Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Εχθές είχα και εγώ μια μικρή κρίση με τον δικό μου τον μπουμπούκο.

Είχε ανεβεί πάνω στο αυτοκινητάκι του και έκανε βόλτες μέσα στο σπίτι, κάποια στιγμή τράκαρε πάνω στην πόρτα του δωματίου του και προφανώς του άρεσε οπότε συνέχισε να την χτυπάει, του είπα να σταματήσει γιατί θα χαλάσει η πόρτα και το αυτοκινητάκι του, αυτός σαν να μην μίλησα συνεχίζει το δικό του, του λέω δεύτερη φορά, ότι αν συνεχίσει θα του πάρω το αμαξάκι και θα το βάλω στο δωμάτιο του, αυτός τίποτα.

Πάω λοιπών και τον κατεβάζω και κρύβω το αμαξάκι μέσα στο δωμάτιο του. Παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε, άρχισε να κλαίει και να τσιρίζει και χτυπούσε την πόρτα με το χέρι του.

Τον άφησα μερικά δευτερόλεπτα να εκτονωθεί και μετά του είπα όταν ξεθυμώσεις και ηρεμήσεις έλα να μιλήσουμε….

Σε ένα λεπτό είχε σταματήσει τις υστερίες και του εξήγησα γιατί δεν έπρεπε να κάνει αυτό που έκανε, ότι τώρα δεν θα παίξει για λίγο με το αυτοκινητάκι του, αλλά μπορούμε αν θέλει να παίξουμε κάτι άλλο μαζί. Παίξαμε λοιπόν μπάλα και τελείωσε εκεί η ιστορία.

Ευτυχώς μέχρι στιγμή δεν μου έκανε κάτι ανάλογο στον δρόμο ή σε μαγαζί και γενικός δεν είναι γκρινιάρης απλός είναι λιγάκι ζαβολιάρης :D:D , αλλά δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ντρεπόμαστε αν κάποια στιγμή κάνει κάτι τέτοιο.

Όσοι έχουν παιδιά σίγουρα ξέρουν ότι όλοι την περνάνε αυτή την φάση, είτε έντονα είτε λιγότερο έντονα.

Όσοι τώρα δεν έχουν παιδιά……ας κάνουν πρώτα και μετά ας τα ξαναπούμε.

Διαφημίσεις

μπράβο mtheo τέλεια αντίδραση... :) και τέλειο αποτέλεσμα.

και συ Christina βλέπω γίνατε αμέσως προφέσιοναλ!!!!! χαίρομαι πολύ!!

ΕΤΣΙ :D !

μου φαίνεται πρέπει να βάλουμε και ένα τόπικ με τις επιτυχίες των γονιών και να γράφετε τα επιτεύγματά σας!

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...