Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Περπατήσαμε!

Recommended Posts

Καλημέρα και απο εμένα

Χθές ένιωσα για πολλοστή φορά πολύ περήφανη για την κόρη μου καθότι είμαι μια χαζο-μαμά σε όλο της το μεγαλείο...

Τόσο καιρό παιδευόμουν με το να βοηθήσω το παιδί να περπατήσει επειδή ένιωθα ότι το ήθελε αλλά δεν της έδινα τα σωστά κίνητρα....

Σύμφωνα με τον γιατρό δεν έπρεπε να την αφήσω στα πλακάκια μήπως χτυπήσει...που γκαζόν και άμμος εδώ που μένουμε!!! περίμενα μπάς και περπατήσει μέσα στο πάρκο αλλά εδώ και 1 μήνα το παιδί δεν μπορούσε να εκδηλωθεί σε ένα τόσο κλειστό χώρο....και έτσι την πήγαινα στο δωμάτιο της που έχει ξύλινο πάτωμα και την άφηνα να αλωνίζει...άλλωστε μεγαλώσαμε πια 13 μηνών θέλαμε ανεξαρτησία !!!! :D:D

Την άφηνα πότε ξυπόλητη και πότε με παππούτσια (δύο ζευγάρια ακριβά παππούτσια ανατομικά δώρο απο βαφτίσια τσαλαπατήθηκαν επειδή το παιδί δεν μπορούσε να τα πάει)..έμαθε να τα βγάζει και ήταν ξυπόλητη.. εν καιρώ κατάλαβα ότι την ενοχλούσαν αλλά δεν κατέβαζα καμία ιδέα και σκεφτόμουν θα μάθει με τον καιρό!!

Μέχρι που την πήγα σε ένα πάρκο με τα πεδιλάκια της και εκεί είδα ότι δεν μπορούσε μόνη, δεν μπορούσε να ισορροπήσει, κάτι την ενοχλούσε στα παππούτσια...ήθελε να κυνηγήσει παιδάκια και δεν μπορούσε. Τελικά το ένστικτο μου λειτούργησε και σωστά είχα καταλάβει ότι κάτι την ενοχλούσε... πήγα και της αγόρασα χτές το πρωί απλά πλαστικά παππουτσάκια παραλίας, μη ανατομικά τα οποία ήταν ακριβώς το νούμερο της...τα φόρεσε εχτές όλο το πρωί και έγιναν ένα με το πόδι της και συμπεριφερόταν σαν να ήταν ξυπόλητη..άλλωστε δεν μπορούσε να τα βγάλει επειδή είχαν κούμπωμα χιχιχιχ

Τελικά εχτές το απόγευμα την άφησα όπως πάντα με τα καινούργια παππούτσια στο δωμάτιο της όρθια να κρατιέται απο την κούνια της...χόρευε, χοροπήδαγε και με αγκάλιαζε....ξαφνικά σταματάει μόνη της μέσα στην μέση του δωματίου και αρχίζει να κάνει 1 2 3 4 5 6 7 8 9 βήματα χωρίς να κρατιέται απο πουθενά.......έπαθα πλάκα!!!! πόσα μπράβο και χειροκροτήματα άκουσε, αφού άρχισε και γέλαγε :D:D

Όποτε τρόμαζε κοκκάλωνε και συνέχιζε ή καθόταν κάτω και ξανά πάλι όρθια....

Είμαι τόσο χαρούμενη, τόσο περήφανη και τόσο δικαιωμένη που τελικά άκουσα το ένστικτο μου. το παιδί μέσα σε μια μέρα περπάτησε!!!!

thanks for listening!!!

Διαφημίσεις

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

συγχαρητήρια :lol::lol::lol::lol:

όπως γνωρίζεις κι εμείς σε αναμονή είμαστε 8)

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

πλάκα μας κάνεις mamavasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

μπήκα για να κάνω το ίδιο topic και βλέπω το δικό σου!!! και εγώ την ίδια εμπειρία είχα χτες το βράδυ!!!!!!!κάναμε τα πρώτα μας βήματα και ήρθε και έπεσε στην αγκαλιά μου ....περιττό να σας πώ το κλάμα που με βρήκε!!!! :D:D:D

άντε mamavasia και εις άλλα με υγείαν!!!να χαιρόμαστε τα τσουπράκια μας! :D:D

Διαφημίσεις

Τα θερμά μου συγχαρητήρια με ένα τσιμπιματάκι ανυπομονησίας που νιώθω για τη μικρή μου 8):lol:

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Διαφημίσεις

Μπράβο στην Δέσποινα και στην Αριάδνη! Ααααχ....πότε θα έρθει και η σειρά μας.... :D

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Μπράβο στην Δέσποινα και στην Αριάδνη! Ααααχ....πότε θα έρθει και η σειρά μας.... :D

Όταν η κόρη μου ήταν πολύ μωράκι σκεφτόμουν αχ.. άντε λίγο να μεγαλώσει, να μην την έχω συνέχεια αγκαλιά-ρηλάξ-κρεβάτι, αλλά να περπατάμε χεράκι-χεράκι... Τώρα που όλο τρέχει σκέφτομαι αχ.. να κσθόταν λίγο στην αγκαλίτσα μου.. λίγο στον καναπέ μαζί μου χαλαρά!... :roll:

Συγχαρητήρια στις ζουζούνες!!!

Και τώρα αφού εκείνες θα KEEP WALKING εσεις μαμάδες να είστε έτοιμες to... KEEP RUNNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Όταν η κόρη μου ήταν πολύ μωράκι σκεφτόμουν αχ.. άντε λίγο να μεγαλώσει, να μην την έχω συνέχεια αγκαλιά-ρηλάξ-κρεβάτι, αλλά να περπατάμε χεράκι-χεράκι... Τώρα που όλο τρέχει σκέφτομαι αχ.. να κσθόταν λίγο στην αγκαλίτσα μου.. λίγο στον καναπέ μαζί μου χαλαρά!... :roll:

:D Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό...έχουμε να ρίξουμε τρέξιμο....γι αυτό και προσπαθώ να απολαμβάνω τώρα την αγκαλίτσα του... :):oops:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εμας περπάτησε την μέρα που καιγόταν ολη η Ελλάδα,ακριβώς 14 μηνών.Θα είχε περπατήσει νωρίτερα πιστεύω αν δεν βολευόταν με το μπουσουλημα και αν της είχα βάλει παπούτσια πιο νωρίς.Με το που της φόρεσα κανονικό παπούτσι ι και μέσα στο σπίτι περπάτησε.Στεκόταν από ενός χρόνου,και να πεις ότι δεν μου ειχει πει η αδερφή μου ότι πρέπει να φοράνε παπούτσια ...Και το νούμερο να είναι όχι πολύ μεγάλο μέχρι μισό νουμερακι πιο μεγάλο, παραπάνω δεν κάνει, και ορθοπεδικό στα πρώτα του βηματάκια απαραίτητα.

Τωρα ποιος την πιάνει!!

KeDzp2.png

CBqup3.png

Είχαμε αρχίσει να περπατάμε τρεις μέρες πριν το ατύχημα στο διάστημα της νοσηλείας φοβηθήκαμε ότι θα σταματούσε η πρόοδος του αλλά ο μικρός απτόητος μόλις γυρίσαμε στο σπίτι τρέχει πάνω κάτω κι όταν πέφτει τσατίζεται πάρα πάρα πολύ δεν του αρέσει καθόλου να μη είναι όρθιος 8):D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

• 6 months later...

Κορίτσια,ναι,έγινε το θαυματάκι μας!Ο Ανδρέας μου σήμερα περπάτησε 1η φορά μόνος χωρίς βοήθεια...Τον είχα κ έπεζε στο πάτωμα,εγω στον Η/Υ ώσπου ξαφνικά νιώθω ένα χεράκι στο πόδι μου.Κοιτάω κ τι βλέπω?...Ηταν ο μικρούλης σκαθαράκος μου με ένα χαμόγελο μέχρι τ'αυτιά.

Αχ,ανέβασα πίεση από τη χαρά μου..

Μπραβο παντα τετοιες χαρες!!!

Οποτε τωρα να βγαλεις το αλογακι απο το τικερ και να βαλεις το ανθρωπακι να περπαταει μονο του!!!! :lol:

Μπραβο παντα τετοιες χαρες!!!

Οποτε τωρα να βγαλεις το αλογακι απο το τικερ και να βαλεις το ανθρωπακι να περπαταει μονο του!!!! :lol:

Σε παρακαλώ!!!Το αλογάκι είναι η αδυναμία του.Του χα πάρει ένα από το jumbo που μουγκριζει κιόλας κ την έχει δει καβαλάρης! :lol::lol::lol:

Αχ τρελομαμά..Σβήνωωωωω

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...