Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περπατήσαμε!

Recommended Posts

Περπατησαμε κ εμεις!!! Εδω κ δυο μερες κανουμε μερικα βηματακια μονοι μας κ πεφτουμε κατω, μπουσουλαει πηγαινει σηκωνεται απο τον καναπε κ παμε παλι!!!!!! Πιο μεγαλη χαρα δεν εχω νιωσει!!!!! Αληθεια εκανε καποια απο εσας περπατοπιτα για το μωρο της??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 253
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΤΑΙ.

• 3 εβδομάδες μετά...
Περπατησαμε κ εμεις!!! Εδω κ δυο μερες κανουμε μερικα βηματακια μονοι μας κ πεφτουμε κατω, μπουσουλαει πηγαινει σηκωνεται απο τον καναπε κ παμε παλι!!!!!! Πιο μεγαλη χαρα δεν εχω νιωσει!!!!! Αληθεια εκανε καποια απο εσας περπατοπιτα για το μωρο της??

δυο περπατοπιτες pwlina, μια η καθε γιαγια...Χθες τις ετοιμασανε!!...ΝΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ!

6bMYp2.png

Μαρθα γεια σου, κ εμεις θα κανουμε αυτη την εβδομαδα περπατοπιτα αν κ πεφτει αν ξεκινησει να τρεχει δεν πειραζει!! Πως την κανανε οι γιαγιαδες? Εμενα η μανα μου κ το υπολοιπο σοι την κανει με τη ζυμη για το τσουρεκι, ειναι τσουρεκι δηλαδη αλλα στρογγυλο με αχνη ζαχαρη απο επανω. Μια αλλη κοπελα μου ειπε οτι την κανει σαν κεικ. Τωρα δεν ξερω τι θα κανουμε. Μαλλον αυτο που ξερει η μαμα μου. Επισης δεν ξερω αμα το κανει καμια στα μερη της, εμεις εδω βαζουμε ενα κερμα μεσα κ σε οποιον πεσει περνει παπουτσακια στο παιδακι ετσι για το καλο!!!

μπραβο πολινακι.εχεις μεγαλο αντρακι τωρα....αυτο προχτες στο ρωτησα γιατι ψαχνανε καπιοι και ηθελα να το πρωτεινω.απο ορεστιαδα περνανε τηλ...ευχαριστω...φιλια...

Διαφημίσεις

Μαρθα γεια σου, κ εμεις θα κανουμε αυτη την εβδομαδα περπατοπιτα αν κ πεφτει αν ξεκινησει να τρεχει δεν πειραζει!! Πως την κανανε οι γιαγιαδες? Εμενα η μανα μου κ το υπολοιπο σοι την κανει με τη ζυμη για το τσουρεκι, ειναι τσουρεκι δηλαδη αλλα στρογγυλο με αχνη ζαχαρη απο επανω. Μια αλλη κοπελα μου ειπε οτι την κανει σαν κεικ. Τωρα δεν ξερω τι θα κανουμε. Μαλλον αυτο που ξερει η μαμα μου. Επισης δεν ξερω αμα το κανει καμια στα μερη της, εμεις εδω βαζουμε ενα κερμα μεσα κ σε οποιον πεσει περνει παπουτσακια στο παιδακι ετσι για το καλο!!!

υπαρχουν διαφοροι τροποι για περπατοπιτα,τσουρεκι κεικ, σαραγλακια

6bMYp2.png

εμείς πότε θα περπατήσουμε;;;;;;;;;;;;Κλεισαμε χρονο προχθες.Αναρωτιεμαι:πιο δυσκολα ειναι τωρα που τον κραταω να περπαταει η αργοτερα οταν θα τον κυνηγαω;;;;;;;;;;;;;;

.png

εμείς πότε θα περπατήσουμε;;;;;;;;;;;;Κλεισαμε χρονο προχθες.Αναρωτιεμαι:πιο δυσκολα ειναι τωρα που τον κραταω να περπαταει η αργοτερα οταν θα τον κυνηγαω;;;;;;;;;;;;;;

Οταν θα κυνηγας!!

6bMYp2.png

Oταν θα κυνηγας κ θα λες ελα στη μανουλιτσα σε παρακαλω, εδω κοντα μου να εισαι κ εκεινο θα σε γραφει γιατι θα εξερευνει πραγματα που επιθυμουσε τοσο καιρο!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Περπατήσαμε και εμείς!!! Είχαμε ξεκινήσει βηματάκια μόνες μας πριν από 2 βδομάδες αλλά τώρα περπατάμε κανονικά!!!

Τί είναι αυτή η περπατόπιτα βρε κορίτσια;;;

Με το καλο η μικρη σου παντα τετοια με υγεια , αντε και καλα κυνηγιτα χαχαχαχα , εμας η μικρη περπατησε 10,5 μηνων , εχει πλακα παει σαν πιγκουινακι ποιος την πιανει τωρα την κατσαριδουλα , σιγα σιγα θα την βαζουμε και εξω με το χερακι . Ο Κωνσταντινος πυ περπατησε πιο μεγαλος 13,5 μηνων ηταν πολυ πιο ετοιμος και περπατουσε και εξω με το χερακι απο την αρχη .

• 1 month later...

Και εμείς περπατήσαμε στις αρχές Ιουλίου που ήταν 11 μηνών καναπε-τοίχο στυλ! Και κανονικά περπάτησε χωρίς βοήθεια καθόλου στις 20 Σεπτέμβρη!

Και από τότε κυνηγάω..............!

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Κορίτσια γεια σας! Είμαι καινούρια, αλλά παρακολουθώ εδώ και καιρό όλα όσα συζητάτε για τα μωρά σας! Σας ζηλεύω! Εμένα οι γιοι μου είναι στα 17. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι πολύ ανησυχητικό ένα μωρό που έκλεισε τους 18 μήνες να μην περπατάει, αλλά να μπουσουλάει με τον ποπό. Είμαι 16 χρόνια νηπιαγωγός σε παιδικό σταθμό, όπου φιλοξενούμε παιδιά από 18 μηνών και πάνω και δεν έτυχε να γνωρίσω κάποια παρόμοια περίπτωση. Ταυτόχρονα, το μωρό δεν έχει αναπτύξει ούτε το λόγο του, όσο θα έπρεπε πιθανόν για την ηλικία του. Οι γονείς του δεν ανησυχούν, γιατί τους καθησυχάζει ο παιδίατρος...Δεν ξέρω... στα 16 χρόνια με παιδιά πολλά έχουν δει τα μάτια μου...λάθη γιατρών ...λάθη γονιών...πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί ή βελτιωθεί.

Αν κάποια ξέρει κάτι παραπάνω ας μου γράψει.

Ευχαριστώ πολύ.

(Αν και ηλικιακά μεγαλύτερη σας, πατημένα 39, αισθάνομαι ότι μπορούμε να κουβεντιάσουμε και πρέπει να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερά, που βλέπω νέες μανούλες που ασχολούνται επί της ουσίας με τα λουλουδάκια τους. Μπράβο σας!)

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Και η μικρη μου αρχισε να περπαταει, και τωρα ειμαι συνεχεια απο πισω της!!!!Μου ανοιγει τα συρταρια, τα ντουλαπια, και δεν αφηνει τιποτα στη θεση του, ολα θελει να τα εξερευνησει!!!

Ειμαι πολύ χαρούμενη και εγώ ο μικρός απο τον καιρό που έκλεισε τον 10μηνα έκανε δειλά δειλά βηματάκια . Τώρα εδώ και μια εβδομάδα μπορεί να κάνει και 10βηματάκια μόνος του! Το θέμα είναι κορίτσια ότι έχουμε ξελαρυγιαστεί ΜΗΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ! ΜΗΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΚΕΙΝΟ. Το τι κουτουλιές τι παισίματα, τι ρίχνει τα πάντα κάτω μου έχει κάνει το σπίτι ΣΕΡΑΓΕΒΟ . Ηρεμεί μόνο όταν βλέπει τον ΓΚΑΜΙ ΜΠΕΑΡ στο ντιβιντ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕ. Γιατί ο μικρός πάει και το τραβάει κια αυτό. Αυτή στην στιγμή να φαστατείτε έρχεται κατα πάνω μου να μου βουτήξει το lapτοπ . MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Με εκανες και γελασα!!!!!:cool::lol::lol:να σου ζησει το μικρακι σου!!!νωρις νωρις περπατησε!!!!!!!!!!!

αν εχεις παρει τα απαραιτητα μετρα ασφαλειας στο σπιτι σου δεν πειραζει εχει να πεσει και να κανει ζημιες!!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

Σωτηρία μου, λες και ακούω τον εαυτό μου!! Ο μικρός μου περπάτησε κι αυτός 10 μηνών και ήδη κλαίμε αρκετά πράγματα στο σπίτι. Και όσο περισσότερο "μη" του λέμε, τόσο πάει εκείνος επιδεικτικά και πειράζει τα πράγματα. ώρες - ώρες με πιάνει απελπισία απο το χαμό που επικρατεί στο σπίτι μας, το σουρωτήρι στον καναπέ, το τηλεκοντρόλ στο καρότσι, η ηλεκτρική σκούπα στην κρεβατοκάμαρα και άλλα τέτοια. υπόμονη....

67d6bea5bf.png

καλησπερα σε ολους...

ηθελα να ρωτησω και εγω κατι. Ο μικρος μου αν και 10 μηνων κλεισμενα δεν κανει καμια κινηση ουτε για περπατημα ουτε καν μπουσουλαει......Εγω πρεπει να κανω κατι για να τον βοηθηση η αυτο θα γινει καποια στιγμη μονο του?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μάριος 22/5/09

Χάρης 17/12/10

Κατερίνα 26/7/13

είστε όλη μου η ζωή.............

καλησπερα σε ολους...

ηθελα να ρωτησω και εγω κατι. Ο μικρος μου αν και 10 μηνων κλεισμενα δεν κανει καμια κινηση ουτε για περπατημα ουτε καν μπουσουλαει......Εγω πρεπει να κανω κατι για να τον βοηθηση η αυτο θα γινει καποια στιγμη μονο του?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μην ανησυχείς......... είναι αυτό που λέμε ότι ΄΄είναι στο παιδί΄΄. Πάντως κορίτσια γελάτε εσείς αλλά εμένα έχει φοβηθεί το μάτι μου ώρες ώρες :shock: κάνει ντου απο παντού. Παει το ωραίο μου το κηροπήγιο, πάνε τα αρωματικά κεράκια, η μπρίζα του τηλεφώνου, το τηλέφωνο το ίδιο, οι παντόφλες μου :shock: το δε τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης εντάξει δεν του δίνω πλεον περιθώρια ζωής μέχρι την άλλη εβδομάδα θα του έχει βγάλει τα μάτια και αυτουτουνου. Οι κατσαρόλες μου όλες στο πάτωμα, τα ρούχα έξω απο τα συρτάρια, σήμερα έκανε και το κορυφαίο πήρε το χαρτί της τουαλέτας (προσεχουμε πάντα να μην μπαίνει στο μπάνιο αν και το έχω λαμπίκο αλλα ξέρετε τώρα.... ) και αυτός ο πονηρός το έχει καταλάβει ότι είναι απαγορευτική ζώη και μέσα στα σκοτάδια είδε χαραμάδα μπήκε και μου τράβηξε το χαρτί της τουαλέτας το ρολό! Το έφερε μέχρι την κουζίνα! Τι άλλο πια να πω να πω για αυτό τον DENI τον τρομερό. Εχω κι άλλα αλλα πρέπει να τα πω κάπου γιατί οπου τα λεω μου λένε παιδί είναι το ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ αλλα και εγώ πονάω απο τις δαγκματιές του. Θα βάλω το φόρεμα για την βάφτιση και θα μελανιασμένη. ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ότι σε γενικές γραμμές δεν είναι γκρινιάρης καθόλου , είναι εύκολο παιδί αλλα ζωηρεύει καθημερινά. Το κεφάλι μου πονάει απο το τράβηγμα των μαλλιών.........ουφ τα είπα .....:roll:

se katalavaino ΣΩΤΗΡΙΑ ws pros to travigma twn maliwn kai to dakgoma, o mikros mou an den piasei malli den koimatai alla an eknevristoume to piasimo ginete travigma. Karafli tha meino sto telos. Eytyxos emena an kai den perpataei akoma monos toy o tempelakos mou, mpousoulaei me ekpliktiki taxythta kai pianete kai sikonete apo pantou alla den peirazei idiaitera ta pragmata kai periergos akouei kai to oxi pragma pou den to eixa me ton megalo. Ayta pou les me tis katsaroles to eixa me to megalo pou perpatise noris alla min anisixeis kapoia stigmi to katalavainoun oti den exei noima kai stamatane na peirazoun ta syrtaria kai asxolountai mono me ta paixnidia tous.

MLZ0p3.pngpZRYp3.png

flosummer,εμένα τον βοήθησε πάρα πολύ το πάρκο!Με μικρές τρύπες κάτω και μεγάλες πάνω!Από 9 και κάτι μηνών περπατάει κρατώντας τα έπιπλα,και τώρα τον περιμένω όπου να΄ναι να κάνε το μεγάλο βήμα!Αλλά χωρίς το πάρκο δε νομίζω να ένιωθε τόση ασφάλεια να σηκωθεί! Κάτσε και εσύ από πάνω, να προσπαθεί να σε πιάσει ή να σε δει, δίνε του κίνητρα!Είναι και ένα παιχνίδι της playschool πολύ καλό, το σαλιγκαράκι που πετάει μπαλάκια και περπατάει και τον κάνει συνλεχεια να μπουσουλάει.Για δες το και αυτό.

Vd4Sp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...