Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

Barbi μπραβο!!! τα συγχαρητιρια μου...

εγω δυστιχως δεν τα καταφερα.

Πηγα την Τριτη στις 26 του μηνος στο παπαγεωργιου με πονους συσπασεις και διαστολη δυο...και το μωρο γυρισμενο επιτελους!!!! ημουν εκει κατα τις 11 και κατα τις δυο ημουν με την πρασινωπη ρομπα να κοβω βολτες γιατι ναι μεν γιρησε αλλα επρεπε να παρει και θεση και εαν εσπαγαν τα νερα θα κατευενε αμεσως...

Τελικα καναμε καισαρικη την τεταρτη στις 5 γιατι η μητρα ειχε σταματησει να κανει συσπασεις και αφου μου εβαλαν ελαχιστη δοση τεχνιτων δεν ειδαν βελτιωση....παρολο που ειχα φτασει εως διαστολη εξη και ειχαν σπασει τα νερα..

ο γιατρος φοβηθηκε μη κανω αδρανεια μητρας και εχουμε αλλα μετα οποτε..

αφιστε τα ..

η καισαρικη σαν επεμβαση ηταν...μια επεμβαση..εννωειτε πως επαθα κρισαρα πανικου την ωρα που μου εκαναν ραχιαια αλλα ειχα τοσο καλο βοηθο αναισθησιολογο- να ειναι καλα το παιδι- που με ηρεμησε και τουλαχιστων αυτη τη φορα δεν εχασα τη γεννηση του παιδιου μου και με το που τον βγαλανε..αφρατουλι τσουπωτο 3600...τον φιλισα.

Τωρα ειμαστε σπιτι..θηλαζουμε και κοιμομαστε...

Να σας πω την αμαρτια μου ρε κοριτσια...τοσες ωρες εκει μεσα..και εχοντας πεσει σε μια απιστευτη εφημερια..με τοσα που ειδα εκει μεσα...δοξαζω τον θεο και τον ευγνομονω που το παιδιακι μου..και εγω..ειμαστε καλα στην υγεια μας.

Σε ολα τα κοριτσια που περιμενουν..καλη επιτυχια!!!!

Συγχαρητήρια και σ'εσένα! Η προσπάθεια και το να βγει το μωράκι όποτε είναι έτοιμο μετράνε!!!! Κι έφτασες και μέχρι 6 διαστολή!!! Μπράβο! Να σου ζήσει και να έχετε απέραντη ευτυχία!

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια.

καλη επιτυχια σε οσες ειναι στην προσπαθεια.

Με τον θηλάσμο τα παμε καλα...κοιμαται και τρωει..σε βαθμο που ανισυχω...θα κανω και μια ερωτηση στην Αγλαια

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Είμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη! Ξεκινάει άλλο ενα ταξίδι χαράς και ελπίδας να εκπληρώσω το όνειρό μου!

ΠΗΤ δεν είμαι σίγουρη...ή 17/04 ή 22/04.Πάντως τέλος Απρίλη!

Γιατρό δεν έχω....καλό;;;;!!!:cool: Είχα κλείσει ραντεβού πριν μάθω ότι είμαι έγκυος σε κάποιον στο νοσοκομείο. Είναι στις 23/08! Σε 12 μέρες!!! Έχω αγωνία, ελπίζω να τα βρούμε να μην ψάχνομαι!

Απλά εδώ και καιρό νιώθω τόσο αισιόδοξη...είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε όπως τα ονειρεύομαι!:D

Α, το καλό δε σας το είπα...έχω και ουρολοίμωξη...:-( αλλά ευτυχώς το παλεύω με αντιβίωση (για την οποια έτρεμε και τρέμει η καρδιά μου μη βλάψει το φασολάκι αλλά η παιδίατρός μας είπε ότι είναι οκ). Ε, λίγο στραβά ξεκινήσαμε, αλλά πιστεύω να προχωρήσουμε καλά!

Με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες!

ΥΓ Pupi σε ποιο τόπικ μιλούσαμε; Τα'χω χαμένα...:lol:

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Σας ευχαριστώ πολύ όλες! Είμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη! Ξεκινάει άλλο ενα ταξίδι χαράς και ελπίδας να εκπληρώσω το όνειρό μου!

ΠΗΤ δεν είμαι σίγουρη...ή 17/04 ή 22/04.Πάντως τέλος Απρίλη!

Γιατρό δεν έχω....καλό;;;;!!!:cool: Είχα κλείσει ραντεβού πριν μάθω ότι είμαι έγκυος σε κάποιον στο νοσοκομείο. Είναι στις 23/08! Σε 12 μέρες!!! Έχω αγωνία, ελπίζω να τα βρούμε να μην ψάχνομαι!

Απλά εδώ και καιρό νιώθω τόσο αισιόδοξη...είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε όπως τα ονειρεύομαι!:D

Α, το καλό δε σας το είπα...έχω και ουρολοίμωξη...:-( αλλά ευτυχώς το παλεύω με αντιβίωση (για την οποια έτρεμε και τρέμει η καρδιά μου μη βλάψει το φασολάκι αλλά η παιδίατρός μας είπε ότι είναι οκ). Ε, λίγο στραβά ξεκινήσαμε, αλλά πιστεύω να προχωρήσουμε καλά!

Με το καλό και στις υπόλοιπες κοπέλες!

ΥΓ Pupi σε ποιο τόπικ μιλούσαμε; Τα'χω χαμένα...:lol:

αφου πρωτα πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα κοριτσια για τα μωρακια τους και την υπεροχη προσπαθεια τους...ενα μονο θα σου πω...εδω και καιρο μπαινω στο θεμα για να δω αν τελικα θα ειχες να μας πεις τα ευχαριστα!!!λοιπον σου ευχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και να εχεις μια υπεροχη τελειομηνη κυηση!!επισης να ερθει το μωρο με τον πιο αβιαστο και φυσικο τροπο!!ΜΠΡΑΒΟ Ζαχαρενια μου!!!!

Διαφημίσεις

Άντε Ζαχαρενια μου με το καλο και να βρεις καλο γιατρό!Στο τοπικ "θέλω δεύτερο παιδάκι" σε είδα που αναρωτιοσουν αν αυτήν τη φορά τα καταφερες...και είδες που τα καταφερες!

Σ' ευχαριστώ πολύ Σπυνάκι μου!!!Χαθηκαμε! Εσείς όλα καλά;

Pupi τώρα θυμήθηκα!!!Να'σαι καλά!Με το καλό και στα δικά σου!!!!!!!:D

Μετά τις 23/08 θα έχω και νεότερα από το γιατρό!

ΠΟλλά φιλιά!!!!!!!!!

4BMSp3.pngzHf1p3.png

Σ' ευχαριστώ πολύ Σπυνάκι μου!!!Χαθηκαμε! Εσείς όλα καλά;

Pupi τώρα θυμήθηκα!!!Να'σαι καλά!Με το καλό και στα δικά σου!!!!!!!:D

Μετά τις 23/08 θα έχω και νεότερα από το γιατρό!

ΠΟλλά φιλιά!!!!!!!!!

ολα καλα , κοριτσι μου!!ο γιοκας κοντευει να χρονισει, με τρεχει πολυ, περπαταει ηδη απο 9,5 μηνων και γενικα ειναι το ιδιο ζωηρος με την κορη μας, ειναι σουπερ ανεπτυγμενος-βλεπεις βγηκε οταν εκεινος ηθελε και ας μη μου εκανε το χατηρι του φ.τ.τωρα κανουμε διακοπες Κερκυρα!!ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ σου ευχομαι!!αντε να μας πεις τα νεα απο το γιατρο!!

Μπράβο βρε κορίτσια. Όλο ευχάριστα νέα είναι αυτό το θέμα. Περιβόλι σκέτο. Συγχρητήρια στις μανούλες που υποδέχθηκαν τα καινούρια μωράκια και σ' εκείνες που τα έχουν στην κοιλίτσα. Ζαχαρένια ακούουους;;;

Άντε και στα δικά μας όταν έρθει η ώρα.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε κορίτσια. Όλο ευχάριστα νέα είναι αυτό το θέμα. Περιβόλι σκέτο. Συγχρητήρια στις μανούλες που υποδέχθηκαν τα καινούρια μωράκια και σ' εκείνες που τα έχουν στην κοιλίτσα. Ζαχαρένια ακούουους;;;

Άντε και στα δικά μας όταν έρθει η ώρα.....

έλα miriki σ' ακούωωωωωωω!!!!!!! :lol: ΕΥχαριστώ!:D

ΕΡΩΤΗΣΗ: όσες κοπέλες είχαν κ.τ. και έκαναν 2ο στους υπέρηχους φαινόταν εκτός του μωρού και η τομή;

4BMSp3.pngzHf1p3.png

έλα miriki σ' ακούωωωωωωω!!!!!!! :lol: ΕΥχαριστώ!:D

ΕΡΩΤΗΣΗ: όσες κοπέλες είχαν κ.τ. και έκαναν 2ο στους υπέρηχους φαινόταν εκτός του μωρού και η τομή;

ποτέ δεν μου είπε κάτι ο γιατρός στους υπερήχους (για την τομή..)

με το καλό σε όσες περιμένουν!!

λοιπόν γεια σας κορίτσια θα σας πω και γω την ιστορια της γέννας...

στις 39 εβδομαδες ήθελα οπωςδήποτε να γεννήσω για αρκετούς (όχι ιατρικούς) λόγους έτσι πήγα στο γιατρό και του είπα να μου κάνει μια κολπική εξέταση και να ξεκολήσει τους υμένες με την ελπίδα να προκαλέσει τοκετό,

πράγματι το ίδιο βράδυ με πιάνουν δυνατούτσικοι πόνοι και κατά τις εννιά το πρωί πηγαίνω στο μαιευτήριο,

είχα διαστολή τρία και συχνούς πόνους οπότε μπαίνω για τοκετό,

μετά από σπάσιμο νερών και δύο ώρες οι πόνοι ήταν δυνατοί και κάνω επισκληρίδιο, η διαστολή ακόμα στο τρια

μετά από μια ώρα αρχίζω να πονάω έντονα παρά την επισκληρίδιο και έχω διαστολή δέκα, όμως το μωρό έρχεται με οπίσθια ινιακή προβολή (ανάσκελα) ο γιατρός μου λέει να μην ανυζυχώ και ότι θα γυρίσει, τελικά το μωρό όμως δεν γύρισε.......

παρά την οπίσθια ινιακή γέννησα φυσιολογικά (το μωρό βγήκε ανάσκελα) με μια πολή μικρή περινεοτομή, και μόλις δύο εξωθήσεις μετά από 1,5 ώρα τελείας διαστολής και ήταν και παίδαρος 3550!

όταν βγήκε το μωρό αισθάνθηκα μια απίστευτη ευτυχία

σε όλη την ανάνηψη είχα ένα κολημένο χαμόγελο...

η λοχεία μου απλά δεν υπήρχε.... δεν έκλαψα ούτε μια φορά και περίπου μια εβδομάδα μετά τον τοκετό είχα ξεχάσει ότι γέννησα...

να φανταστείτε ότι το μωρό ήταν 15 ημερών και γω χόρευα όλη τη νύχτα πάνω στα ψιλοτάκουνά μου στο γάμο της αδερφής μου....

λοιπόν γεια σας κορίτσια θα σας πω και γω την ιστορια της γέννας...

στις 39 εβδομαδες ήθελα οπωςδήποτε να γεννήσω για αρκετούς (όχι ιατρικούς) λόγους έτσι πήγα στο γιατρό και του είπα να μου κάνει μια κολπική εξέταση και να ξεκολήσει τους υμένες με την ελπίδα να προκαλέσει τοκετό,

πράγματι το ίδιο βράδυ με πιάνουν δυνατούτσικοι πόνοι και κατά τις εννιά το πρωί πηγαίνω στο μαιευτήριο,

είχα διαστολή τρία και συχνούς πόνους οπότε μπαίνω για τοκετό,

μετά από σπάσιμο νερών και δύο ώρες οι πόνοι ήταν δυνατοί και κάνω επισκληρίδιο, η διαστολή ακόμα στο τρια

μετά από μια ώρα αρχίζω να πονάω έντονα παρά την επισκληρίδιο και έχω διαστολή δέκα, όμως το μωρό έρχεται με οπίσθια ινιακή προβολή (ανάσκελα) ο γιατρός μου λέει να μην ανυζυχώ και ότι θα γυρίσει, τελικά το μωρό όμως δεν γύρισε.......

παρά την οπίσθια ινιακή γέννησα φυσιολογικά (το μωρό βγήκε ανάσκελα) με μια πολή μικρή περινεοτομή, και μόλις δύο εξωθήσεις μετά από 1,5 ώρα τελείας διαστολής και ήταν και παίδαρος 3550!

όταν βγήκε το μωρό αισθάνθηκα μια απίστευτη ευτυχία

σε όλη την ανάνηψη είχα ένα κολημένο χαμόγελο...

η λοχεία μου απλά δεν υπήρχε.... δεν έκλαψα ούτε μια φορά και περίπου μια εβδομάδα μετά τον τοκετό είχα ξεχάσει ότι γέννησα...

να φανταστείτε ότι το μωρό ήταν 15 ημερών και γω χόρευα όλη τη νύχτα πάνω στα ψιλοτάκουνά μου στο γάμο της αδερφής μου....

Μαριαλ τι τελεια γεννα!!!!!

Πολυ θα ηθελα και εγω μια τετοια...να φανταστεις εμενα γυρησε απο ισχιακο..αλλα τελικα δεν τα καταφερα!!!

Ζαχαρενια μου εμενα μονο στον Β επιπεδου μου κοιταξε την εσωτερικη τομη- η εξωτερικη αχνοφαινοταν ουτως η αλλως.

Η τομη δεν τους πολυαπασχολει εαν συντρεχουν ολοι οι υπολοιποι παραγοντες.

Με το καλο και καλη επιτυχια

Δεν ήξερα ότι μπορεί να προκλειθεί τοκετος αν σου σπασουν τους υμένες, τοτε γιατι κανουν την προκληση με φαρμακα και δεν κάνουν σε όλες αυτό?

Δε φαντάζεσαι τι πόνο τραβάς για να σου σπάσουν τα νερά τεχνητά... Καλύτερα να πάρεις φάρμακα!

κοριτσια τελικα επεισα τον γιατρο μου να παμε για φυσ.τοκετο γιατι οι πρωτες 2μου γεννες ηταν πολυ γρηγορες(ευχομαι και αυτη να ειναι μεσα σε 4ωρες)και ετσι δεν θελω να ξανακανω καισαρικη εφοσον θα ειναι ολα καλα...σας ευχαριστω πολυ!

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png Y6GDm7.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...