Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Recommended Posts

Τελικά πήγα, το εκθεσιακό ήταν στη θέση του. Το συζήτησα με την πωλήτρια, μου είπε πως δεν δίνουν τα εκθεσιακά, πως αφού το προεξοφλείς, γιατί προεξοφλείς και παραλαμβάνεις σε 2 μέρες, έχει εγγύηση αν γίνει κάτι στη μεταφορά δεν τα ακύρωσα. Ακύρωσα μόνο το καρότσι γιατί το βρήκα αλλού αρκετά φθηνότερα και εφ'όσον είχα δώσει μόνο προκαταβολή δεν νομίζω πως δημιούργησα πρόβλημα.

• 3 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 110
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελοντας να αγορασω μπουκαλια avent παρατηρησα οτι στο λητω e shop ηταν πολυ πιο χαμηλες οι τιμες απο το φαρμακειο και το τοπικο βρεφικο πολυκαταστημα. Αποφασιζω να τα παραγγειλω λοιπον και προσθετω και 4 λευκα ειδη που ειχαν σε προσφορα για να ξεπερασω το ποσο των 50? και να μην χρεωθω μεταφορικα.

Απο τις 19/9 που εκανα την παραγγελια, εχθες στελνω mail στο καταστημα που μου αντιστοιχει να εξυπηρετηθω ρωτωντας αν ειναι διαθεσιμα ολα τα ειδη και με ποιο τροπο θα μου αποσταλλουν.ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:mad:

Σημερα λοιπον τηλεφωνω και μετανιωσα που τους προτιμησα.

Το ειδε λεει το mail μου αλλα ειχε πολυ δουλεια για να μου απαντησει:!:

Τα λευκα ειδη δεν τα εχει στο καταστημα της και σηημεερααα θα παρει τηλεφωνο Αθηνα να δει αν υπαρχουν.....

-Αν δεν υπαρχουν, ρωταω, και το ποσο πεσει κατω απο 50? θα χρεωθω μεταφορικα:?:

-Θεωρητικα θα μιλαμε κυρια μου? ας ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, μου λεει:!:

Υφος και τονος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

Επιμενω στην ερωτηση μου και τοτε μου απανταει πως θα βαλουμε κατι αλλο σε αυτη την περιπτωση:!: Τι δηλαδη:?::?::?::?:

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ:?: ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ :?:ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.:evil::evil::evil:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

θα σου ελεγα να ακυρωσεις την παραγγελια και να παραγγειλεις απο εδω:http://www.ebaby.gr

εγω απο εκει τα ειχα παραγγειλει αν και δεν μου εχουν χρειαστει..

επισης επειδη βλεπω οτι ειμαστε και συντοπιτισσες στην Καλαματα avent πουλαει και το meli-melo το μαγαζι με τα παιδικα ρουχα απεναντι απο τους Ταξιαρχες..

ειναι απαραδεκτοι στο Λητω, ειχα παει και εγω οταν ειμουν εγκυος αλλα ειναι χαλια οι τυποι!!

με το καλο το μωρακι σου!

668bab1939.png

Επικοινωνησα παλι εγω, για να διαπιστωσω τελικα την διαθεσιμοτητα των προιοντων, ευτυχως μιλησα με εναν εξυπηρετικο κυριο, αλλα δεν ηταν διαθεσιμα τα μισα ειδη:!::!::!::!::!:Αλλα μπιμπερο ειχα βαλει στο καλαθι ....αλλα ειχαν διαθεσιμα και φυσικα με αλλη τιμη:?Ακυρωσα την παραγγελια και συμπερασμα......ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΤΩ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ON LINE:wink:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

• 4 months later...

Χθες διαλέξαμε με τον αντρα μου προβιά για το καρότσι της μικρής 52e (το έγραφε και επάνω) και στο ταμείο μας λέει η κοπέλα ότι άλλαξε η τιμή του και έχει 58 και αρχίζει να μουντζουρώνει και την τιμή! Της λέω ή θα το πάρω στην τιμή που το είδα και που γράφει ή καθόλου.Μιλάει με κάποιον στο τηλ. και τελικά σαν να μας έκανε και χάρη, μας λέει οκ, θα το αγοράσετε στην τιμή που έγραφε. Τι να πω

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κοριτσια κ εγω την πατησα με τα Λητω!! Παρηγγειλα καροτσι καθισμα αυτοκινητου μπανακι κ κρεβατι. Συν ολα τα μικροπραγμΤακια που ηθελα. Για το κρεβατι που ειπαν οτι εχει 2 μηνες παραδοση. Πηγα 3/4 κ εχω πητ 9/7 αρκετα νωρις δηλαδη.

Μου εδωσαν ημερομηνια παραλαβης το αργοτερο 3/6 ,μια χαρα δηλαδη.....

Τους παιρνω τηλ τελη μαιου κ μου λενε οτι η πωλητρια εκανε λαθος στην παραγγελια που εδωσε κ το ζητησε αντι για 3/6 στις 3/7!!!!! Εγινα εξαλλη κ με τα πολλα μυ ειπαν οκ θα το εχω 3/6!!! Τους παιρνω 5/6 κ μου λενε οτι εχουν ενα θεμα με το εργοστασιο κ δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν κ οτι θα μου δωσουν ενα λικνο να βολευτω για 6 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!

Προκαταβολη ειχα δωσει 350 ευρω!!!!

Τελικα πηγα κ το ακυρωσα κ μονο που δεν με κλειδωσαν μεσα στο μαγαζι για να παρω κΑποιο αλλο κρεβατι , ακομη μου ειπαν στο τελος οτι θα μου δωσουν το κρεβατι της κυριας ΄΄παπαδοπουλού΄ κμθα της παραγγειλουν αλλο!!!! Οτι να ναι!!!!

Το χειροτερο ομως ποιο ειναι; Οτι ειχα παραγγειλει το πιο ακριβο τους στρωμα ενα Νασα με λατεξ!! Κοστιζε γυρω στα 250 ευρω......

Οταν πηγα να παρω κραβατακι τελικα κ στρωμα απο τα coco mat μου ειπαν οτι απαγορευεται να μωρα μεχρι να γινουβν3 χρονων να κοιμουνται σε λατεξ παρα μονο σε κοκοφοινικα!!!!!!!!!!!!!!

Οι τυποι ειναι ασχετοι στα Λητω!!!!!!!!

Κοριτσια κ εγω την πατησα με τα Λητω!! Παρηγγειλα καροτσι καθισμα αυτοκινητου μπανακι κ κρεβατι. Συν ολα τα μικροπραγμΤακια που ηθελα. Για το κρεβατι που ειπαν οτι εχει 2 μηνες παραδοση. Πηγα 3/4 κ εχω πητ 9/7 αρκετα νωρις δηλαδη.

Μου εδωσαν ημερομηνια παραλαβης το αργοτερο 3/6 ,μια χαρα δηλαδη.....

Τους παιρνω τηλ τελη μαιου κ μου λενε οτι η πωλητρια εκανε λαθος στην παραγγελια που εδωσε κ το ζητησε αντι για 3/6 στις 3/7!!!!! Εγινα εξαλλη κ με τα πολλα μυ ειπαν οκ θα το εχω 3/6!!! Τους παιρνω 5/6 κ μου λενε οτι εχουν ενα θεμα με το εργοστασιο κ δεν ξερουν ποτε θα παραλαβουν κ οτι θα μου δωσουν ενα λικνο να βολευτω για 6 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!

Προκαταβολη ειχα δωσει 350 ευρω!!!!

Τελικα πηγα κ το ακυρωσα κ μονο που δεν με κλειδωσαν μεσα στο μαγαζι για να παρω κΑποιο αλλο κρεβατι , ακομη μου ειπαν στο τελος οτι θα μου δωσουν το κρεβατι της κυριας ΄΄παπαδοπουλού΄ κμθα της παραγγειλουν αλλο!!!! Οτι να ναι!!!!

Το χειροτερο ομως ποιο ειναι; Οτι ειχα παραγγειλει το πιο ακριβο τους στρωμα ενα Νασα με λατεξ!! Κοστιζε γυρω στα 250 ευρω......

Οταν πηγα να παρω κραβατακι τελικα κ στρωμα απο τα coco mat μου ειπαν οτι απαγορευεται να μωρα μεχρι να γινουβν3 χρονων να κοιμουνται σε λατεξ παρα μονο σε κοκοφοινικα!!!!!!!!!!!!!!

Οι τυποι ειναι ασχετοι στα Λητω!!!!!!!!

Κάποιο λάθος θα κάνεις. Δεν απαγορεύεται το λατεξ στρώμα μέχρι 3 χρονών που γράφεις. Για την ακρίβεια τώρα τελευταία ο κοκοφοίνικας δεν ενδείκνεται για παιδικό στρώμα νεογέννητου για πολλούς και διάφορους λόγους.

κυρίως για αλλεργίες

και όχι τωρα τελευταια, μου το ειχαν πει πριν γεννησω τον γιο μου που εχει ήδη κλεισει τα 4

και ο γιος μου και η κορη μου σε στρωμα λατεξ κοιμουνται, οπως και πολλά άλλα παιδάκια φαντάζομαι, δεν ειναι τοσο τραγικό

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Τα τελευταία χρόνια τα στρώματα με λάτεξ θεωρούνται πιο κατάλληλα για τα μωρά καθώς δεν είναι τόσο σκληρά όσο τα στρώματα με κοκοφοίνικα. Πριν γεννήσω είχα ρωτήσει μέχρι και παιδίατρο για το θέμα καθώς είχα μπλοκάρει με όλα αυτά που έβλεπα. Τελικά κατέληξα σε ένα διπλό στρώμα, από τη μία πλευρά έχει λάτεξ (και θα κοιμάται εκεί μέχρι να γίνει 1,5-2 ετών και από την άλλη κοκοφοίνικα για αργότερα, άλλωστε αυτή ήταν και η άποψη της παιδιάτρου. Πάντως θα ήθελα να πω ότι καλό θα ήταν να ψάχνουμε λίγο πριν αποφασίσουμε οποιαδήποτε αγορά και αν χρειάζεται να ρωτάμε την άποψη των ειδικών και να μη στεκόμαστε στο τι μας λένε στα καταστήματα. Δεν υπερασπίζομαι το Λητώ, γιατί πάντοτε έλεγα ότι είναι πανάκριβο και ότι μπορούμε να βρούμε πολύ καλύτερα πράγματα σε καλύτερες τιμές, από την άλλη τα coco mat είναι καταστήματα που εξειδικεύονται στον κοκοφοίνικα. Δεν είναι δυνατό να μιλήσουν θετικά για ένα προϊόν που δεν πουλάνε και είναι και ανταγωνιστικό του δικού τους!!! Θα είναι σαν να σαμποτάρουν το προϊόν τους!!!:-P:razz::-P

Συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες για την cocomat. Και πλέον όπως λέει και η zouzounel ο κοκοφοίνικας θα πρέπει να αποφεύγεται. Η νέα άποψη γενικά των ειδικών για βρεφικό στρώμα είναι είτε λατέξ, είτε ένα άλλο υλικό που δεν θυμάμαι το όνομά του και στο εσωτερικό έχει ανεξάρτητα ελατήρια. Ο,τι καλύτερο δηλαδή για την πλατούλα του μωρού.

Διαφημίσεις

εμεις παντως ειμαστε ευχαριστημενοι απο το λητω της δυτικης θεσσαλονικης.εχω αγορασει αρκετα κυριως μικροπραγματα βεβαια,τα πιο ''χοντρα'' τα εχω παρει αποδιαφορα μαγαζια,και γενικοτερα εκει βρισκω οτι δεν εχει το jumpo!εχουν μεγαλη ποικιλια και ποιοτητα.επισης εχω κανει πολλες αλλαγες απο δωρα,αλλα μου ειχαν αλλαξει μεχρι και τα εσωρουχα μιας χρησης που ειχα αγορασει για την 1η γεννα τα οποια σε εμενα ηταν τεραστια.και πηρα κατι αλλα πολυ βολικα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...