Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι περιμένουν οι μαμάδες από ένα κλοουν στο παιδικό πάρτυ του παιδιού τους?γιατί υπάρχει η πιθανότητα να μην μείνετε ευχαριστημένες?

Διαφημίσεις

Εγω θελω ο κλόουν να ειναι "πληθωρικός" Αυτο δεν σημαινει να ειναι χοντρομπαλας, αλλα με την παρουσια του να καταφερνει να γεμισει το χωρο.. πραγμα που πολυ λιγοι το καταφερνουν. Οι περισσοτεροι χανονται μεσα στα πολλα παιδια, δεν ακουγονται καν και κανεις δεν τους δινει σημασια. Δεν θα μεινω ευχαριστημενη αν τα παιδια βαρεθουν γρηγορα και σηκωθουν να φυγουν.. Επίσης δεν μου αρεσει που οι περισσοτεροι θεωρουν "ατραξιον" το face painting και τις μπαλονοκατασκευες.. Καλυτερα ο κλοουν να κανει αστεια και παιχνιδια με τα παιδια.. Αλλα ολοι τρωνε την ωρα με τα προαναφερθεντα και ετσι δεν κανουν και πολλα πραγματα.

Επίσης οι περισσοτεροι κλόουν οταν προκειτε για παιδια πολυ μικρης ηλικίας δεν ξερουν τι να κανουν.. πχ δεν ξερουν μικρα τραγουδακια με κινηση για να τα απασχολήσουν..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Κάνω αυτή τη δουλειά και με ενδιαφέρει η γνώμη των μαμάδων. Εγώ προσωπικά δεν αναλαμβάνω πάρτυ για μικρές ηλικίες δεν υπάρχουν πολλά παχνίδια και τα μικρούλια δεν ανταποκρίνονται θέλω να βρω κάτι ξεχωριστό και πρωτ΄τυπο να κάνω καμιά ιδέα έχετε να μου προτείνετε???

Διαφημίσεις

Ενα μικρο νεγρακι μεσα στο καλυβακι.... επινε τον καφε του ( κανεις αναλογες κινησεις)

Ζουμπαλα ζουμπαλα ζουμπαλα εεεε

οοεεεεεεεεοοοοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σε αυτο το κομματι κανεις οπως χωρευουν οι μαυροι της αφρικης (εχεις δει φανταζομαι ντοκιμαντερ με φυλες κλπ...

Επαναλαμβανεις το πρωτο κομματι μεχρι το καλυβακι και μετα κολλας οτι θες.. μπορεις να το βαλεις να τρωει, να ξυνει την μυτη του , να κουναει χερια ποδια κλπ.. Οτι σου ερθει. Αναλογα με την ηλικία των παιδιων και τις δυνατοτητες τους.

Αλλα αυτο που κυριως τους αρεσει ειναι το ρεφρεν.. εδω ο δικος μου ειναι μονο 17 μηνων και απο την πρωτη φορα που του το ειπα μεχρι και τωρα ξεκαρδιζεται κυριολεκτικα στα γελια

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ενα μικρο νεγρακι μεσα στο καλυβακι.... επινε τον καφε του ( κανεις αναλογες κινησεις)

οοεεεεεεεεοοοοεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σε αυτο το κομματι κανεις οπως χωρευουν οι μαυροι της αφρικης (εχεις δει φανταζομαι ντοκιμαντερ με φυλες κλπ...

Επαναλαμβανεις το πρωτο κομματι μεχρι το καλυβακι και μετα κολλας οτι θες.. μπορεις να το βαλεις να τρωει, να ξυνει την μυτη του , να κουναει χερια ποδια κλπ.. Οτι σου ερθει. Αναλογα με την ηλικία των παιδιων και τις δυνατοτητες τους.

Αλλα αυτο που κυριως τους αρεσει ειναι το ρεφρεν.. εδω ο δικος μου ειναι μονο 17 μηνων και απο την πρωτη φορα που του το ειπα μεχρι και τωρα ξεκαρδιζεται κυριολεκτικα στα γελια

ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!! :lol:

αυριο θα το πω στον γιο μου :wink:

να σε καλα γελασα βραδιατικα :lol::lol::lol:

Πάρα πολύ ώραιο ακούγεται ευχαριστώ σίγουρα θα τους αρέσει...και όποια ΄άλλη έχει ιδέες για πιχνίδια ας με βοήθησει και θέλω την άποψη σας τι περιμένετε από ένα κλοουν???

Μπραβο!κατασκηνωση....εκει το λεγαμε αχ!

Λοιπον στο θεμα μας :lol: εγω ισως επειδη εχω δει πολλες φορες προγραμμα απο κλοουν(και πιστεψε με και τα παιδια σχεδον σε καθε παρτυ)Θα ελεγα πως μου λειπει η φαντασια....Ειναι αναγκη το προγραμμα να ειναι το ιδιο απο ολους?το μαγικο θα ειναι το βιβλιο με τις ζωγραφιες,Ο χορος θα ειναι το χερια ψηλα,οι μπαλονοκατασκευες θα ειναι σπαθια και σκυλακια,κ.λ.π.Μπορω να καταλαβω οτι χορος ,παιχνιδια ,μαγικα,και μπαλονια ειναι πολυ καλο προγραμμα για ενα παρτυ.Ομως γιατι πρεπει να ειναι τα ιδια και τα ιδια?Για παραδειγμα εχω δει υπεροχες μπαλονοκατασκευες με 2 και3 μπαλονια που ο κλοουν τα εφτιαχνε πολυ γρηγορα την ωρα που χορευαν τα παιδια λιμπο και τα γαργαλουσε με τα μπαλονια οταν περνουσαν κατω απο την κορδελα :lol:

Εχω δει νεραιδα να πλεκει ολοκληρη ιστορια οτι καποιος μαγος εκλεψε τα χρωματα και εβαλε σε ολα τα χερακια μαγικη χρυσοσκονη για να τους δωσει λιγο απο την δυναμη της και να ψαξουν μαζι τα χαμενα χρωματα...και τα παιδια επαιξαν μαζι της πραγματικα μαγεμενα απο την αρχη μεχρι το τελος :D Ηταν ηθοποιος η κοπελα :wink:

Αυτα τα προγραμματα ηταν διαφορετικα και μου αρεσαν πολυ!!

Αυτο ομως που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οταν δεν ειναι ντυμενοι κλοουν μα μια διαφορετικη στολη π.χ πριγκιπισα και εχουν το ιδιο στιλ που θα ειχαν και ως κλοουν.Δεν λενε κατι σχετικο με την στολη τους δεν αλλαζουν λιγο το στιλ τους και δεν πειθουν τα παιδια που περιμενουν πως και πως να δουν τον αγαπημενο τους ηρωα!!!

Α και κατι που δεν αντεχω ειναι οταν ο ανθρωπος που κανει αυτη την δουλεια δεν εχει υπομονη και δεν χαμογελαει.!!!!!

Εχω ακουσει κλοουν να ζηταει απο σερβιτορο να του φερει κατι να πιει με την παρακατω φραση.

Κοπελια φερε μου σε παρακαλω ενα ποτηρι νερο γιατι αυτα τα παιδια ειναι πολυ κακομαθημενα :shock:

Διαφημίσεις

Εχω ακουσει κλοουν να ζηταει απο σερβιτορο να του φερει κατι να πιει με την παρακατω φραση.

Κοπελια φερε μου σε παρακαλω ενα ποτηρι νερο γιατι αυτα τα παιδια ειναι πολυ κακομαθημενα :shock:

:!::!::!::twisted::twisted:

Εμένα πάντως σαν κλοουν που κάνω αυτή τη δουλειά εδώ και λίγο διάστημα με ενοχλεί πολύ να ανακατελυονται οι γονείς στο πρόγραμμα μου, έχει τύχει σε εκδήλωση να μου λέει μαμά τι να κάνω, πότε να αλλάξω παιχνίδι...Δέχομαι να μην αρέσει σε κάποιον η δουλεία μου αλλά άσε με να κάνω αυτό που ξέρω και αν τόσο ήμουν χάλια μην με ξαναπάρεις...Η ιδιά μαμά μου ζητούσε παρανοικά πράγματα, για 10 παιδιά μικρόφωνο για να με ακούνε καλύτερα και άλλα πολλά μέχρι που της μίλησα απότομα και σταμάτησε

Πρεπει να το αγορασεις και δεν ξερω απο που.Πρεπει να ειναι απλο γιατι το κανουν σχεδον ολοι!Και λεω πως πρεπει να το αγορασεις γιατι εχουν ολοι το ιδιο :lol:

Ομως γιατι να κανεις και εσυ κατι που κανουν οι περισσοτεροι?

Το δικο σου προγραμμα μπορει να ειναι διαφορετικο μην το χαλασεις! :wink:

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ καλο που σε απασχολει η δουλεια σου και θελεις να βελτιωθεις!

Εριξα και μια ματια και στο σαιτ σου,μου αρεσε το παραμυθενιο σκηνικο ομως θα μου αρεσε να εγραφε περισσοτερα πραγματα για την δουλεια σου....περισσοτερες φωτογραφιες....

Ξερω πως δεν ειναι αυτη η ερωτηση σου και ελπιζω να μην με παρεξηγησεις ,απλα μια και δειχνει να σε ενδιαφερει το θεμα της δουλεια σου(και μπραβο σου) το αναφερω.

Για παραδειγμα αν μπορουσαμε(λογω αποστασης :lol: ) και εψαχνα ανιματερ για να συνεργαστω, θα μου αρεσε να δω καποια περισσοτερα πραγματα πριν σε παρω τηλεφωνο.

Οχι δεν παρεξηγούμε το site δεν είναι ολο΄κληρωμένο ακόμα έχουμε πολλά να προσθέσουμε... και έχεις δίκιο ούτε εμένα με καλύπτει τα παιδιά που μου το έκαναν τα έχω αφήσει πολύ χαλάρα και ξεχάστηκαν μου φαίνεται

• 2 weeks later...

kalispera....diabasa me poly megalo endiaferon ta sxolia sas kai apo tin pleura twn mamadwn kai apo tin pleura tis "epixeirhmatia" oso kai an to na asxoleisai me paidia den to thewrw douleia poso mallon epixeirhsh;) Asxoloumai me ta paidika parti edw kai tria xronia kai koitousa me endiaferon idiaitera ta sxolia tis kyrias Nineta. Se auta tha ithela na kanw merikes episymanseis;) To magiko vivlio mporei na to parei kaneis apo to Magic shop stin plateia kaniggos. To kalo me auto to magiko kai auto einai pou to kanei toso xrhstiko apo tous diaforous clown einai oti mporoun na antapokrithoun se auto kai paidia mikroteris ilikias;) apo kei kai pera proswpika kourastika na to kanw. Oso afora tin fantasia kai to theatriko paixnidi ws theatrologos endiaferomoun panta na kanw tetoiou eidous paixnidia i diafora einai oti oi perissoteres miteres thewroun ena party epityxhmeno otan blepoun ta paidia na xoreuoun opote ekei metraei kai ligo i zitisi opote gi auto oi diaforoi clown koitane na kanoun omadika kataskhnwtika paixnidia. Oso afora ta mpalonia sinithws ta perissotera paidia anhkoun se etairies clown, opws anhkw kai gw, kai dystyxws ta mpalonia tous ta dinoun metrhmena;) gi auto ta periploka mpalonia dinontai kuriws sto paidi pou exei to party.

Pantws einai eilikrina krima auto pou aneferes gia tin ageneia orismenwn clown kuriws pitsirikadwn pou to kanoun kathara gia to xartziliki tous...autoi omws eksafanizontai poly syntoma, thelw na pisteuw toulaxiston;)

h zwh einai mikrh gia na einai thliveri mwro mou...

Όμως συνηθως ο κλόυν ερχεται σε απαφη με τους γονεις πριν ερθει στο παρτυ.. Γιατι δεν ρωταει λοιπον τον γονιο ανθα τον ενδιεφερε να κανει κατι διαφορετικο απο το να κανει τα παιδια να χοροπηδανε ολη την ωρα? Σιγουρα υπαρχουν γονεις που το θελουν το κατι διαφορετικο..

Παντως για το "ζουμπαλα " που λεγαμε επειδη στον παιδοτοπο που παμε συνηθως ειναι τα ιδια παιδακια σας πληροφορω οτι μια φορα τους το εκανα και μου το ζητανε συνεχεια.. :lol: Μάλιστα ενα πιτσιρικι σημερα οταν με ειδε φωναξε.. "παιδια η μαμα ζουμπαλα.." Ξεραθηκα στο γελιο.. :D

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Γεια σου βρε Ντορα Ζουμπαλομανα :lol::lol::lol:

να σου πω?σε εμας δεν το εχεις κανει το Ζουμπαλα γιατι?σε....μαγευουν οι σερβιτοροι μας :lol: (Παναγια μου θα το διαβασουν ανθρωποι που δεν ξερουν την ιστορια και θα μας παρουν απο τα μουτρα!!!)

Αγαπουλιτα,σε ευχαριστω που διαβασες με ενδιαφερον τα σχολια μου και πηρα καποιες απαντησεις που δεν γνωριζα,οπως αυτο για τα μπαλονια και την....τσιγκουνια να το πω? :roll: των εταιριων.

Οσο για τα υπολοιπα νομιζω πως οπως λεει η Ντορα μπορει να κουβεντιαζει ο καθε Ανιματερ με την μαμα που κανει το παρτυ η τον παιδοτοπο για να μαθει αν θελει κατι διαφορετικο αφου πρωτα εχει κανει τις προτασεις του.Για παραδειγμα φοραει στολη Ντορας (οχι της ζουμπαλομανας :lol: ) θα πλεξει μια ιστορια οτι και καλα εχασε ο Μποτας την Μποτα του και ζηταει την βοηθεια τους να την βρουν,και πρεπει να περασουν καποιες δυσκολιες(ξερω γω?κατω απο την γεφυρα που ειναι ενα πανι που δεν πρεπει να αγγιξουν) και να φτιαξουν καποια πραγματα (πυργους με χρωματιστα ποτηρια γρηγορα πριν ερθει η αλεπου και τους χαλασει ενω φωναζουν τα χρωματα στα αγγλικα)και να κρυφτουν απο τον κλεφτη την αλεπου και να χορεψουν στο τελος το κερδισαμε?Λεω εγω τωρα μια ιδεα που μου'ρθε στα γρηγορα....

ποια μαμα δεν θα το θελει?και εσεις που ειναι και η δουλεια σας θα εχετε πολλες ακομα ιδεες!!!

Οσο για τον αγενη κυριο ηταν απο μεγαλη εταιρεια κλοουν της Αθηνας που η φωτογραφια του ειναι και στο διαφημιστικο τους!δεν ειναι πιτσιρικας.Απλα πρεπει να αλλαξει δουλεια ισως εχει κουραστει.....

Συγγνωμη αν σας κουρασα, εγραψα τα παραπανω με διαθεση να δωσω μια ιδεα του τι θελω να πω. :)

Anantirrhta...panta erxontai thelw na pisteuw se epafh me tis mhteres;) oso afora to zoumpala to eixa akousta an kai gw kanw to oupapa...pantws dystyxws oi perissoteres miteres lene koita emena apla me noiazei ta paidia min erthoun sto saloni...Telospantwn den exw erthei na yperaspistw kanena edw apla ithela na sas parathesw kai kapoia pragmata apo tin alli pleura gia na exete mia plhresterh eikona...Sta perissotera an oxi olla exete dikio...alla dystyxws ligoi einai akoma pou frontizoun na anewnoun to programma tous kai na to dianthizoun me nees istories pou na plaisiwnontia kai stin stoli pou foraei...Pantws ta theatrika paixnidia pou anafereis Ninetta mou einai poly endiaferonta ekana paromoia kai stin sxoli alla dystyxws pane se ilikies mexri maximum 7 etwn...apo kei kai pera theloun pio drastiria ektonwsis...gia na ksefygoun kai apo to ps2 pou sinithws exoun mes tin tsanta tous kai tha to evgazan eksw se prwti eukairia...Pantws na sas pw kai ena symban prin miso xrono peripou stin patra...synnenooumai me thn mitera (ilikies gurw sta 4) gia na ginei pio theatriko programma, to ithele poly kai ola ta paidia epaizan se syndiasmous me xrwmata kinhseis. Symetteixan ola kai hmoun poly eyxaristhmenh me to apotelesma. Sto telos h mhtera mou leei ola poly wraia poly endiaferonta alla niwthw oti sto prohgoumeno party poy se eixa dei kai eixes kanei oti yphrxe perissoteri zwntania. Kserete pws itan ekeino to party pou ekeini thewrouse epityxhmeno? Eimastan me ena palikari se ena poly mikro xwro diasparto me paixnidia pou den ta eixe apomakrynei opws tis eixe zitithei eugenika kai etsi to mono pou mporouse na ginei dioti den tithetai thema apo ena 2-3 xrono na tou pareis ena paixnidi pou to thewrei kekthmeno tou...xoreyame...otan leme xoros xoros.....to niwthame me to allo paidi plhrh apotyxia san party kai omws gia ekeini to party itan apsogo...Opote dystyxws avyssos i psyxh orismenwn anthrwpwn...Megala koritsia sas euxaristw poly kai gia tin antallagi idewn;) eilikrina eida auto to site tyxaia kai exw ekplagei eyxarista...kai otan exw na prosthesw kati tha to kanw me poly megalh xara;)

h zwh einai mikrh gia na einai thliveri mwro mou...

Τελικά είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιο πάρτυ μπορεί να αρεσεί και ποιο όχι. Σε καμιά περίπτωση δεν το βλέπω σαν επιχείρηση, μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω...Θεατρικά δεν ξέρω και θέλω πολύ να μάθω...

• 2 weeks later...