Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περπατήσαμε!

Recommended Posts

Βασικά τώρα είναι που λέμε στη μαμά...

ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ :D

Έχεις να ρίξεις κυνηγητόοοοοοοοοοοοο!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 253
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασικά τώρα είναι που λέμε στη μαμά...

ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ :D

Έχεις να ρίξεις κυνηγητόοοοοοοοοοοοο!

χαχαχα... ρε παιδιά εγώ πρέπει να είμαι πολύ αναίσθητη! Τον αφήηηηνω και γυρίζει στο σπίτι μόνος του. αφού παίρνω ό,τι προφυλάξεις μπορώ να σκεφτώ έχοντας μάθει από τον πρώτο γιο μου, φυσικά...Η μόνη απειλή είναι αυτός που όπου τον βρει τον σπρώχνει!:lol: Αλλά δεν πτοείται ο μικρός!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Πω πω Arnicol έχεις δύο τόσο μικρά μωρά που θέλουν κ τα δύο ιδιαίτερη προσοχή!! Θαυμάζω τις γυναίκες που τα καταφέρνουν με παιδιά με τόση μικρή διαφορά ηλικίας!! Μπράβο σου! Τώρα που θα μπουσουλήσει, τι είναι καλύτερο; Να μαζέψω ότι υπάρχει τριγύρω ή να αφήσω κάποια για να μάθει και στο μη;

gth0p3.png

Πω πω Arnicol έχεις δύο τόσο μικρά μωρά που θέλουν κ τα δύο ιδιαίτερη προσοχή!! Θαυμάζω τις γυναίκες που τα καταφέρνουν με παιδιά με τόση μικρή διαφορά ηλικίας!! Μπράβο σου! Τώρα που θα μπουσουλήσει, τι είναι καλύτερο; Να μαζέψω ότι υπάρχει τριγύρω ή να αφήσω κάποια για να μάθει και στο μη;

Γιωτάκι μου, θα δείξει κατά πόσο τα καταφέρνω... Μη νομίζεις, κι εγώ λέω μη. Μα δεν μπορείς να φανταστείς με τι θέλουν να παίξουν! Αν είναι δυνατόν! Έχουν τόσα παιχνίδια και πάνε στα καλαθάκια, στα βιβλία, στα συρτάρια, στο DVD! Ό,τι μπορώ το έχω μαζέψει για να αποφύγουμε και τα χτυπήματα σε γωνίες τραπεζιών, πρόσβαση σε καλώδια, κάτι που μπορεί να βρεί και να καταπιεί, ε κάποια όμως δεν γίνεται να τα αποφύγουμε, οπότε εκεί λέμε μηηηη...:-)

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Διαφημίσεις

Μάλλον είναι αναπόφευκτο να χτυπησουν όπως και να χει!! Το ζήτημαείναι να είναι κάτι απλό κι όχι σοβαρό! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρούλα όλο μελανιές και γρατζουνιές είχα από χτυπήματα!!! Κι όταν εκλαιγα με έπαιρνε αγκαλίτσα η μαμα΄για να με παρηγορήσει!!! Ωραίες αναμνήσεις!

gth0p3.png

Να μαζέψω ότι υπάρχει τριγύρω ή να αφήσω κάποια για να μάθει και στο μη;

Όταν η μικρούλα μου ξεκίνησε να μπουσουλάει οι περισσότερες μαμάδες που ήξερα μου έλεγαν να τα μαζέψω όλα..... μάλιστα μια μου είχε πει να μαζέψω ακόμα και το τραπέζι του σαλονιού :confused::confused::confused:....... ευτυχώς η κολλητή μου είπε να μην μαζέψω τίποτα και αναλόγως να έπραττα. Και έτσι έκανα. Το αποτέλεσμα; Η μικρούλα μου δεν πειράζει τίποτα, δεν κάνει ζημιές, δεν έχει σπάσει τίποτα.... μόνο τώρα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο κατεβάζει όσα στολίδια μπορεί να φτάσει, εγώ τα ξαναβάζω, εκείνη τα ξεστολίζει κ.λ.π. Βέβαια πιστεύω πώς είναι και στο πόσο ζωηρό είναι ένα μωράκι.... η κορούλα μου είναι πολύ ήσυχη..... σαν αγγελουδάκι :P!!!!!!

Οπότε εγώ προτείνω να τα αφήσεις όλα όπως είναι (θα εξαφανίσεις αυτά που σπάζουν για παν ενδεχομενο) και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας!!!!!

aYVcp2.png

Η μικρούλα μου δεν πειράζει τίποτα, δεν κάνει ζημιές, δεν έχει σπάσει τίποτα.... μόνο τώρα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο κατεβάζει όσα στολίδια μπορεί να φτάσει, εγώ τα ξαναβάζω, εκείνη τα ξεστολίζει κ.λ.π. Βέβαια πιστεύω πώς είναι και στο πόσο ζωηρό είναι ένα μωράκι.... η κορούλα μου είναι πολύ ήσυχη..... σαν αγγελουδάκι :P!!!!!!

Οπότε εγώ προτείνω να τα αφήσεις όλα όπως είναι (θα εξαφανίσεις αυτά που σπάζουν για παν ενδεχομενο) και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας!!!!!

Τι παιδί είναι αυτό;!! Μπα όχι, καμία σχέση τα δικά μου! Βάνδαλοι...:twisted::lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Ευκαιρία να χάσω και δυο - τρία κιλά που μου έχουν μείνει από την εγκυμοσύνη :P:p:p!!!!!!!!!!!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ μια καλη ευκαιρια να χασω τα 20 κιλα που μου εχουν μεινει

απ την εγκυμοσυνη !!!!!

line_flow_rose_beg_39_time_1274500800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ μια καλη ευκαιρια να χασω τα 20 κιλα που μου εχουν μεινει

απ την εγκυμοσυνη !!!!!

Καλό κουράγιο :P!!!!!!!!

Εγώ πληροφοριακά τα περισσότερα κιλά τα έχασα με πολύ περπάτημα (2-3 ώρες την ημέρα) και διατροφή.

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

Καλό κουράγιο :P!!!!!!!!

Εγώ πληροφοριακά τα περισσότερα κιλά τα έχασα με πολύ περπάτημα (2-3 ώρες την ημέρα) και διατροφή.

Εγω η γουρουνα πρεπει να σταματησω να τρωωωωω !!!!!

line_flow_rose_beg_39_time_1274500800_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

Καλημερα κοριτσια!! Εμενα ο μικρουλης μου περπατησε 1-2 βηματακια 11 μηνων και τωρα που ειναι 13 μηνων τρεχει και χοροπηδαει κιολας!

Βεβαια κανουμε ολοι βαρδιες εγω ο μπαμπας η γιαγια ο παππους(ευτυχως μενουν απο πανω μας)για να μην πεσει.Τις εχει φαει βεβαια τις τουμπες του και αλλες φορες σηκωνει το κεφαλι του αλλες ομως δεν προλαβαινει καθολου και νατο το καρουμπαλακι!

Εγω κοριτσια παντος δεν μαζεψα τιποτα(και ας ειναι πολυ ανταρτης).Ηξερα οτι θα ειναι πιο κουραστικο για μενα αλλα το πηρα το ρισκο.Στην αρχη ολα τα επιανε και εγω τον αφηνα να τα πιασει να τα επεξεργαστει και μετα τα αφηνε.Τωρα ουτε σημασια δεν δινει στα διακοσμητικα.Το ιδιο εκανε και η μητερα μου(που ειναι ενα σπιτι γεματο διακοσμητικα)και τωρα ουτε και εκει πειραζει τιποτα.

Το μονο που θελει ειναι να τρεχει:D και ειπα οτι θα εχανα 7 κιλακια που ειχαν μεινει απο την εγκυμοσυνη με το τρεξιμο αλλα δεν προλαβα....ερχεται κι αλλο μωρο σε λιγο καιρο....

Biggp3.png

l2Czp3.png

Η κόρη μου περπάτησε πριν ένα μήνα και κάτι, 2 μέρες πριν κλείσει τους 10 μήνες. Φυσικά δεν κάθεται πλέον, θέλει μόνο να περπατάει και να τρέχει. Φυσικά πέφτει συνέχεια αλλά δεν πτοείται καθόλου! Στο σπίτι έχει μάθει τι δεν πρέπει να πειράζει, φυσικά και εγώ έχω μαζέψει πράγματα που σπάνε και θα μπορούσαν να την χτυπήσουν. Το πρόβλημα είναι όταν βγαίνουμε έξω που θέλει να πιάσει όλα τα φύλλα, τις γόπες, τα χαρτιά κλπ που βλέπει κάτω. Ευτυχώς δεν τα βάζει στο στόμα

Διαφημίσεις

και εμενα αρχισε με ενα δυο βηματακια 11 μηνων,μετα φοβηθηκε για καποιο λογο,και σταματησε για λιγο.αρχησε οταν εγινε ενος 2-3 βηματακια και τωρα που ειναι 13 μηνων δεν την προλαβαινουμε..αλλα ρε κοριτσια πηγαινει σολα τα απαγορευμενα

• 2 months later...

Την προηγουμενη βδομαδα κλεισαμε 8μηνες(06/07/2010)και ναι καναμε τα πρωτα μας βηματακια!!!!Οχι τρελα πραγματα αλλα απο την γιαγια ερχεται στην αγκαλια μου (αποσταση 1μετρο)με 2-3 βηματακια μονος του και πεφτει στην αγκαλια μου.Και εννοειται εχουμε ξετρελαθει!!!!Τον κραταω απο το ενα χερι να εχει την ιδεα οτι ειμαι διπλα του και αλονιζουμε το σπιτι!!!:-D

Η παιδιατρος τον προηγουμενο μηνα μου ειπε να του παρω ανατομικα παπουτσακια γιατι ειναι ετοιμος και τα πηραμε χθες βεβαια μεχρι να τα συνηθησει παει καπως περιεργα αλλα θα παρουμε και εκει το κολαι.

Αλλα δεν μπουσουλαμε και αμα πεσουμε δεν μπορουμε να σηκωθουμε αν δεν υπαρχει κατι να πιαστουμε.:?

Καλησπερα κοριτσια εμεις περπατησαμε 9,5 μηνων και τωρα που ειναι 11,5 κανει κυκλους γυρω απο τον εαυτο του σαν εκεινα τα μικρα κουταβακια που κυνηγουν την ουριτσα τους,εχει πολυ πλακα,τρεχει γυρω και φωναζει αιντζεεεεεεεεεεεεεεε αντε παμε δηλ επισης χωνεται σε τρυπες που λες τωρα πως μπηκε εκει μεσα,η μαμα μου τον φωναζει μαουγκλι επειδη εκτος απο ολα τα αλλα σκαρφαλωνει παντου,μονο η τσιτα του λειπει.Α!και στο σπιτι μεσα δεν του φοραω τιποτα εκτος απο καλτσακι γιατι εχω και χαλακι οποτε κανει στα ποδια του μασαζακι οταν ειναι γυμνα,να σας ζησουν τα λουλουδια σας και να ανθιζουν παντα..

μπραβο !!!!γρηγορα το πετυχε .

:D:D:D:D

Εχει πολυ πλακα γιατι ειναι μια μπουκια ο ατιμος!!!!(αλλα και εγω μωρο περπατησα στον 9ο ισως πηρε απο κει και με ξεπερασε).

Σε ευχαριστω πολυ!

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμένα ο τεμπελάκος μου περπάτησε 15 μηνών, αλλά από 11 μηνών πήγαινε περπατώντας αν τον κρατούσαμε από το χέρι. Υποψιάζομαι ότι μάλλον είχε τρομάξει με καμιά τούμπα και φοβόταν. Τώρα περπατάει σχετικά καλά. Βεβαια δεν έχει απόλυτη ισορροπία και πέφτει από τα πόδια του ορισμένες φορές και δεν έχει μάθει και να πέφτει. Βλέπω άλλα παιδάκια που πέφτουν με τον πωπούλη και ξανασηκώνονται, ο δικός μου πέφτει με τα μούτρα και βάζει και τα κλάμματα! Τελοσπάντων, τώρα που περπάτησε ο μικρός κλείστηκα εγώ στο σπίτι διότι έξω δεν κάθεται ούτε 1 λεπτό σε μια θέση. Μονίμως τον κυνηγάμε. Και έρχομαι να ρωτήσω...Πότε υπολογίζεται να μπορέσω να κάτσω να πιώ έναν καφέ έξω από το σπίτι για 10 λεπτά; Πότε θα του πω 'κάτσε εκεί' και να κάτσει;;;Γιατί εντάξει, καλή η γυμναστική αλλά και λίιιγο καθισιό αραιά και που χρειάζεται, δε χρειάζεται;;;;:);):)

eNortjKzUjI0MjI3MleyBlwwFXUC0g,,10.png

eNortjKzUjK0NDM2NVGyBlwwFa0C2Q,,79.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα σας.Η μικρη μου περπαταει απο 12 μηνων.Τωρα ειναι 14.Εχω μια απορια .Οταν περπαταει,περπαταει με ανοιχτα τα ποδια της, της εβγαλα το παμπερς και παλι τα ιδια.Ειναι σοβαρο?Η μητερα μου λεει οταν περπατησα εγω δεν ειχα ανοιχτα ποδια και οτι περπατουσα κανονικα.Λετε να ναι ορθοπεδικο το προβλημα και να χουν κλιση τα ποδια να ναι ανοιχτα?Ή ετσι περπατανε και τα δικα σας στην αρχη?Απαντηστε μου please!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...