Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

tinoula - επαναληπτική καισαρική

evi mik - επιτυχής

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

balia- επιτυχής (δύο φορές)

irnadi - επιτυχής

myangel - στην προσπάθεια

artesio - στην προσπάθεια

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο στα κορίτσια που τα κατάφεραν και διπλό μπράβο στα κορίτσια που προσπαθούν για vbac.

τελικά ποιο είναι το ασφαλές διάστημα από την καισαρική για vbac??

έχω ακούσει διάφορα από 4 χρόνια μέχρι 18 μήνες!!!

εσείς που το καταφέρατε , πόσο ήταν το διάστημα από την προηγηθήσα καισαρική???

σας ευχαριστώ

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

Irnadi μου συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μα πόσο χαίρομαι δε λέγεται! Κορίτσια πάμε τέλειαααααααααα!!!!!!!!!!!! Άντε και στις υπόλοιπες τώρα!!!!!!!!!:D :D :D

anti1980 λες να είμαστε μαζί;;;;Αχ τι καλά! Προσπαθείτε εσείς; Εμείς ακόμα...μάλλον σε κανά δίμηνο (εκτός απροόπτου). Αλλά ποτέ δε ξέρεις...μπορεί να έρθει νωρίτερα! ;)

Είμαι τόοοοοοοοσοοοοο χαρούμενηηηη!!!!!!!!!:D

Νέναααα περιμένω με αγωνίααααα!!!!!!!!! ένα σωτήριο μήνυμα! :)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

καλημερα κοριτσια

σιγουρα εχω ξαναγραψει καπου για φυσιολογικο αλλα δεν πειραζει θα τα πω και εδω...

γεννησα στη 40 εβδομαδα με καισαρικη..ο μικρος ηταν τυλιγμενος και δεν ειχα καθολου διαστολη και δεν ειχε μαλακωσει ο τραχηλος και η γιατρος αποφασισε να κανουμε καισαρικη...η αληθεια ειναι οτι στεναχωρηθηκα πολυ αλλα δεν επεμεινα κιολας....

θα ηθελα τοσο πολυ να δοκιμασω φυσιολογικα και να το ζησω ολο αυτο....

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια irnadi! Να σου ζήσει να είστε όλοι πάντα υγιείς κι ευτυχισμένοι.

Αχ, τι συγκίνηση. Νιώθω σαν να είμαι μέλος επαναστατικού κινήματος κι ας ζητάμε αυτονόητα πράγματα.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

myangel τα τσαγάκια που λένε τα κορίτσια είναι από σμέουρο, βοηθάει τις συσπάσεις. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να τα βρεις σε φαρμακείο (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία, θα το κοιτάξω όμως και θα στείλω π.μ. αν το βρω). Η λατινική ονομασία είναι Rubus Idaeus και η Αγγλική Red Raspberry.

Θα γράψω και λινκ όπου μπορείς να δεις περισσότερα...

http://www.iherb.com/Starwest-Botanicals-Red-Raspberry-Leaf-C-S-Organic-1-lb/22594?at=0

http://www.herbshealing.com/Article_Pregnancy_Problems.htm

Αυτά προς το παρόν.Φιλιά

Τώρα είδα ότι είσαι Θεσ/νίκη :(

Αλλά μπορείς να ψάξεις εκεί να βρεις red raspberry leaf tea. Αν δε βρεις σου στέλνω τ στοιχεία του φαρμακείου και μπορείς να τους πάρεις τηλ. μήπως προμηθεύουν κάποιο συγκεκριμένο φαρμακείο εκεί. (όπως κάνουν και με το Ηράκλειο)

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Νιώθω σαν να είμαι μέλος επαναστατικού κινήματος κι ας ζητάμε αυτονόητα πράγματα.....

χαχαχαχαχα!!!Μιρίκι είμαστε μέλη επαναστατικού κινήματος! Ανήκουμε στην ομάδα vbac woman!!!:D Εμπρός στον αγώνα για φυσιολογικούς τοκετούς!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Διαφημίσεις

Η δικιά μου λίστα είναι:

Γιατροί με εμπειρία vbac στη Θεσσαλονίκη

Μπουζάκη Αγγελική

Μαμόπουλος Απόστολος

Παπανικολάου Αλέξης

Αγγελίδου Νατάσα

Όποια κοπέλα ξέρει κάτι παραπάνω, ας προσθέσει ή ας αφαιρέσει…

0sShp3.png

PGnvp2.png

χαχαχαχαχα!!!Μιρίκι είμαστε μέλη επαναστατικού κινήματος! Ανήκουμε στην ομάδα vbac woman!!!:D Εμπρός στον αγώνα για φυσιολογικούς τοκετούς!

βίβα λα ρεβολουθιόν!!!!

zaxarenia Μου 1000 ευχαριστώ για την πληροφορία! μην ανησυχείς, ξέρω που θα το βρω εδώ...:-P

leta εγώ το έχω ξαναπεί, ο Μαμόπουλος Απόστολος είναι ο γιατρός μου, και πρώτα ο Θεός θα επιχειρήσω vbac

φιλιά σε όλες σας και καλή χρονιά με υγεία και πολλλλλλλλή (!!!!) αγάπη!

Διαφημίσεις

vgainei to ticker??

Όχι δεν βγήκε. Για να τσεκάρεις αν έχει βγει ή όχι, φτάνει μόνο να κοιτάξεις σε μια από τις απαντήσεις σου. Αν το βλέπεις εσύ, το βλέπουμε και εμείς!!!

edit... οκ!!! Το βλέπουμε!!!!!!

0sShp3.png

PGnvp2.png

Μια χαρά τώρα!!!:wink:

Απʼ ότι βλέπω… κοντεύεις my angel!!!!:-P

αμήν και πότε !!! (βάρυνα και κουράστηκα να σου πω την αλήθεια...) όλα καλά!! με το καλό τα παιδάκια μας σε όσες περιμένουμε... :mrgreen:

Αντυ βλέπω έχεις πολλές επιλογες!Τελεια!

Εγώ εδω τίποτα...περιμένω απ' τη Νενα να μου πει (από γνωστή της) που' χει κάνει vbac και είναι από Κρήτη.

My angel είσαι σε προχωρημένη κατάσταση,ε;;;!!! Άντε με το καλό καλή μου! Απολαυσε την εγκυμοσύνη σου, όταν έρθει η ώρα του θα εμφανιστεί (εμ που θα πάει!Μονοδρομος είναι! Πρέπει να βγει!):D

Κοιτούσα τη λίστα και ήθελα να πω κάτι. Η galat όσο θυμάμαι δεν είχε επιχειρησει vbac, μπήκε ξανα καισαρική πριν ξεκινήσουν πόνοι κτλ, έτσι δεν είναι; Από τα άλλα κορίτσια (πέραν της Σπύνι που ξέρω ότι προσπάθησε) το επιχείρησαν τελικά ή όχι; ΤΟ λέω γιατί είναι καλύτερα - νομίζω- να είναι στη λίστα μόνο οι πραγματικές προσπάθειες για φ.τ. καταλαβαίνετε τι εννοώ; Χωρίς παρεξηγήσεις! :roll:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

myangel τα τσαγάκια που λένε τα κορίτσια είναι από σμέουρο, βοηθάει τις συσπάσεις. Αν είσαι Αθήνα μπορείς να τα βρεις σε φαρμακείο (δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία, θα το κοιτάξω όμως και θα στείλω π.μ. αν το βρω). Η λατινική ονομασία είναι Rubus Idaeus και η Αγγλική Red Raspberry.

Θα γράψω και λινκ όπου μπορείς να δεις περισσότερα...

http://www.iherb.com/Starwest-Botanicals-Red-Raspberry-Leaf-C-S-Organic-1-lb/22594?at=0

http://www.herbshealing.com/Article_Pregnancy_Problems.htm

Και αυτό έπαιρνε η irnadi: Pregnancy Tea

irnadi μου συγχαρητήρια, πολύ χάρηκα που όλα πήγανε καλά!

Περιμένουμε νέα σου!!!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Κορίτσια καλή χρονιά σε όλες και πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τ'όνειρό τους! Βλέπω μάλιστα ότι οι θεσσαλονικείς γιατροί έβαλαν τα γυαλιά στους δικούς μας εδώ στην Αθήνα..Θα μετακομίσω μου φαίνεται!!

Οσο για την προσπάθεια vbac και όχι απευθείας καισαρική που ανέφερε η Ζαχαρένια παραπάνω, είμαι από αυτές που το προσπάθησαν πολύ για 20 ώρες μετά το σπάσιμο των νερών, οπότε κι εγώ είμαι της γνώμης ότι μπορούμε να το διαχωρίσουμε σε προσπάθεια φ.τ. που κατέληξε σε επαναληπτική καισαρική και σε προγραμματισμένη επαναληπτική καισαρική...

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Βάζω και γω την σίγουρη λίστα από Αθήνα:

Ροσόλυμος (Έλενα)

Πυργιώτης (Λητώ, Ρέα)

Λαζανάκης (Λητώ)

Γιατράς

έχω και άλλα ονόματα αλλά μόνο για αυτά είμαι απολύτως σίγουρη (έχω επικοινωνήσει με τους γιατρούς)

nena - επιτυχής

nancy_pan - επιτυχής

elliz - επιτυχής

katpend - επιτυχής

tinoula - επαναληπτική καισαρική

evi mik - επιτυχής

Μανίνα - επαναληπτική καισαρική

spyni - επαναληπτική καισαρική

galat - επαναληπτική καισαρική (προγραμματισμένη)

angela kgr - επιτυχής

vageor - επιτυχής

balia- επιτυχής (δύο φορές)

irnadi - επιτυχής

myangel - στην προσπάθεια

artesio - στην προσπάθεια

ΜΑΡΙΑΛ 2 - στην προσπάθεια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...