Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πότε επιτρέπονται επαφές μετά από απόξεση;

elerina

Recommended Posts

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.... οχι οτι με πολυενδιαφερει την δεδομενη χρονικη στιγμη αλλα δεν ρωτησα καν τον γυναικολο μου για το συγκεκριμενο θεμα... Εκανα και εγω αποξεση λογω ατελους αποβολης και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται ποσες μερες μετα την αποξεση σας ειπε ο γιατρος σας οτι μπορειτε να εχετε επαφες...

Σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω πολυ γαι την απαντηση σου! εγω δεν τον ρωτησα τπτ ρε γμτ... ουτε για επαφες ουτε για τα μπανια.... εκεινη την ωρα δεν ειχα μυαλο για τετοιες ερωτησεις...

εχω κανει δυο αποβολες και στις δυο δεν ειχα επαφα για ενα μηνα και φυσικα ουτε μπανια,

προσεχτε κοριτσια γιατι ειναι πολυ ευκολο να κολλησετε κατι..

668bab1939.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου είχε πει να μην έχω επαφές για 10-15 ημέρες.

Για μπάνια δεν ξέρω, γιατί ήταν χειμώνας.

ακριβως τα ιδια για 15 ημερες μεχρι δηλαδη να μην εχεις αιμα...αλλα πρεπει να προσεχεις πολυ γιατι εισαι ποιο γονιμη....εγω μπανιο κανω κανονικα εδω κ μια εβδομαδα στη θαλασσα αλλα ξερω οτι ειναι καθαρη...

ασχετο γενικα οι παλιοι γιατροι που φυσικα δεν εξρουν κ απο υπερηχο λενε 40 ημερες...ειχα παει περισυ σε μια μετα την διακοπη επειδη πονουσα κ μου ειπε δεν κανει να μου κανει κολπικο υπερηχο πρεπει να 40ντισω πρωτα...ευτυχως πηγα μετα σε αλλον κ με ειδε κ τελικα δεν ειχα τιποτε....αλλα τελειως οπισθοδρομικοι μερικοι...δηλαδη αν ειχα κατι θα περιμενε να 40ντισω να το δει....

Σας ευχαριστω για την απαντηση! Απο οτι βλεπω ο καθε γιατρος εχει και διαφορετικη αποψη... Μιλησα εχθες οχι με τον ιδιο και μου ειπαν οχι μπανιο για αλλες 2 εβδομαδες (13/7 εκανα την αποξεση ) και επαφες μετα την 1η περιοδο...

• 9 χρόνια μετά...

Και εγω κοριτσια εκανα στις 18/06 την αποξεση και αιμα ειχα για 10 ημερες( σταγονες ειχα εκτος απο την πρωτη μερα) και μου ειπε επαφες και μπανιο στη θαλασσα μετα απο 15 ημερες.διαβαζω ομως εδω μερικοι λενε μετα την πρωτη περιοδο μπανιο γιατι???

1 ώρα πρίν, olivia2012 είπε:

Και εγω κοριτσια εκανα στις 18/06 την αποξεση και αιμα ειχα για 10 ημερες( σταγονες ειχα εκτος απο την πρωτη μερα) και μου ειπε επαφες και μπανιο στη θαλασσα μετα απο 15 ημερες.διαβαζω ομως εδω μερικοι λενε μετα την πρωτη περιοδο μπανιο γιατι???

Για μπάνιο δε γνωρίζω, αλλά για επαφές με είχε συμβουλεύσει μετά την πρώτη περίοδο. Βέβαια από ότι βλέπω ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Δε νομίζω, αν υπήρχε θέμα θα σου έλεγε να μη κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Πάντως για επαφές εμένα μου είχε πει μετά την περίοδο για την αποφυγή μόλυνσης. Τώρα για το μπάνιο τι να πω, δε ξέρω. Εγώ θα άκουγα τον γιατρό μου πάντως. 

Just now, Annitamik είπε:

Για μπάνιο δε γνωρίζω, αλλά για επαφές με είχε συμβουλεύσει μετά την πρώτη περίοδο. Βέβαια από ότι βλέπω ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του. Δε νομίζω, αν υπήρχε θέμα θα σου έλεγε να μη κάνεις μπάνιο στη θάλασσα. Πάντως για επαφές εμένα μου είχε πει μετά την περίοδο για την αποφυγή μόλυνσης. Τώρα για το μπάνιο τι να πω, δε ξέρω. Εγώ θα άκουγα τον γιατρό μου πάντως. 

Αυτο βλεπω και εγω οτι ο καθε γιατρος δινει τις δικες του συμβουλες αναλογα την περιπτωση μαλλον.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...