Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

για παρτυ γενεθλιων με 8παιδακια απο 2χρωνων μεχρι 12,αξιζει να παρω ενα κλοουν για καμια ωριτσα?για χαπενινκ...??

περιπου ποσο πανε??για σπτι.

εχετε να προτεινεται καποιον-καποια που μεινατε ευχαρηστημενες??μενω γερακα-αθηνα

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

εμείς πήραμε κλόουν για τα γενέθλια της μικρής και μόλις τον είδε έβαλε τα κλάμματα και δεν μπορούσαμε να την ηρεμίσουμε με τίποτα... τελικά ξεβάφτηκε ο ανθρωπός για να μπορέσει να σταματήσει....

δραματική εμπειρία και τσάμπα λεφτά

εμείς πήραμε κλόουν για τα γενέθλια της μικρής και μόλις τον είδε έβαλε τα κλάμματα και δεν μπορούσαμε να την ηρεμίσουμε με τίποτα... τελικά ξεβάφτηκε ο ανθρωπός για να μπορέσει να σταματήσει....

δραματική εμπειρία και τσάμπα λεφτά

η κορουλα σας ηταν και αυτη 2 ετων??

αμαν λεσ..να παθω τα ιδια??αν και βλεπω οτι του αρεσουν οι κλοουν... :?

YV9Hp2.png

432968wwi0anufp3.gif

• 10 months later...

Ασχολούμαι κ εγω με παιδικά πάρτυ και έχω να αναφέρω ότι είναι γνωστή η φοβία τωνπαιδιών στους κλόουν και μου έχει συμβεί στο παρελθόν ευτυχώς χάρη στη μικρή μου εμπειρία το ανιμετώπισα και τα παιδιά το διασκέδασαν αφάνταστα. σε σχέση με τα θεατρικά παιχνίδια αγαπητή cristina6 στο εμπόρια θα βρείς ένα σωρο βιβλία με αυτα και με σκετς και gags αυτο όμως που θα ήθελα να επισημάνω ειναι να μιν φοβηθεις να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου. πλάσε μια φανταστικη ιστορία μπεσ μέσα σε αυτήν και ασε την πόρτα ανοιχτη να μπουν και τα παιδια μαζί σου.Αντην υποστηρήξεις όπως πρέπει, πίστεψέ με, δε θα μπορούσες να βρεις κανένα καλύτερο θεατρικο παιχνίδι από αυτό.

Loupi να σε ρωτήσω κάτι; το άλλο σάββατο κλείνει ο μικρούλης μου τα 3 και θέλω να του κάνω πάρτυ. σε αυτήν την ηλικία φοβούνται τα παιδιά ή θα τους αρέσει ο κλόουν; και επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο, δίνω εγώ οδηγίες στον κλόουν ή έχουν το δικό τους πρόγραμμα?

Διαφημίσεις

Loupi να σε ρωτήσω κάτι; το άλλο σάββατο κλείνει ο μικρούλης μου τα 3 και θέλω να του κάνω πάρτυ. σε αυτήν την ηλικία φοβούνται τα παιδιά ή θα τους αρέσει ο κλόουν; και επειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο, δίνω εγώ οδηγίες στον κλόουν ή έχουν το δικό τους πρόγραμμα?

koitaxe nomizw oti kai na min tromaxei pragma ligo apithano de tha katalavei kai polla opote tha sunistousa na perimeneis 2 xronia akoma pou tha einai se thesi na thumatai to zouzouni sou. ektos bebaia an thes na to kaneis gia ena exeis to kefalaki sou isuxo se sxesi me ta upoloipa paidia tou party. an to happening omws to itheles gia to asteraki sou protinw na perimeneis ligo akoma

mporeis na protineis ti theleis kuriws na zitiseis apo ena klooyn na sou parousiasei toi programma toy kai na deis an sumfwneis. sto lew giati px egw kanw face painting alla mou exei tuxei mama na min thelei an kai tis xekatharisa oti ta proionta einai apolutws asfali,kai exw xasei douleia episis epeidi den kanw taxydaktulourgika. alla xereis pisteuw oti i san joggler tha pas i san klooun. to ligo ap' ola gia na perasei i wra de mou aresei.

κανω κ εγω παιδια παρτυ. μου εχει τυχει παιδακι 1 ετους να χαιρεται κ μεγαλυτερα να φοβουντα!σπανια βεβαια αυτο.εγω φροντιζω να ντυνομαι πασχαλιτσα που ειναι πιο προσιτο κ ο συνεργατης μου κλοουν με πολυ απλο βαψιμο η καθολου οταν ειναι μικρα. ο κλοουν σε ενα παρτυ βολευει τη μαμα γιατι εναι ησυχη κ το σπιτι στη θεση του!

• 4 εβδομάδες μετά...
κανω κ εγω παιδια παρτυ. μου εχει τυχει παιδακι 1 ετους να χαιρεται κ μεγαλυτερα να φοβουντα!σπανια βεβαια αυτο.εγω φροντιζω να ντυνομαι πασχαλιτσα που ειναι πιο προσιτο κ ο συνεργατης μου κλοουν με πολυ απλο βαψιμο η καθολου οταν ειναι μικρα. ο κλοουν σε ενα παρτυ βολευει τη μαμα γιατι εναι ησυχη κ το σπιτι στη θεση του!

Και ποιο ακριβώς είναι το πρόγραμμά σας; Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα δεύτρα γενέθλια του γιου μας σπίτι και σκέφτομαι κάτι παρόμοιο, διασκεδαστικό και οικονομικό,γιατί άκουσα κάτι τιμές...τσιζζζ..:confused:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue]Ο γιος μας μας δίνει τη ζωή που θέλουμε να ζούμε![/COLOR][/FONT]

Διαφημίσεις

• 2 months later...

γεια σασ...οπωσ ειπα ψαχνω κλοουν για τα γενεθλια της μικρησ μου (6 ετων) μου ειπαν για τα ανεμοσκορπισματα στη θεσσαλονικη να τους εμπιστευτω;;;;; εχετε να μου προτεινεται κατι καλο και σε καλη τιμη;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...