Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική (VBAC)

evelina_1983

Recommended Posts

έχω ακούσει για τον χασιάκο,έχει εμπειρία στο φ.τ μετά από καισαρική;;;

Οχι ο Χασιάκος δεν έχει εμπειρία στην vbac ούτε την υποστηρίζει..

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου!!! τελικα για εναν μηνα ακομη δε θα μπορεσω να μπω στη λιστα σας... :( τον επομενο παλι! τουλαχιστον εφυγε το βαρος της σκεψης στο τι θελω.. εδω θαμαστε λοιπον και θατα λεμε..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Γεια σου μαμά του Σπύρου!

εγώ έκανα vbac στο Έλενας με τον Ροσόλυμο. Σε δημόσιο μαιευτήριο νομίζω δύσκολα θα βρεις άλλον. Τον Χασιάκο τον ξέρω από φίλες μου, όσες γέννησαν το πρώτο μαζί του γέννησαν φυσιολογικά, όσες πήγαν με μια καισαρική στο ενεργητικό τους έκαναν ξανά καισαρική, απλά την έκαναν με τον καλύτερο -κατά τα λεγόμενα- χειρουργό της Αθήνας!

κοριτσακια μου!!! τελικα για εναν μηνα ακομη δε θα μπορεσω να μπω στη λιστα σας... :( τον επομενο παλι! τουλαχιστον εφυγε το βαρος της σκεψης στο τι θελω.. εδω θαμαστε λοιπον και θατα λεμε..

Αχ βρε Σουπερμανούλα δεν πειράζει, τον επόμενο μήνα θα τον πετύχεις το σπόρο θα δεις!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Διαφημίσεις

και κατι ακομα μετα την καισαρικη σηκωσα πυρετο. ο γιατρος ειπε οτι επαθα αιμοραγια αλλα εγω νομιζω μολυνση γιατι ειχα σπασμους ενω ημουν ακομη στο χειρουργειο. αυτο συγκαταλεγεται στα μειον για vbac??

δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά, αν ήταν από την τομή (πρέπει να το σιγουρέψεις) αυξάνονται πολύ οι πιθανότητες επιπλοκών στη φυσιολογική γέννα... (ρήξη)

ευχαριστώ πολύ katpend και μανινα,είχα ακουσει το αντίθετο για τον χαιακο,ότι δηλαδη υποστηριζει τον φ.τ και πιστεψα το ιδιο για το vbac.

μανίνα είσαι ευχαριστημένη απ'τον ροσόλυμο;είναι και σαν ανθρωπος καλός;;εσύ πόσο καιρό μετα απ'την καισαρικη εμεινες έγκυος;γιατι λενε οτι αυτο ειναι σημανικο για να μειωθεί ο κίνδυνος

δεν ξερω ακριβως τι εγινε. ξερω οτι σηκωσα 40 πυρετο και ξεκινησαν σπασμοι ενω ημουν ακομη στο χειρουργειο. ο γιαγτρος ειπε στην πεθερα μου (ηταν παλια μαια) οτι επαθα αιμοραγια αλλα η πεθερα μου του ειπε οτι λεει ψεματα και οτι ηταν μολυνση. ο ιδιος δεν την διεψευσε. οποτε δεν ξερω τι ακριβως εγινε....

βρηκα καποια ονοματα γιατρων γαι φτ μετα απο κτ στην Αθηνα

1. Πυργιωτης (λητω, Ρεα)

2.Τυμπανιδης (Μητερα)

3.Ροσολυμος (Ελενα)

4.Λαγανακης (Λητω)

5.Γιατρας (?)

6.Μπιλαλης (Μητερα,?)

Εχετε καμια καποιον απο τους ανωθεν γιατρους?

Και τελικα μονο ο Ροσολυμος ειναι σε δημοσιο...?

1. Πυργιωτης (λητω, Ρεα)

2.Τυμπανιδης (Μητερα)

3.Ροσολυμος (Ελενα)

4.Λαζανακης (Λητω)

5.Γιατρας (?)

6.Μπιλαλης (Μητερα,?)

ο πυργιώτης με παρακολουθεί θα σου πω όταν γεννήσω εμπειρία

τον τυμπανίδη άστον είναι εβδομήντα και ανάλογα με τα κέφια του

για ροσόλυμο ρώτα την κατπεντ

με τον λαζανάκη (διόρθωσα το όνομα το είχες λαγανάκη) είχα εποικοινωνήσει όταν έψαχνα για γιατρό και από ότι μου είπε μου φάνηκε ηλικρινής και γνώστης του θέματος

για τους άλλους δυο δεν ξέρω κάτι προσωπικά μόνο έχω ακούσει ότι κάνουν φυσιολογικό μετά από καισαρική

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ katpend και μανινα,είχα ακουσει το αντίθετο για τον χαιακο,ότι δηλαδη υποστηριζει τον φ.τ και πιστεψα το ιδιο για το vbac.

μανίνα είσαι ευχαριστημένη απ'τον ροσόλυμο;είναι και σαν ανθρωπος καλός;;εσύ πόσο καιρό μετα απ'την καισαρικη εμεινες έγκυος;γιατι λενε οτι αυτο ειναι σημανικο για να μειωθεί ο κίνδυνος

την katpend εννοείς, εκείνη γέννησε με το Ροσόλυμο..

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

Καλώς σας βρήκα Zaxarenia. Αναφέρομαι στο Μητέρα Αθήνας όχι στου Ηρακλείου.

roza78 και πήγα να χαρώ!:rolleyes: ε, δεν πειράζει...το ψάξιμο καλά κρατεί!

supermama καλό ξεκίνημα και πάλι!χωρίς άγχος!:D

4BMSp3.pngzHf1p3.png

αααχ τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες..

ο μικρος κανει μαραθωνιο θηλασμο καθε βραδι , 7 ωρες με το ρολοι, η μαια λεει ειναι προς το παρον φυσιολογικο, γιατι το γαλα ειναι πιο πληρες (πιο πηκτο μου ειπε νομιζω) το βραδι...

το κακο ειναι οτι ο μεγαλος μου γιος επαθε παρακρουση.. την μερα ειναι συνεχεια κολλημενος με τον αδελφο του, τον λατρευει, τον φιλαει, το βραδι ξυπναει με κλαματα και ουρλιαχτα και χτυπαει εμενα κλαιγοντας,,, τον ηρεμει ο πατερας του μετα απο μιση ωρα τουλαχιστον.. κι εγω εχω τον αλλο στο στηθος κι αισθανομαι ανημπορη...

μαλλον θα ανοιξω νεο τοπικ μπας και καμια μανα ειχε την ιδια εμπειρια,,,

κατα τα αλλα ομως ειναι διπλασισμος της αγαπης... :-P

myangel να σου ζήσει ο μαραθωνορουφήχτρας (σε νιώθω γιατί τα πέρασα κι εγώ αυτά). Σε θαυμάζω για την επιλογή σου και τη νηφαλιότητά σου κατά τον τοκετό. Μπράβο σου, μου έδωσες πολύ κουράγιο.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Λοιπόν ειμαι πολύ χαρούμενη!Ειμαι εγκυοςςςςςςςςςςςςςςς!Τα παιδάκια μου θα έχουν διαφορά κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια!Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό και θα σας εχω και νέα ως προς τις πεποιθησεις του γιΑ VBAC.

το αγοράκι μου: 20/11/2009

η κορούλα μου: 4/10/2011

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, καλο μηνα!!!!

συγχαρητηρια στην εγκυουλα με το καλο!!!

και με το καλο σε ολες τις μανουλες!!

εγω γεννησα με καισαρικη και θα προσπαθησω η επομενη μου γεννα να ειναι φυσιολογικη.το θελω πολύ!!

δεν ξερω ποτε θα κανω 2ο παιδακι, καθοτι προσφατα εμεινα χωρις δουλεια, αλλα μου αρεσει πολυ αυτη η ενοτητα!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν ειμαι πολύ χαρούμενη!Ειμαι εγκυοςςςςςςςςςςςςςςς!Τα παιδάκια μου θα έχουν διαφορά κάτι λιγότερο απο 2 χρόνια!Την άλλη Τετάρτη έχω ραντεβού με το γιατρό και θα σας εχω και νέα ως προς τις πεποιθησεις του γιΑ VBAC.

Καλή τύχη poubaki! Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά για σένα! Θα περιμένουμε νέα σου από το γιατρό!

Οι 3 λατρείες μου:

12,5 χρονών

10 χρονών

3 χρονών

κορίτσια καλησπέρα!!!pοubaki με το καλό και καλή επιτυχία στη vbac!!!

θέλω κ εγώ να κάνω vbac,αν και δεν είμαι έγκυος ακόμα,άλλα ψάχνω για γιατρό που να μπορεί να το κάνει (σε δημόσιο μαιευτήριο)εσείς ποιούς έχετε;;

katpend,έχεις παραπάνω πληροφορίες για τον ροσόλυμο;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...