Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

9ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΟΥ(ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ)

katerinakriti

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

έχω κάνει αίτηση για την 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου απο πρώτη σεπτέμβρη αλλά δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί της εγκρισής της στο σχολείο.και ρωτώ το εξής:αν δεν έχει έρθει το χαρτί μέχρι το τέλος του αυγούστου πρέπει πρώτη σεπτέμβρη να παρουσιαστώ?ή η άδεια ξεκινά κανονικά απο πρώτη σεπτέμβρη και δεν έχει σημασία πότε θα ρθει το χαρτί?

μπορεί να ναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά κόλλησα!!

Διαφημίσεις

Σου έστειλα π.μ. Αλλά και με τις αναρρωτικές το ίδιο δε γίνεται? Απουσιάζουμε, κάνουμε αίτηση και μετά από καιρό έρχεται το χαρτί...... Εφόσον έχεις κάνει αίτηση. Τα χαρτιά αργούν πάντα.....Πάρε τηλέφωνο τη Β/θμια για να είσαι καλυμένη. Αν και για μένα είσαι. Και να ενημερώσεις και το σχολείο σου συναδέρφισσα.

εμενα η αδεια αρχιζει 13 Σεπτεμβρη.Το μονο που μου ειπαν οτι πρεπει να παω τοτε και να κανω ειναι μια δηλωση οτι δεν θα χρησιμοποιησω το μειωμενο ωραριο.Τιποτε αλλο!Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η υπηρεσια.

Κι αφου εσενα η αδεια αρχιζει 1η Σεπτεμβρη γιατι επρεπε να κανεις αιτηση νωριτερα???Και γιατι να παρουσιαστεις?

Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις αλλα παρε ενα τηλ.καλου-κακου πιο πολυ για να σου φυγει το αγχος

εμενα η αδεια αρχιζει 13 Σεπτεμβρη.Το μονο που μου ειπαν οτι πρεπει να παω τοτε και να κανω ειναι μια δηλωση οτι δεν θα χρησιμοποιησω το μειωμενο ωραριο.Τιποτε αλλο!Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η υπηρεσια.

Κι αφου εσενα η αδεια αρχιζει 1η Σεπτεμβρη γιατι επρεπε να κανεις αιτηση νωριτερα???Και γιατι να παρουσιαστεις?

Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις αλλα παρε ενα τηλ.καλου-κακου πιο πολυ για να σου φυγει το αγχος

εγώ την έκανα ήδη αυτή τη δήλωση και την αίτηση για τη χορήγηση 9μηνής άδειας .μ'επιασε μια ανησυχία γιατί δεν έχει έρθει ακόμα στο σχολείο το χαρτί που λέει ότι εγκρίθηκε .αλλά μάλλον ,όπως λέει και η shakespeare, γίνεταί όπως και στις κανονικές άδειες που το χαρτί έρχεται αργότερα

ευχαριστώ για την απάντηση!

Σου έστειλα π.μ. Αλλά και με τις αναρρωτικές το ίδιο δε γίνεται? Απουσιάζουμε, κάνουμε αίτηση και μετά από καιρό έρχεται το χαρτί...... Εφόσον έχεις κάνει αίτηση. Τα χαρτιά αργούν πάντα.....Πάρε τηλέφωνο τη Β/θμια για να είσαι καλυμένη. Αν και για μένα είσαι. Και να ενημερώσεις και το σχολείο σου συναδέρφισσα.

σ'ευχαριστώ για την απάντηση !σου έστειλα κι εγώ π.μ

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κανονικά καταθέτεις επιπλέον πρόσφατο πιστοποιητικό οικογεν. κατάστασης, και οπωσδήποτε βεβαίωση από την εργασία του συζύγου ή της συζύγου ότι δεν έχει λάβει την ίδια άδεια. Η πρωτοβάθμια στη συνέχεια στέλνει έγγραφο στην υπηρεσία του συζύγου κοινοποιώντας ότι χορήγησε την άδεια ώστε να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα. Πάντως αν έχεις συννενοηθεί με το γραφείο δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Η γραφειοκρατία αργεί λιγάκι αλλά είναι τυπικό το θέμα.

καλησπέρα σε όλους

έχω κάνει αίτηση για την 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου απο πρώτη σεπτέμβρη αλλά δεν έχει έρθει ακόμα το χαρτί της εγκρισής της στο σχολείο.και ρωτώ το εξής:αν δεν έχει έρθει το χαρτί μέχρι το τέλος του αυγούστου πρέπει πρώτη σεπτέμβρη να παρουσιαστώ?ή η άδεια ξεκινά κανονικά απο πρώτη σεπτέμβρη και δεν έχει σημασία πότε θα ρθει το χαρτί?

μπορεί να ναι χαζό αυτό που ρωτάω αλλά κόλλησα!!

εχεις ορκισθει; εννοω αν εισαι νεοδιορισμενη

μονο αυτο αν οχι ορκιζεσαι και απο την ιδια μερα αδεια

1 ΣΕΠ σπιτι με το μωρο σου και ας τους αλλους να φτιαχνουν εγγραφα!

θελει χρονο αλλα μην ανησυχεις απλα θα παιρνεις και τηλεφωνο να εισαι σε επαφη με τον αρμοδιο για τις αδειες.

καλοφαγωτη ουτε που θα την καταλαβεις!

εχεις ορκισθει; εννοω αν εισαι νεοδιορισμενη

μονο αυτο αν οχι ορκιζεσαι και απο την ιδια μερα αδεια

1 ΣΕΠ σπιτι με το μωρο σου και ας τους αλλους να φτιαχνουν εγραφα!

ναι, εχω διοριστεί εδώ και έξι χρόνια. πήρα τηλ. τη βθμια και μου είπαν ότι μου έχει χορηγηθεί η άδεια , έστειλαν το χαρτί αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σχολείο. οπότε όλα καλά. αν αναζητά ο διευθυντής χαρτιά ας πάρει τη βθμια

ευχαριστω για τις απαντήσεις

ναι, εχω διοριστεί εδώ και έξι χρόνια. πήρα τηλ. τη βθμια και μου είπαν ότι μου έχει χορηγηθεί η άδεια , έστειλαν το χαρτί αλλά δεν έχει φτάσει ακόμα στο σχολείο. οπότε όλα καλά. αν αναζητά ο διευθυντής χαρτιά ας πάρει τη βθμια

ευχαριστω για τις απαντήσεις

ειδες ολα οκ, αντε να τα λεμε και σε αλλα με υγεια.

οσο για το διευθυντη θα το βρει κι αυτος το δρομο του, χε χε και η δικη μου μια φορα μου ειχε πει δεν εχω κανεναν εδω να παει ταχυδρομειο, να πηγαινα εγω τοσα χιλιομετρα να παω απ το ταχυδρομειο και μετα να τη δωσω σε εκεινη: ειναι και εκει που θα πεσεις!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλησπερα,ειμαι αναπληρωτρια ,η αδεια αυτη αφορα τους μονιμους;και αν οχι εγω κανοντας χρηση αυτης χανω την προυπηρεσια;

εννοεις το 9μηνο;δεν ισχυει για τους αναπληρωτες δυστυχως..ειναι περιεργη κατηγορια,δεν αναγνωριζεται ουτε το 6μηνο του ιδιωτικου..

μπες στο pde.gr κ μιλα με εκπαιδευτικους

• 4 months later...
  • 4 months later...

καλησπερα ειμαι δασκαλα μονιμα διορισμενη με συζυγο στρατιωτικο.ειμαι εγκυος και απο αρχες φεβρουαριου μετα την τριμηνη αδεια λοχειας δικαιουμαι την 9μηνη ανατροφη τεκνου.θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να παρω μονο τους 5 μηνες και τους αλλους 4 ο συζυγος,που μπορω να απευθυνθω και να ρωτησω πλην γραφειου Α/βαθμιας διοτι δεν το γνωριζουν.Σας ευχαριστω πολυ!!!

Καλημέρα! Εγώ έχω ΠΗΤ 9/10! Πήρα αναρρωτική για ένα διάστημα 2 μηνών, μετά επέστρεψα κανονικά στο σχολείο για Μάιο-Ιούνιο και τώρα για Σεπτέμβρη θα πρέπει να κάνω αίτηση για λοχείας και αμέσως καπάκι ανατροφής το 9 μηνο; Τον Αύγουστο να στείλω στη βθμια;

Α! Και κάτι ακόμη..επιστρέφω πάλι τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο του 2012; Χάνονται οι καλοκαιρινοί μήνες, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι- να το σπάσω ας πούμε! Έτσι δεν είναι;

A1WSp2.png

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

Καλησπέρα, τώρα που έχει αλλάξει ο νομος και δικαιούται ο σύζυγος άδεια ανατροφής ακόμα κι αν η σύζυγος δεν εργάζεται, πότε ξεκινάει η άδεια αυτή? Αμέσως μετά τον τοκετό?

TqhDp3.png

Καλησπέρα, τώρα που έχει αλλάξει ο νομος και δικαιούται ο σύζυγος άδεια ανατροφής ακόμα κι αν η σύζυγος δεν εργάζεται, πότε ξεκινάει η άδεια αυτή? Αμέσως μετά τον τοκετό?

Λογικά μετα το τρίμηνο της λοχίας που μπορεί να το πάρει μονο η μαμά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...