να έχει άποψη βάσει φυσιογνωμίας. Είναι κάτι που εγώ δε μπορώ να το κάνω, αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολύ να ακούσω κάποιον που το κάνει γιατί σίγουρα κάτι θα ''αρπάξω από αυτό'', κάτι θα μάθω και έτσι θα διευρύνω κι άλλο τους ορίζοντές μου.

Είμαι υπέρ της άποψης πως: Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλά μόνο όταν είναι ανοιχτά.

Djccp2.png

67KIp2.png

Ωραία το θέτετε.

Και αυτοί που πίστευαν εκείνον τον καιρό ότι ο Δ. είχε "ένοχη φυσιογνωμία" και τον ανέφεραν παντού ως παιδοκτόνο;

Η για άλλους που μιλούν για εγκληματίες με "αγγελικό πρόσωπο";

Για να είμαστε λοιπόν δίκαιοι δεν πρέπει να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς βάσει φυσιογνωμίας, όπως π.χ. στο μεσαίωνα που οι δύσμορφοι θεωρούνταν υπεύθυνοι για όλα τα δεινά.

Νομίζω ότι μια τέτοια τακτική "φυσιογνωμισμού;", που βασίζεται στο ένστικτο, είναι για προσωπική και όχι για δημόσια χρήση. Διαφορετικά τείνει προς το ρατσισμό και τις διακρίσεις.

Είμαι υπέρ της άποψης πως: Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλά μόνο όταν είναι ανοιχτά.

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι στον ορισμό του ανοιχτού μυαλού υπάρχει και το στοιχείο της "κρίσης". Δηλαδή, το ανοιχτό μυαλό δεν δέχεται άκριτα ό,τι του προσφέρουν.

Και φυσικά, επειδή είναι ανθρώπινο, ανοιχτό ή κλειστό, κάνει και λάθη.

9Af0p2.png

Ωραία το θέτετε.

Και αυτοί που πίστευαν εκείνον τον καιρό ότι ο Δ. είχε "ένοχη φυσιογνωμία" και τον ανέφεραν παντού ως παιδοκτόνο;

Η για άλλους που μιλούν για εγκληματίες με "αγγελικό πρόσωπο";

Για να είμαστε λοιπόν δίκαιοι δεν πρέπει να αποδίδουμε χαρακτηρισμούς βάσει φυσιογνωμίας, όπως π.χ. στο μεσαίωνα που οι δύσμορφοι θεωρούνταν υπεύθυνοι για όλα τα δεινά.

Νομίζω ότι μια τέτοια τακτική "φυσιογνωμισμού;", που βασίζεται στο ένστικτο, είναι για προσωπική και όχι για δημόσια χρήση. Διαφορετικά τείνει προς το ρατσισμό και τις διακρίσεις.

Θα ήθελα να συμπληρώσω ότι στον ορισμό του ανοιχτού μυαλού υπάρχει και το στοιχείο της "κρίσης". Δηλαδή, το ανοιχτό μυαλό δεν δέχεται άκριτα ό,τι του προσφέρουν.

Και φυσικά, επειδή είναι ανθρώπινο, ανοιχτό ή κλειστό, κάνει και λάθη.

Άλλοι πίστευαν και πιστεύουν ότι είχε ένοχη φυσιογνωμία, άλλοι όχι. Αυτό δεν καθιστά κανέναν από τους δύο άδικους κατά την κρίση μου. Είναι απλά 2 διαφορετικές απόψεις.

Και θεωρώ υπερβολή την παρομοίωση με το μεσαίωνα. Πολλλές φορές όλοι έχουμε πει για κάποιο συνάνθρωπο:Τι αχώνευτος!Και δεν το βασίζουμε στα χαρακτηριστικά του αλλά στις εκφράσεις του προσώπου του, στο βλέμμα του κτλ. Και φυσικά έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε δημόσια μια τέτοια άποψη, μια όποια άποψη μιας και ζούμε σε δημοκρατικό καθεστώς. Δε θεωρώ κάποιον ρατσιστή επειδή θα θεωρήσει ότι είμαι αχώνευτη γιατί του βγάζω σνομπισμό πχ.

Φυσικά και δε δέχεται άκριτα. Σε κάθε επιχείρημα έχει αντίλογο.Πιθανόν όχι σε όλα. Αυτό όμως δεν καθιστά το διάλογο?

Και εννοείται ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και για όλο τον κόσμο.Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος.

Djccp2.png

67KIp2.png

Προτείνω να φωνάξετε την underage να σας πει τι έπαθε την πρώτη μέρα που με γνώρισε .... σκύλα με ανέβαζε σκύλα με κατέβαζε (οκ με πέτυχε σε λίγο άσχημη μέρα).

Γενικώς όλοι όσοι με γνωρίζουν την πρώτη φορά δεν με συμπαθούν καθόλου..... και ουδόλως με ένοιαξε ποτέ.

Διαφημίσεις

Προτείνω να φωνάξετε την underage να σας πει τι έπαθε την πρώτη μέρα που με γνώρισε .... σκύλα με ανέβαζε σκύλα με κατέβαζε (οκ με πέτυχε σε λίγο άσχημη μέρα).

Γενικώς όλοι όσοι με γνωρίζουν την πρώτη φορά δεν με συμπαθούν καθόλου..... και ουδόλως με ένοιαξε ποτέ.

:lol::lol::lol::lol::lol: Γιατί καλέ;;;;;; Τη δάγκωσες την κοπέλα;;;;;;

ηταν και η μανα και ο πατερας ενοχοι γτ δεν προστατεψαν το αγγελουδι τους οσο για το αν συνχωρεθηκε ή βραζει σε κανα καζανι αυτος το ξερει αφηστε τον εκει που ειναι ολοι καποτε κρινομαστε ή θα κριθουμε.παντος μονο μια τιμωρια πρεπει να υπαρχει γι τους εγκληματιες και αυτη ειναι ο απανχονισμος.

my 3 little stars are my reason to be2946785n7mfu4of95.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...