Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

εννοειτε πως δεν μου ανοιξαν την προσωπικη μου τσαντα. ετσι οπως το εγραψα.... ετσι καταλαβαινει καποιος.

οχι την αποδειξη μου πηραν κ κοιταξαν τα πραγματα μες στην τσαντα με τα ψωνια, (κ καλα αν θα ψαρωσω), γιατι κ στο καροτσι μας γινονταν βαβυλωνια απο μπουφαν δικα μου, μπιμπερο με νερο, της μικρης μπουφαν σκουφους (κ μετα μπουφους,,,σεκιουριταδες. αμ πως?!:wink:)

Μα έπαθα σοκ, νόμιζα πως άνοιξαν την τσάντα σου και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ήσουν τόσο χαλαρή χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 499
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραια και καλα αυτα αλλα αυτοι που δουλευουν στην ελλαδα σε παραρτηματα των πολυεθνικων που λες τι να κανουν???να πανε να δουλεψουν και αυτοι σε ελληνικες εταιριες που δεν θα τους προσλαβουν????

ωραια και καλα αυτα αλλα αυτοι που δουλευουν στην ελλαδα σε παραρτηματα των πολυεθνικων που λες τι να κανουν???να πανε να δουλεψουν και αυτοι σε ελληνικες εταιριες που δεν θα τους προσλαβουν????

Συμφωνώ απόλυτα!! Επιπλέον δεν έχει μείνει επιχειρήση για επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα δηλ της παραγωγής. Όλοι εμπόριο κάνουν.

Να σας αναφέρω κάτι : εργαζόμουν στον τομέα της βιοτεχνίας ενδυμάτων για αρκετά χρόνια, πρώτα η μαμά μου και μετά εγώ.(εκανα και το web design πολλών βιοτεχνιών). Μέσα σε 15 χρόνια έκλεισαν από τις 284 (νομός θεσσαλονίκης και γειτωνικοί νομοί) καταγεγραμμένες βιοτεχνίες ρούχων- κλωστουφαντουργίες - και μιλάμε βιοτεχνίες που έραβαν για πολυεθνικές από Maxmara, H&M μέχρι adidas και NIKE οι 212!!! Πάρα πολλές μεταφέρθηκαν στις γειτωνικές χώρες.Παλιά ήξερες ότι η Ελλάδα παρήγαγε καλά πανιά-υφάσματα και καλοραμμένα ρούχα!! Κατάφεραν και γονάτισαν αυτό τον τομέα. Συνεπώς αφού δεν έχω την επιλογή να αγοράσω καλό ελληνικό ρούχο αγοράζω ότι βρω καλό.

Και στις ξένες αλυσίδες Έλληνες δουλεύουν. Δεν έφεραν υπαλλήλους από το εξωτερικό, και πολλά προιόντα τους τα αγοράζουν από έλληνες επιχειρηματίες, άρα εγώ δεν το βλέπω έτσι.

Και εγώ αυτό εννοούσα, αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά!

Σπουργιτι μου...περα απο το θεμα αισθητικης στο οποιο παω πασο-γουστα ειναι αυτα και δεν μπορω να εχω αποψη για αλλον-να εισαι σιγουρο οτι η κουνια απο το Ικεα ειναι ολοιδια ποιοτικα με αυτην του Ηρα...μασιφ ξυλο εκει που πρεπει με βαφες ειδικες για παιδια!Εγω μεγαλωνω προς το παρον ενα παιδι αλλα να ειμαστε καλα και να δωσει ο Θεος θα μεγαλωσω σε αυτη κι αλλο και ναι...γινεται και αυτη καναπεδακι:P

Και σαφως δεν θα μετανιωσεις εσυ που πηρες απο το Ηρα

αλλα εγω προσωπικα βλεποντας το απο αποψη διαφορας τιμης και μονο δεν το προτιμησα το καταστημα για την συγκεκριμενη αγορα μου!

Οκ πάσο! Προσωπικά, όταν έκανα την αγορά δεν υπήρχε στην περιοχή μου ΙΚΕΑ, οπότε δεν τέθηκε το δίλημμα! Ούτε τα έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω, απλώς μου έχουν πει ότι υστερούν σε ποιότητα, προσωπική άποψη δεν έχω!

Σε λίγο καιρό που θα ψάχνω να φτιάξω το παιδικό θα επισκεφτώ σίγουρα και τα ΙΚΕΑ!

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! αν και λίγο εκτός θέματος θέλω τη βοήθεια σας!!! τι γίνεται με τις πανακρίβου λαμπάδες???? δενξέρω πως να χειριστώ το θέμα, μου ζήτησε ο βαπτισιμιός μου την ντουντουκα ολυμπιακό και την είδα σήμερα στο σκλαβενίτη 40,00 ευρώ. ε όχι και για λαμπάδα 40 ευρώ τρελάθηκα.........(να ταν άλλες εποχές! μπορεί). άσε που μου τη σπάει τρελά αυτη η καινούργια μόδα των τελευταίων χρόνων παιχνιδι και ΔΩΡΟ Η ΛΑΜΠΑΔΑ (ΈΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ....ΑΚΟΥ ΔΩΡΟ Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ). δεν ξέρω τι να κάνω.......εγώ θα ήθελα να έπαιρνα τις κλασσικές λαμπάδες που πέρναμε και παλιά, αλλα με αυτή τη μόδα θα σε θεωρήσουν και τρελή ή τσιγγούνα.... προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα γαι ένα καλο ζευγάρι παπούτσια παρα αυτό!!! πείτε μου τη γνώμη σας, πως να το χειριστώ???

Ειναι πλεον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,

γιατί έτσι στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας μας και δημιουργουμε θέσεις εργασίας για συμπατριώτες μας!

Το χρήμα κανει κύκλο μέσα σε μια αγορά.

Σκεφτείτε μερικά απλά παραδείγματα αλλαγών και τις επιπτώσεις τους:

Αντί για τυρί Gouda αγοράστε Λογάδι Ηπείρου ή Μακεδονικό Τυρί

Αντί για Coca Cola ,Pepsi, αγοράστε αναψυκτικά... Lux, Εψα

Αντί για Heineken και Amstel αγοράστε Kraft, Βεργίνα ή προτιμήστε ελληνικά κρασιά

Αντί για μακαρόνια Barrila,Misko που παράγονται απο πολυεθνική, αγοράστε μακαρόνια Μέλισσα

Αντί για γάλα εισαγωγής Βερόπουλου και Lidl αγοραστε γάλα Αγνό, Μεβγάλ, Ολυμπος,Δέλτα

Αντί για Ουίσκι αγοράστε τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά

Αντι για σκληρό τυρί Δανίας, αγοράστε ελληνικά κεφαλοτύρια (παράδειγμα Γκλίτσα, ¨Ολυμπος)

Αντί για έπιπλα απο το ΙΚΕΑ προτιμήστε τους "120 Κατασκευαστές επίπλου" ή άλλους Έλληνες κατασκευαστές.

Aντί για Camel , Marlboro αγοράστε Καρέλια, Σεκαπ.

Αντί για καλλυντικά L'Oreal και Maybelline, αγοράστε ΠΕΤΟΥΣΗΣ.

Αντί για σοκολάτες Nestle, αγοράστε σοκολάτες ΙΟΝ.

Αντί για καφέ απο τα Starbucks παρτε τον καφέ σας απο τον Γρηγόρης Μικρογεύματα.

Αντί για ρούχα απο πολυεθνικές αλυσίδες ψωνίστε απο μικρότερα συνοικιακά μαγαζιά.

Αντί για ταξίδια στο εξωτερικό , προτιμήστε ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ αποδυναμώνετε τις Ελληνικές αγορές βοηθώντας την ανεργία και τα χρήματα σας φευγουν στο εξωτερικό.

ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ουσιαστικά δίνετε το 50% των χρημάτων σας σε εργοστάσια άλλων χωρών που απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις αλυσίδες καταστημάτων ZARA, BERSKA, PULL&BEAR, STRADIVARIUS, MASSIMO DUTTI, OYSHO, ZARA HOME, UTERQUE, TEMPE οι οποίες ανήκουν ΟΛΕΣ στην πολυεθνική INDITEX.

Αναλογιστείτε τι μεγάλη ζημιά κάνετε στην οικονομία μας κάθε φορά που αγοράζετε απο αυτά τα καταστήματα. Μπορεί να αποτελούν μια φθηνότερη λύση στην δυσκολη αυτή εποχή αλλά αυτα τα χρήματα δεν κάνουν κύκλο στην δική μας οικονομία.

Μπορεί ένα ελλήνικό αντίστοιχο ρούχο να σου κοστίσει λίγο παραπάνω αλλά να είσαι σίγουρος οτι αυτά τα χρήματα θα γυρίσουν έμμεσα σε σένα. Αν δεν θέλετε να καταντήσουμε να μας ντύνει και να μας ταίζει ένας σε όλο τον κόσμο..

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Σκεφτείτε οτι αν η κάθε Ελληνική οικογένεια στρέψει 500 ευρώ ετησίως σε ελληνικά προϊόντα , τότε για κάθε χίλιες οικογένειες θα αυξηθεί άμεσα η ζήτηση ελληνικών προιόντων κατά 500,000 ευρώ και θα δημιουργηθεί μια τελική κυκλοφορία χρήματος ισοδύναμη με περίπου 4,500,000 ευρώ στην αγορά!!!!!

Συμφωνώ μαζί σου!!!

Οχι απόλυτα, όμως συμφωνώ. Εχει κάποια λογική το όλο θέμα.

Θα μπορούσαμε ίσως ένα κομμάτι από τις αγορές μας να το χειριστούμε έτσι. Ολες δεν είναι δυνατόν, γιατι κάπου πρεπει να κοιτάξουμε και το συμφέρον μας...

Απο την άλλη, υπαρχουν και Ελληνες επιχειρηματίες (Πάρα πολλοί από ό,τι μας δείχνει η λίστα που μας έδωσε η Ελβετία, οι οποίοι μεταφέρουν τις καταθέσεις τους εκεί.... Υψηλές καταθέσεις...

Οπώτε στηρίζοντας μεγάλους Ελληνες επιχειρήματίες δεν είναι απαραίτητο οτι το χρήμα θα γυρίσει στους Ελληνες... Αντίθετα, στηρίζοντας μικρούς Ελληνες επιχειρηματίες, το χρήμα έχει περισσότερες πιθανότητες να γυρίσει στην χώρα του...

Συμφωνώ με καποιους οτι και στις ξένες αλυσίδες υπαρχουν Ελληνες υπάλληλοι. Ναι!!! Το concept δυστηχώς είναι να κάνουν όλους τους Ελληνες υπαλληλους!!!

Ο Ελληνας που εδώ και χρόνια ήταν ως επι το πλήστω ελεύθερος επαγγελματίας, τώρα σιγά-σιγά μετατρεπεται σε υπαλληλος. Ετσι τον θέλουν, έτσι γίνεται...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! αν και λίγο εκτός θέματος θέλω τη βοήθεια σας!!! τι γίνεται με τις πανακρίβου λαμπάδες???? δενξέρω πως να χειριστώ το θέμα, μου ζήτησε ο βαπτισιμιός μου την ντουντουκα ολυμπιακό και την είδα σήμερα στο σκλαβενίτη 40,00 ευρώ. ε όχι και για λαμπάδα 40 ευρώ τρελάθηκα.........(να ταν άλλες εποχές! μπορεί). άσε που μου τη σπάει τρελά αυτη η καινούργια μόδα των τελευταίων χρόνων παιχνιδι και ΔΩΡΟ Η ΛΑΜΠΑΔΑ (ΈΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ....ΑΚΟΥ ΔΩΡΟ Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ). δεν ξέρω τι να κάνω.......εγώ θα ήθελα να έπαιρνα τις κλασσικές λαμπάδες που πέρναμε και παλιά, αλλα με αυτή τη μόδα θα σε θεωρήσουν και τρελή ή τσιγγούνα.... προτιμώ να δώσω λίγα παραπάνω χρήματα γαι ένα καλο ζευγάρι παπούτσια παρα αυτό!!! πείτε μου τη γνώμη σας, πως να το χειριστώ???

Stefani μου τι να σου πω, λίγο δύσκολη η θέση της νονάς στις μέρες μας! Προσωπικά φέτος σκοπεύω να μην ρωτήσω τι λαμπάδα θέλει ο βαφτισιμιός μου. Και οι δικές μας νονές δεν ρωτάνε ποτέ και φέρνουν απλές λαμπαδίτσες, το σοκολατένιο αυγό και τα παπουτσάκια τους! Κάπως έτσι την πατούσα και εγώ μέχρι τώρα και πλήρωνα κάθε χρόνο τη λαμπάδα 30-40 ευρώ! Σκέψου ότι ο βαφτισιμιός μου γιορτάζει κιόλας τις μέρες του Πάσχα, οπότε έπαιρνα και επιπλέον δωράκι πάντα για τη γιορτή του. Άσε μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι που λένε. Φέτος δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες.

Στη θέση σου ή θα έπαιρνα τη λαμπάδα που μου ζήτησε ή θα του έλεγα ότι δεν βρήκα τέτοια λαμπάδα και θα του έπαιρνα κάποιο άλλο δωράκι με θέμα τον Ολυμπιακό, λίγο πιο οικονομικό για να συνοδεύσω τη λαμπάδα.

:lol::lol::lol::lol:

ε ναι αφού το ένα συνεπάγεται το άλλο :lol::lol::lol:.....

Εγώ πήρα προχθές ένα καγκελάκι ασφαλείας και το πήγα στην άκρη, αφού το πλήρωσα, το άνοιξα, γιατί την έχω ξαναπατήσει, και έλειπε η μία βίδα για τον τοίχο. Τους το λέω και η απάντηση: ελάτε το Σάββατο που έρχεται αυτός που φτιάχνει τις συσκευασίες :shock::confused:.

Μα αφού τώρα το αγόρασα. Α λένε πίσω από την απόδειξη γράφει τις ώρες και μέρες αλλαγών.

Έφυγα με πολλά νεύρα πιο πολύ με τον εαυτό μου που ξαναψώνισα από κει.

Το Σάββατο μας κάνανε μανούρα. Ότι λέει το χάσαμε εμείς :confused::evil:.

Αφού αρπαχτήκαμε για ακόμα μια φορά μας την έδωσαν τη βίδα.

Εγω επειδή εχω ακούσει για την πολιτική τους, όποτε θέλω να πάρω κάτι που είναι σε συσκευασία την ανοίγω επιτόπου.... Μεχρι στιγμής δεν μου έχει πει κανένας τίποτα, μάλλον δεν με εχει πετύχει κανείς ακόμα, αλλά δεν με απασχολεί γιατί δεν πρόκειται να πάρω κάτι που εχω δεί μόνο στην φωτογραφία της συσκευασίας.:wink:

eNortjKzUjI0tLQ0NVOyBlwwFasC3A,,85.pngeNortjKzUjI0tLQ0NVWyBlwwFagC2w,,34.png

Stefani μου τι να σου πω, λίγο δύσκολη η θέση της νονάς στις μέρες μας! Προσωπικά φέτος σκοπεύω να μην ρωτήσω τι λαμπάδα θέλει ο βαφτισιμιός μου. Και οι δικές μας νονές δεν ρωτάνε ποτέ και φέρνουν απλές λαμπαδίτσες, το σοκολατένιο αυγό και τα παπουτσάκια τους! Κάπως έτσι την πατούσα και εγώ μέχρι τώρα και πλήρωνα κάθε χρόνο τη λαμπάδα 30-40 ευρώ! Σκέψου ότι ο βαφτισιμιός μου γιορτάζει κιόλας τις μέρες του Πάσχα, οπότε έπαιρνα και επιπλέον δωράκι πάντα για τη γιορτή του. Άσε μου έβγαινε ο κούκος αηδόνι που λένε. Φέτος δεν έχω τέτοιες πολυτέλειες.

Στη θέση σου ή θα έπαιρνα τη λαμπάδα που μου ζήτησε ή θα του έλεγα ότι δεν βρήκα τέτοια λαμπάδα και θα του έπαιρνα κάποιο άλλο δωράκι με θέμα τον Ολυμπιακό, λίγο πιο οικονομικό για να συνοδεύσω τη λαμπάδα.

και γω βρισκω βλακεια το να περνεις μια τοσο ακριβη λαμπαδα!ασε που εχοθν μεσα μια απλη...εγω ειπα φετοσ την νονα μας να παρει μια κανονικη λαμπαδα!!!! ειπα και την κορη μου.οτι θελει η νονα θα σου φερει.χριστουγεννα φτανουν τα παιχνιδια....

Διαφημίσεις

Α, να σας πω ιδέα για φτηνη και όμορφη λαμπάδα.

Παίρνω σκέτο κερί από οπουδήποτε , πάω jumbo ή σε οποιδήποτε κατάστημα παιχνιδιών, αγοράζω αυτοκόλλητα και κάποιο μικρό κουκλάκι με το θέμα που τους αρέσει (φέτος η κόρη μου θέλει tingerbell) και ωραία κορδέλα και τη φτιάχω μόνη μου.

Στην νονά της έτσι της είπα, μην κανει κάνα αστείο και πάρει λαμπάδα ακριβή.

Πέρισυ οι ανιψιές μου ξετρελάθηκαν με τις μοναδικές λαμπάδες τους!!!! Και κόστος? 7 ευρώ παρακαλώ.!!:wink:

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Παίρνω σκέτο κερί από οπουδήποτε , πάω jumbo ή σε οποιδήποτε κατάστημα παιχνιδιών, αγοράζω αυτοκόλλητα και κάποιο μικρό κουκλάκι με το θέμα που τους αρέσει (φέτος η κόρη μου θέλει tingerbell) και ωραία κορδέλα και τη φτιάχω μόνη μου.

Πέρισυ οι ανιψιές μου ξετρελάθηκαν με τις μοναδικές λαμπάδες τους!!!! Και κόστος? 7 ευρώ παρακαλώ.!!:wink:

Ωραία ιδέα!

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, αλλα αλλα όπως παντα το ξέρω θα υποκύψω γιατι δεν μου βγαίνει να το πω στην κουμπάρα μου να του βάλει μυαλο. Ασε που εινια και απο τα παιδιά, που αν δεν του αρέσει κάτι λέει, ααα τι βλακεία ειναι αυτή δεν μου αρέσει. Περυσι ειχα πάρει ένα ΄σοκολατένιο αυγό ηρωα και θυμάμαι μου ειχε πει , υπήρχε και σε μεγαλυτερο γιατι δεν μου το πήρες???? τι να πω........εγω έιχα μάθει ότι μου έπαιρναν οι νονές μου να τις ευχαριστώ και ας μη μου αρεσε και ότι πραγματικά ήθελα να το παίρνω απο τη μαμά μου. ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ αυτο ο γιος μου στη νονά του θα έτρωγε ανάποδη με τη μία. Κακή άρχή εγώ έκανα και εγω φταίω όταν πριν 2-3 χρόνια ρώτησα τι ήθελε.......ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ. !!!!

Super....!!!!!!!! και χειροποιητη και οικονομικη.

Μπραβο rkt....:D

Βρήκα αυτές τις λαμπάδες και πιστεύω πως δεν θα τολήμησει κανείς να σε πει τσιγγούνα! Είναι και οικονομικές και τα λεφτά πάνε σε καλό σκοπό: http://www.sos-villages.gr/katalogos.htm

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση, αλλα αλλα όπως παντα το ξέρω θα υποκύψω γιατι δεν μου βγαίνει να το πω στην κουμπάρα μου να του βάλει μυαλο. Ασε που εινια και απο τα παιδιά, που αν δεν του αρέσει κάτι λέει, ααα τι βλακεία ειναι αυτή δεν μου αρέσει. Περυσι ειχα πάρει ένα ΄σοκολατένιο αυγό ηρωα και θυμάμαι μου ειχε πει , υπήρχε και σε μεγαλυτερο γιατι δεν μου το πήρες???? τι να πω........εγω έιχα μάθει ότι μου έπαιρναν οι νονές μου να τις ευχαριστώ και ας μη μου αρεσε και ότι πραγματικά ήθελα να το παίρνω απο τη μαμά μου. ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΈΚΑΝΕ αυτο ο γιος μου στη νονά του θα έτρωγε ανάποδη με τη μία. Κακή άρχή εγώ έκανα και εγω φταίω όταν πριν 2-3 χρόνια ρώτησα τι ήθελε.......ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ. !!!!

Απλά ,μην ξαναρωτήσεις!!!Έτσι έκανα και εγώ στην αρχή ,αλλά μετά το έκοψα.Και όταν με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν θέλω το τάδε δώρο/Λαμπάδα ,τους έλεγα ότι έχω ήδη αγοράσει κάτι.Τώρα το έχουνε πια συνηθίσει και δεν ζητάνε. Είπα ως εδώ όταν κάποια Χριστούγεννα μου ζήτησε η βαφτηστήρα μου δώρο αξίας 150 ευρώ και το αδερφάκι της 70 ευρώ..εκεί είπα οχι ,δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά..

Sorry για το off..

Απλά ,μην ξαναρωτήσεις!!!Έτσι έκανα και εγώ στην αρχή ,αλλά μετά το έκοψα.Και όταν με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν θέλω το τάδε δώρο/Λαμπάδα ,τους έλεγα ότι έχω ήδη αγοράσει κάτι.Τώρα το έχουνε πια συνηθίσει και δεν ζητάνε. Είπα ως εδώ όταν κάποια Χριστούγεννα μου ζήτησε η βαφτηστήρα μου δώρο αξίας 150 ευρώ και το αδερφάκι της 70 ευρώ..εκεί είπα οχι ,δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά..

Sorry για το off..

ετσι εχεις δικαιο..αλλα φταινε οι γονεις νομιζω!!δεν μπορει ενασ νονος να περνει τα παντα...εγω ειπα την νονα μας,δεν θελουμε αυτες τς λαμπαδες ασε που ειναι και χαλια...την ειπα να παρει μια χωρις δωρο ειναι και πιο ομορφες..και βρισκεις και φτηνες..την κορη την εξηγησα οτι η νονα παντα περνει κατι ,το διαλεγει μονη της και ειναι εκπληξη!!:wink:

Σήμερα μου τηλεφώνησε η νονά της μεγάλης για να ρωτήσει νούμερο παπουτσιού κτλ. Η απάντηση πάντα είναι Ο,ΤΙ ΘΕΣ, για παπούτσι, παιχνίδι, ρούχο κτλ.

Δεν θα κάνω αυτά που κοροιδεύω!

• 1 month later...

Δεν έχει πολύ καιρό που έκανα διπλό πάρτυ γεννεθλίων στα ζουζούνια μου με αρκετό κόσμο θα έλεγα (70 καλεσμένοι μικροί μεγάλοι)...

Μετά το πάρτυ βρέθηκα με καμιά 15αριά δώρα διπλά ή ακόμη και τρίδιπλα και τα περισσότερα από τα Jumbo! Το επόμενο κιόλας απόγευμα τους τα πηγαίνω για αλλαγή με σκοπό να αγοράσω ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο δώρο...

Με την πρόφαση ότι η πολιτική των αλλαγών τους απαγορεύει να γίνονται αλλαγές άνω των 4 τεμαχίων χωρίς απόδειξη (και ότι θα έβρισκε το μπελά της η υπάλληλος) δεν δέχτηκαν τις αλλαγές με αποτέλεσμα:

να μη μπορέσω να πάρω το "ακριβό" δώρο που ήθελα (ή αν το έπαιρνα να το πλήρωνα)

να χρειαστει να ξαναπάω στα Jumbo για τις υπόλοιπες αλλαγές...

Εννοείται ότι με πείραξε τόσο η αντιμετώπιση αυτή που δεν έδωσα ούτε ευρώ παραπάνω και στις δύο αλλαγές...

Γνωρίζει κάποια γι'αυτή την πολιτική; Είναι νόμιμη; Αν όχι τί θα μπορούσα να κάνω; Να καλούσα αστυνομία; (ενοείται δεν είχα αποδείξεις, αφού ήταν δώρα...)

γιατί δεν τα πήγαινες λίγα... λίγα.. με διαφορετικά άτομα... διαφορετικές ημέρες...

για να πάρεις 2-3 ακριβότερα πράγματα ή κάτι που πραγματικά έχεις ανάγκη...!!:mrgreen::?

το αστεράκι μου (3/5/2007)

τα αγοράκια μου (23/12/2009)

Δεν έχει πολύ καιρό που έκανα διπλό πάρτυ γεννεθλίων στα ζουζούνια μου με αρκετό κόσμο θα έλεγα (70 καλεσμένοι μικροί μεγάλοι)...

Μετά το πάρτυ βρέθηκα με καμιά 15αριά δώρα διπλά ή ακόμη και τρίδιπλα και τα περισσότερα από τα Jumbo! Το επόμενο κιόλας απόγευμα τους τα πηγαίνω για αλλαγή με σκοπό να αγοράσω ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο δώρο...

Με την πρόφαση ότι η πολιτική των αλλαγών τους απαγορεύει να γίνονται αλλαγές άνω των 4 τεμαχίων χωρίς απόδειξη (και ότι θα έβρισκε το μπελά της η υπάλληλος) δεν δέχτηκαν τις αλλαγές με αποτέλεσμα:

να μη μπορέσω να πάρω το "ακριβό" δώρο που ήθελα (ή αν το έπαιρνα να το πλήρωνα)

να χρειαστει να ξαναπάω στα Jumbo για τις υπόλοιπες αλλαγές...

Εννοείται ότι με πείραξε τόσο η αντιμετώπιση αυτή που δεν έδωσα ούτε ευρώ παραπάνω και στις δύο αλλαγές...

Γνωρίζει κάποια γι'αυτή την πολιτική; Είναι νόμιμη; Αν όχι τί θα μπορούσα να κάνω; Να καλούσα αστυνομία; (ενοείται δεν είχα αποδείξεις, αφού ήταν δώρα...)

πηγαινε και αλλαζε τα (χωρις να δινεις παραπανω λεφτα) και καντα 4 μεγαλα δωρα. και μετα αλλαξε τα 4 τελευταια και παρε ενα τεραστιο! θα πας 3-4φορες αλλα στο τελος θα παρεις αυτο που θες.

συγνώμη αλλά και τα ελληνικά μαγαζιά πολλές φορές πουλάνε κινέζικα ενώ πολλές φορές από τις φίρμες πουλάνε 2 και 3 σεζόν κομμάτια στις ίδιες όμως τιμές των φετινών χωρίς καμία έκπτωση. Προτιμώ τα ξένα μεγάλα πολυκαταστήματα. Όταν κάνουν έκπτωση κάνουν έκπτωση όταν δίνουν κομμάτι άλλης σεζόν σου κόβουν στην τιμή. Κοιτάζω την ντουλάπα μου και ότι πήρα από μεγάλα μαγαζιά....είναι ακόμα εκεί. Όσο για τα ελληνικά μαγαζιά...πακιστανοί τα ράβουν τα ρούχα....μην κοροιδευόμαστε!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...